Bygpris.dk

Akku Multisliber

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Læs mere
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Læs mere
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Læs mere
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Læs mere
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Læs mere
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Læs mere
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Læs mere
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Læs mere
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Læs mere
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Læs mere
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Læs mere
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Læs mere
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Læs mere
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Læs mere
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Læs mere
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Læs mere
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Læs mere
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Læs mere
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Læs mere
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Læs mere
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget relevant at tjekke, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man kende firmaets betingelser.
Nogle byggecentre sælger et stort sortiment af produkter, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør beslutte om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare akku multisliber.
Hvis du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at blive fri for fragten, så kan du overveje at fragte produkterne personligt. Dette er især muligt i de velkendte byggecentre.
Der er variationer i salgspriserne på billige akku multisliber fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder gode tilbud, imens andre tilbyder en høj grad af service. Du bør gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at vælge et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af akku multisliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og landskendte butikker, som kan bidrage til øget troværdighed når du skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggekæder tilbyder produkter fra talrige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt udvalg af akku multisliber online.
De kendte byggemarkeder har butikker nær dig, og herigennem har man chancen for at handle online og køre materialerne på egen hånd. I kraft af det har du chancen for at spare leveringsgebyret, samt samtidig have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netbutikker står selv for produktion af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online får du bedre priser.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er små firmaer, der oftest er danske, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller akku multisliber online på deres side.
En masse specialiserede netbutikker har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette får du formentlig en høj grad af brugbar vejledning fra ansatte der er eksperter i netop akku multisliber.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

akku multisliber bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

akku multisliber harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

akku multisliber jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

akku multisliber silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Muligvis kan det blive meningsgivende at du har samtlige bygningsmaterialer parat inden du starter din byggeproces. Du har fordel af at sammenfatte en enkel huskeliste hvor der bør fremgå alle de ting du får brug for, og som det næste gennemløbe hvert eneste punkt, således at du er tryg ved at du har styr på det.
2Du vil aldrig undvære grej. Ofte kan det være af stor betydning at du har det disponibelt når du iværksætter dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at medtage de her udgiftsposter i dit budget.
3Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du burde investere i professionel assistance til noget af byggeprocessen. Ifald du fremskaffer eksperthjælp er det lukrativt at søge forslag fra diverse foretagender.
4Du kan søge offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at ombygningen influerer positivt på klimaet.
5Du må for alt i verden ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj herunder sko og hjelm som beskytter dig mod eventuelle uheld. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke har assistance fra en fagmand.
6Det anbefales at indhente assistance til projektet, ikke mindst når det kommer til større ombygninger. Flere opgaver behøver flere mennesker. Derudover bliver det bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
7Typisk vil det være af stor betydning at lave et regnskab for arbejdet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive en fordel at nedskrive alle omkostninger, og så nedfælde billige priser på dem hver især.
8Forberedelse vedbliver at være nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du må udarbejde en strømlinet agenda, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke dage, og en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver oversigten.
9Længe før du optager arbejdet kan det blive ubeskriveligt meningsfuldt at være sikker på, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor kan der være begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Der viser sig jævnligt overraskende vanskeligheder når det kommer til avancerede projekter, og følgelig viser det sig værdifuldt at der afsættes rimelig plads i tidsplanen, med det formål at man er tryg ved at nå i mål.
11Du finder stribevis af vejledninger og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube yder assistance med vældig meget nyttig info, specielt ifald du leder på engelsk.
12Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Således må du med jævne mellemrum undersøge vejrberetningerne i dagene før byggeprojektet, så du slipper for at det pludselig går i gang med at vælte ned bedst som du vil påbegynde det avancerede byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggeshops
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig flot. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra flot. Karakteren er baseret på 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er absolut betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken slags levering er smartest?

De fleste internet shops frembyder i vore dage et hav af forskellige billige fragtløsninger til akku multisliber. Den mest anvendte er for nærværende levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså ret ligetil, og oftest endda den mindst kostelige fragtform.

Du burde på samme måde planlægge at bestille levering til din bopæl eller ud på dit arbejde. Løsningen er typisk en tand mere bekostelig, men desuden ultra ukompliceret for akku multisliber online. Den billigste form for levering er unægtelig selv at hente pakken, men dette afhænger af at du opholder dig i nærheden af online forretningens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på akku multisliber kan være yderst relevant når man skal bruge pakken øjeblikkeligt, og i det øjemed er det fuldkommen afgørende at man besigtiger den anslåede leveringstid for akku multisliber. En række e-forretninger – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre online, men som ikke desto mindre er betinget af at handlen laves før et bestemt tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få produkterne pakket forud for at logistikmedarbejderne tager hjem.

Visse byggeforretninger yder portofri fragt på akku multisliber online, men ofte er det under betingelse af at man indkøber for en konkret pris. Alternativt kunne man udse dig den billigste leveringsversion, der tit er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

Størstedelen af webshops udlover klik-og-hent hvor man handler billig akku multisliber hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus. Byggecentrene frembyder for eksempel afhentning af akku multisliber i disse byer:

Viborg, Frederiksberg, Tilst, Svendborg, Glostrup, Taastrup, Allerød, Nørresundby, Vallensbæk, Holstebro, Åbyhøj, Nakskov, Gladsaxe, Søborg, Skanderborg, Kalundborg, Albertslund, Aarhus, Struer, Brabrand, Greve, Brønderslev, Esbjerg, Charlottenlund, Værløse, Ishøj, Birkerød, Randers, Middelfart, Hvidovre, Lillerød, Vejle, Hjørring, Højbjerg, Skive, Holbæk, Odense, Gentofte, Dragør, Næstved, Brøndby, Virum, Herning, København, Kolding, Vanløse, Sønderborg, Roskilde, Haslev, Thisted, Slagelse, Hedensted, Lyngby, Rødovre, Aabenraa, Frederikshavn, Grenaa, Kokkedal, Fredericia, Rudersdal, Nyborg, Ølstykke, Jyllinge, Rønne, Brønshøj, Vordingborg, Tårnby, Nærum, Aalborg, Farum, Nykøbing Falster, Hedehusene, Køge, Hørsholm, Ikast, Ringsted, Frederiksværk, Frederikssund, Risskov, Herlev, Horsens, Stenløse, Lystrup, Hobro, Odder, Silkeborg, Helsingør, Valby, Korsør, Ballerup, Hillerød, Varde, Solrød Strand, og Haderslev, .

Klik-og-hent ift. akku multisliber er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark), Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Sydsjælland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ved indkig i tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk søger efter blandt andet køb akku multisliber og akku multisliber tilbud. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere søge efter blandt andet akku multisliber priser, billig akku multisliber samt akku multisliber online, plus de store byggecentre som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan og 10-4.

Få rabat på akku multisliber

Det har vist sig at være rigtig problemfrit for almindelige mennesker at sammenholde priser på billige akku multisliber online fra forskellige firmaer på nettet, og med det motiv har utallige internet firmaer ikke kunne lade være med at stampe prisen på akku multisliber kolossalt, og i øvrigt garantere fragt uden omkostninger.

Derfor kan det immervæk være profitabelt at sammenligne indtil flere butikker på nettet efter rabatter og tilbud på akku multisliber online forud for at du handler, således at du ikke er i tvivl om at opnå den billigste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggecentre som Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

Du bør imidlertid ikke undervurdere, at ifald en forretning på nettet udlover billige akku multisliber online for en tilbudspris som virker ekstraordinært favorabel, så kunne det ofte være et bevis på en uærlig online forretning. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald en del af et lovbud, der sikrer en imod uoprigtige internet outlets.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du udnytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil klare prisen på akku multisliber over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Davidsen.

Ses der på statistikkerne står det klart, at online shoppere tit efterspørger for eksempel akku multisliber online og akku multisliber priser. Foruden dette oplever man typisk mennesker søge efter blandt andet akku multisliber tilbud, billig akku multisliber og køb akku multisliber.

Gennemsøg eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot indebærer fuldstændig ønskværdige løsninger til at udforske en række aktuelle konsumenters domme og af den grund slår vi et slag for, at du efterforsker e-handlens kritik forinden du handler billige akku multisliber online.

Facebook resulterer i endvidere rigtig fine chancer for at få indtryk af online webshoppens kundetilfredshed. I øvrigt er der en række online butikker som tilbyder folk at nedfælde en kritik af virksomhedens service, hvilket desuden må benyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen bestiller billige akku multisliber online på en e-handler bør de altid tage stilling til virksomhedens forretningsvilkår, dog er det gerne ikke særlig spændende, især på de velkendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Et alternativ kunne derfor være at se nærmere på om online shoppen er e-mærket medlem, fordi det ofte er en forsikring om at netbutikken efterlever de danske love, tillige med at webbutikken løbende føres tilsyn med af jurister der er inde i vilkårene på området.

Dette er en god anledning til støtte, såfremt du bliver udsat for udfordringer som følge af din ordre på akku multisliber. Foruden dette foreslåes det at køber er klar over de mest centrale regler der indvirker på bestillingen af akku multisliber online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik e-handlen lover.

På grund af dette er det samtidig essesentielt, at man til enhver tid beholder ens ordrekvittering, således man til enhver tid kan bevise købet af akku multisliber, uagtet om man har handlet ved Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen eller XL-Byg.

Anders Sørensen gav 5 stjerner

god service

Susanne R gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Susanne Jensen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Morten gav 5 stjerner

Alt var i orden

9 gode råd til online indkøb
1Vi går generelt ind for at undersøge om internet butikken er tilsluttet e-mærket, hvilket almindeligvis er en påvisning af at internet virksomheden forsvarer de gældende danske regler, og at internet forhandleren fra tid til anden undersøges af fagfolk der kender de gældende regler. Forud for at folk handler billige akku multisliber hos en internet forhandler burde man i reglen gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsaftale.
2Masser af online virksomheder tilbyder i vore dage en hel del forskellige billige leveringsmetoder til akku multisliber. Den mest almindelige er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine varer når det passer dig bedst. Fragtformen er nemlig særdeles simpel, samt desuden tilmed den mest betalelige leveringsversion.
3En hel del online varehuse garanterer fri fragt på akku multisliber, men for det meste er det påkrævet at man handler for en konkret sum. Derudover kan du udse dig den prisbilligste fragtform, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til en pakkeshop. Leveringsmetoden er som oftest derudover meget ukompliceret. Den mest billige fragtmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
4Trustpilot leverer altid fremragende genveje til at eksaminere en stor portion tidligere køberes ratings og derfor er det en hjælp, at du gennemgår e-shoppens ratings forinden du køber billige akku multisliber online. Facebook præsterer tilsvarende immervæk gode muligheder for at få kendskab til internet forretningens popularitet.
5Den prisbilligste form for fragt er utvivlsomt selv at hente varerne, som desværre nødvendiggør at du lever tæt på netbutikkens tilholdssted. Den løsning er ultra væsentlig ifald du har brug for akku multisliber om få sekunder. Alternativt så tilbyder enkelte online webshops fragt uden betaling, men tit er det under betingelse af at der købes for en bestemt pris.
6Inden nogen handler billige akku multisliber på en online forretning bør de i princippet tyde butikkens vilkår, det er dog oftest ikke særlig sjovt. Herudover kan det anbefales at man er vidende om de mest essentielle vedtægter i forbindelse med shopping af billige akku multisliber online, til eksempel hvilken ombytningsret e-handlen tilsikrer.
7Det er efterhånden meget let gængeligt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige akku multisliber på diverse internet butikker i Danmark, og med det motiv frembyder adskillige internet selskaber i Danmark portofri fragt. Dog kan det alligevel være nyttigt at besigtige et par forskellige e-shops efter billige priser forud for at du handler, således at du er på den sikre side med at antage den mest attraktive pris.
8Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en lovbestemmelse, der garanterer en overfor falske internet virksomheder. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at finansiere betalingen senere.
9Antal dages levering er vældig bestemmende ifald man står og skal bruge din ordre fluks, så herved er det rigtig væsentligt at du studerer leveringstiden på akku multisliber. Temmelig mange internet outlets yder billig dag-til-dag levering på masser af varer, der dog er underforstået at bestillingen indsendes før et fastslået tidspunkt.