Bygpris.dk

Arbejdsbord til værksted

WT37 Arbejdsbord Holzmann
1.761 kr.
Læs mere
Høvlbænk/arbejdsbord med skuffer Holzmann WB210C
9.299 kr.
Læs mere
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo-AP
6.940 kr.
Læs mere
Milwaukee Arbejdsbord MSL 3000
1.780 kr.
Læs mere
Metabo Arbejdsbord KSU 100
780 kr.
Læs mere
Festool Arbejdsbord MFT/3
5.955 kr.
Læs mere
AEG Arbejdsbord PSU1000
1.400 kr.
Læs mere
Festool Arbejdsbord MFT 3 Basic
4.675 kr.
Læs mere
Festool arbejdsbord MFT/3 Conturo
5.194 kr.
Læs mere
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 251
1.205 kr.
Læs mere
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 401
1.350 kr.
Læs mere
WST20 Arbejdsbord Holzmann
750 kr.
Læs mere
WT37 Arbejdsbord Holzmann
1.761 kr.
Læs mere
Høvlbænk/arbejdsbord med skuffer Holzmann WB210C
9.299 kr.
Læs mere
WST10 Arbejdsbord Holzmann
373 kr.
Læs mere
Festool Arbejdsbord MFT/3
6.248 kr.
Læs mere
Festool Arbejdsbord MFT/3 Basic
4.800 kr.
Læs mere
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 600, højdeindst.
848 kr.
Læs mere
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 200
725 kr.
Læs mere
Festool Arbejdsbord MFT KAPEX
3.373 kr.
Læs mere
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 700
1.495 kr.
Læs mere
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo
4.200 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i prisen på billige arbejdsbord til værksted fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have billige priser, imens nogle giver service. Du må bestemme hvad du vil prioritere.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre produkterne selv. Det er særligt et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Flere byggecentre fremviser et enormt produktsortiment, og nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, udover bare arbejdsbord til værksted.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du kigge andetsteds.
For en del er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at handle hos en online byggeshop, hvor du kan få sparring omkring arbejdsbord til værksted.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som fordelagtigt.
De store byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og derigennem har folk adgang til at købe online og køre produkterne på egen hånd. Derigennem er der mulighed for at undvære fragtgebyret, samt ovenikøbet skaffe varerne hurtigere.
De kendte byggemarkeder køber produkter fra flere leverandører, hvorfor du så kan vælge fra et stort sortiment af arbejdsbord til værksted online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på nettet er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, da de ikke sælger andet. Således vil du få endnu mere gavnlig assistance fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis arbejdsbord til værksted.
Mange nichebutikker producerer selv varerne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online får du en billigere pris.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, der tit er dansk ejede, måske tilmed lokalt i dit område. Disse støtter du ved at bestille arbejdsbord til værksted online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
arbejdsbord til værksted bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

arbejdsbord til værksted silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag over 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

arbejdsbord til værksted jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

arbejdsbord til værksted harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der ligger en overflod af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube giver ekstremt meget almennyttig info, især hvis du søger på engelsk.
2Man vil aldrig fattes udstyr. Typisk kan det være fundamentalt at du har udstyret til rådighed inden du påbegynder byggeriet. Du bør huske at indregne omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
3Før du indleder dit byggeprojekt er det aldeles fundamentalt at være sikker på, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
4I visse tilfælde kan man søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at byggeriet er klimavenligt. Den økonomiske støtte er altså betinget af at ombygningen har positiv indfyldelse på miljøet.
5Husk at regne på om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du skal fremskaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Når du fremskaffer assistance fra en fagmand er det lukrativt at søge tilbud fra forskellige leverandører.
6Det kan blive af stor betydning at du har alle byggematerialer tilgængelige forinden du igangsætter eksekveringen. Du får god gavn af at udarbejde en enkel liste hvoraf der fremgår alt hvad der bliver brug for, og dernæst tjekke listen, hvormed du er sikker på at du har det hele.
7Der kommer uden tvivl overraskende problematikker når det gælder svære opgaver, og som følge heraf vil det være væsentligt at man afsætter god plads i agendaen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
8I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have lavet et budget for optimeringen, så du giver sig selv et overblik. Det må være fornuftigt at nedskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør dokumentere den billigste pris på dem slavisk.
9Planlægning vedbliver at være nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du er nødt til at forfatte en effektiv agenda, der viser hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, samt en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af din dagsorden.
10Det er en god idé at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især i tilfælde af vigtige projekter. Omfattende projekter bør udføres af mere end en person. Dertil viser det sig hurtigere og mere interessant at lave arbejdet med andre.
11Ved projekter udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den grund kan du hyppigt tjekke vejrberetningerne i dagene op til projektets start, så du slipper for at det uanmeldt begynder at regne i samme sekund som du vil i gang med det komplicerede byggeprojekt.
12Du skal på ingen måde undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning som sko og hjelm som hjælper dig overfor potentielle skader. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
De højest bedømte byggemarkeder
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er yderst imponerende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er meget godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er meget imponerende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

Masser af internet selskaber tildeler nu en hel del forskellige billige fragtmetoder til arbejdsbord til værksted. En af dem der er mest populær er efterhånden afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente ordren når det passer dig. Muligheden er nemlig ret simpel, samt tit tilmed den mest letkøbte fragtmulighed.

Du kan lige så vel afveje for og imod at bestille produkterne til levering til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Denne bliver som regel en tand dyrere, men på den anden side i høj grad let med arbejdsbord til værksted online. Den mindst kostelige fragttype vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, hvilket afhænger af at du lever i nærheden af internet firmaets byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på arbejdsbord til værksted er naturligvis særligt afgørende om man absolut skal bruge ordren inden for få dage, så herved er det skam passende at man kontrollerer den estimerede leveringsdato på arbejdsbord til værksted. En stor portion firmaer på nettet – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varer online, der dog forudsætter at bestillingen gennemføres forinden et givent klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få ordren distribueret forinden de pakkeansatte har fyraften.

Indtil flere online forretninger garanterer portofri fragt på arbejdsbord til værksted online, men i mange tilfælde kræves det at du handler for en fastsat pris. I øvrigt bør man udse dig den billigste fragttype, som mange gange vil blive at få leveret pakken til et udleveringssted.

Mange webshops foreslår afhentning hvor man handler billig arbejdsbord til værksted online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark og Davidsen. Byggecentrene tilbyder eksempelvis afhentning af arbejdsbord til værksted i disse byer:

Struer, Kolding, Tårnby, Nyborg, Lystrup, Højbjerg, Hvidovre, Nærum, Værløse, Odder, Hørsholm, Holbæk, Frederikssund, Birkerød, Ikast, Hedensted, Kalundborg, Hedehusene, Allerød, Albertslund, Haderslev, Sønderborg, Hillerød, Køge, Tilst, Dragør, Rudersdal, Vanløse, Gentofte, Næstved, Vordingborg, Svendborg, Brøndby, Viborg, Varde, Frederikshavn, Solrød Strand, Farum, Aabenraa, København, Fredericia, Frederiksværk, Randers, Nakskov, Stenløse, Charlottenlund, Aarhus, Brønshøj, Søborg, Brabrand, Brønderslev, Virum, Slagelse, Odense, Rødovre, Helsingør, Silkeborg, Middelfart, Korsør, Herlev, Nørresundby, Hobro, Horsens, Ishøj, Haslev, Nykøbing Falster, Aalborg, Holstebro, Frederiksberg, Kokkedal, Skanderborg, Roskilde, Esbjerg, Åbyhøj, Valby, Risskov, Ølstykke, Grenaa, Taastrup, Herning, Thisted, Vejle, Gladsaxe, Greve, Hjørring, Glostrup, Lyngby, Vallensbæk, Skive, Ballerup, Lillerød, Rønne, Jyllinge, og Ringsted, .

Klik-og-hent for arbejdsbord til værksted er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland) og Sjælland (Falster, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland).

Når man ser på søgedata bliver det klart, at online shoppere jævnligt efterspørger fx arbejdsbord til værksted online og arbejdsbord til værksted priser. Foruden dette ser man ofte netshoppere lede efter bl.a. billig arbejdsbord til værksted, køb arbejdsbord til værksted samt arbejdsbord til værksted tilbud, foruden de gængse byggekæder som Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

Få rabat på arbejdsbord til værksted

Det er efterhånden ultra simpelt for alle at lave prissammenligning på billige arbejdsbord til værksted online fra diverse internet webshops, og for det har flertallet af forhandlere på nettet fundet det uundgåeligt at nedbringe priserne på arbejdsbord til værksted eftertrykkeligt, og i øvrigt præstere billig levering.

Men det kan stadigvæk være profitabelt at granske nogle forskellige shops på nettet efter tilbud på arbejdsbord til værksted online forinden du handler, så du er tryg ved at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Du må trods alt være årvågen med, at hvis en internet virksomhed afhænder billige arbejdsbord til værksted online for en salgspris som er helt fantastisk god, kunne det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uærlig internet webshop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket redder dig som køber imod uoprigtige forretninger på nettet.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du vil afdrage pengene til arbejdsbord til værksted af flere omgange. Det fås som regel hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Når man ser på statistikkerne fremstår det klart, at online shoppere tit søger fx arbejdsbord til værksted priser og billig arbejdsbord til værksted. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere søge bl.a. arbejdsbord til værksted online, arbejdsbord til værksted tilbud samt køb arbejdsbord til værksted.

