Bygpris.dk

Armeringsnet pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger armeringsnet, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 2.821 kr., som er hele 63 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 armeringsnet inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til pudsning til vægge til hegn til planter til sokkel til betongulv til puds til græs til facadepuds

Varianter: galvaniseret rustfri

Størrelser: 8 mm 6 mm 5 mm 7 mm 10 mm 4 mm 9 mm

Brands: Skalflex Weber Sanistål

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre sælger et enormt produktsortiment, imens nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge fra, udover blot armeringsnet.
Når du står og skal bruge varerne med det samme eller bare har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte materialerne personligt. Det er i særdeleshed muligt ved de gængse byggecentre.
Du vil finde ulighed i prisen på billige armeringsnet fra webshop til webshop. Enkelte satser på gode tilbud, imens andre har fokus på faglig rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvfølgelig meget relevant at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for problemer med fx returnering. Derfor skal man undersøge firmaets regningslinjer.
For mange er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. Dermed kan du overveje at købe fra et online byggemarked, som kan tilbyde information omkring armeringsnet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette vil nogle se som positivt.
De udbredte byggemarkeder finder du mange steder i landet, og af den grund har du chancen for at bestille online og køre varerne på eget initiativ. Derved har du valget om at spare leveringsgebyret, samt endda have varerne lige nu.
De kendte byggemarkeder samler varer fra forskellige leverandører, så du kan vælge fra et bredt sortiment af armeringsnet online.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, som oftest er dansk ejede, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at handle armeringsnet online fra deres webshop.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få gode tilbud.
Størsteparten af små butikker har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse varer. Ergo kan du opleve mere kyndig service fra medarbejdere som er specialister i netop armeringsnet.
De største byggekæder i Danmark
armeringsnet jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag omkring 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

armeringsnet silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

armeringsnet bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag over 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

armeringsnet harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du vil nødig fattes arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig erstatteligt at have grejet til rådighed inden du begynder på dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at indregne disse udgifter i dit udgiftsbudget.
2I nogle tilfælde kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives forudsat at renoveringen gør en forskel for klimaet. At få tilskud betinger at byggeprojektet har en positiv effekt på planeten.
3Typisk vil det være af stor betydning at udarbejde et budget for dit projekt, så man har styr på udgifterne. Det vil være rationelt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende kortlægge beløbet for dem slavisk.
4Husk at vurdere hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere skal købe hjælp fra en ekspert til noget af arbejdet. Forudsat at du vil benytte assistance fra en professionel kan det godt betale sig at modtage tilbud fra flere firmaer.
5Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt er det ret fornuftigt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
6For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. På grund af dette bør du regelmæssigt se vejrmeldingerne i den tid der er op til starten på projektet, så det ikke uden varsel starter med at vælte ned når du netop er gået i gang med det avancerede projekt.
7Du bør nødig gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj såsom hjelm og sko som beskytter dig mod potentielle uheld. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, især ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
8Godt forarbejde viser sig som metoden til succes med projektet. Du skal forfatte en effektiv køreplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilken dag, med en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være skarp når du sammensætter din plan.
9Der ligger mange forskellige instruktioner og videoer på internettet som kan inspirere dig. Især YouTube er kilde til enormt meget konstruktiv info, navnligt ifald man kigger i hele verden.
10Det kan overvejes at få assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst ift. krævende byggerier. Store opgaver stiller krav om flere mennesker. Endvidere er det hurtigere og sjovere at være flere om det.
11Måske det viser sig essentielt at have alle bygningsmaterialer til rådighed forud for at du indleder håndværket. Du vil med fordel kunne nedskrive en overskuelig indkøbsliste indeholdende hver eneste ting der bliver brug for, og derefter eftergå hver enkelt ting, med øje for at du er sikker på at alt er som det skal være.
12Der viser sig altid uventede udfordringer i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og ergo vurderes det værdifuldt at der er afsat nok plads i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig overbevist om at have tid nok til det.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er rigtig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er virkelig godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ret så overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som altså er absolut overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringstype er smartest?

Adskillige e-butikker tildeler heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til armeringsnet. En yndling er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Løsningen er altså yderst overkommelig, og tit ydermere den mindst kostelige mulighed for fragt.

Du kunne alternativt overveje at få ordren sendt til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig oftest en tak mere pebret, men samtidig yderst ukompliceret ift. armeringsnet online. Den mest billige mulighed for fragt er dog at du selv henter produkterne, men den løsning betinges af at du er med kort afstand til e-firmaets byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på armeringsnet kan vise sig at være meget afgørende ifald du absolut skal bruge produktet lige om lidt, og med det formål er det virkelig vigtigt at man gransker leveringstiden ved armeringsnet. En række outlets på nettet – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – reklamerer med billig levering på næste hverdag på en masse varenumre online, som er underforstået at ordren lægges inden et bestemt tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt ud af døren forinden de logistikansatte har fyraften.

Visse outlets på nettet yder levering uden omkostninger på armeringsnet online, men typisk forudsætter det at du handler for en bestemt pris. Desuden burde man overveje den mest billige form for levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted.

En lang række byggecentre frembyder afhentning hvor du handler billig armeringsnet på nettet og afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Bauhaus. De foreslår eksempelvis afhentning af armeringsnet i følgende byer:

Grenaa, Kalundborg, Nærum, Farum, Taastrup, Helsingør, Vallensbæk, Højbjerg, Ølstykke, København, Struer, Valby, Thisted, Hvidovre, Lystrup, Hobro, Herlev, Lillerød, Ishøj, Gladsaxe, Lyngby, Randers, Charlottenlund, Skanderborg, Vordingborg, Ballerup, Rudersdal, Fredericia, Varde, Albertslund, Middelfart, Vanløse, Odense, Silkeborg, Tilst, Sønderborg, Åbyhøj, Dragør, Aabenraa, Virum, Nakskov, Haslev, Glostrup, Solrød Strand, Frederikssund, Horsens, Hedensted, Skive, Ikast, Kokkedal, Hillerød, Esbjerg, Nyborg, Slagelse, Greve, Ringsted, Hørsholm, Aalborg, Jyllinge, Birkerød, Brønshøj, Søborg, Frederiksberg, Korsør, Tårnby, Rødovre, Rønne, Herning, Kolding, Nørresundby, Viborg, Gentofte, Køge, Vejle, Brabrand, Holbæk, Næstved, Haderslev, Holstebro, Brønderslev, Brøndby, Hedehusene, Frederikshavn, Risskov, Odder, Roskilde, Frederiksværk, Stenløse, Værløse, Aarhus, Nykøbing Falster, Svendborg, Hjørring, og Allerød, .

Klik-og-hent for armeringsnet er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når man kigger i tallene fremstår det markant, at online shoppere mange gange søger fx armeringsnet tilbud og armeringsnet online. Derudover oplever man typisk folk lede efter fx køb armeringsnet, armeringsnet priser og billig armeringsnet, foruden de store byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Få den bedste pris på armeringsnet

Det er jo super uproblematisk for alle at kigge efter tilbud på billige armeringsnet online i blandt flere forretninger på nettet, og herved har massevis af netbutikker set sig nødsaget til at reducere priserne på armeringsnet kolossalt, og i øvrigt garantere levering uden gebyr.

Men det kan til hver en tid være gunstigt at kigge forbi indtil flere netshops efter rabatter og tilbud på armeringsnet online forinden du gennemfører din handel, så man er skråsikker på at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man skal lige meget hvad være så påvagt, at ifald en shop på nettet forhandler billige armeringsnet online til en tilbudspris som er uhørt gunstig, kunne det mange gange være et fingerpeg om en uoprigtig e-forhandler. Bestillinger med kort er imidlertid en del af en bestemmelse, som begunstiger kunden overfor uærlige forhandlere på nettet.

Generelt foreslår vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du vælge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil afbetale beløbet til armeringsnet over et længere tidsrum. Det tilbydes som regel ved niche webshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Davidsen.

Når vi ser på statistikkerne fremstår det klart, at mennesker ofte søger eksempelvis køb armeringsnet og armeringsnet online. Foruden dette oplever vi typisk folk søge for eksempel billig armeringsnet, armeringsnet tilbud samt armeringsnet priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg armeringsnet er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

Altid et godt tilbud” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til puds til sokkel til græs til facadepuds til planter til vægge til hegn til betongulv til pudsning

Varianter: rustfri galvaniseret

Størrelser: 9 mm 7 mm 6 mm 4 mm 10 mm 8 mm 5 mm

Brands: Weber Sanistål Skalflex

Læs folks ratings

Trustpilot frembyder absolut gunstige muligheder for at inspicere forskellige eksisterende kunders synspunkter og derved er det anbefalelsesværdigt, at du læser internet butikkens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige armeringsnet online.

Facebook frembringer tillige tilpas hensigtsmæssige chancer for at få indblik i e-forhandlerens troværdighed. Her ser vi en del webshops hvor man kan publicere en kritik af ordreforløbet, som også burde drages fordel af til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen handler billige armeringsnet online hos en butik kunne de helt sikkert gennemgå e-shoppens forretningsvilkår, dog er det oftest et omfattende arbejde, specielt på de kendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark og Bauhaus.

Et nemt alternativ kunne derfor være at tjekke om online shoppen er tilsluttet e-mærket, siden det generelt er en tilkendegivelse af at online webshoppen accepterer dansk lovgivning, tillige med at internet forhandleren regelmæssigt føres tilsyn med af jurister der kender de gældende bestemmelser.

Dette er en god lejlighed til at få assistance, såfremt du får udfordringer i forbindelse med dit indkøb af armeringsnet. Endvidere slår vi et slag for at køber er obs på de mest betydningsfulde retningslinjer der influerer på købet af armeringsnet online, som for eksempel den returpolitik butikken benytter.

I relation til det er det virkelig essesentielt, at man stadigvæk sikrer sin købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne bekræfte sin bestilling af armeringsnet, hvad end man shopper hos Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark eller Harald Nyborg.

Søren Poulsen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Per S gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Michael G gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Mette gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 gode råd til online shopping
1Trustpilot medfører en lang række relevante muligheder for at læse en stor gruppe forhenværende kunders betragtninger og derved er det godt, at du eksaminerer internet virksomhedens vurderinger forud for at du shopper billige armeringsnet online. Facebook yder derudover i højeste grad udmærkede metoder til at få kendskab til netbutikkens pålidelighed.
2Vi foreslår generelt at tjekke hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, fordi det længe har været en tryghed om at netbutikken forstår de officielle regler, samt at forretningen rutinemæssigt gennemses af fagfolk der behersker bestemmelserne på området. Før folk shopper billige armeringsnet hos en netbutik kan man principielt granske forhandlerens handelsaftale.
3Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er dækket ind under et regelsæt, hvilket beskytter folk imod bedrageriske internet butikker. Som alternativ kan du overveje et tilbud som f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at godtgøre omkostningerne i flere bidder.
4En del online selskaber tilbyder nu om dage en række forskellige billige leveringsløsninger til armeringsnet. Den mest populære er lige nu afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte varer når du har mulighed for det. Metoden er jo særligt smertefri, og oftest endda den billigste leveringsløsning.
5Nogle enkelte firmaer på nettet præsterer levering uden gebyr på armeringsnet, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at man handler for en konkret sum. Desuden skal du vælge den mindst kostelige leveringsløsning, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop. Leveringsmetoden er gennemsnitligt endvidere usædvanlig let. Den prisbilligste slags levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
6Leveringshastigheden kan vise sig at være meget vigtig om vi har brug for pakken inden for få dage, så med det formål er det ret så afgørende at vi tjekker den anslåede leveringstid på armeringsnet. En stor portion e-shops giver løfte om billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varer, men som imidlertid er betinget af at ordren placeres tidligere end et angivent klokkeslæt.
7Det er jo efterhånden ret så fleksibelt for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige armeringsnet på diverse online outlets, og følgelig yder flertallet af netshops levering uden betaling. Derfor kan det til hver en tid blive gavnligt at udforske visse online shops efter tilbud og udsalg før du bestiller, således at du er skudsikker på at antage den bedste pris.
8Den billigste leveringsversion vil utvivlsomt være selv at hente varerne, men det forudsætter at du befinder dig tæt på internet webshoppens hjemsted. Den fragtmetode er vældig betydningsfuld såfremt man mangler armeringsnet øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle enkelte online firmaer gratis levering, men oftest er det forbeholdt når der indkøbes for en bestemt sum.
9Forud for at nogen shopper billige armeringsnet hos en shop kan man helt sikkert kigge på e-shoppens forretningsaftale, men det er for det meste et omfattende projekt. Tillige er det anbefalelsesværdigt at køber er klar over de grundlæggende vedtægter gældende for shopping af billige armeringsnet online, eksempelvis den returneringsret webbutikken tilbyder.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk