Bygpris.dk

Akku Plænelufter

Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Det er specielt et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Du vil finde ulighed i prisen på billige akku plænelufter fra netbutik til netbutik. Enkelte har fokus på de bedste priser, og andre satser på kompetent rådgivning. Du bør vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Det er naturligvis super relevant at vide, om de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man undersøge virksomhedens betingelser.
Flere byggecentre tilbyder et bredt udvalg af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt varetype. Du kan tænke over om det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, udover bare akku plænelufter.
For en del er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at vælge en webshop, som giver rådgivning og sparring omkring akku plænelufter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre køber produkter fra forskellige nichebutikker, og af den grund kan du vælge fra et stort sortiment af akku plænelufter online.
De store byggekæder er populære og landskendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det vil nogle se positivt på.
De store byggekæder har butikker overalt i landet, og herigennem har flertallet tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne selv. Herigennem kan man undvære leveringsgebyret, og samtidig skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher styrer selv produktionen af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få billigere priser.
Størstedelen af specialiserede webshops er opstartsfirmaer, som oftest er danske, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller akku plænelufter online på deres hjemmeside.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således vil du få en høj grad af kyndig vejledning fra personale der er eksperter i netop akku plænelufter.
Danmarks største byggecentre

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

akku plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

akku plænelufter silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

akku plænelufter jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

akku plænelufter bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved udendørs projekter har vejrsituationen en stor rolle. På grund af dette skal du ofte tjekke vejrberetningerne i forbindelse med starten på projektet, så du undgår at det pludselig går i gang med at piske ned absolut lige når du er i fuld gang med det avancerede byggeprojekt.
2Husk at reflektere over om du burde stå med hele projektet selv, eller du skal få eksperthjælp til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagperson kunne det godt betale sig at tage imod en pris fra flere foretagender.
3Godt forarbejde viser sig som metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du kunne overveje at udarbejde en struktureret plan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilken dag, og en tilhørende nummerorden. Vær realistisk idet du udarbejder oversigten.
4Der kommer altid uforudsete problemstillinger ved store projekter, og følgelig vil det være essentielt at man afsætter rigeligt med tid i kalenderen, så man kan føle sig sikker på at have tid nok til det.
5Forinden du opstarter byggeriet kan det blive ubeskriveligt fornuftigt med en forsikring om, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
6Man vil under ingen omstændigheder mangle værktøj. Typisk kan det vise sig en fordel at du har værktøjet disponibelt inden du går løs med byggeprocessen. Det er derudover godt at tillægge disse omkostninger i din økonomiske plan.
7Du finder alle mulige former for vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Især YouTube er kilde til store mængder brugbar viden, navnligt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
8Det er essentielt at udfærdige en budgetoversigt for ombygningen, så du har styr på den økonomiske del. Det må være behjælpeligt at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man kan gennemgå beløbet for dem hver især.
9Det viser sig værdifuldt at have de nødvendige materialer disponible før du går i gang med byggeprocessen. Du vil med fordel kunne nedskrive en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres alt du har brug for, og dernæst efterse punkterne, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
10Det er muligt at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det ydes i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
11Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til byggeprocessen, især ved vigtige ombygninger. Nogle ting bør udføres af mere end en person. Desuden bør det blive mere effektivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
12Du skal nødig glemme sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedssko som sikring overfor potentielle uheld. Det er vigtigt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt når du ikke køber assistance fra en fagmand.
De mest vellidte byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er absolut overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

De fleste online butikker frembyder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsløsninger til akku plænelufter. En af de mest almindelige er nu til dags at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din ordre når der er tid til det. Denne er jo ekstremt let gængelig, samt endda desuden den prisbilligste metode til levering.

Du kan på samme måde foretrække at få ordren bragt til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen er som regel en tak dyrere, men endda virkelig praktisk ved køb af akku plænelufter online. Den billigste mulighed for levering vil dog altid være selv at hente varerne, men det betinges af at du opholder dig lige ved internet webshoppens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på akku plænelufter kan i nogle tilfælde være temmelig vigtig når vi skal bruge produktet inden for få dage, og i det øjemed er det relativt meningsfuldt at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt for akku plænelufter. Temmelig mange byggecentre – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række produkter online, men vær vagtsom da det stiller krav om at bestillingen fuldbyrdes før et besluttet tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få bestillingen afsted forud for at pakkepersonalet holder fyraften.

Enkelte internet foretagender byder på fragt uden gebyr på akku plænelufter online, men oftest er det forbeholdt når der aftages for en bestemt sum. Desuden skal man foretrække den mest billige form for fragt, som oftest er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

En del netbutikker tildeler afhentning hvor du køber billig akku plænelufter på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus. Byggecentrene udlover for eksempel afhentning af akku plænelufter i disse byer:

Esbjerg, Holbæk, Struer, Slagelse, Grenaa, Vallensbæk, Frederiksberg, Charlottenlund, Viborg, Sønderborg, Brabrand, Hobro, Herlev, Frederikshavn, Odense, Haderslev, Vordingborg, Hvidovre, Randers, Ikast, Solrød Strand, Hørsholm, Søborg, Ølstykke, Dragør, Aalborg, Greve, Allerød, Brønderslev, Birkerød, Lyngby, Frederiksværk, Risskov, Albertslund, Værløse, Brøndby, Virum, Tårnby, Horsens, Kalundborg, København, Rønne, Kolding, Holstebro, Næstved, Silkeborg, Hedehusene, Tilst, Helsingør, Herning, Glostrup, Aabenraa, Rudersdal, Varde, Gentofte, Nærum, Nyborg, Køge, Åbyhøj, Vejle, Højbjerg, Brønshøj, Kokkedal, Hjørring, Valby, Korsør, Gladsaxe, Roskilde, Stenløse, Skanderborg, Ballerup, Hedensted, Rødovre, Lillerød, Jyllinge, Farum, Nakskov, Thisted, Fredericia, Ishøj, Frederikssund, Nørresundby, Middelfart, Lystrup, Hillerød, Nykøbing Falster, Svendborg, Taastrup, Odder, Ringsted, Vanløse, Haslev, Aarhus, og Skive, .

Click-and-collect af akku plænelufter er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland).

Når vi kigger i søgedata bliver det markant, at mennesker tit søger fx akku plænelufter online og akku plænelufter priser. Foruden dette oplever vi tit netshoppere lede efter blandt andet billig akku plænelufter, køb akku plænelufter samt akku plænelufter tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark og 10-4.

Gode tilbud på akku plænelufter

Det er efterhånden ualmindeligt praktisk for almindelige dødelige at analysere priser på billige akku plænelufter online på forskellige internet webshops, og altså har utallige e-firmaer været presset til at at tvinge prisen på akku plænelufter eftertrykkeligt, og ydermere sikre fri fragt.

Derfor kan det trods alt blive udbytterigt at granske visse webbutikker efter tilbud og udsalg på akku plænelufter online inden du shopper, således at man er sikret at få den laveste pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

Man må blot være klar over, at i tilfælde af at en online shop udbyder billige akku plænelufter online for en udsalgspris som er uendeligt billig, så burde det tit være et faresignal om en falsk e-handler. Kortbetalinger er dog inkluderet i en vedtægt, der garanterer dig som køber overfor uoprigtige webshops.

Vi anbefaler kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ burde du anvende et tilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du higer efter at godtgøre betalingen af akku plænelufter over tid. Dette tilbydes typisk hos niche webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

Når vi ser på søgedata bliver det tydeligt, at folk som regel efterspørger blandt andet akku plænelufter priser og billig akku plænelufter. Derudover oplever vi typisk mennesker efterspørge for eksempel køb akku plænelufter, akku plænelufter online samt akku plænelufter tilbud.

Tjek folks vurderinger

Trustpilot byder på helt tiltalende chancer for at eftersøge diverse aktuelle kunders erfaringer og på grund af dette anbefales det, at du sonderer internet webshoppens ratings inden du færdiggør din shopping med billige akku plænelufter online.

Facebook præsterer desuden absolut passende muligheder for at få et kig ind i webbutikkens popularitet. Desuden møder vi en række webbutikker som gør det muligt at forfatte en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden burde bruges til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk køber billige akku plænelufter online i en e-butik bør man helt sikkert få overblik over e-shoppens betingelser, dog er det naturligvis ikke super interessant, især med de udbredte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

Et nemt alternativ kunne derfor være at se hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, grundet at det generelt er en antydning af at internet selskabet opererer i overensstemmelse med de officielle regler, og at internet forretningen nu og da føres tilsyn med af eksperter som behersker de gældende regulativer.

Det giver dig chance for opbakning, hvis du møder vanskeligheder ved din bestilling af akku plænelufter. Desuden tilråder vi at du er vidende om de mest betydningsfulde retningslinjer der spiller ind i forbindelse med købet af akku plænelufter online, eksempelvis den bytteret e-forretningen bruger.

I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man altid gemmer sin faktura e-mail, således man når som helst vil kunne bevidne bestillingen af akku plænelufter, uanset om man har bestilt ved Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan eller 10-4.

Hans gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Helle Jørgensen gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Thomas Jørgensen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Hans gav 4 stjerner

Dag til dag levering

9 tips til indkøb via nettet
1Forinden folk køber billige akku plænelufter på en online virksomhed bør man i princippet gennemgå e-butikkens handelsaftale, dog er det oftest ikke særlig morsomt. For øvrigt støtter vi at man er hensynstagende til de væsentligste retningslinjer i forbindelse med købet af billige akku plænelufter online, f.eks. hvilken bytteret webbutikken anvender.
2Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af en lov, som garanterer os imod svindlende online webshops. Som en anden løsning bør du vælge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ønsker at finansiere pengene i flere bidder.
3Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være særligt central hvis du har behov for produkterne om få sekunder, og med det formål er det uden tvivl passende at du undersøger den estimerede leveringstid ved akku plænelufter. Adskillige online selskaber giver billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres produkter, men det er afhængig af at bestillingen fuldbyrdes forinden et aftalt klokkeslæt.
4Trustpilot giver dig evigt udmærkede chancer for at inspicere forskellige andre forbrugeres erfaringer og derfor er det at foretrække, at du betragter webshoppens omtaler forinden du bestiller billige akku plænelufter online. Facebook medfører ydermere ultra fine genveje til at få en idé om e-forhandlerens troværdighed.
5Vi tilråder generelt at undersøge om e-handlen er e-mærket, grundet at det skulle være en sikkerhed for at online forhandleren imødekommer de opstillede regler, tillige med at online webshoppen fra tid til anden monitoreres af sagkyndige som kender til bestemmelserne på området. Forud for at folk køber billige akku plænelufter i en shop på nettet kan man for at være sikker kigge på netshoppens handelsbetingelser.
6Flere online shops udlover efterhånden en lang række forskellige billige metoder til levering til akku plænelufter. Den mest moderne er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig temmelig praktisk, samt tit ligeledes den mest betalelige leveringstype.
7Det er i dag ret så praktisk for forbrugerne at søge information om priser online på billige akku plænelufter hos flere shops på nettet, og derfor præsterer mange e-shops fri fragt. Det kan dog stadigvæk vise sig indbringende at sammenligne et par forskellige online forhandlere efter tilbud inden du handler, så du er tryg ved at opnå den skarpeste pris.
8Den billigste løsning til levering vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, hvilket dog betinges af at du er med kort afstand til internet firmaets lager. Den fragttype er jo ualmindeligt essentiel i tilfælde af at man skal bruge akku plænelufter fluks. Alternativt så yder indtil flere internet outlets billig levering, men i reglen under forudsætning af at der købes for et fastsat beløb.
9Nogle enkelte shops på nettet sikrer levering uden beregning på akku plænelufter, men undertiden kræves det at du bestiller for en bestemt pris. I øvrigt må man udse dig den billigste mulighed for fragt, der oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver for det meste også super let. Den prisbilligste fragtmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.