Bygpris.dk

AL-KO Husvandværk

Metabo Husvandværk HWW 9000/100 G
4.705 kr.
Læs mere
Metabo Husvandværk HWW 3300/25 G
1.590 kr.
Læs mere
Husvandværk 1000 Watt
1.244 kr.
Læs mere
Husvandværk 25 ltr. - 800 watt - 40 mtr.
1.494 kr.
Læs mere
Husvandværk 900 W - GE-WW 9041 E
1.999 kr.
Læs mere
Husvandværk Marina KS 801/22 med beholder
2.014 kr.
Læs mere
Husvandværk Marina KS801P
1.354 kr.
Læs mere
Gardena Husvandværk 3000/4 Eco
1.399 kr.
Læs mere
vandingspumpe 700 watt Kärcher BP 2 Home & Garden
899 kr.
Læs mere
Husvandværk 25 ltr. - 1200 watt - 50 mtr PowerPlus POWXG9456
2.325 kr.
Læs mere
Havepumpe 800 watt - 3200 l/t - 40 mtr. PowerPlus POWXG9442
1.033 kr.
Læs mere
Havepumpe 1200 watt - 3800 l/t - 50 mtr. PowerPlus POWXG9447
1.554 kr.
Læs mere
Havepumpe 800 Watt PowerPlus POW67930
843 kr.
Læs mere
Husvandværk 25 ltr. - 800 watt - 40 mtr. PowerPlus POWXG9451
1.554 kr.
Læs mere
Husvandværk 1000 Watt PowerPlus POW67935
1.297 kr.
Læs mere
vandingspumpe 950 watt BP 4 Home & Garden eco!ogic
1.745 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de regler der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør man læse butikkens betingelser.
Der er forskel på prisen på billige AL-KO husvandværk fra byggekæde til byggekæde. En del fokuserer på lave priser, hvorimod nogle giver kompetent rådgivning. Du skal vide hvad der for dig betyder mest.
Det er absolut utrolig relevant at vide, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Når du har brug for varerne hurtigt eller blot ønsker at blive fri for fragten, så kan du tænke over at køre varerne selv. Det er især muligt hos de udbredte byggemarkeder.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at købe fra et online byggemarked, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring AL-KO husvandværk.
Flere byggekæder præsterer et stort varesortiment, hvorimod nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du bør overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover bare AL-KO husvandværk.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og landskendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder har butikker overalt i landet, og hermed har de fleste adgang til at handle online og hente produkterne selv. Herigennem har du chancen for at spare fragtgebyret, samt endda hente varerne nu og her.
De kendte byggecentre køber varer fra alverdens nicheshops, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af AL-KO husvandværk online.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, da de kun sælger disse produkter. Altså vil du modtage super informativ hjælp fra nogle med specialistviden i lige præcis AL-KO husvandværk.
Forskellige nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, som oftest drives i Danmark, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille AL-KO husvandværk online på deres hjemmeside.
Størstedelen af niche netbutikker styrer selv produktionen af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online vil du få lavere priser.
De største byggemarkeder i Danmark
AL-KO husvandværk jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag omtrent 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

AL-KO husvandværk bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

AL-KO husvandværk harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

AL-KO husvandværk silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ved udendørs projekter har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den grund skal du ofte tjekke vejrforudsigelserne lige før projektets begyndelse, så du undgår at det uanmeldt starter med at vælte ned når du lige er i fuld gang med det svære projekt.
2Du skal nødig undvære udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig betydningsfuldt at have det til disposition idet du tager fat på arbejdet. I øvrigt er det afgørende at tage højde for de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
3Du har mulighed for at forsøge at få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes såfremt projektet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte betinger at ombygningen har positiv indfyldelse på klimaet.
4Det anbefales at indhente hjælp til ens byggeprojekt, især ved væsentlige byggeopgaver. Nogle ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil vil det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
5Du skal for alt i verden ikke glemme dit eget ve og vel, så husk påklædning inklusiv hjelm og sko som skåner dig overfor eventuelle risici. Det er essentielt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
6Du bør overveje hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere burde få eksperthjælp til dele af byggeprocessen. Hvis du henter professionel assistance vil det ofte være en god idé at lede efter tilbud fra diverse selskaber.
7Typisk vil det være meningsfuldt at have en budgetoversigt for projektet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være fornuftigt at notere samtlige omkostninger, og så gennemgå online tilbud på dem hver især.
8Inden du opstarter arbejdet kan det være ganske betydningsfuldt at have styr på, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
9Der findes ekstremt mange artikler og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube tilbyder dig meget anvendelig oplysning, i særlig grad forudsat at du bruger engelske søgeord.
10Det vil vise sig meningsgivende at have de relevante byggematerialer klar til brug i god tid før du indleder byggeriet. Du vil med fordel kunne forfatte en overskuelig note hvor der bør fremgå de materialer du skal bruge, og bagefter tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
11Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige vanskeligheder i forbindelse med omfattende projekter, og af den grund kan det vise sig af stor betydning at der er afsat tilstrækkelig tid i agendaen, så man er afslappet omkring at nå i mål med projektet.
12Godt forarbejde bliver kilden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør overveje at sammensætte en velovervejet strategi, som fortæller hvilke gøremål du vil løse hvornår, samt en dertilhørende kronologisk orden. Vær konkret når du sammensætter planen.
De bedst anmeldte byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er enormt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som jo er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver maksimum point, og alene 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken form for fragt er bedst?

En hel del internet varehuse tildeler i dag et stort udvalg af billige leveringsformer til AL-KO husvandværk. Den mest almindelige er i dag levering til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Denne er jo super fleksibel, samt ofte desuden den billigste leveringsversion.

Du bør derudover foretrække at få pakken sendt til din bolig eller til når du er på job. Denne er undertiden en smule dyrere, men også usædvanlig uproblematisk ved køb af AL-KO husvandværk online. Den mest betalelige leveringsmodel kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som dog kræver at du bor med kort afstand til internet forretningens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på AL-KO husvandværk er super aktuel om man har behov for pakken straks, og af den grund er det rigtig på sin plads at vi besigtiger leveringstiden ved AL-KO husvandværk. En del online varehuse – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter online, som dog stiller krav om at der bestilles tidligere end et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få dit nye produkt pakket før pakkepersonalet får fri.

Enkelte webbutikker lover gratis fragt på AL-KO husvandværk online, men for det meste er det påkrævet at du indkøber for en bestemt sum. I øvrigt må du tage den billigste mulighed for levering, hvilket oftest vil blive at få dem til at bringe produkterne til en pakkeshop.

Adskillige webshops tildeler click-and-collect hvor man køber billig AL-KO husvandværk online men afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Bygma. Byggecentrene yder for eksempel klik-og-hent på AL-KO husvandværk i disse byer:

Frederikssund, Grenaa, Holstebro, Frederikshavn, Ølstykke, Korsør, Søborg, Middelfart, Nakskov, Herlev, Solrød Strand, Hedehusene, Kokkedal, Thisted, Højbjerg, Frederiksværk, Vejle, Aalborg, København, Vordingborg, Vanløse, Valby, Nykøbing Falster, Jyllinge, Haderslev, Lystrup, Stenløse, Aarhus, Værløse, Brønshøj, Taastrup, Birkerød, Rødovre, Vallensbæk, Åbyhøj, Tilst, Virum, Herning, Hjørring, Hobro, Nyborg, Randers, Holbæk, Hørsholm, Nærum, Skive, Brabrand, Tårnby, Svendborg, Albertslund, Lyngby, Hillerød, Hvidovre, Kalundborg, Dragør, Rønne, Gladsaxe, Silkeborg, Allerød, Risskov, Odder, Skanderborg, Viborg, Ishøj, Hedensted, Farum, Struer, Aabenraa, Gentofte, Odense, Slagelse, Rudersdal, Greve, Ringsted, Frederiksberg, Varde, Ballerup, Kolding, Sønderborg, Charlottenlund, Horsens, Næstved, Fredericia, Brøndby, Haslev, Brønderslev, Køge, Helsingør, Glostrup, Nørresundby, Lillerød, Roskilde, Ikast, og Esbjerg, .

Afhentning for AL-KO husvandværk er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland).

Når man kigger i søgedata bliver det markant, at online shoppere mange gange søger efter bl.a. køb AL-KO husvandværk og AL-KO husvandværk online. Foruden dette oplever vi som regel folk søge efter blandt andet AL-KO husvandværk tilbud, billig AL-KO husvandværk og AL-KO husvandværk priser, foruden de gængse byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark og Bygma.

Få den bedste pris på AL-KO husvandværk

Det er jo efterhånden usædvanlig simpelt for købere at vurdere tilbud på billige AL-KO husvandværk online fra forskellige firmaer på nettet, og følgelig har en hel del internet outlets været nødt til at nedskære udsalgspriserne på AL-KO husvandværk betydeligt, og i øvrigt yde fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det til hver en tid være indbringende at analysere enkelte internet firmaer efter tilbud og udsalg på AL-KO husvandværk online inden du gennemfører dit køb, så du er sikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke bare på de gængse byggekæder som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Du skal lige meget hvad ikke glemme, at ifald en butik afhænder billige AL-KO husvandværk online til salg for en pris som kan virke helt ekstremt billig, er det i nogle tilfælde være et signal om en falsk internet handler. Kortbetalinger er imidlertid omsluttet af en anordning, der dækker os imod fup butikker på nettet.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du overveje en afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du gerne vil afbetale pengene til AL-KO husvandværk over en længere periode. Det tilbydes typisk i niche webshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som fx Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Ses der på tallene fremstår det tydeligt, at folk typisk kigger efter eksempelvis AL-KO husvandværk tilbud og AL-KO husvandværk online. Foruden dette ser man mange gange mennesker søge fx billig AL-KO husvandværk, AL-KO husvandværk priser og køb AL-KO husvandværk.

Se nærmere på folks evalueringer

Trustpilot leverer ganske relevante muligheder for at læse en hel del eksisterende forbrugeres kritik og af den grund er det at foretrække, at du eftersøger internet shoppens anmeldelser før du shopper billige AL-KO husvandværk online.

Facebook frembyder ligeledes fuldstændig gunstige genveje til at få en idé om e-firmaets pålidelighed. Tilmed er der en række internet webshops som tilbyder kunderne at tilkendegive en evaluering af deres køb, som ligeledes må benyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk handler billige AL-KO husvandværk online på en webshop kan de når alt kommer til alt se på netbutikkens handelsaftale, men det er tit ikke specielt ophidsende, særligt ved de store byggekæder som XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

Et nemmere alternativ kunne være at tjekke hvorvidt online firmaet er tilsluttet e-mærket, da det bør være en påvisning af at internet virksomheden følger de opstillede regler, og at e-forhandleren tit gennemses af jurister som har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du anledning til en håndsrækning, hvis du udsættes for problemstillinger i processen med dit køb af AL-KO husvandværk. Tillige er det at foretrække at køberen er vidende om de mest centrale retningslinjer der kan have indvirkning på købet af AL-KO husvandværk online, eksempelvis den returrettighed e-forhandleren garanterer.

I den relation er det tillige afgørende, at man når som helst bevarer ens faktura e-mail, således man altid kan dokumentere sin bestilling af AL-KO husvandværk, ligegyldig om man har bestilt fra XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan eller 10-4.

Mads gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Lars N gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Jette Hansen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Camilla gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 tips til online shopping
1En stor portion forretninger på nettet udlover til alt held alverdens billige former for fragt til AL-KO husvandværk. En af de populære er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente din ordre når du har mulighed for det. Muligheden er jo vældig enkel, samt mange gange endvidere den billigste form for levering.
2Fragttiden er naturligvis ualmindeligt vital ifald du skal bruge produkterne inden for kort tid, så derfor er det rimelig på sin plads at vi tjekker det anslåede leveringstidspunkt for AL-KO husvandværk. En lang række e-firmaer i Danmark frembyder billig levering på næste hverdag på mange af deres produkter, men vær obs på at det regnes ud fra at ordren lægges forud for et aftalt tidspunkt.
3Trustpilot genererer visse udmærkede genveje til at studere en stor portion tidligere brugeres observationer og derved er det smart, at du sonderer internet forhandlerens bedømmelser før du bestiller billige AL-KO husvandværk online. Facebook giver dig lige så vel ultra solide metoder til at få indblik i netbutikkens pålidelighed.
4Inden folk handler billige AL-KO husvandværk på en internet shop kunne man på en vis måde sætte sig ind i forhandlerens betingelser, det er dog ofte ikke super spændende. Herudover anbefales det at man er opmærksom på de vigtigste betingelser gældende for købet af billige AL-KO husvandværk online, til eksempel den returrettighed online virksomheden har.
5Vi anbefaler kortbetalinger eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfavnet af en lov, hvilket beskytter køberen overfor uægte internet shops. Som en anden løsning bør du benytte en løsning fra fx ViaBill, hvis du vil afdrage beløbet over tid.
6Vi slår generelt et slag for at bemærke om internet selskabet er e-mærke godkendt, fordi det burde være et kendetegn for at internet selskabet efterlever de danske regler, udover at internet firmaet løbende overvåges af fagfolk der har megen viden om de gældende regler. Forud for at folk køber billige AL-KO husvandværk i en shop kan man principielt studere forhandlerens regler.
7Den billigste løsning til levering er unægtelig selv at hente produkterne, men den løsning afhænger af at du befinder dig lige ved e-shoppens bopæl. Den leveringsform er naturligvis rigtig afgørende hvis man står og skal bruge AL-KO husvandværk lige om lidt. Alternativt så yder en række internet virksomheder levering uden gebyr, men typisk kun ifald der erhverves for en bestemt sum.
8Det er jo særligt let gængeligt for alle at vurdere prisniveauet online på billige AL-KO husvandværk i blandt diverse internet handler, og så lover mange shops på nettet portofri fragt. Det kan dog imidlertid vise sig indbringende at efterse diverse online outlets efter udsalg og tilbud forud for at du handler, så man er garanteret at indhente den bedste pris.
9En hel del internet forhandlere frembyder levering uden gebyr på AL-KO husvandværk, men for det meste gælder det kun hvis man indkøber for et præcist beløb. Som alternativ skal du beslutte sig for den mest billige fragtmulighed, der i de fleste tilfælde er at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted. Leveringstypen bliver gennemsnitligt derudover temmelig hensigtsmæssig. Den mest betalelige leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv.