Bygpris.dk

Arbejdsradio

Milwaukee Arbejdsradio C12 JSR-0 M12
895 kr.
Læs mere
AEG Arbejdsradio BR1218C(solo)
1.315 kr.
Læs mere
Makita ARBEJDSRADIO
1.090 kr.
Læs mere
Milwaukee arbejdsradio & lader M18 RC-0 med Bluetooth
1.749 kr.
Læs mere
Milwaukee arbejdsradio M18 JSR DAB+-0
1.395 kr.
Læs mere
Makita ARBEJDSRADIO DAB+
1.125 kr.
Læs mere
AEG arbejdsradio 18V BR1218C-0 uden batteri og lader
1.185 kr.
Læs mere
HiKOKI radio UR18DSDL 18V TO
1.998 kr.
Læs mere
Festool Radio BR 10 SYSROCK
1.248 kr.
Læs mere
METABO Akku-håndværker radio R 12-18 Dab+ BT 12V (600778850)
948 kr.
Læs mere
Festool Digital radio BR 10 DAB+ SYSROCK
1.498 kr.
Læs mere
METABO RADIO R12-18BT
889 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget vigtigt at tjekke, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du tjekke webshoppens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan tænke på om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, udover blot arbejdsradio.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde gode råd til valg af arbejdsradio.
Når du har brug for varerne med det samme eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente varerne personligt. Dette er navnligt muligt ved de velkendte byggekæder.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige arbejdsradio fra webshop til webshop. Nogle giver gode priser, hvorimod nogle vil have faglig sparring. Du skal forholde dig til hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og anerkendte butikker, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når man handler online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og derved har du adgang til at handle online og køre varerne selv. På grund af det har du chancen for at slippe for fragtomkostningen, og samtidig have varerne lige nu.
De gængse byggemarkeder sælger varer fra flere producenter, og hermed kan du handle fra et bredt udvalg af arbejdsradio online.

Nichewebshop

Alverdens webshops som sælger få produkter producerer selv produkterne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få lavere priser.
En masse specialiserede netbutikker er eksperter i deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor kan du modtage ekstremt god hjælp fra nogle der er eksperter i lige præcis arbejdsradio.
Diverse online nichebutikker er små familievirksomheder, der typisk drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber arbejdsradio online på deres side.
Danmarks største byggekæder
arbejdsradio bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

arbejdsradio silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

arbejdsradio jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

arbejdsradio harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det viser sig betydningsfuldt at have alle byggematerialer indkøbt før du starter byggeprocessen. Du kunne udarbejde en enkel note som indeholder alle de ting du har brug for, og derefter gennemgå hver enkelt ting, med øje for at du føler dig sikker på at du har det hele.
2Du bør ikke på noget tidspunkt negligere din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning herunder fod- og hovedbeklædning der hjælper dig med henblik på hændelige risici. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke køber hjælp fra en fagperson.
3Du har adgang til vældig mange guides og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube giver dig adgang til vældig meget brugbar info, navnligt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
4Det er oplagt at spørge om hjælp til arbejdet, navnlig ved store byggeprocesser. Større projekter gør krav på flere folk. I øvrigt bør det være mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
5Planlægning bliver vejen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du er nødt til at lave en strømlinet agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke dage, inklusiv en numerisk orden. Vær konkret idet du sammensætter tidsplanen.
6Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige problemer i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig betydningsfuldt at man har afsat god plads i planen, med det formål at man kan føle sig sikker på at nå i mål med projektet.
7Ved opgaver udendørs har vejret en væsentlig rolle. Af den årsag må du med jævne mellemrum tjekke vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at stå ned i stænger når du netop vil i gang med dit avancerede byggeprojekt.
8Inden du optager arbejdet kan det vise sig ufatteligt vigtigt at sikre sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
9Man kan indhente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet såfremt byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter altså at byggeprojektet påvirker miljøet.
10Typisk vil det være fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for byggeriet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være økonomisk at tage noter til hver eneste udgiftspost, og herefter nedskrive mulige tilbud på dem en ad gangen.
11Man skal på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig erstatteligt at have det parat før du starter arbejdet. Derudover er det vigtigt at medregne disse udgiftsposter i din økonomi.
12Husk at tage til overvejelse hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du skal få assistance fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Ifald du ønsker hjælp fra en fagperson kunne det godt betale sig at søge en pris fra forskellige firmaer.
De bedst anmeldte byggecentre
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som altså er rigtig overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er rigtig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ret så overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmetode er smartest?

Adskillige internet virksomheder yder heldigvis mange forskellige billige leveringsformer til arbejdsradio. En favorit iblandt mange er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de købte produkter når det passer dig bedst. Denne er nemlig usædvanlig let, og endda tillige den billigste leveringsversion.

Du bør endvidere påtænke at få varerne leveret til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden bliver ofte en tand mere bekostelig, men samtidig i høj grad smart med arbejdsradio online. Den billigste leveringsløsning kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, hvilket stiller krav om at du lever tæt på internet firmaets byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på arbejdsradio kan være usædvanlig relevant ifald du har behov for din pakke lige om lidt, og herved er det forholdsvis afgørende at du tjekker den anslåede leveringstid ved arbejdsradio. Flere internet forretninger – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varer online, men som trods alt er forudsat at ordren indsendes forinden et besluttet klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få de nye varer sendt afsted før logistikpersonalet holder fyraften.

Flere outlets på nettet garanterer portofri levering på arbejdsradio online, men oftest kræver det at du bestiller for en fastsat sum. Ellers burde man udse dig den billigste leveringsmodel, der ofte vil blive at få dem til at levere bestillingen til et afhentningssted.

En lang række byggecentre tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig arbejdsradio på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Bygma. Byggekæderne foreslår for eksempel click-and-collect på arbejdsradio i følgende byer:

Hillerød, Glostrup, Struer, Ikast, Vordingborg, Vallensbæk, Herlev, Tårnby, Helsingør, Aalborg, Holstebro, Rødovre, Ishøj, Virum, Hjørring, Lyngby, Søborg, Ballerup, Brabrand, København, Rudersdal, Thisted, Aabenraa, Højbjerg, Dragør, Allerød, Odder, Birkerød, Middelfart, Brøndby, Ringsted, Haderslev, Gladsaxe, Haslev, Taastrup, Odense, Skanderborg, Grenaa, Kokkedal, Horsens, Brønshøj, Aarhus, Vejle, Jyllinge, Nørresundby, Hedehusene, Frederiksberg, Charlottenlund, Frederiksværk, Frederikssund, Risskov, Brønderslev, Vanløse, Skive, Nykøbing Falster, Farum, Køge, Gentofte, Slagelse, Hvidovre, Tilst, Albertslund, Fredericia, Næstved, Værløse, Frederikshavn, Sønderborg, Varde, Lillerød, Korsør, Stenløse, Valby, Hørsholm, Åbyhøj, Svendborg, Nærum, Roskilde, Greve, Hobro, Holbæk, Kolding, Solrød Strand, Herning, Nyborg, Lystrup, Rønne, Silkeborg, Randers, Hedensted, Ølstykke, Viborg, Nakskov, Esbjerg, og Kalundborg, .

Click-and-collect ift. arbejdsradio er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Ved kig i tallene fremstår det markant, at mennesker som regel efterspørger for eksempel billig arbejdsradio og arbejdsradio priser. Foruden dette oplever man typisk folk lede efter for eksempel arbejdsradio tilbud, køb arbejdsradio samt arbejdsradio online, foruden de velkendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Rabat på arbejdsradio

Det er i dag vældig fremkommeligt for enhver at sammenholde priser på billige arbejdsradio online hos diverse netshops, og til gengæld har flertallet af webshops set sig tvunget til at tvinge salgspriserne på arbejdsradio betragteligt, og derudover love levering uden omkostninger.

Trods dette kan det immervæk vise sig lukrativt at udforske nogle forhandlere på nettet efter tilbud og rabatter på arbejdsradio online inden du handler, så man er skudsikker på at opnå den billigste pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

Du skal ikke desto mindre ikke undervurdere, at hvis en e-butik tilbyder billige arbejdsradio online til salg for en pris der virker himmelråbende god, så bør det mange gange være et tegn på en snydagtig internet forhandler. Betalinger med kort er i hvert fald en del af en anordning, som værner os overfor uærlige online virksomheder.

Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du anvende en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil betale omkostningerne til arbejdsradio af flere omgange. Det tilbydes normalt ved specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Når vi ser på statistikkerne er det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter fx arbejdsradio priser og arbejdsradio tilbud. Derudover ser vi som regel internet shoppere søge fx køb arbejdsradio, arbejdsradio online og billig arbejdsradio.

Undersøg tidligere køberes vurderinger

Trustpilot giver dig sådan set troværdige chancer for at inspicere en stor gruppe eksisterende køberes omtaler og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du gransker e-butikkens bedømmelser før du bestiller billige arbejdsradio online.

Facebook indebærer for øvrigt ultra belejlige løsninger til at få indsigt i online butikkens kundefokus. Herinde ses en række internet foretagender hvor kunder kan aflevere en kritik af ordreforløbet, hvilket også burde benyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige arbejdsradio online hos en internet butik kan de faktisk sætte sig ind i e-shoppens betingelser, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

En anden mulighed er at kontrollere hvorvidt online firmaet er godkendt af e-mærket, eftersom det er et billede på at internet shoppen forstår de officielle danske regler, foruden at e-shoppen tit monitoreres af jurister som er indført i de gældende regulativer.

Dette er en god genvej til støtte, hvis du forvoldes udfordringer med din shopping med arbejdsradio. Desuden er det at foretrække at køber er vidende om de fundamentale reglementer der gælder for købet af arbejdsradio online, som eksempelvis den returneringsret netbutikken tilbyder.

I den sammenhæng er det desuden essesentielt, at man når som helst gemmer ens kvittering, således man når som helst vil kunne vidne om sit køb af arbejdsradio, ligegyldig om man bestiller fra Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4 eller Stark.

Kirsten gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Marianne gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Karen P gav 5 stjerner

Udmærket

Kim L gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 tips til køb på nettet
1Det har vist sig at være virkelig let for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige arbejdsradio i blandt forskellige webbutikker, og til gengæld frembyder en lang række internet forhandlere billig levering. Dog kan det stadigvæk være indbringende at udforske visse internet handler efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, således at du er tryg ved at indhente den skarpeste pris.
2Trustpilot frembringer tilpas troværdige løsninger til at granske en hel del øvrige forbrugeres anmeldelser og herved anbefaler vi, at du tolker internet forretningens kritik før du køber billige arbejdsradio online. Facebook genererer tillige ultra ønskværdige muligheder for at få indblik i online shoppens kundetilfredshed.
3Forinden folk køber billige arbejdsradio hos en online webshop bør man de facto betragte e-butikkens betingelser, men det er naturligvis ikke særlig interessant. I øvrigt er det klogt at du er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende betingelser der kan have betydning for bestillingen af billige arbejdsradio online, eksempelvis den byttepolitik webbutikken har.
4En hel del internet butikker tildeler i øjeblikket et bredt udvalg af billige former for levering til arbejdsradio. En af de mest moderne er nu til dags udleveringssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen lige når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ultra gnidningsløs, og i mange tilfælde endvidere den mest prisbevidste fragttype.
5Nogle enkelte online forhandlere yder levering uden omkostninger på arbejdsradio, men tit er det så nødvendigt at man aftager for en bestemt pris. Derudover må man tage den prisbilligste mulighed for levering, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted. Metoden bliver godt nok lige så vel temmelig praktisk. Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
6Leveringshastigheden kan vise sig at være ekstremt afgørende hvis du står og skal bruge pakken med det samme, så herved er det fuldkommen vigtigt at vi tjekker det anslåede leveringstidspunkt på arbejdsradio. De fleste netbutikker stiller garanti om billig 1 dags fragt på en række produkter, men som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren køres igennem inden et bestemt tidspunkt.
7Den mest prisbevidste leveringsform vil til enhver tid være at hente varerne selv, men den løsning stiller krav om at du lever lige ved internet webshoppens lager. Den slags levering kan vise sig at være rigtig vigtig ifald man har behov for arbejdsradio med det samme. Alternativt så tilbyder nogle enkelte online webshops fragt uden beregning, men i mange tilfælde kræver det at du aftager for en konkret sum.
8Generelt slår vi et slag for at undersøge hvorvidt e-shoppen er godkendt af e-mærket, siden det almindeligvis er et fingerpeg om at e-shoppen overholder de danske regler, tillige med at shoppen nu og da gennemses af fagfolk som har megen viden om de gældende regulativer. Forud for at nogen køber billige arbejdsradio i en internet virksomhed behøver de i og for sig skimme webshoppens vilkår.
9Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Kortkøb er dækket ind under en anordning, hvilket skærmer os imod uærlige e-butikker. Som et alternativ kan du benytte en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil afdrage pengene ude i fremtiden.