Bygpris.dk

Akku Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige akku elhøvl fra netbutik til netbutik. Enkelte vil have gode tilbud, hvorimod nogle vil have faglig sparring. Du skal vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggecentre tilbyder et bredt udvalg af produkter, imens nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør vide hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden bare akku elhøvl.
For mange er et byggeprojekt lig med en stor portion spørgsmål. Hermed kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes information omkring akku elhøvl.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragten, så kan du tænke over at køre produkterne på eget initiativ. Dette er især et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man undersøge firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder finder du i de større byer, og dermed har de fleste adgang til at bestille online og fragte varerne selv. Derigennem kan man undgå leveringsomkostningen, og samtidig hente varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De kendte byggecentre udbyder produkter fra talrige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort udvalg af akku elhøvl online.

Nichewebshop

Diverse nicheforretninger på nettet er mindre firmaer, som tit er dansk ejede, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille akku elhøvl online på deres hjemmeside.
En masse niche netbutikker er producenter af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du forvente at få en billig pris.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er eksperter i deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig forventes det at du får endnu mere brugbar service fra personale der er eksperter i netop akku elhøvl.
Danmarks største byggekæder

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag over 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

akku elhøvl silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

akku elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

akku elhøvl bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

akku elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. På grund af dette skal du regelmæssigt holde øje med vejrvarslen i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at vælte ned netop som du er ved at færdiggøre det komplicerede projekt.
2Det er meningsfuldt at have samtlige byggematerialer parat i god tid før du påbegynder byggeriet. Du kan notere en punktforms indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt det der bliver brug for, og efterfølgende tjekke hver eneste ting, med øje for at du er sikker på at du har det hele.
3I god tid inden at du opstarter byggeprocessen kan det vise sig vanvittigt vigtigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der gælde en række love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
4Forberedelse vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at liste en klar tidsplan, som dikterer hvilke opgaver der skal løses hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du laver din arbejdsplan.
5Det er oplagt at søge assistance til projektet, specielt ift. vigtige byggeprojekter. Omfangsrige ombygninger kræver flere personer. Endvidere vil det være mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
6Typisk vil det vise sig fornuftigt at udfærdige et regnskab for projektet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være fornuftigt at notere alle udgiftsposter, og bagefter nedfælde eventuelle tilbud på dem én og én.
7Glem ikke at du kan indhente offentlig støtte til byggeprojekter. Det fås i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver med andre ord at renoveringen influerer positivt på klimaet.
8Du skal unden ingen omstændigheder forsømme din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj herunder sikkerhedshjelm der sikrer dig overfor potentielle skader. Det er uundværligt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
9Du kunne overveje om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt skal anskaffe hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeriet. Ifald du køber hjælp fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at få tilbud fra flere håndværkere.
10Der kommer som regel uventede bump på vejen i forbindelse med omfangsrige opgaver, og af den grund er det betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i agendaen, så man er selvsikker på at man når det til siden.
11Du har adgang til ekstremt mange artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube giver dig adgang til enorme mængder udbytterig information, navnligt forudsat at du bruger den engelske version.
12Du vil ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Tit kan det vise sig erstatteligt at have udstyret parat inden du begynder på byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at tage højde for omkostningerne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
De mest populære byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som jo er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig imponerende. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er hamrende flot. Karakteren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er enormt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

Adskillige internet firmaer tildeler efterhånden et stort udvalg af billige leveringsmetoder til akku elhøvl. Den mest populære er nu til dags udleveringssteder, som gør at du kan hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er altså ret så bekvem, samt ofte ligeledes den prisbilligste leveringsudgave.

Du kunne alternativt beslutte dig for at få produkterne leveret til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden bliver for det meste et hak dyrere, men derudover yderst fremkommelig ift. akku elhøvl online. Den mest betalelige form for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, hvilket dog er betinget af at du befinder dig nærved internet shoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på akku elhøvl er rigtig vital ifald du skal bruge pakken om et øjeblik, så i det øjemed er det selvsagt vigtigt at man undersøger det estimerede leveringstidspunkt for akku elhøvl. Størstedelen af outlets på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilbyder billig dag-til-dag levering på utallige varenumre online, som er underforstået at ordren aflægges forinden et angivent klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få varerne ekspederet før pakkemedarbejderne tager hjem.

Flere e-forhandlere tilbyder fri fragt på akku elhøvl online, men oftest er det betinget af at der aftages for et fastsat beløb. Desuden skulle du gribe den billigste mulighed for fragt, der typisk vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop.

Størstedelen af netshops giver click-and-collect hvor du handler billig akku elhøvl online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen og Stark. De yder bl.a. afhentning af akku elhøvl i disse byer:

Viborg, Næstved, Lyngby, Esbjerg, Ringsted, Haslev, Lystrup, Risskov, Frederiksværk, Varde, Brabrand, Korsør, Silkeborg, Rudersdal, Ølstykke, Vordingborg, Hedehusene, Grenaa, Albertslund, Farum, Hørsholm, Rønne, Middelfart, Rødovre, Hjørring, Allerød, Kokkedal, Thisted, Brønshøj, Odense, Sønderborg, Odder, Ikast, Hedensted, Roskilde, Hobro, Charlottenlund, Herning, Hillerød, Brønderslev, Nakskov, Kolding, Lillerød, Solrød Strand, Frederikssund, Dragør, Brøndby, Greve, Vejle, Taastrup, Stenløse, Gladsaxe, Virum, Ballerup, Nyborg, Horsens, Værløse, Helsingør, Fredericia, Gentofte, Vallensbæk, Søborg, København, Randers, Skanderborg, Haderslev, Åbyhøj, Slagelse, Holstebro, Frederikshavn, Birkerød, Aalborg, Herlev, Køge, Tårnby, Valby, Vanløse, Nærum, Ishøj, Aarhus, Struer, Kalundborg, Højbjerg, Skive, Glostrup, Frederiksberg, Aabenraa, Svendborg, Nørresundby, Holbæk, Jyllinge, Nykøbing Falster, Hvidovre, og Tilst, .

Klik-og-hent for akku elhøvl er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Ved indkig i data står det tydeligt, at internet shoppere typisk kigger efter eksempelvis akku elhøvl tilbud og akku elhøvl priser. Vi ser derudover jævnligt netshoppere søge efter bl.a. akku elhøvl online, køb akku elhøvl og billig akku elhøvl, plus de velkendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Tilbud på akku elhøvl

Det er jo efterhånden særdeles praktisk for internetbrugere at søge information om priser på billige akku elhøvl online fra diverse forretninger på nettet, og for det har de fleste online butikker været presset til at at nedbringe prisniveauet på akku elhøvl en hel del, og ydermere tilbyde gratis fragt.

Det kan til hver en tid være gavnligt at kigge forbi nogle forskellige e-forretninger efter tilbud på akku elhøvl online inden du gennemfører din handel, sådan at man er skråsikker på at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan og 10-4.

Man må trods alt være så påvagt, at i tilfælde af at en internet forhandler afsætter billige akku elhøvl online til en pris der kan virke uendeligt billig, så burde det for det meste være et symbol på en uærlig internet webshop. Kortbetalinger er dog omsluttet af Indsigelsesordningen, der dækker folk imod uoprigtige online selskaber.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du gerne vil finansiere pengene til akku elhøvl over en periode. Dette foreslåes normalt hos specialiserede netshops, men dog sjældent de store byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at netshoppere mange gange leder efter for eksempel køb akku elhøvl og billig akku elhøvl. Derudover oplever vi ofte mennesker søge fx akku elhøvl priser, akku elhøvl online og akku elhøvl tilbud.

Undersøg folks betragtninger

Trustpilot tilbyder dig fuldkommen gunstige løsninger til at verificere en stor portion aktuelle brugeres domme og af den grund anbefaler vi, at du iagttager internet virksomhedens kritik inden du køber billige akku elhøvl online.

Facebook præsterer lige så vel altid fordelagtige chancer for at få indblik i internet webshoppens troværdighed. I øvrigt er der endda internet butikker som tilbyder folk at udfærdige en kritik af købsoplevelsen, hvilket lige så vel må benyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Før folk handler billige akku elhøvl online på en internet forhandler behøver de i reglen få overblik over webbutikkens forretningsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke særlig spændende, særligt ved de kendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

Et andet forslag kunne derfor være at kigge om netshoppen er medlem af e-mærket, da det bør være et kendetegn for at online webshoppen opretholder de opstillede regler, tillige med at webshoppen rutinemæssigt kontrolleres af specialister der forstår de gældende regulativer.

Det giver dig mulighed for at få hjælp, når du møder vanskeligheder ved dit indkøb af akku elhøvl. For øvrigt er det fornuftigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest centrale bestemmelser der er gældende for bestillingen af akku elhøvl online, til eksempel den byttepolitik e-forhandleren kører med.

På grund af dette er det ydermere relevant, at man stadigvæk bevarer ens e-mail kvittering, så man når som helst kan bevise sin bestilling af akku elhøvl, hvad end man shopper ved Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus eller Stark.

Jens gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Peter S gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Jørgen V gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Kim U gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 gode råd til online indkøb
1Forud for at nogen køber billige akku elhøvl hos en forretning på nettet burde de reelt overveje webshoppens vilkår, dog er det bare ikke videre interessant. Dertil er det en hjælp at køberen er vaks omkring de mest aktuelle regler der har indvirkning på købet af billige akku elhøvl online, til eksempel den byttepolitik e-handlen bruger.
2Det har vist sig at være ret enkelt for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige akku elhøvl hos forskellige online outlets, og derved tilbyder en lang række internet varehuse gebyrfri levering. Men det kan imidlertid vise sig udbytterigt at sammenligne nogle enkelte online butikker efter billige priser forud for at du køber, sådan at man er skråsikker på at få den bedste pris.
3Den billigste form for levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, men den løsning forudsætter at du er nærved netbutikkens hjemsted. Den løsning kan vise sig at være særdeles relevant når vi mangler akku elhøvl med det samme. Alternativt så præsterer enkelte forhandlere på nettet fragt uden beregning, men oftest kun når der bestilles for en præcis sum.
4Generelt tilråder vi at se om internet butikken er e-mærket, hvilket bør være et kendetegn for at internet webshoppen accepterer de officielle danske regler, samt at online butikken jævnligt kigges til af specialister der kender lovgivningen. Inden nogen bestiller billige akku elhøvl hos en online shop behøver man helt sikkert gennemlæse netbutikkens forretningsbetingelser.
5Leveringsdygtigheden er naturligvis ultra vigtig forudsat du har behov for varen straks, så i det øjemed er det ret så vigtigt at man kigger nærmere på den anslåede leveringsdato for akku elhøvl. Flere netbutikker tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, som dog er regnet ud fra at bestillingen realiseres forud for et konkret tidspunkt.
6Trustpilot genererer forholdsvis pålidelige chancer for at sondere ganske mange eksisterende brugeres meninger og på grund af dette anbefaler vi, at du vurderer online virksomhedens vurderinger forinden du køber billige akku elhøvl online. Facebook indebærer tilsvarende i højeste grad passelige chancer for at få et kig ind i internet butikkens popularitet.
7Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er inkluderet i en retningslinje, der sikrer os imod uægte internet webshops. Alternativt burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du ønsker at afdrage betalingen af flere omgange.
8Nogle e-forretninger i Danmark garanterer portofri levering på akku elhøvl, men for det meste er det forbeholdt når man aftager for et fastsat beløb. Ellers skal man beslutte sig for den mindst kostelige fragtform, der ofte vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted. Metoden bliver gennemsnitligt på den anden side ultra simpel. Den mest betalelige leveringstype er dog selv at hente varerne.
9Temmelig mange internet webshops foreslår nu om stunder diverse billige leveringsmuligheder til akku elhøvl. En af de mest moderne er p.t. levering til et afhentningssted, så du selv kan hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo usædvanlig smertefri, og typisk desuden den mest letkøbte mulighed for levering.