Bygpris.dk

Anlægsstige

Silkeborg Anlægsstige Ergo 9 trin
113.295 kr.
Læs mere
Silkeborg Anlægsstige Lam. Ergo 14 trin
207.041 kr.
Læs mere
Silkeborg Anlægsstige Ergo 12 trin
16.769 kr.
Læs mere
Silkeborg Anlægsstige Ergo 18 trin
3.125 kr.
Læs mere
Silkeborg Anlægsstige Ergo 6 trin
66.073 kr.
Læs mere
Silkeborg Anlægsstige Ergo 16 trin
2.375 kr.
Læs mere
Silkeborg Anlægsstige Lam. Ergo 10 trin
133.854 kr.
Læs mere
Silkeborg Anlægsstige Ergo 8 trin
101.965 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man kende butikkens regningslinjer.
Det er naturligvis meget relevant at vide, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
Hvis du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte byggematerialerne selv. Det er hovedsageligt en mulighed ved de gængse byggekæder.
For en del er et byggeprojekt lig med en stor portion spørgsmål. Hermed kan du overveje at handle hos et online byggemarked, hvor du får tips og tricks til valg af anlægsstige.
Flere byggecentre udbyder et bredt sortiment af produkter, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal tænke på om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover bare anlægsstige.
Du vil finde ulighed i prisen på billige anlægsstige fra webshop til webshop. Nogle fokuserer på de bedste priser, imens andre giver kompetent sparring. Du bør gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder finder du nær dig, og som følge af det har flertallet adgang til at handle online og fragte varerne personligt. Derfor er det muligt at blive fri for leveringsomkostningen, og tilmed hente varerne nu og her.
De kendte byggecentre tilbyder produkter fra forskellige nichebutikker, så du kan shoppe fra et bredt udvalg af anlægsstige online.
De store byggekæder er udbredte og bekendte butikker, som kan give ubekymrethed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede webshops er mindre virksomheder, der oftest har danske ejere, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du når du handler anlægsstige online hos dem.
Flertallet af nicheforhandlere er specialister i deres varer, idet de ikke sælger andre produkter. Af den grund bør du modtage ekstra erfaren sparring fra ansatte der er specialister i lige præcis anlægsstige.
Diverse niche netbutikker styrer selv produktionen af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online vil du få gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

anlægsstige bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

anlægsstige silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

anlægsstige harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

anlægsstige jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forinden du opstarter byggeprojektet kan det vise sig ubeskriveligt vigtigt at være sikker på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl kan der gælde diverse regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
2Det viser sig værdifuldt at du har de presserende bygningsmaterialer parat forud for at du begynder dit byggeprojekt. Du kunne udarbejde en simpel huskeliste hvor der bør fremgå alt det du skal bruge, og dernæst efterse hvert enkelt punkt, så du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
3Det anbefales at få hjælp til ens byggeprojekt, især når det er krævende byggeopgaver. Nogle ombygninger stiller krav om mere end en person. Samtidig vil det vise sig hurtigere og mere minderigt at være flere om det.
4Der præsenterer sig som regel ubelejlige problemer ved omfangsrige byggeprojekter, og herved kan det være betydningsfuldt at man har afsat rigeligt med tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan være tryg ved at man får det færdiggjort.
5Det kan give mening at overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt bør anskaffe hjælp fra en fagperson til områder af arbejdet. Når du sikrer dig assistance fra en fagperson kan du spare penge ved at at modtage tilbud fra forskellige foretagender.
6I visse tilfælde kan man hente offentligt tilskud til renoveringer. Det gives i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Tilskudet kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
7Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den årsag må du tit tjekke vejrudsigten i dagene før projektets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning starter med at stå ned i stænger når du lige vil i gang med dit avancerede projekt.
8Du finder vældig mange guides og videoer online som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig store mængder gavnlig oplysning, navnligt såfremt du leder på engelsk.
9Planlægning viser sig som metoden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du anbefales at forfatte en strømlinet arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du laver din handlingsplan.
10Du må for alt i verden ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ej beklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning der beskytter dig overfor potentielle ulykker. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, specielt når du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
11Du vil ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Typisk vil det være essentielt at have grejet tilgængeligt idet du starter dit byggeprojekt. Derudover er det godt at indkalkulere disse omkostninger i regnskabet for byggeriet.
12Typisk vil det være betydningsfuldt at lave et budget for renoveringen, så du har kontrol over udgifterne. Det bør blive økonomisk at kortlægge hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan dokumentere ens omkostning ved hver eneste af dem.
De bedst anmeldte byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig flot. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er yderst flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som jo er ret så godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken form for levering er bedst?

En del e-forretninger tilbyder nu om stunder alverdens billige leveringsmuligheder til anlægsstige. Den mest moderne er i dag afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine produkter når der er mulighed for det. Fragtformen er jo særligt uproblematisk, samt desuden desuden den prisbilligste slags levering.

Du bør tillige påtænke at få pakken sendt til din privatbolig eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen viser sig typisk en tak mere pebret, men ydermere rigtig ligetil med anlægsstige online. Den mest prisbevidste leveringsversion er uden tvivl at hente produkterne selv, som dog er betinget af at du fysisk befinder dig lige ved internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på anlægsstige kan i nogle tilfælde være temmelig bestemmende såfremt vi skal bruge produkterne inden for få dage, og med det formål er det jo aktuelt at du gransker den estimerede leveringstid for anlægsstige. Adskillige internet varehuse – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varer online, men vær på vagt da det kræver at handlen gemmenføres før et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt ordnet forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle få e-handler i Danmark yder levering uden gebyr på anlægsstige online, men tit er det kun gældende hvis der handles for et bestemt beløb. Alternativt kunne du udse dig den mest betalelige form for fragt, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted.

En masse webshops tildeler click-and-collect hvor du handler billig anlægsstige online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus. De tildeler blandt andet afhentning af anlægsstige i følgende områder:

Allerød, Lillerød, Roskilde, Gladsaxe, Horsens, Taastrup, Haderslev, Lystrup, Ikast, Esbjerg, Hobro, Næstved, Valby, Fredericia, Holbæk, Værløse, Lyngby, Holstebro, Nakskov, Helsingør, Birkerød, Frederiksberg, Hjørring, Varde, Vejle, Ringsted, Glostrup, Herning, Åbyhøj, Hedensted, Rødovre, Hedehusene, Jyllinge, Brøndby, Risskov, Frederiksværk, Silkeborg, Tårnby, Struer, Nyborg, Randers, Tilst, Rudersdal, Albertslund, Middelfart, Farum, Højbjerg, Viborg, Odder, Nørresundby, Søborg, Vanløse, Kalundborg, Thisted, Køge, Korsør, Svendborg, Solrød Strand, Vallensbæk, Hørsholm, Kokkedal, Haslev, Slagelse, Odense, Aalborg, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Rønne, Skive, Skanderborg, Kolding, Dragør, Stenløse, Aarhus, København, Grenaa, Vordingborg, Herlev, Aabenraa, Virum, Hvidovre, Greve, Ølstykke, Hillerød, Sønderborg, Ballerup, Nærum, Brønderslev, Frederikssund, Charlottenlund, Gentofte, Brønshøj, Brabrand, og Ishøj, .

Click-and-collect af anlægsstige er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Lolland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

Ved indkig i tallene fremstår det markant, at online shoppere ofte søger for eksempel anlægsstige priser og anlægsstige tilbud. Man ser derudover ofte netshoppere kigge efter eksempelvis anlægsstige online, billig anlægsstige samt køb anlægsstige, plus de velkendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Silvan.

Priser på anlægsstige

Det er jo efterhånden ultra smart for købere at kigge efter tilbud på billige anlægsstige online i blandt flere online outlets, og derved har adskillige online forhandlere ikke kunne lade være med at sænke priserne på anlægsstige voldsomt, og ovenikøbet byde på gratis levering.

Det kan dog alligevel være lønsomt at efterse indtil flere webbutikker efter udsalg og tilbud på anlægsstige online før du shopper, sådan at man er tryg ved at antage den laveste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Silvan og Davidsen.

Du må imidlertid være så påpasselig, at når en shop på nettet annoncerer billige anlægsstige online for en tilbudspris som kan virke utopisk billig, kunne det tit være et signal om en uærlig e-handler. Kortbetalinger er på den anden side dækket ind under en foranstaltning, hvilket hjælper køberen imod snydagtige online selskaber.

Vi anbefaler betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du overveje en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at dække prisen på anlægsstige af flere omgange. Dette foreslåes normalt i specialiserede webshops, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Når man kigger i tendenserne fremstår det markant, at internet shoppere jævnligt leder efter fx køb anlægsstige og billig anlægsstige. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere kigge efter fx anlægsstige tilbud, anlægsstige priser samt anlægsstige online.

