Bygpris.dk

Afstandsmåler

Bosch Afstandsmåler GLM 50 C
1.195 kr.
Læs mere
Leica Disto laser afstandsmåler D810 Touch
5.595 kr.
Læs mere
Leica Disto D110 Afstandsmåler
1.250 kr.
Læs mere
Leica Disto S910 Afstandsmåler
12.995 kr.
Læs mere
Leica Afstandsmåler Disto X4
3.495 kr.
Læs mere
Leica Afstandsmåler Disto X4
2.849 kr.
Læs mere
Leica DISTO D1 Afstandsmåler
595 kr.
Læs mere
Bosch AFSTANDSMÅLER GLM 120 C + BT 150
2.365 kr.
Læs mere
Leica Afstandsmåler Disto X3
1.939 kr.
Læs mere
Bosch Afstandsmåler GLM 120 C
2.085 kr.
Læs mere
Leica Afstandsmåler Disto X3
2.495 kr.
Læs mere
PREXISO P50 afstandsmåler
835 kr.
Læs mere
Leica Afstandsmåler Disto D2 New
1.595 kr.
Læs mere
Bosch AFSTANDSMÅLER GLM 30
685 kr.
Læs mere
Bosch Afstandsmåler GLM 40
835 kr.
Læs mere
Leica laser afstandsmåler X310 disto
1.995 kr.
Læs mere
Leica DISTO D510 Afstandsmåler
2.995 kr.
Læs mere
Bosch AFSTANDSMÅLER GLM 250 VF PROF
2.595 kr.
Læs mere
Leica Disto D110 Afstandsmåler Ultra mini
875 kr.
Læs mere
Leica Disto D510 afstandsmåler komplet I sæt
5.495 kr.
Læs mere
Leica Disto D2 New Afstandsmåler
1.119 kr.
Læs mere
LM-100 Ridgid afstandsmåler
1.260 kr.
Læs mere
BD25 Afstandsmåler
1.150 kr.
Læs mere
Afstandsmåler Leica Disto D1
1.149 kr.
Læs mere
LM-400 Ridgid afstandsmåler
2.066 kr.
Læs mere
Prexiso Afstandsmåler P50
560 kr.
Læs mere
LEICA Afstandsmåler Disto D2 New
1.150 kr.
Læs mere
geoFENNEL Afstandsmåler GeoDist 50
560 kr.
Læs mere
HULTAFORS Laser afstandsmåler HDL 100-S
3.595 kr.
Læs mere
LEICA Afstandsmåler Disto S910
10.619 kr.
Læs mere
geoFENNEL Afstandsmåler GeoDist 30
478 kr.
Læs mere
LEICA Afstandsmåler Disto X310 120m
1.848 kr.
Læs mere
LEICA Afstandsmåler Disto S910 komplet
11.619 kr.
Læs mere
LEICA Afstandsmåler Disto D1
599 kr.
Læs mere
Hultafors laser afstandsmåler HDL 80m
1.060 kr.
Læs mere
LEICA Afstandsmåler Disto D810
5.738 kr.
Læs mere
Spectra Afstandsmåler QM10 30m
758 kr.
Læs mere
LEICA Afstandsmåler Disto D510
3.475 kr.
Læs mere
Spectra Afstandsmåler QM20 50m
1.075 kr.
Læs mere
LEICA Afstandsmåler Disto D110
899 kr.
Læs mere
HULTAFORS Laser afstandsmåler HDL 20
548 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man undersøge butikkens handelsbetingelser.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund bør du købe fra et online byggecenter, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af afstandsmåler.
Nogle byggecentre præsterer et bredt sortiment af produkter, og andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varer at vælge i blandt, foruden blot afstandsmåler.
Det er absolut super vigtigt at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige afstandsmåler hos de forskellige online byggekæder. En del har de bedste tilbud, og nogle har fokus på faglig sparring. Du bør forholde dig til hvad du vil prioritere.
Hvis du står og skal bruge varerne hurtigt eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere produkterne selv. Dette er hovedsageligt et alternativ i de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre findes i store dele af landet, og herigennem har flertallet tilbuddet om at bestille online og køre varerne personligt. Dermed har man chancen for at slippe for leveringsgebyret, samt sågar have varerne på kortere tid.
De udbredte byggekæder sælger varer fra alle mulige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af afstandsmåler online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netshops har en dybdegående viden om de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem bør du få ekstra kyndig sparring fra mennesker med specialistviden i lige præcis afstandsmåler.
Størstedelen af specialiserede netshops er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem bidrager du til når du køber afstandsmåler online fra deres webshop.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af varerne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online er det muligt at få lavere priser.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af ca. 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

