Bygpris.dk

Akustikplader pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger akustikplader, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 12.927 kr., som er hele 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 akustikplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til loft til oplimning til væggen til print

Varianter: med motiv med stof med huller med tryk med kunst med lys med print

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed er det en fordel at vælge en netbutik, som kan give hjælp og vejledning omkring akustikplader.
Hvis du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest en mulighed hos de store byggemarkeder.
Det er selvsagt ekstremt relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige akustikplader hos de forskellige online byggemarkeder. En del satser på de bedste tilbud, imens øvrige har faglig sparring. Du må overveje hvad der betyder mest for dig.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder når du køber online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man læse byggeshoppens regler.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort sortiment af varer, hvorimod andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal reflektere over om det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, foruden blot akustikplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og i kraft af det har de fleste tilbuddet om at bestille online og fragte produkterne på eget initiativ. Hermed har man mulighed for at undvære leveringsgebyret, og tilmed få varerne straks.
De store byggecentre er populære og anerkendte firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De store byggecentre køber varer fra mange forskellige leverandører, og så kan du købe fra et bredt udvalg af akustikplader online.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Pga. dette får du formentlig ekstremt kyndig sparring fra medarbejdere med ekspertviden i netop akustikplader.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online vil du få en billig pris.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er mindre firmaer, som oftest drives i Danmark, gerne endda fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du handler akustikplader online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

akustikplader jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

akustikplader harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

akustikplader silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

akustikplader bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Længe før du igangsætter arbejdet kan det være ret værdifuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig mange love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
2Det kan vise sig meningsgivende at have de relevante byggematerialer klar i god tid før du tager fat på håndværket. Du kunne sammensætte en overskuelig indkøbsliste hvor der bør fremgå alt hvad der skal bruges, og efterfølgende eftergå listen, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
3Du skal på ingen måde mangle grej. Jævnligt kan det være en fordel at du har grejet ved hånden idet du starter dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at tillægge disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
4Godt forarbejde viser sig som metoden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du må udarbejde en effektiv tidsplan, som viser hvilke gøremål der skal udføres hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Vær skarp idet du nedskriver din handlingsplan.
5Du bør aldrig glemme dit eget helbred, så husk beklædning som eksempelvis sikkerhedssko som sikring imod hændelige ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst når du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
6Typisk vil det være fornuftigt at have et regnskab for optimeringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive forstandigt at gennemgå hver eneste udgift, og bagefter finde frem til ens omkostning ved dem én efter én.
7Det kan være til god gavn at få hjælp til dele af projektet, hovedsageligt hvis det er vigtige byggeopgaver. Flere byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. Endvidere bliver det mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
8Du har adgang til alverdens hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube giver en masse nyttig oplysning, specielt forudsat at du bruger den engelske version.
9Husk at overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du bør anskaffe hjælp fra en professionel til noget af projektet. Hvis du søger hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at modtage prisoverslag fra flere leverandører.
10Ved projekter udendørs har vejret en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du løbende kigge på udsigten ift. vejret i dagene op til projektets start, så det ikke uventet starter med at stå ned i stænger når du lige står midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
11I visse tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet forudsat at projektet er energi- og miljøvenligt. Støtten er altså afhængig af at projektet forbedrer naturen.
12Der kommer uden tvivl ubelejlige problematikker ved krævende opgaver, og ergo vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter rigeligt med tid i arbejdsplanen, således at man kan være sikker på at have tid nok til det.
De mest folkekære byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som altså er rigtig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket klart er fantastisk betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er absolut imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er fantastisk godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Populære spørgsmål vedr. akustikplader

 • Hvad er akustikplader lavet af?
 • Hvad koster akustikplader?
 • Hvad er akustikplader?
 • Akustikplader hvor meget?
 • Hvilken form for levering er bedst?

  Masser af forhandlere på nettet tildeler efterhånden diverse billige leveringsformer til akustikplader. Det mest almindelige er nu om dage udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter de købte produkter lige når det passer dig. Denne er altså vældig smertefri, samt mange gange ligeledes den mest prisbevidste mulighed for levering.

