Bygpris.dk

Afgraterværktøj

Afgraterværktøj ng9400
741 kr.
Læs mere
Afgraterværktøj ng9200
524 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder når du handler online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Du bør derfor undersøge firmaets betingelser.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt varesortiment, hvorimod nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot afgraterværktøj.
Når du skal have produkterne hurtigt eller bare gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne på egen hånd. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at se, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Der vil være forskel på priserne på billige afgraterværktøj fra byggekæde til byggekæde. En del fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod nogle satser på kompetent sparring. Du skal bestemme hvad du helst vil have.
For de fleste er byggeri lig med massevis af spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage hjælp til valg af afgraterværktøj.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder finder du mange steder i landet, og som følge af det har de fleste mulighed for at købe online og hente produkterne på egen hånd. Dermed har du chancen for at undvære fragten, samt tilmed få produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte forretninger, som medvirker til øget tryghed når du shopper online. Det vil nogle se som positivt.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra alle mulige specialbutikker, og hermed kan du bestille fra et bredt sortiment af afgraterværktøj online.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få bedre priser.
Flertallet af specialiserede netbutikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de kun sælger disse varer. På grund af det kan du modtage ekstra indsigtsfuld sparring fra mennesker med ekspertviden i netop afgraterværktøj.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, måske endda lokalt i dit område. Dem støtter du når du handler afgraterværktøj online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
afgraterværktøj silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

afgraterværktøj bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

afgraterværktøj jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

afgraterværktøj harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der ligger alverdens artikler og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med overvældende meget almennyttig information, navnligt når du kigger i hele verden.
2I god tid inden at du iværksætter arbejdet kan det være ubeskriveligt afgørende at være sikker på, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
3Du bør regne på om byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør have hjælp fra en ekspert til afslutningen af det. Hvis du henter hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at indhente prisoverslag fra en håndfuld firmaer.
4Potentielt kan det blive betydningsfuldt at du har de relevante bygningsmaterialer til disposition i god tid før du starter arbejdet. Du får god gavn af at forfatte en enkel oversigt indeholdende de materialer der er nødvendige, og dernæst granske materialerne, hvormed du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
5Typisk vil det være afgørende at udfærdige en budgetoversigt for arbejdet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive forstandigt at beskrive alle poster, hvorefter man bør undersøge den billigste pris på dem enkeltvis.
6Forberedelse bliver nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du kunne overveje at have en velovervejet strategi, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Husk at være skarp når du sammensætter din handlingsplan.
7I nogle tilfælde kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man forudsat at ombygningen er miljøvenligt. Af få støtte beroer altså på at renoveringen påvirker naturen.
8Der viser sig uden tvivl uventede problemstillinger ved omfattende projekter, og ergo vil det være væsentligt at der er afsat rigeligt med tid i arbejdsplanen, som gør at man kan være afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
9Det kan vise sig nødvendigt at få en hjælpende hånd til arbejdet, specielt når der er tale om vigtige byggeprojekter. Omfattende byggerier kræver mere end en person. Derudover bør det blive bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
10For opgaver udenfor kan vejrsituationen få stor betydning. På grund af dette må du regelmæssigt tage notits af vejrberetningerne i forbindelse med projektets start, så det ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger netop som du vil i gang med det vigtige projekt.
11Du skal nødig nedprioritere dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj som fx fod- og hovedbeklædning som sikring mod mulige uheld. Det er yderst relevant at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, især såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
12Man skal aldrig undvære værktøj. Jævnligt kan det være uundværligt at du har det til rådighed akkurat som du indleder arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
Danskernes foretrukne byggeshops
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er rigtig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket altså er fantastisk overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er meget overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som jo er enormt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Masser af e-shops udlover på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsformer til afgraterværktøj. En af de mest benyttede er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye varer når du har mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig usædvanlig smertefri, og mange gange tillige den billigste slags levering.

Du burde ligeledes overveje at få pakken leveret til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Muligheden viser sig i mange tilfælde et hak mere omkostningsfuld, men til gengæld ret fremkommelig ift. afgraterværktøj online. Den mest billige type af levering vil dog altid være at du selv henter varerne, men det stiller krav om at du er med kort afstand til internet forretningens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på afgraterværktøj kan i nogle tilfælde være super essentiel om du behøver produktet om et øjeblik, så i det øjemed er det ret centralt at man gransker den anslåede leveringsdato ved afgraterværktøj. Masser af internet foretagender – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – byder på billig 1 dags fragt på mange af shoppens produkter online, men vær vagtsom da det nødvendiggør at handlen gemmenføres tidligere end et konkret klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få pakken afsted forud for at de lageransatte får fri.

Nogle få e-forretninger i Danmark præsterer gratis levering på afgraterværktøj online, men typisk afkræver det at du handler for en konkret pris. I øvrigt kunne man overveje den prisbilligste form for fragt, som tit vil være at få leveret din pakke til en pakkeshop.

En hel del byggecentre yder klik-og-hent hvor man køber billig afgraterværktøj online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Bygma. Byggecentrene frembyder fx click-and-collect på afgraterværktøj i følgende områder:

Tårnby, Skive, Lillerød, Brabrand, Åbyhøj, Haslev, Haderslev, Albertslund, Svendborg, Thisted, Næstved, Kolding, Grenaa, Vejle, Værløse, Valby, København, Charlottenlund, Frederiksberg, Hobro, Søborg, Aabenraa, Vordingborg, Nakskov, Glostrup, Holbæk, Frederikssund, Hvidovre, Stenløse, Nærum, Hørsholm, Køge, Varde, Kalundborg, Frederiksværk, Farum, Brønderslev, Helsingør, Struer, Lyngby, Birkerød, Vallensbæk, Hedensted, Ikast, Odense, Kokkedal, Ishøj, Nyborg, Slagelse, Højbjerg, Frederikshavn, Hillerød, Gladsaxe, Hjørring, Aarhus, Roskilde, Hedehusene, Risskov, Korsør, Greve, Dragør, Ølstykke, Herlev, Skanderborg, Brøndby, Taastrup, Silkeborg, Vanløse, Virum, Gentofte, Ballerup, Herning, Randers, Rødovre, Viborg, Aalborg, Rønne, Odder, Solrød Strand, Allerød, Fredericia, Holstebro, Ringsted, Sønderborg, Esbjerg, Horsens, Jyllinge, Tilst, Middelfart, Nørresundby, Lystrup, Nykøbing Falster, Brønshøj, og Rudersdal, .

Klik-og-hent for afgraterværktøj er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

Når vi ser på tendenserne bliver det markant, at internetbrugere typisk søger efter fx billig afgraterværktøj og afgraterværktøj priser. Derudover oplever vi mange gange netshoppere kigge efter eksempelvis afgraterværktøj tilbud, afgraterværktøj online samt køb afgraterværktøj, foruden de kendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Bedste tilbud på afgraterværktøj

Det er virkelig bekvemt for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige afgraterværktøj online på flere netbutikker, og med det motiv har utallige internet varehuse været tvunget til at tvinge prisniveauet på afgraterværktøj kolossalt, og derudover byde på fragt uden omkostninger.

Det kan dog alligevel vise sig gunstigt at inspicere diverse internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på afgraterværktøj online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at modtage den billigste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Stark.

Du bør ikke desto mindre være opmærksom på, at hvis en internet webshop reklamerer billige afgraterværktøj online til en tilbudspris der anses for umådelig billig, så kan det undertiden være et kendetegn på en uærlig webshop. Køb med gængse betalingskort er trods alt inkluderet i et lovbud, hvilket dækker folk imod uoprigtige internet outlets.

Generelt går vi ind for betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du bruge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at afdrage beløbet til afgraterværktøj over en længere periode. Det fås som regel ved niche netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

Ses der på søgedata bliver det markant, at online shoppere tit søger efter bl.a. billig afgraterværktøj og afgraterværktøj online. Vi ser desuden tit mennesker søge eksempelvis afgraterværktøj priser, afgraterværktøj tilbud og køb afgraterværktøj.

Kig på folks anmeldelser

Trustpilot leverer en lang række belejlige genveje til at vurdere diverse aktuelle konsumenters opfattelser og derved er det godt, at du tolker internet forhandlerens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige afgraterværktøj online.