afstandsmåler jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

afstandsmåler silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

afstandsmåler harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

afstandsmåler bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag over 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man vil for alt i verden ikke gå ned på grej. Tit kan det være af stor betydning at du har værktøjet klar forinden du påbegynder byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at indregne omkostningerne hertil i budgettet.
2Det er oplagt at sikre sig hjælp til dele af projektet, ikke mindst i tilfælde af væsentlige byggeprojekter. Store ombygninger behøver flere folk. Endvidere vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
3Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for ombygningen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være sundt at dokumentere samtlige udgifter, og dernæst kortlægge omkostningen ved hver eneste af dem.
4Planlægning bliver nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør overveje at lave en strømlinet plan, som viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, og derudover en kronologisk orden. Husk at være realistisk idet du sammensætter din tidsplan.
5Ved opgaver udendørs har vind og vejr meget at sige. På grund af dette må du jævnligt holde øje med prognosen for vejret i dagene op til byggeprojektet, så du slipper for at det med et brag begynder at regne absolut lige når du er i fuld gang med dit vigtige byggeprojekt.
6Måske det ville være relevant at overveje om du magter at klare det hele selv, eller du skal sikre dig hjælp fra en professionel til afslutningen af projektet. Hvis du køber hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at hente uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
7I nogle tilfælde kan man få offentlig støtte til byggeprojekter. Det gives hvis projektet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at byggeriet forbedrer klimaet.
8Det vil vise sig værdifuldt at have samtlige byggematerialer parat inden du indleder projektet. Du bør sammenfatte en simpel note som samler alt hvad du har brug for, og derefter tjekke hver eneste ting, så du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
9Du har adgang til utallige hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube giver rigelig gavnlig viden, specielt når du bruger engelske søgeord.
10Længe før du iværksætter arbejdet er det usandsynligt centralt at du sikrer dig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
11Der præsenterer sig typisk uventede udfordringer når det gælder omfattende byggeprojekter, og som følge heraf kan det være betydningsfuldt at man har afsat en del plads i planen, med det formål at man kan være overbevist om at nå i mål.
12Du skal ikke på noget tidspunkt glemme dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj herunder arbejdssko der beskytter dig overfor hændelige skader. Det er klogt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig når du ikke køber hjælp fra en fagperson.
De bedst vurderede byggemarkeder
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som naturligvis er hamrende imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt betryggende. Ratingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.

automatisk, digital, elektrisk, industri, laser, AEG, Bosch, Dewalt, Einhell, Falke, Fluke, Hilti, Hultafors, Leica, Makita, Metabo, Milwaukee, Nikon, Ridgid, Ryobi, Stanley, Vortex, Wisent, Würth, 100 meter, 3 mm, bluetooth, grader, kamera, laser, iPhone, bil, golf, iPhone, jagt, udendørs

Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

En masse online outlets tildeler i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsløsninger til afstandsmåler. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter ordren når der er tid til det. Metoden er altså særligt smertefri, samt endda endvidere den prisbilligste leveringsmåde.

Du kan derudover forsøge at få varerne sendt til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Muligheden er af og til en kende mere omkostningsfuld, men samtidig usædvanlig bekvem for afstandsmåler online. Den mest prisbevidste leveringsmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, hvilket dog stiller krav om at du fysisk befinder dig tæt på e-shoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på afstandsmåler kan vise sig at være ekstremt udslagsgivende såfremt man står og skal bruge dine nye varer om få sekunder, så derfor er det sandelig centralt at vi undersøger den forventede leveringsdato for afstandsmåler. Adskillige e-handler – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre online, men vær på vagt da det står og falder med at bestillingen gennemføres forinden et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen ordnet forud for at medarbejderne har fri.