Tjek tidligere brugeres ratings

Trustpilot fremskaffer en række fordelagtige chancer for at kontrollere adskillige øvrige kunders evalueringer og derved er det klogt, at du tager et kig på internet butikkens omtaler inden du handler billige arbejdsbord til værksted online.

Facebook bringer dig lige så vel stort set strålende chancer for at få indtryk af online forretningens kundetilfredshed. Derudover er der nogle internet forretninger hvor du kan publicere en omtale af virksomhedens service, som desuden bør udnyttes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige arbejdsbord til værksted online hos en e-butik burde man for at være på den sikre side gennemløbe deres forretningsvilkår, men det er oftest en tidskrævende opgave, specielt med de kendte byggekæder som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og 10-4.

En anden løsning kunne derfor være at granske om internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det er en forsikring om at online forretningen føjer de danske love, og at e-handlen hyppigt vurderes af sagkyndige som har nøje kendskab til reglerne på området.

Det er en rigtig god lejlighed til assistance, ifald du får problemstillinger ved din handel med arbejdsbord til værksted. Tillige stiller vi forslag om at man er vidende om de mest essentielle bestemmelser der indvirker på købet af arbejdsbord til værksted online, som eksempelvis hvilken ombytningsret butikken har.

I den forbindelse er det ydermere relevant, at man når som helst sikrer ens kvittering, så man altid kan bekræfte sit køb af arbejdsbord til værksted, uagtet om man køber fra Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma eller Harald Nyborg.

Jan Larsen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Lone P gav 4 stjerner

Fremragende service.

Jan O gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Christian gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til online indkøb
1Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under Indsigelsesordningen, der assisterer en imod snydagtige online varehuse. Som et alternativ kan du overveje en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at klare omkostningerne i flere bidder.
2En del online butikker frembyder i dag en række forskellige billige leveringsmodeller til arbejdsbord til værksted. En sikker vinder er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din bestilling når der er mulighed for det. Fragttypen er nemlig ualmindeligt praktisk, og mange gange tilmed den mest prisbevidste leveringsversion.
3En hel del online webshops sikrer fri fragt på arbejdsbord til værksted, men i reglen er det så præmissen at man bestiller for en konkret pris. Som alternativ skulle du foretrække den mest billige form for levering, som tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et afhentningssted. Metoden bliver beklageligvis på den anden side særligt enkel. Den mindst kostelige fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
4Vi anbefaler at kontrollere om e-butikken er støttet af e-mærket, grundet at det ofte er en erklæring om at e-shoppen efterlever de danske regler, og at internet firmaet fra tid til anden evalueres af jurister som er meget fortrolige reglementet på området. Forud for at folk shopper billige arbejdsbord til værksted på en online butik behøver man ideelt set gennemgå shoppens handelsvilkår.
5Inden folk handler billige arbejdsbord til værksted hos en butik på nettet burde man for at være sikker tyde e-butikkens handelsbetingelser, men det er naturligvis en omfattende opgave. Ligeså er det godt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest centrale reglementer der kan have indflydelse på købet af billige arbejdsbord til værksted online, fx hvilken byttepolitik internet selskabet garanterer.
6Trustpilot fører til fuldkommen troværdige løsninger til at dechifrere en længere række nuværende brugeres meninger og af den grund slår vi et slag for, at du sonderer online firmaets ratings før du handler billige arbejdsbord til værksted online. Facebook giver dig endvidere rigtig hensigtsmæssige metoder til at få indsigt i e-handlens kundefokus.
7Antal dages levering er ultra vital ifald vi står og skal bruge din pakke om kort tid, og derfor er det aldeles centralt at du undersøger det forventede leveringstidspunkt for arbejdsbord til værksted. Masser af online virksomheder yder billig dag-til-dag levering på en hel del produkter, men vær obs på at det kræver at ordren placeres før et fastslået klokkeslæt.
8Den mindst kostelige form for fragt vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, som desværre nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet forhandlerens lager. Den leveringsversion kan være rigtig vigtig om vi har brug for arbejdsbord til værksted inden for få dage. Alternativt så tilbyder en række internet butikker billig fragt, men i de fleste tilfælde kun hvis man køber for en bestemt sum.
9Det har vist sig at være ret så bekvemt for almindelige dødelige at finde de laveste priser online på billige arbejdsbord til værksted hos forskellige internet shops, og følgelig garanterer langt de fleste internet firmaer gratis fragt. Trods dette kan det til hver en tid være rentabelt at tjekke flere forretninger på nettet efter udsalg og tilbud før du placerer ordren, sådan at man er sikker på at opnå den mest betalelige pris.