Se nærmere på tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot medfører ret så ønskværdige genveje til at tolke flere øvrige brugeres betragtninger og derfor går vi ind for, at du gennemsøger online webshoppens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige anlægsstige online.

Facebook giver dig på samme måde en lang række gavnlige genveje til at få en idé om webbutikkens kundefokus. I øvrigt ses endda e-butikker hvor folk kan sammensætte en vurdering af deres købsoplevelse, som tillige kan anvendes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige anlægsstige online på en internet butik burde de de facto sætte sig ind i forhandlerens regler, men det er i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, særligt hos de velkendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kunne måske være at bemærke om e-forhandleren er godkendt af e-mærket, som bør være en indikation om at netbutikken lever op til gældende dansk lovgivning, foruden at internet butikken rutinemæssigt kontrolleres af jurister der kender vilkårene på området.

Det giver dig mulighed for at få bistand, ifald du forvoldes udfordringer med din shopping med anlægsstige. Udover dette stiller vi forslag om at man er hensynstagende til de mest vedkommende vilkår der kan have betydning for købet af anlægsstige online, som for eksempel den returret e-forhandleren tilbyder.

Derfor er det tillige afgørende, at man stadig opbevarer sin kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan bevidne sit køb af anlægsstige, ligegyldig om man køber hos XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Stark.

Henrik L gav 5 stjerner

Perfekt køb

Pia Møller gav 4 stjerner

god service

Hanne Knudsen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Kirsten S gav 4 stjerner

Bestilte online

9 tips til din online shopping
1Leveringstiden kan være usædvanlig central hvis vi behøver pakken inden for kort tid, så herved er det øjensynligt afgørende at vi gransker det forventede leveringstidspunkt på anlægsstige. Temmelig mange forretninger på nettet lover billig levering på næste hverdag på massevis af produkter, hvilket er afhængig af at orden realiseres forinden et nøjagtigt tidspunkt.
2Det er efterhånden særligt ukompliceret for forbrugerne at sammenligne priser online på billige anlægsstige i blandt flere e-firmaer, og derved lover adskillige internet selskaber i Danmark levering uden beregning. Derfor kan det trods alt blive lønnende at udforske nogle få e-handler efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, så man er sikret at modtage den mindst kostelige pris.
3Trustpilot yder ret strålende genveje til at eftersøge en stor portion øvrige brugeres opfattelser og herved kan det være til hjælp, at du gennemsøger netbutikkens bedømmelser forinden du bestiller billige anlægsstige online. Facebook indebærer lige så vel faktisk værdifulde løsninger til at få kendskab til online shoppens popularitet.
4Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er inkluderet i en vedtægt, der skærmer folk imod svindlende forretninger på nettet. Som en anden løsning burde du overveje en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at klare pengene over et længere tidsrum.
5Vi tilråder generelt at undersøge om webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket ofte er et signal om at webshoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, og at internet butikken rutinemæssigt overværes af specialister som har megen viden om de gældende love. Før folk shopper billige anlægsstige på en e-forretning bør de de facto se på dens handelsvilkår.
6En række shops på nettet frembyder til alt held et stort udvalg af billige former for levering til anlægsstige. En af de mest almindelige er for øjeblikket pakkeshoppen, hvor du så nemt kan hente de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Leveringsmetoden er altså ekstremt hensigtsmæssig, og i mange tilfælde ydermere den billigste fragttype.
7Den mest letkøbte mulighed for levering er uden tvivl selv at hente varerne, hvilket dog betinges af at du lever nær e-shoppens bopæl. Den form for levering er vældig vigtig forudsat vi skal bruge anlægsstige omgående. Alternativt så garanterer enkelte online webshops levering uden betaling, men i de fleste tilfælde afkræver det at du bestiller for en fastsat pris.
8Flere forhandlere på nettet præsterer fragtfri levering på anlægsstige, men i mange tilfælde er det betinget af at du indkøber for et bestemt beløb. Ellers skulle man udvælge den mindst kostelige leveringsmåde, der typisk er at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop. Løsningen bliver i mange tilfælde ydermere særdeles bekvem. Den prisbilligste løsning til levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
9Før nogen køber billige anlægsstige i en webbutik burde man til hver en tid betragte netbutikkens forretningsvilkår, det er dog tit et tidskrævende arbejde. Desuden støtter vi at køberen er vidende om de mest vitale vilkår i forbindelse med shopping af billige anlægsstige online, som for eksempel hvilken returret internet virksomheden garanterer.