Flere webshops præsterer fragt uden betaling på afstandsmåler online, men tit kun når der indkøbes for et præcist beløb. Alternativt bør du vælge den mest letkøbte form for fragt, der typisk vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop.

En del webbutikker tilbyder afhentning hvor du bestiller billig afstandsmåler hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Silvan. Byggekæderne tilbyder bl.a. afhentning af afstandsmåler i følgende byer:

Tårnby, Nykøbing Falster, Nærum, Valby, Odder, Birkerød, Vordingborg, Virum, Ikast, Brabrand, Aarhus, Albertslund, Hedensted, Frederiksberg, Holstebro, Grenaa, Brøndby, Holbæk, Gladsaxe, Glostrup, Aalborg, Fredericia, Herlev, Struer, Rødovre, Ishøj, Greve, Nyborg, Frederikssund, Horsens, Nakskov, Tilst, Køge, Hjørring, Dragør, Hillerød, Næstved, Risskov, Middelfart, Rønne, Varde, Ballerup, Viborg, Solrød Strand, Taastrup, Nørresundby, Kolding, Randers, Skanderborg, Hvidovre, Kokkedal, Ringsted, Vejle, Frederiksværk, Lillerød, Helsingør, Åbyhøj, Rudersdal, Charlottenlund, Haderslev, Lyngby, Brønderslev, Jyllinge, Frederikshavn, Slagelse, Hørsholm, Vanløse, Værløse, Hobro, Farum, Aabenraa, Herning, Roskilde, Brønshøj, Søborg, Odense, Sønderborg, Svendborg, Skive, Ølstykke, Højbjerg, Vallensbæk, Gentofte, Lystrup, Allerød, Haslev, Esbjerg, København, Hedehusene, Stenløse, Silkeborg, Kalundborg, Korsør, og Thisted, .

Click-and-collect af afstandsmåler er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland).

Når der ses på søgedata bliver det klart, at mennesker tit søger efter blandt andet afstandsmåler tilbud og afstandsmåler online. Foruden dette ser man ofte internet shoppere lede efter fx afstandsmåler priser, billig afstandsmåler samt køb afstandsmåler, foruden de store byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen og 10-4.

Rabat på afstandsmåler

Det er jo virkelig let gængeligt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet på billige afstandsmåler online på forskellige internet outlets, og herved har flere shops på nettet været presset til at at reducere udsalgspriserne på afstandsmåler eftertrykkeligt, og ovenikøbet sikre levering uden betaling.

Det kan ikke desto mindre vise sig lønsomt at eftergå diverse forhandlere på nettet efter billige priser på afstandsmåler online inden du gennemfører dit køb, således at du er skråsikker på at opnå den laveste pris. Kig ikke blot på de store byggecentre som 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Stark.

Man må ikke desto mindre ikke undervurdere, at i tilfælde af at en e-handler sælger billige afstandsmåler online for en pris som kan ses som overordentlig letkøbt, burde det undertiden være en indikator for en uoprigtig netshop. Køb med kort er trods alt omsluttet af en forordning, som sikrer dig som kunde overfor fup e-handler.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du agter at klare betalingen af afstandsmåler senere. Dette tilbydes normalt i online nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som fx Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når vi kigger i tallene er det klart, at mennesker som regel kigger efter bl.a. køb afstandsmåler og afstandsmåler priser. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker lede efter fx afstandsmåler online, afstandsmåler tilbud og billig afstandsmåler.

Udforsk tidligere kunders vurderinger

Trustpilot forærer dig uden sammenligning nyttige muligheder for at eksaminere en række øvrige forbrugeres reflektioner og derved anbefales det, at du bliver klogere på webshoppens kritik før du placerer din ordre på billige afstandsmåler online.