Facebook indebærer lige så vel egentlig passelige løsninger til at få indtryk af webshoppens troværdighed. Foruden det er der nogle internet shops hvor du kan nedfælde en evaluering af købsoplevelsen, hvilket ydermere må anvendes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen køber billige afgraterværktøj online på en internet handler kan de uden tvivl løbe igennem e-shoppens regler, det er dog gerne ikke særlig spændende, særligt på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

En nemmere løsning kan være at bemærke hvorvidt netshoppen er verificeret af e-mærket, fordi det ofte er en sikring om at online shoppen respekterer de officielle danske regler, samt at online webshoppen hyppigt overvåges af fagmænd der har meget erfaring med lovgivningen.

Dette er desuden din anledning til en håndsrækning, ifald du møder besvær i forbindelse med din handel med afgraterværktøj. Tillige slår vi et slag for at køberen er klar over de mest basale vilkår der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af afgraterværktøj online, f.eks. den ombytningsret shoppen lover.

Her er det tilmed essesentielt, at man stadig bevarer sin e-mail kvittering, så man altid kan dokumentere sit køb af afgraterværktøj, uafhængig af om man bestiller fra Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen eller 10-4.

Peter P gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Poul gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Karen U gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Tina Pedersen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

9 gode råd til din online shopping
1Det er ret problemfrit for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser online på billige afgraterværktøj i blandt forskellige outlets på nettet, og følgelig frembyder flere online forretninger portofri levering. Det kan imidlertid være indbringende at prøve indtil flere internet outlets efter tilbud inden du gennemfører din handel, således at du er skråsikker på at få den mest attraktive pris.
2En hel del outlets på nettet tilbyder gratis fragt på afgraterværktøj, men oftest afkræver det at man indkøber for en præcis sum. Desuden bør du overveje den billigste leveringsudgave, hvilket mange gange vil være at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted. Metoden er som oftest endda i høj grad uproblematisk. Den mest betalelige løsning til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
3Vi slår generelt et slag for at se om internet shoppen er støttet af e-mærket, siden det generelt er et signal om at online shoppen retter sig efter den officielle danske lovgivning, tillige med at online shoppen hyppigt revurderes af jurister der har indsigt i de gældende love. Forud for at nogen shopper billige afgraterværktøj på en internet forhandler kunne man i princippet granske e-shoppens vilkår.
4Trustpilot byder på egentlig udmærkede chancer for at betragte adskillige nuværende konsumenters observationer og af den grund er det prisværdigt, at du eksaminerer online virksomhedens ratings før du handler billige afgraterværktøj online. Facebook tilbyder dig også ganske nyttige genveje til at få en idé om e-firmaets pålidelighed.
5Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfattet af en regel, der støtter folk imod svindlende online shops. Som alternativ bør du overveje en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, forudsat du higer efter at klare beløbet over en periode.
6En stor portion internet forhandlere tilbyder heldigvis en lang række forskellige billige løsninger til levering til afgraterværktøj. En af de populære er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, som gør det muligt at hente produkterne når det passer dig bedst. Metoden er jo ret smertefri, samt desuden tilmed den mindst kostelige mulighed for fragt.
7Den mest prisbevidste metode til levering er unægtelig selv at hente pakken, som dog er betinget af at du lever nær internet shoppens hjemsted. Den fragttype er jo virkelig vigtig hvis man absolut skal bruge afgraterværktøj om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle få online outlets fragtfri levering, men ofte afkræver det at der handles for en præcis sum.
8Forinden folk bestiller billige afgraterværktøj i en e-forhandler bør man uden tvivl betragte webbutikkens betingelser, men det er bare en omfattende opgave. Dertil er det klogt at man er påpasselig med de mest vedkommende reglementer der er gældende for købet af billige afgraterværktøj online, eksempelvis hvilken returpolitik internet forretningen benytter.
9Fragtperioden er jo meget relevant i tilfælde af at man har behov for varerne lige om lidt, og af den grund er det naturligvis klogt at vi efterser leveringstidspunktet for afgraterværktøj. En masse internet foretagender stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varer, som dog er forudsat at orden realiseres forud for et bestemt klokkeslæt.