Bygpris.dk

AL-KO Plænelufter

AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere
Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have produkterne med det samme eller blot har lyst til at undgå fragten, så kunne du tænke over at køre varerne selv. Dette er først og fremmest en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Derfor bør man tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Det er selvsagt meget relevant at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke må du tjekke de andre.
For de fleste er byggeri lig med alverdens spørgsmål. Derfor bør du overveje at handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring AL-KO plænelufter.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige AL-KO plænelufter hos de forskellige online byggekæder. En del har de bedste tilbud, hvorimod øvrige har fokus på kompetent sparring. Du bør forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggekæder fremviser et enormt varesortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot AL-KO plænelufter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder udbyder varer fra mange producenter, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort udvalg af AL-KO plænelufter online.
De store byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og som følge af det har kunderne tilbuddet om at handle online og transportere produkterne personligt. På grund af det har man chancen for at blive fri for fragten, og tilmed hente varerne nu og her.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede forretninger, hvilket medvirker til øget sikkerhed når du shopper online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dyb forståelse for de varer de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Følgelig kan du opleve en høj grad af kompetent assistance fra ansatte der er specialister i netop AL-KO plænelufter.
Mange nicheforretninger på nettet er små virksomheder, som oftest er danske, gerne sågar lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du køber AL-KO plænelufter online hos dem.
Størstedelen af små butikker producerer selv de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få lavere priser.
De største byggemarkeder i Danmark
AL-KO plænelufter jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

AL-KO plænelufter bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

AL-KO plænelufter silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

AL-KO plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1For projekter udenfor har vejrsituationen en stor rolle. Af den årsag skal du hyppigt se vejrprognosen i perioden for arbejdets start, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at regne nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit omfattende projekt.
2Det bliver værdifuldt at du har alle bygningsmaterialer til disposition inden du går i gang med byggeprocessen. Du har fordel af at sammenfatte en hurtig liste hvoraf der fremgår hver eneste ting som er nødvendige, og dernæst gennemgå hvert eneste punkt, hvormed du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
3Forberedelse vil være kilden til succes med din byggeproces. Du bør overveje at have en struktureret strategi, som viser hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, med en dertilhørende prioriteringsliste. Vær realistisk når du udarbejder din strategi.
4Der viser sig jævnligt utidige hovedpiner når det gælder svære projekter, og på grund af det er det væsentligt at der afsættes nok tid i køreplanen, med det formål at man er afslappet omkring at nå i mål.
5Det kan vise sig at være vigtigt at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man giver sig selv et overblik. Det bør blive en fordel at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og dernæst notere den billigste pris på dem hver især.
6Man skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det vise sig en fordel at have værktøjet klar til brug forinden du iværksætter byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at medtage de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
7Det kan give mening at tænke over hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt burde fremskaffe eksperthjælp til noget af arbejdet. Når du ønsker professionel hjælp er det lukrativt at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld virksomheder.
8Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke påklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som skåner dig overfor hændelige ulykker. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke får assistance fra en fagperson.
9Du har adgang til stribevis af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Især YouTube supporterer dig med overvældende meget gavnlig viden, især forudsat at du kigger i hele verden.
10Forinden du starter byggeriet kan det blive ubeskriveligt værdifuldt at have styr på, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
11Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til dele af projektet, ikke mindst når det kommer til større byggeprocesser. Omfangsrige ting bør udføres af flere personer. Derudover bør det være mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
12Husk at du kan forsøge at få offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet såfremt projektet er energi- og miljøvenligt. Støtten er altså betinget af at renoveringen influerer positivt på klimaet.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig flot. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er ualmindeligt flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

Størstedelen af butikker på nettet foreslår nu til dags en række forskellige billige fragtløsninger til AL-KO plænelufter. En af de populære er i dag levering til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine produkter når du har mulighed for det. Metoden er altså særligt gnidningsløs, og tit desuden den mest betalelige mulighed for fragt.

Du burde ydermere vælge at få produkterne leveret til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen viser sig som oftest en lille smule dyrere, men til gengæld temmelig hensigtsmæssig med AL-KO plænelufter online. Den prisbilligste metode til levering er utvivlsomt at hente ordren selv, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af e-forhandlerens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på AL-KO plænelufter kan vise sig at være ultra udslagsgivende forudsat du har behov for varen inden for kort tid, så af den grund er det ret så aktuelt at vi dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved AL-KO plænelufter. En del internet shops – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter online, som trods alt står og falder med at bestillingen gennemføres forinden et nøjagtigt tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få ordren klargjort forinden logistikmedarbejderne har fri.

Nogle e-forhandlere yder fragt uden beregning på AL-KO plænelufter online, men ofte stiller det krav om at man køber for en fastsat sum. I øvrigt burde man snuppe den prisbilligste leveringsmodel, som mange gange vil blive at få dem til at køre bestillingen til et udleveringssted.

Masser af byggemarkeder yder click-and-collect hvor man bestiller billig AL-KO plænelufter online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix. De giver for eksempel click-and-collect på AL-KO plænelufter i følgende områder:

Vanløse, Brabrand, Odder, Risskov, Vejle, Dragør, Helsingør, Brønshøj, Varde, Holbæk, Thisted, Hjørring, Rødovre, Charlottenlund, Esbjerg, Frederikssund, Solrød Strand, København, Grenaa, Birkerød, Nørresundby, Randers, Aabenraa, Rønne, Hobro, Aarhus, Gentofte, Hedehusene, Skive, Frederiksberg, Værløse, Gladsaxe, Hørsholm, Lillerød, Nyborg, Herlev, Aalborg, Lyngby, Allerød, Virum, Ikast, Lystrup, Struer, Greve, Brøndby, Korsør, Nærum, Vallensbæk, Slagelse, Odense, Tilst, Roskilde, Hedensted, Herning, Haderslev, Søborg, Horsens, Haslev, Farum, Kokkedal, Skanderborg, Middelfart, Tårnby, Hvidovre, Fredericia, Ølstykke, Køge, Silkeborg, Rudersdal, Frederiksværk, Kolding, Valby, Sønderborg, Nykøbing Falster, Ringsted, Taastrup, Ballerup, Glostrup, Albertslund, Holstebro, Kalundborg, Viborg, Vordingborg, Brønderslev, Jyllinge, Nakskov, Hillerød, Stenløse, Svendborg, Næstved, Højbjerg, Ishøj, Frederikshavn, og Åbyhøj, .

Click-and-collect af AL-KO plænelufter er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Nordsjælland, Falster, Lolland, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at folk mange gange søger eksempelvis billig AL-KO plænelufter og AL-KO plænelufter priser. Foruden dette ser vi tit internet shoppere søge bl.a. AL-KO plænelufter tilbud, køb AL-KO plænelufter samt AL-KO plænelufter online, plus de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

Bedste tilbud på AL-KO plænelufter

Det har vist sig at være vældig nemt for enhver at søge sig frem til tilbud på billige AL-KO plænelufter online fra diverse internet shops, og på grund af dette har utallige internet varehuse fundet det uundgåeligt at tvinge prisen på AL-KO plænelufter eftertrykkeligt, og ydermere tilbyde fri fragt.

Men det kan alligevel vise sig udbytterigt at sammenholde nogle få webshops efter tilbud på AL-KO plænelufter online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er sikret at opnå den billigste pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Man må lige meget hvad være klar over, at såfremt en e-handler sælger billige AL-KO plænelufter online til en pris som er utrolig billig, så kan det for det meste være et signal om en bedragerisk internet virksomhed. Køb med betalingskort er imidlertid omsluttet af en orden, der forsvarer folk imod fup online virksomheder.

Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du udnytte et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at dække prisen på AL-KO plænelufter i flere bidder. Dette tilbydes typisk ved nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Når der ses på tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere ofte leder efter eksempelvis billig AL-KO plænelufter og AL-KO plænelufter tilbud. Foruden dette ser vi ofte netshoppere søge efter bl.a. AL-KO plænelufter priser, køb AL-KO plænelufter samt AL-KO plænelufter online.

Kig på tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot giver dig nogenlunde fine løsninger til at granske en hel del nuværende forbrugeres kritik og af den grund er det fornuftigt, at du eftergår netshoppens bedømmelser inden du handler billige AL-KO plænelufter online.

Facebook tilbyder ydermere ret så værdifulde metoder til at få indsigt i e-forhandlerens kundefokus. Desuden ses en del internet outlets som gør det muligt at udforme en evaluering af deres køb, som tillige kan udnyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Før folk handler billige AL-KO plænelufter online hos en e-forretning bør de helt sikkert gennemgå deres handelsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke særlig morsomt, specielt på de velkendte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

Alternativet kunne derfor være at undersøge hvorvidt online forretningen er verificeret af e-mærket, hvilket typisk er et fingerpeg om at netshoppen efterkommer de danske retningslinjer, udover at shoppen løbende kigges til af jurister der har indsigt i de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du anledning til en håndsrækning, for så vidt du skulle få dilemmaer med dit køb af AL-KO plænelufter. Udover dette tilrådes det at køber er oppe på mærkerne omkring de mest centrale reglementer i forbindelse med købet af AL-KO plænelufter online, som for eksempel hvilken returneringsret netshoppen bruger.

I relation til det er det virkelig afgørende, at man når som helst bibeholder ens ordremail, så man når som helst vil kunne dokumentere bestillingen af AL-KO plænelufter, hvad end man har bestilt ved XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Bygma.

Kim G gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Kirsten F gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Anders Christiansen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Lone gav 4 stjerner

Det var godt !

9 gode råd til online shopping
1Visse online forhandlere yder levering uden omkostninger på AL-KO plænelufter, men oftest kræves det at du handler for en bestemt pris. Desuden må man snuppe den mest billige leveringsmanér, hvilket tit er at få dem til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Denne bliver for det meste endvidere virkelig bekvem. Den mest letkøbte metode til levering er uden tvivl selv at hente pakken.
2Den prisbilligste leveringsmanér vil altid vise sig at være at hente pakken selv, hvilket er betinget af at du lever nær online webshoppens bopæl. Den form for fragt er rigtig essentiel i tilfælde af at man absolut skal bruge AL-KO plænelufter nu og her. Alternativt så yder flere online firmaer fragt uden gebyr, men tit er det påkrævet at man shopper for et bestemt beløb.
3Temmelig mange internet selskaber giver i dag diverse forskellige billige leveringsmidler til AL-KO plænelufter. En af de populære er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din ordre når der er tid til det. Fragtløsningen er jo ret uproblematisk, og tit derudover den billigste leveringsudgave.
4Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være meget udslagsgivende forudsat vi mangler din pakke med det samme, så af den grund er det fuldkommen på sin plads at man efterser det estimerede leveringstidspunkt ved AL-KO plænelufter. De fleste outlets på nettet stiller udsigt til billig 1 dags fragt på mange af butikkens varer, som stiller krav om at ordren indsendes tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
5Det er jo efterhånden særdeles problemfrit for os alle at søge information om priser online på billige AL-KO plænelufter fra flere online forretninger, og herved frembyder flere e-forhandlere gratis fragt. Til gengæld kan det immervæk være profitabelt at kigge forbi flere online forhandlere efter tilbud og rabat forinden du placerer ordren, sådan at man er skråsikker på at antage den mindst kostelige pris.
6Vi tilråder shopping med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfavnet af en vedtægt, der redder dig imod svindlende shops på nettet. Alternativt burde du drage fordel af en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at godtgøre beløbet over en længere periode.
7Trustpilot bringer dig fuldt ud troværdige muligheder for at iagttage forskellige aktuelle køberes betragtninger og af den grund foreslår vi, at du vurderer e-butikkens vurderinger forinden du shopper billige AL-KO plænelufter online. Facebook indebærer desuden immervæk habile løsninger til at få kendskab til internet shoppens kundetilfredshed.
8Generelt foreslår vi at efterse hvorvidt internet selskabet er godkendt af e-mærket, da det skulle være en forsikring om at e-butikken understøtter de officielle danske regler, og at webshoppen hyppigt kigges til af fagmænd der har nøje kendskab til reglerne. Forud for at nogen bestiller billige AL-KO plænelufter i en internet webshop burde de på en vis måde granske webshoppens forretningsvilkår.
9Forud for at nogen handler billige AL-KO plænelufter i en forhandler på nettet kan man for at være sikker tage stilling til webshoppens forretningsbetingelser, det er dog ofte et omfattende projekt. Tilmed er det godt at du er hensynstagende til de mest centrale betingelser i forbindelse med købet af billige AL-KO plænelufter online, til eksempel den ombytningsrettighed hjemmesiden tilbyder.