  Du kunne på samme måde prøve at vælge at få udbragt hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er som oftest en tand dyrere, men endvidere vældig smertefri ift. akustikplader online. Den mindst kostelige leveringsudgave er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som desværre er betinget af at du befinder dig lige ved internet virksomhedens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på akustikplader er naturligvis usædvanlig relevant når du mangler produktet om et øjeblik, og herved er det fuldkommen afgørende at vi besigtiger den estimerede leveringsdato på akustikplader. Mange internet firmaer – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varenumre online, som trods alt er betinget af at ordren køres igennem inden et besluttet tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få pakken distribueret før pakkemedarbejderne har fri.

  Nogle enkelte internet handler frembyder fragtfri levering på akustikplader online, men for det meste er det under betingelse af at der købes for en bestemt sum. Ellers skulle man udse dig den mest letkøbte leveringsmetode, som tit vil blive at få dem til at levere din pakke til et afhentningssted.

  De største byggecentre foreslår klik-og-hent hvor man køber billig akustikplader derhjemme men afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark og Jem og Fix. Byggecentrene frembyder blandt andet klik-og-hent på akustikplader i disse områder:

  Hørsholm, Risskov, Taastrup, Ikast, Frederiksberg, Ishøj, Herning, Brabrand, Grenaa, Glostrup, Nykøbing Falster, Lyngby, Kokkedal, Tårnby, Esbjerg, Allerød, Herlev, Holbæk, Greve, Køge, Struer, Vallensbæk, Lystrup, Fredericia, Hedensted, Værløse, Dragør, Helsingør, København, Aalborg, Lillerød, Silkeborg, Viborg, Frederikssund, Aarhus, Vejle, Roskilde, Frederikshavn, Vordingborg, Kalundborg, Brønshøj, Rødovre, Thisted, Farum, Odense, Ølstykke, Svendborg, Nærum, Nakskov, Gentofte, Vanløse, Åbyhøj, Middelfart, Birkerød, Tilst, Haslev, Korsør, Nyborg, Hvidovre, Højbjerg, Rønne, Skanderborg, Stenløse, Haderslev, Horsens, Slagelse, Nørresundby, Søborg, Varde, Solrød Strand, Skive, Kolding, Sønderborg, Holstebro, Hedehusene, Ballerup, Jyllinge, Valby, Albertslund, Frederiksværk, Ringsted, Brøndby, Hjørring, Charlottenlund, Virum, Brønderslev, Hobro, Gladsaxe, Odder, Aabenraa, Hillerød, Næstved, Randers, og Rudersdal, .

  Click-and-collect ift. akustikplader er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm).

  Ses der på søgedata fremstår det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter blandt andet akustikplader priser og køb akustikplader. Foruden dette oplever man typisk netshoppere søge for eksempel akustikplader tilbud, akustikplader online og billig akustikplader, plus de kendte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

  Find den bedste pris på akustikplader

  Det er efterhånden meget enkelt for købere at vurdere prisniveauet på billige akustikplader online fra diverse e-firmaer, og til gengæld har de fleste e-butikker været tvunget til at nedbringe salgspriserne på akustikplader enormt, og ovenikøbet garantere levering uden betaling.

  Dog kan det stadigvæk vise sig nyttigt at checke diverse webbutikker efter tilbud og rabatter på akustikplader online forud for at du placerer ordren, sådan at du er sikret at indhente den mest attraktive pris. Se ikke kun på de gængse byggecentre som 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Du skal ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en webshop udlover billige akustikplader online til salg for en salgspris der virker overordentlig billig, så er det for det meste være en varsel om en uærlig butik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid en del af et reglement, der begunstiger dig overfor uoprigtige internet varehuse.

  Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du benytte en løsning som f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at klare pengene til akustikplader af flere omgange. Dette fås som regel i specialiserede webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

  Ved kig i tallene fremstår det klart, at online shoppere ofte kigger efter blandt andet akustikplader tilbud og akustikplader priser. Man ser desuden typisk netshoppere lede efter eksempelvis køb akustikplader, akustikplader online og billig akustikplader.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg akustikplader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

  Fuld tilfreds” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til oplimning til væggen til loft til print

  Varianter: med kunst med stof med motiv med lys med print med tryk med huller

  Se nærmere på nuværende kunders betragtninger

  Trustpilot indebærer regulære passelige løsninger til at læse en række eksisterende kunders observationer og derved kan det være til hjælp, at du tjekker e-handlens bedømmelser inden du handler billige akustikplader online.

  Facebook tilbyder tilsvarende aldeles passelige løsninger til at få et kig ind i internet webshoppens troværdighed. Herinde ser vi nogle online selskaber i Danmark som giver folk mulighed for at tilkendegive en kritik af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel kan udnyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden folk køber billige akustikplader online i en netshop behøver man på en vis måde læse shoppens handelsbetingelser, dog er det oftest ikke særlig spændende, især ved de gængse byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Silvan.

  En anden løsning kunne derfor være at kigge om online forhandleren er e-mærket, hvilket bør være et sympol på at internet forhandleren efterkommer gældende dansk lovgivning, foruden at shoppen ofte gennemses af jurister som har nøje kendskab til de gældende love.

  Det giver dig mulighed for at få bistand, hvis du udsættes for udfordringer ved dit køb af akustikplader. Yderligere tilrådes det at du er vidende om de mest centrale vedtægter der har indflydelse på bestillingen af akustikplader online, fx den returpolitik online firmaet benytter.

  Derfor er det ydermere essesentielt, at man når som helst gemmer ens ordremail, så man fremadrettet vil kunne eftervise bestillingen af akustikplader, uafhængig af om man handler hos Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg eller 10-4.

  Karen gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Bente Kristensen gav 4 stjerner

  Alt var perfekt.

  Søren Andersen gav 5 stjerner

  Alt som det skal være.

  Niels gav 4 stjerner

  Altid PERFEKT.

  9 gode råd til din online shopping
  1Generelt går vi ind for at efterse om online webshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det almindeligvis er en tilkendegivelse af at online shoppen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, tillige med at webshoppen fra tid til anden overværes af jurister der har den nødvendige knowhow om reglerne. Før nogen shopper billige akustikplader på en internet handler kan man for at være på den sikre side læse netshoppens handelsbetingelser.
  2Den mest betalelige mulighed for levering vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, men den løsning står og falder med at du befinder dig lige ved internet virksomhedens hjemsted. Den type af levering er naturligvis virkelig vital hvis vi står og skal bruge akustikplader øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer enkelte internet outlets gratis fragt, men typisk er det forudsat at man handler for en bestemt pris.
  3En stor portion internet firmaer tildeler i vore dage diverse billige leveringsløsninger til akustikplader. Et hit er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, som gør det muligt at hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er jo i høj grad nem, og endda ligeledes den prisbilligste fragttype.
  4Trustpilot leverer relativt gode muligheder for at gennemstøve en hel del aktuelle konsumenters domme og på grund af dette foreslår vi, at du gennemgår online forhandlerens omtaler forud for at du handler billige akustikplader online. Facebook resulterer i lige så vel fuldkommen hæderlige genveje til at få indsigt i online firmaets kundetilfredshed.
  5Det er ultra fleksibelt for enhver at finde frem til de bedste priser online på billige akustikplader på forskellige internet handler, og derved tilbyder de fleste internet shops gratis levering. Men det kan ikke desto mindre vise sig indbringende at undersøge indtil flere e-forhandlere efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikker på at få den bedste pris.
  6Før nogen bestiller billige akustikplader hos en forretning på nettet kunne man utvivlsomt gennemlæse virksomhedens regler, dog er det oftest et omfattende arbejde. Udover dette er det en hjælp at kunden er sat ind i de mest aktuelle vedtægter der kan have indvirkning på shopping af billige akustikplader online, som fx hvilken returrettighed e-firmaet anvender.
  7Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af Indsigelsesordningen, der bistår os imod bedrageriske e-butikker. Som alternativ kan du drage nytte af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at dække regningen over tid.
  8Fragttiden kan vise sig at være vældig udslagsgivende når man skal bruge produkterne omgående, så i det øjemed er det ret så klogt at vi kontrollerer tidshorisonten for levering på akustikplader. En hel del outlets på nettet tilsiger billig levering på næste hverdag på flere varer, men vær på vagt da det kræver at bestillingen gennemføres forinden et besluttet klokkeslæt.
  9Visse e-forhandlere frembyder fri fragt på akustikplader, men i reglen forudsætter det at der bestilles for en fastsat pris. Alternativt burde du vælge den mindst kostelige leveringsmodel, hvilket typisk er at få leveret pakken til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig oftest derudover rigtig problemfri. Den mest letkøbte form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk