Bygpris.dk

Afdækningstape

Tesa Afdækningstape Universal - Gullig 50mx50mm
40 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape M/label
13 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape
80 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Uv
60 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Universal
45 kr.
Læs mere
Tesa Universal Afdækningstape 50 M X 38 Mm Lysgul
15 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Universal
32 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Universal - Gullig 50mx38mm
32 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Universal - Gullig 50mx19mm
25 kr.
Læs mere
Tesa Universal Afdækningstape 50 M X 50 Mm Lysgul
19 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape M/label
20 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Universal
30 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Classic 50 m x 30 mm
55 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Universal
55 kr.
Læs mere
Tesa Universal Afdækningstape 50 M X 25 Mm Lysgul
11 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Universal - Gullig 50mx25mm
28 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape X 2
90 kr.
Læs mere
Tesa Afdækningstape Classic 50 m x 19 mm
35 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder præsterer et stort sortiment, og øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare afdækningstape.
Du vil finde ulighed i priserne på billige afdækningstape hos de forskellige online byggecentre. Enkelte giver de bedste priser, og øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers må du kigge andetsteds.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Hermed kan det overvejes at shoppe hos en webshop, hvor du kan få sparring og vejledning omkring afdækningstape.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Ifald du har brug for produkterne hurtigt eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Det er navnligt et alternativ i de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, hvilket kan give øget sikkerhed når man stopper online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder sælger varer fra diverse leverandører, med det formål at du så kan shoppe fra et stort udvalg af afdækningstape online.
De udbredte byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og hermed har flertallet tilbuddet om at bestille online og fragte materialerne på eget initiativ. Hermed har du chancen for at undgå leveringsgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne straks.

Nichewebshop

De fleste webshops som sælger få produkter står selv for produktion af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online får du ekstra gode tilbud.
Majoriteten af nichefokuserede webshops har meget ekspertise i deres varer, idet de ikke sælger andre varer. Derigennem vil du få ekstra informativ vejledning fra ansatte som er eksperter i netop afdækningstape.
Alverdens små butikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler afdækningstape online hos dem.
Danmarks største byggecentre

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

afdækningstape bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

afdækningstape harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

afdækningstape jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

afdækningstape silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forud for at du går i gang med byggeprojektet kan det være meget meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig en række love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Du bør ikke mangle udstyr. Jævnligt kan det være vigtigt at have værktøjet disponibelt forinden du indleder byggeprojektet. Husk også at tage højde for disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
3Det kan vise sig aktuelt at have de påkrævede materialer disponible i god tid før du går i krig med arbejdet. Du har god gavn af at sammenfatte en punktforms oversigt hvor der bør fremgå alt det der er nødvendige, og dernæst gennemgå oversigten, så du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
4Der kommer jævnligt overraskende udfordringer når det kommer til større projekter, og som følge heraf kan det vise sig værdifuldt at der afsættes god nok plads i kalenderen, så man kan være tryg ved at nå det til den planlagte tid.
5Det bør overvejes at søge assistance til byggeprocessen, specielt såfremt det er store byggeprocesser. Større projekter gør krav på flere end en enkelt person. Ydermere bør det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om det.
6Det er muligt at få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet når renoveringen gør en forskel for miljøet. Støtten kræver med andre ord at projektet har positiv indfyldelse på miljøet.
7Det kan vise sig at være af stor betydning at udarbejde et budget for dit byggeri, så man har styr på den økonomiske del. Det må være fordelagtigt at tage noter til hver enkelt omkostning, og bagefter nedfælde omkostningen ved dem en ad gangen.
8Du kan finde et bredt udvalg af vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube bringer dig ekstremt meget anvendelig info, især når man kigger i hele verden.
9Forberedelse vedbliver at være nøglen til et godt forløb med byggeriet. Du bør overveje at nedskrive en klar handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Vær skarp når du laver din dagsorden.
10Du bør overveje om du selv vil klare det hele, eller du må fremskaffe professionel assistance til områder af det. Hvis du skal have assistance fra en professionel kunne det godt betale sig at notere tilbud fra diverse håndværkere.
11Du må ikke på noget tidspunkt negligere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedshjelm som hjælper dig med henblik på hændelige uheld. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, især når du ikke har hjælp fra en fagmand.
12For udendørs opgaver kan vejrsituationen få en stor rolle. Således kan du løbende lægge mærke til udsigten ift. vejret lige før byggeriets begyndelse, så det ikke uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger absolut lige når du arbejder hårdt på det komplicerede byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggeshops
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ultra overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor hele 59 % giver toprating, og alene 9 % giver dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er enormt flot. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er kolossalt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering er bedst?

En række internet varehuse udlover på nuværende tidspunkt alverdens billige muligheder for levering til afdækningstape. Den mest anvendte er lige nu at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter varerne når du har mulighed for det. Fragtløsningen er altså vældig ligetil, samt desuden tillige den prisbilligste leveringsform.

Du kan omvendt foretrække at vælge at få sendt til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Løsningen er gerne en smule mere pebret, men endvidere yderst gnidningsløs med afdækningstape online. Den mest billige mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men den løsning kræver at du befinder dig med kort afstand til online webshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på afdækningstape kan vise sig at være ekstremt bestemmende om vi har behov for produktet inden for kort tid, og af den grund er det bestemt væsentligt at man tjekker den forventede leveringsdato for afdækningstape. En hel del forretninger på nettet – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – tilbyder billig dag-til-dag levering på massevis af varenumre online, hvilket antager at du når at bestille inden et fast klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få varerne betjent inden de logistikansatte har fri.

Enkelte online selskaber frembyder gebyrfri levering på afdækningstape online, men undertiden kun hvis der erhverves for en konkret sum. Ellers skulle man overveje den prisbilligste form for fragt, som typisk er at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted.

Masser af netshops foreslår klik-og-hent hvor du handler billig afdækningstape derhjemme men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4. Byggecentrene foreslår fx afhentning af afdækningstape i følgende byer:

Ballerup, Frederikssund, Herning, Kolding, Hvidovre, Jyllinge, Haderslev, Grenaa, Esbjerg, Horsens, Ikast, Vallensbæk, Albertslund, Søborg, Nyborg, Nærum, Aalborg, Farum, Herlev, Åbyhøj, Silkeborg, Frederikshavn, Hedehusene, Haslev, Nørresundby, Glostrup, Roskilde, Ringsted, Rødovre, Tilst, Nykøbing Falster, København, Middelfart, Risskov, Sønderborg, Skanderborg, Rudersdal, Varde, Slagelse, Randers, Svendborg, Taastrup, Ølstykke, Lillerød, Frederiksværk, Hørsholm, Køge, Viborg, Holstebro, Vanløse, Holbæk, Hedensted, Hjørring, Højbjerg, Helsingør, Brøndby, Brabrand, Næstved, Skive, Virum, Charlottenlund, Aabenraa, Korsør, Struer, Odense, Rønne, Lyngby, Allerød, Værløse, Hobro, Greve, Kokkedal, Gentofte, Ishøj, Gladsaxe, Tårnby, Vordingborg, Valby, Brønshøj, Kalundborg, Solrød Strand, Frederiksberg, Dragør, Aarhus, Birkerød, Fredericia, Vejle, Stenløse, Brønderslev, Lystrup, Hillerød, Nakskov, Thisted, og Odder, .

Afhentning af afdækningstape er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Falster, Bornholm), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Ses der på søgedata er det tydeligt, at netshoppere typisk kigger efter bl.a. afdækningstape online og afdækningstape tilbud. Derudover oplever man som regel internet shoppere søge eksempelvis køb afdækningstape, billig afdækningstape og afdækningstape priser, plus de kendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Gode priser på afdækningstape

Det er usædvanlig let for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige afdækningstape online i blandt forskellige webshops, og på grund af dette har langt de fleste online shops været nødt til at formindske priserne på afdækningstape eftertrykkeligt, og ovenikøbet yde fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig lønnende at checke enkelte outlets på nettet efter tilbud og udsalg på afdækningstape online forud for at du placerer ordren, så man er sikker på at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

Du skal alligevel være så påpasselig, at i tilfælde af at en butik på nettet annoncerer billige afdækningstape online for en tilbudspris der kan ses som hamrende favorabel, så bør det mange gange være et signal om en uægte webshop. Kortbetalinger er dog inkluderet i en retningslinje, hvilket beskytter os imod svindlende forhandlere på nettet.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du vælge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at betale omkostningerne til afdækningstape over en længere periode. Dette foreslåes som regel i nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Ved indkig i søgedata bliver det klart, at netshoppere tit søger efter fx afdækningstape tilbud og køb afdækningstape. Foruden dette ser vi ofte online shoppere kigge efter for eksempel afdækningstape online, billig afdækningstape og afdækningstape priser.

Analyser eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot medfører ultra passelige genveje til at eksaminere en stor gruppe tidligere konsumenters tanker og af den grund er det en hjælp, at du studerer internet shoppens anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige afdækningstape online.

Facebook yder lige så vel stort set strålende genveje til at få indtryk af e-forretningens troværdighed. Derudover ses mange internet forretninger som tilbyder kunderne at registrere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket tilmed bør bruges til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen shopper billige afdækningstape online på en butik burde man utvivlsomt læse shoppens handelsaftale, men det er gerne ikke super interessant, især ved de store byggecentre som Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Et andet alternativ kan derfor være at bemærke om e-forhandleren er verificeret af e-mærket, eftersom det bør være et kendetegn for at webbutikken lever op til de officielle regler, udover at netshoppen tit ses til af sagkyndige der mestrer lovene på området.

Dette er desuden en god mulighed for assistance, hvis du får vanskeligheder i processen med dit køb af afdækningstape. Ydermere kan det anbefales at man er klar over de mest essentielle bestemmelser der er gældende for bestillingen af afdækningstape online, f.eks. den returneringsret forretningen benytter.

Derfor er det på samme måde vigtigt, at man stadig beholder ens ordrekvittering, således man i fremtiden vil kunne bevise sin bestilling af afdækningstape, uagtet om man shopper hos Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix eller Davidsen.

Thomas gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Per A gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Peter N gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Mette L gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 gode råd til din online shopping
1Det er jo efterhånden ualmindeligt ligetil for alle at finde de bedste tilbud online på billige afdækningstape i blandt forskellige e-firmaer, og med det motiv yder masser af internet forretninger i Danmark fragt uden betaling. Det kan stadigvæk være nyttigt at efterprøve forskellige shops på nettet efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, sådan at man er sikret at modtage den mindst kostelige pris.
2Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en regel, hvilket værner dig som køber overfor snydagtige online butikker. Som en anden løsning kan du bruge en løsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at honorere regningen over en længere periode.
3Trustpilot fører til altid passende chancer for at iagttage ganske mange tidligere konsumenters vurderinger og på grund af dette stiller vi forslag om, at du eksaminerer online shoppens ratings før du handler billige afdækningstape online. Facebook frembringer endvidere rigtig fantastiske muligheder for at få indblik i netbutikkens kundetilfredshed.
4Den mest betalelige mulighed for fragt er unægtelig selv at hente varerne, hvilket dog nødvendiggør at du befinder dig nær e-forretningens tilholdssted. Den mulighed for levering er selvfølgelig super vigtig såfremt du mangler afdækningstape omgående. Alternativt så præsterer flere online webshops gratis fragt, men ofte er det så præmissen at du indkøber for et præcist beløb.
5Inden folk handler billige afdækningstape i en shop burde man når alt kommer til alt have øje for netbutikkens handelsvilkår, det er dog bare ikke særlig morsomt. Tilmed er det klogt at køberen er på vagt for de mest betydningsfulde betingelser der gælder for købet af billige afdækningstape online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed online forhandleren anvender.
6Nogle få e-shops i Danmark sikrer gebyrfri levering på afdækningstape, men oftest kun når du aftager for et fastslået beløb. Desuden burde du foretrække den mest prisbevidste mulighed for levering, som ofte vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop. Fragtmuligheden er almindeligvis omvendt ekstremt fremkommelig. Den prisbilligste leveringsversion vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
7Generelt tilråder vi at tjekke om internet webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det almindeligvis er et fingerpeg om at internet webshoppen føjer de gældende danske regler, og at online forhandleren fra tid til anden undersøges af specialister som har den nødvendige knowhow om reglerne. Før nogen handler billige afdækningstape hos en forretning på nettet burde man ideelt set have øje for e-butikkens forretningsaftale.
8Fragtperioden er naturligvis yderst relevant når man mangler dine nye varer fluks, så herved er det uden tvivl fornuftigt at vi ser den estimerede leveringsdato ved afdækningstape. Mange online virksomheder giver billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varer, som dog er påkrævet at du bestiller før et fastsat klokkeslæt.
9En lang række netshops udlover i dag mange forskellige billige fragtformer til afdækningstape. En af de mest almindelige er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente produkterne præcis når det passer dig. Fragttypen er nemlig virkelig bekvem, samt typisk endda den mindst kostelige fragtløsning.