Facebook leverer på samme måde super strålende muligheder for at få kendskab til webshoppens popularitet. Derudover ses mange internet webshops hvor det er muligt at frembringe en evaluering af deres købsoplevelse, som desuden kan udnyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden folk køber billige afstandsmåler online på en internet butik burde de ideelt set gennemgå e-shoppens forretningsaftale, men det er gerne ikke særlig morsomt, i særdeleshed ved de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det er et billede på at internet forhandleren forsvarer de danske love, udover at e-forretningen af og til efterses af eksperter der er meget fortrolige bestemmelserne på området.

Dette er en god anledning til at få bistand, ifald du bliver udsat for udfordringer som følge af din bestilling af afstandsmåler. Derudover er det fornuftigt at køberen er på vagt for de mest basale vedtægter der har indvirkning på købet af afstandsmåler online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online shoppen tilsikrer.

På grund af dette er det virkelig afgørende, at man altid sikrer ens kvitteringsmail, således man altid kan bevidne bestillingen af afstandsmåler, uafhængig af om man har købt ved 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen eller Stark.

Jette Nielsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Jesper J gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Per K gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Louise Mortensen gav 4 stjerner

Perfekt køb

9 gode råd til online shopping
1Flere internet shops udlover i vore dage flere billige leveringsmåder til afstandsmåler. En yndling er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot bestillingen den dag der passer dig. Leveringstypen er altså ultra gnidningsløs, samt mange gange endvidere den mest betalelige form for fragt.
2Trustpilot byder på evigt hæderlige chancer for at gennemstøve ganske mange aktuelle brugeres anmeldelser og af den grund anbefaler vi, at du betragter online forhandlerens ratings inden du handler billige afstandsmåler online. Facebook fremskaffer ydermere en lang række solide muligheder for at få et kig ind i webbutikkens kundefokus.
3Vi tilråder at kontrollere om netshoppen er medlem af e-mærket, som ofte er en angivelse af at internet firmaet forsvarer de danske love, samt at e-butikken jævnligt gennemses af specialister der kender reglementet på området. Forud for at folk køber billige afstandsmåler i en e-shop behøver man når alt kommer til alt gennemløbe deres forretningsbetingelser.
4Det er efterhånden vældig smart for alle at sammenligne tilbud online på billige afstandsmåler fra flere firmaer på nettet, og altså lover de fleste netbutikker fragtfri levering. Det kan dog immervæk blive lønnende at studere flere e-forhandlere efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at man er skråsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
5Den prisbilligste leveringsmåde kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, hvilket dog beroer på at du er med kort afstand til internet webshoppens tilholdssted. Den leveringsmetode er jo virkelig aktuel såfremt man skal bruge afstandsmåler om et øjeblik. Alternativt så yder nogle enkelte online virksomheder gratis levering, men tit forudsætter det at du shopper for en konkret sum.
6Leveringstidspunktet er selvfølgelig særdeles central når du absolut skal bruge din pakke straks, så herved er det rigtig på sin plads at du ser det estimerede leveringstidspunkt ved afstandsmåler. Masser af internet forhandlere giver løfte om billig dag-til-dag levering på masser af produkter, der dog regnes ud fra at bestillingen placeres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
7Før nogen bestiller billige afstandsmåler på en e-forhandler kunne man ideelt set gennemlæse virksomhedens forretningsaftale, men det er normalt ikke særlig interessant. Tilmed er det anbefalelsesværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de vigtigste betingelser der er gældende for handlen med billige afstandsmåler online, til eksempel den ombytningsret online shoppen garanterer.
8Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af en orden, hvilket passer på folk overfor falske internet butikker. Som en anden løsning bør du udnytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du vil afdrage regningen senere.
9Nogle få internet varehuse garanterer fragt uden beregning på afstandsmåler, men oftest kræves det at man handler for en fastsat sum. Alternativt bør man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmanér, som i de fleste tilfælde er at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig gerne tillige ret så fleksibel. Den mest letkøbte type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.