Bygpris.dk

Arbejdsstation

Milwaukee Arbejdsstation inkl. beslag MSL 2000
1.495 kr.
Læs mere
Luna arbejdsstation BSB 2000
1.795 kr.
Læs mere
DeWalt DE7400 Arbejdsstation med hjul
1.245 kr.
Læs mere
Dewalt arbejdsstation DE7023
1.195 kr.
Læs mere
Tormek Arbejdsstation TS740 leveres uden maskine og tilbehør
4.395 kr.
Læs mere
Luna arbejdsstation BSB 3800 - UNIVERSAL
1.495 kr.
Læs mere
DeWalt Arbejdsstation DE7033
1.295 kr.
Læs mere
Milwaukee Arbejdsstation MSL 1000
1.610 kr.
Læs mere
Luna arbejdsstation med hjul BSB2600
1.795 kr.
Læs mere
Festool Transportabel arbejdsstation UG-KA-KS 120-Set
6.123 kr.
Læs mere
Festool Transportabel arbejdsstation UG-KAPEX KS 120
3.123 kr.
Læs mere
Festool Transportabel arbejdsstation UG-KS 60
3.123 kr.
Læs mere
AEG arbejdsstation PSU 1000
1.248 kr.
Læs mere
Festool Transportabel arbejdsstation UG-KA-KS 60 Set
6.123 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at købe fra et online byggemarked, som tilbyder råd og vejledning til valg af arbejdsstation.
Når du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte varerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggecentre fremviser et bredt udvalg af varer, og andre specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal beslutte om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot arbejdsstation.
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt må du kigge andetsteds.
Du kan finde forskelle i priserne på billige arbejdsstation hos de forskellige online byggekæder. Nogle fokuserer på gode priser, hvorimod øvrige tilbyder kompetent sparring. Du bør bestemme hvad der for dig betyder mest.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør man undersøge forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan give øget troværdighed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og derved har flertallet adgang til at bestille online og køre varerne på eget initiativ. Hermed har du valget om at undvære fragtomkostningen, samt endda få fat i varerne på kortere tid.
De kendte byggekæder forhandler produkter fra diverse specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et bredt udvalg af arbejdsstation online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter producerer selv varerne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få billigere priser.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche har en stor passion for deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Følgelig får du formentlig endnu mere kyndig vejledning fra personale der er specialister i lige præcis arbejdsstation.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse hjælper du ved at bestille arbejdsstation online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
arbejdsstation harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

arbejdsstation bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

arbejdsstation silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

arbejdsstation jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag over 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan være en god idé at søge assistance til byggearbejdet, ikke mindst såfremt det er krævende byggeopgaver. Krævende ting stiller krav om flere personer. Ydermere vil det være bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
2Måske det viser sig af stor betydning at du har alle byggematerialer til disposition forinden du indleder eksekveringen. Du har god gavn af at notere en hurtig liste som samler alt som er nødvendige, og bagefter eftergå oversigten, med det formål at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
3Husk at kalkulere om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere bør tilkøbe professionel hjælp til delelementer af byggeriet. Når du køber hjælp fra en fagperson anbefales det at modtage uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
4Der kommer som regel utidige problemer i tilfælde med svære opgaver, og som følge heraf er det værdifuldt at der afsættes nok tid i planen, med det formål at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
5Der findes stribevis af vejledninger og videoer på nettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube bringer dig rigelig anvendelig info, ikke mindst såfremt du kigger i hele verden.
6I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have en budgetoversigt for ombygningen, så man har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være behjælpeligt at dokumentere hver eneste udgift, hvorefter man kan notere ens købspris for dem enkeltvis.
7Nogle gange kan man søge offentlig støtte til renoveringer. Det fås når projektet er klimavenligt. At få tilskud betinges altså af at byggeprojektet har en positiv effekt på planeten.
8Man må på ingen måde mangle grej. Typisk kan det vise sig fordelagtigt at have grejet parat når du påbegynder byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at inkludere disse udgifter i dit regnskab for byggeriet.
9Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du anbefales at forfatte en klar strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilken dag, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver strategien.
10For udendørs opgaver kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Således må du jævnligt tage notits af vejrvarslen i de dage der er op til byggeprojektet, så du undgår at det ud af det blå begynder at piske ned absolut lige når du står midt i dit komplekse byggeprojekt.
11Du bør ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdssko der hjælper dig overfor hændelige skader. Det er smart at have styr på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke får assistance fra en fagmand.
12Forud for at du indleder byggeprocessen må det være højst meningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af din bopæl kan der være en række regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
De mest folkekære byggecentre
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som naturligvis er temmelig flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk overlegent. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er kolossalt betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

Adskillige webshops i Danmark tildeler nu til dags en lang række forskellige billige metoder til levering til arbejdsstation. Den mest almindelige er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter dine nye produkter når det passer dig. Denne er jo virkelig nem, og ofte endda den mest prisbevidste leveringsmåde.

Du kan på samme måde tænke over at vælge at få udbragt hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Løsningen bliver sædvanligvis en tand mere omkostningsfuld, men samtidig usædvanlig let gængelig for arbejdsstation online. Den prisbilligste leveringsmanér er dog selv at hente produkterne, hvilket dog beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af e-forhandlerens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på arbejdsstation er usædvanlig central når man står og skal bruge varerne fluks, så herved er det sandelig passende at du ser leveringstidspunktet på arbejdsstation. Mange internet firmaer – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – præsterer billig 1 hverdags levering på flere produkter online, som imidlertid kræver at ordren placeres forinden et fast tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få varerne ekspederet inden de lageransatte har fyraften.

Nogle internet outlets tilbyder fragt uden omkostninger på arbejdsstation online, men i reglen er det forbeholdt når man indkøber for en konkret sum. Som alternativ skal du udse dig den billigste mulighed for fragt, hvilket mange gange vil blive at få bragt din pakke til et udleveringssted.

Flere netshops yder afhentning hvor du bestiller billig arbejdsstation online og selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg. Byggekæderne tildeler blandt andet afhentning af arbejdsstation i følgende områder:

Sønderborg, Horsens, Randers, Fredericia, Middelfart, Esbjerg, Værløse, Holstebro, Frederiksværk, Roskilde, Svendborg, Korsør, Dragør, Hjørring, Taastrup, Brabrand, Hedensted, Brøndby, Greve, Ikast, Glostrup, Skive, Haslev, Haderslev, Valby, Nærum, Næstved, Lystrup, Varde, Frederiksberg, Helsingør, Slagelse, Solrød Strand, Køge, Skanderborg, Virum, Frederikssund, Hedehusene, Kolding, Risskov, Nørresundby, Højbjerg, Aabenraa, Silkeborg, Struer, Herning, Allerød, Vanløse, Hvidovre, Viborg, Lillerød, Holbæk, Nakskov, Kokkedal, Ringsted, Birkerød, Charlottenlund, København, Brønderslev, Ølstykke, Vallensbæk, Farum, Odense, Gentofte, Jyllinge, Albertslund, Rønne, Vordingborg, Nykøbing Falster, Ishøj, Rudersdal, Brønshøj, Hobro, Stenløse, Hørsholm, Grenaa, Frederikshavn, Lyngby, Nyborg, Rødovre, Aalborg, Kalundborg, Thisted, Hillerød, Odder, Ballerup, Gladsaxe, Tilst, Tårnby, Aarhus, Åbyhøj, Søborg, Herlev, og Vejle, .

Klik-og-hent af arbejdsstation er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ses der på statistikkerne bliver det klart, at online shoppere som regel søger efter blandt andet arbejdsstation tilbud og arbejdsstation online. Foruden dette ser man jævnligt online shoppere efterspørge eksempelvis billig arbejdsstation, køb arbejdsstation og arbejdsstation priser, foruden de kendte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Rabat på arbejdsstation

Det er efterhånden ekstremt fremkommeligt for alle og enhver at sammenholde priser på billige arbejdsstation online fra diverse webshops, og ergo har en hel del internet webshops ikke kunne slippe for at tvinge prisniveauet på arbejdsstation voldsomt, og derudover frembyde gratis fragt.

Men det kan ikke desto mindre vise sig indbringende at analysere nogle få internet varehuse i Danmark efter tilbud på arbejdsstation online inden du gennemfører din bestilling, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Man må bare være obs på, at ifald en e-butik tilbyder billige arbejdsstation online til en pris der kan virke helt ekstremt beskeden, så kunne det undertiden være en varsel om en fup internet virksomhed. Betalinger med kort er dog omfattet af en retningslinje, som forsvarer kunden overfor snydagtige online butikker.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du drage nytte af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du foretrækker at afbetale beløbet til arbejdsstation ude i fremtiden. Det tilbydes ofte i specialiserede webshops, i modsætning til de kendte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Når man ser på søgedata står det markant, at internet shoppere ofte kigger efter blandt andet arbejdsstation priser og arbejdsstation tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker efterspørge fx køb arbejdsstation, billig arbejdsstation og arbejdsstation online.

Læs tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot leverer en række hensigtsmæssige chancer for at tolke en længere række tidligere forbrugeres opfattelser og herved støtter vi, at du beser netshoppens vurderinger før du køber billige arbejdsstation online.

Facebook byder på tilsvarende aldeles passende løsninger til at få indtryk af online shoppens kundetilfredshed. Derudover ser vi mange internet handler hvor du kan nedfælde en evaluering af ordreforløbet, hvilket desuden kan anvendes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen bestiller billige arbejdsstation online i en butik behøver de når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens forretningsbetingelser, dog er det naturligvis ikke videre interessant, især hos de gængse byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Et andet forslag kunne derfor være at bemærke om webbutikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det længe har været et billede på at e-shoppen opretholder de gældende danske regler, og at e-shoppen en gang i mellem besigtiges af fagfolk som forstår vedtægterne på området.

Derudover tilbydes du anledning til assistance, for så vidt du forvoldes problemer ved dit køb af arbejdsstation. Yderligere er det prisværdigt at kunden er obs på de mest relevante reglementer der har indflydelse på købet af arbejdsstation online, som for eksempel hvilken bytteret online forretningen kører med.

Derfor er det ydermere afgørende, at man permanent bibeholder sin ordrekvittering, så man senere vil kunne eftervise købet af arbejdsstation, ligegyldig om man har bestilt hos 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus eller XL-Byg.

Søren gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Peter Jensen gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Jette gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Erik Sørensen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 tips til køb på nettet
1Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af en anordning, hvilket passer på køber overfor bedrageriske webbutikker. Som alternativ kan du bruge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at dække prisen i flere bidder.
2Mange online butikker frembyder i dag flere billige fragtmuligheder til arbejdsstation. En favorit er i vore dage levering til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de bestilte varer når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er nemlig ultra enkel, og endda desuden den billigste fragtform.
3Den mest letkøbte leveringsmanér er dog at du selv henter pakken, som dog stiller krav om at du opholder dig lige ved online forretningens arbejdslager. Den mulighed for fragt er meget vigtig om vi skal bruge arbejdsstation om et øjeblik. Alternativt så lover flere online virksomheder fragtfri levering, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at der aftages for en fastsat sum.
4Det er efterhånden vældig bekvemt for købere at sammenligne priser online på billige arbejdsstation fra flere online forretninger, og ergo tilbyder utallige shops på nettet billig levering. Det kan ikke desto mindre være fordelagtigt at eftergå et par online selskaber efter rabat og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er skudsikker på at indhente den mindst kostelige pris.
5Generelt anbefaler vi at se nærmere på hvorvidt netbutikken er e-mærke godkendt, siden det bør være en sikring om at online firmaet opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, samt at online forretningen rutinemæssigt kontrolleres af jurister der er meget fortrolige reglementet på området. Forinden folk shopper billige arbejdsstation på en e-handler burde de til hver en tid have øje for e-shoppens handelsbetingelser.
6Visse internet outlets lover portofri levering på arbejdsstation, men i reglen kræves det at der indkøbes for en bestemt sum. Desuden må man overveje den mindst kostelige leveringsmåde, hvilket tit vil være at få kørt din pakke til et udleveringssted. Løsningen er beklageligvis derudover temmelig let gængelig. Den mest prisbevidste løsning til levering er uden tvivl selv at hente pakken.
7Leveringstiden kan i nogle tilfælde være temmelig udslagsgivende i tilfælde af at du absolut skal bruge pakken øjeblikkeligt, og derfor er det rimelig meningsfuldt at man checker det anslåede leveringstidspunkt på arbejdsstation. Masser af firmaer på nettet tilbyder billig 1 dags levering på en hel del varenumre, hvilket dog afhænger af at transaktionen gennemføres forinden et besluttet tidspunkt.
8Forinden folk handler billige arbejdsstation i en shop på nettet kunne man i princippet se på deres handelsaftale, men det er undertiden et tidskrævende arbejde. Derudover slår vi et slag for at man er oppe på mærkerne omkring de væsentligste betingelser der kan influere på shopping af billige arbejdsstation online, for eksempel hvilken byttepolitik butikken anvender.
9Trustpilot resulterer i adskillige gode chancer for at eftersøge en længere række aktuelle køberes meninger og derved kan det være til hjælp, at du undersøger webshoppens bedømmelser forinden du handler billige arbejdsstation online. Facebook frembyder desuden tilpas belejlige løsninger til at få indblik i online forretningens pålidelighed.