Bygpris.dk

Askesuger

Askesuger 1000W - 18L - 16 Cyclone
349 kr.
Læs mere
Askesuger 800 W - 10L-16 Cyclone
249 kr.
Læs mere
Askesuger 20 liter 1200 watt
456 kr.
Læs mere
Filter til askesuger 12139
50 kr.
Læs mere
Askesuger 20 liter PowerPlus POWX302
233 kr.
Læs mere
Askesuger 20 liter 1200 watt PowerPlus POWX300
467 kr.
Læs mere
Premium askefilter Kärcher
485 kr.
Læs mere
Askestøvsuger 600 Watt Kärcher AD 4 Premium
1.049 kr.
Læs mere
Askesuger 20 liter 1200 watt PowerPlus POWX308
549 kr.
Læs mere
Askesuger med spand 15 L DAY
290 kr.
Læs mere
Støv og aske suger 600 Watt Kärcher AD 2
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige askesuger fra byggekæde til byggekæde. En del vil have de bedste priser, og andre vil have et højt serviceniveau. Du må vurdere hvad du foretrækker.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at bestille ved et online byggecenter, hvor du får gode råd til valg af askesuger.
Flere byggemarkeder sælger et enormt produktsortiment, hvorimod andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan tænke over om det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, foruden blot askesuger.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Af den grund skal man læse butikkens handelsbetingelser.
Det er absolut meget relevant at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du tjekke de andre.
Når du har brug for produkterne nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragten, så kan du overveje at køre produkterne selv. Dette er særligt et alternativ hos de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder sælger produkter fra forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du købe fra et bredt sortiment af askesuger online.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det kan du se positivt på.
De udbredte byggecentre finder du i hele landet, og som følge af det har de fleste tilbuddet om at bestille online og hente produkterne på egen hånd. Derved kan du vælge at undgå leveringsomkostningen, samt tilmed hente produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste niche netbutikker har en dyb forståelse for deres varer, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem bør du få endnu mere god hjælp fra mennesker som er eksperter i netop askesuger.
Flertallet af nichefokuserede webshops står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få bedre priser.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, som tit er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt nær dig. Disse bidrager du til når du handler askesuger online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

askesuger bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

askesuger silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

askesuger jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

askesuger harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der kan findes endeløse artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube tilbyder en masse gavnlig viden, ikke mindst ifald man kigger på engelsk.
2Du må aldrig stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det vise sig essentielt at du har det til disposition før du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at indregne de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
3Måske du burde vurdere hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du hellere skal købe hjælp fra en ekspert til noget af projektet. Forudsat at du får assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at modtage en pris fra diverse foretagender.
4Ofte vil det være fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeri, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være fornuftigt at gennemgå alle omkostninger, hvorefter man kunne finde frem til udgiften ved dem én efter én.
5Du bør ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej arbejdstøj bl.a. arbejdshjelm som beskyttelse imod mulige skader. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
6Godt forarbejde viser sig som metoden til at komme i mål med arbejdet. Du skal forfatte en klar strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, og derudover en rækkefølge. Vær realistisk idet du udarbejder handlingsplanen.
7Det kan være nyttigt at indhente assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed når det kommer til væsentlige ombygninger. Nogle ting bør udføres af mere end en person. Desuden vil det blive mere effektivt og sjovere at være flere om det.
8Længe før du påbegynder dit byggeprojekt kan det være yderst betydningsfuldt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig forskellige love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
9Det vil vise sig vigtigt at have samtlige byggematerialer klar til brug i god tid før du går til værks med projektet. Du bør notere en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår de materialer der bliver brug for, og bagefter granske punkterne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
10For udendørs projekter har vind og vejr en vigtig rolle. På grund af dette bør du løbende tage notits af vejrvarslen når du nærmer dig byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at regne netop som du er i fuld gang med dit omfattende projekt.
11Der viser sig som regel uforudsete problemer i tilfælde med krævende opgaver, og altså viser det sig værdifuldt at der afsættes betragtelig tid i køreplanen, med det formål at man kan føle sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
12Nogle gange kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet hvis renoveringen er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
De bedst vurderede byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er usædvanligt flot. Vurderingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ekstremt imponerende. Karakteren er baseret på 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er virkelig imponerende. Vurderingen grundlægges af 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En række e-butikker tildeler nu til dags diverse billige muligheder for levering til askesuger. En af dem der er mest populær er i vore dage levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente produkterne når der er mulighed for det. Den er altså meget fremkommelig, samt endda desuden den mest betalelige fragtløsning.

Du kan omvendt foretrække at bestille produkterne til levering til din hjemmeadresse eller til når du er på job. Metoden viser sig mange gange en tand mere bekostelig, men på den anden side ualmindeligt overkommelig ved køb af askesuger online. Den prisbilligste løsning til levering er unægtelig selv at hente ordren, men det kræver at du lever lige ved internet shoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på askesuger er selvfølgelig ualmindeligt aktuel i tilfælde af at man mangler produkterne om få sekunder, så i det øjemed er det jo afgørende at vi checker leveringstidspunktet ved askesuger. Mange shops på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende produkter online, som trods alt kræver at ordren aflægges før et fastslået tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet inden pakkepersonalet har fyraften.

Enkelte internet varehuse præsterer levering uden gebyr på askesuger online, men for det meste er det så nødvendigt at der shoppes for en bestemt pris. Derudover kunne man tage den mest betalelige slags levering, som typisk er at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted.

Størstedelen af webbutikker giver click-and-collect hvor man bestiller billig askesuger hjemmefra og afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Bygma. Byggemarkederne giver eksempelvis afhentning af askesuger i følgende områder:

Hedehusene, Albertslund, Sønderborg, København, Haderslev, Lystrup, Solrød Strand, Fredericia, Herlev, Søborg, Aabenraa, Struer, Ishøj, Kolding, Vallensbæk, Frederiksberg, Lillerød, Jyllinge, Rødovre, Rønne, Vanløse, Højbjerg, Odense, Allerød, Hjørring, Herning, Værløse, Nakskov, Tilst, Valby, Svendborg, Greve, Thisted, Haslev, Charlottenlund, Taastrup, Roskilde, Nørresundby, Dragør, Frederikshavn, Randers, Nykøbing Falster, Varde, Nærum, Esbjerg, Brønderslev, Frederikssund, Hvidovre, Viborg, Holstebro, Vordingborg, Hobro, Brøndby, Køge, Korsør, Skanderborg, Tårnby, Slagelse, Horsens, Skive, Grenaa, Middelfart, Ikast, Gentofte, Næstved, Kokkedal, Risskov, Helsingør, Holbæk, Hillerød, Kalundborg, Ballerup, Åbyhøj, Hørsholm, Nyborg, Hedensted, Vejle, Birkerød, Frederiksværk, Farum, Silkeborg, Rudersdal, Brønshøj, Aarhus, Ølstykke, Lyngby, Gladsaxe, Virum, Aalborg, Glostrup, Odder, Brabrand, Ringsted, og Stenløse, .

Afhentning for askesuger er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Sjælland (Bornholm, Amager, Lolland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden).

Når vi ser på tallene står det markant, at netshoppere som regel efterspørger bl.a. billig askesuger og askesuger online. Foruden dette oplever vi tit netshoppere søge eksempelvis køb askesuger, askesuger tilbud og askesuger priser, foruden de gængse byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Gode priser på askesuger

Det er jo efterhånden super problemfrit for enhver at analysere tilbud på billige askesuger online fra flere internet handler, og for det har en hel del internet butikker set sig nødsaget til at trykke prisen på askesuger drastisk, og i øvrigt tilbyde gratis fragt.

Dog kan det til hver en tid være lønnende at undersøge forskellige e-firmaer efter billige priser på askesuger online før du gennemfører dit køb, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Man bør imidlertid være obs på, at ifald en webbutik sælger billige askesuger online på tilbud til en pris der kan virke himmelråbende billig, så kunne det undertiden være en indikation på en fup internet handler. Køb med kort er imidlertid omfavnet af en regel, hvilket sikrer folk overfor fup internet firmaer.

Generelt foreslår vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du anvende et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du vil afbetale regningen på askesuger over et længere tidsrum. Det tilbydes ofte i specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Når der ses på tendenserne fremstår det klart, at mennesker ofte efterspørger fx askesuger tilbud og køb askesuger. Vi ser derudover mange gange online shoppere kigge efter eksempelvis askesuger priser, askesuger online samt billig askesuger.

Gennemsøg tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot præsterer fuldkommen ønskværdige genveje til at beskue ganske mange aktuelle kunders anmeldelser og herved tilrådes det, at du verificerer online webshoppens omtaler inden du shopper billige askesuger online.

Facebook forærer dig tillige regulære strålende genveje til at få indsigt i webbutikkens popularitet. Her ser vi faktisk online varehuse i Danmark som giver folk mulighed for at aflevere en bedømmelse af deres køb, som lige så vel burde udnyttes til at afveje kundetilfredsheden.

Forinden folk shopper billige askesuger online på en e-shop behøver de for at være sikker betragte deres vilkår, det er dog gerne et tidskrævende arbejde, især på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan og Stark.

En anden mulighed kunne måske være at undersøge hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærket, som skulle være et signal om at netshoppen opfylder de gældende danske regler, tillige med at internet selskabet hyppigt kigges til af fagfolk der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god chance for at blive assisteret, såfremt du bliver udsat for problemer med din shopping med askesuger. Tillige foreslår vi at køberen er obs på de mest betydningsfulde bestemmelser der er gældende for bestillingen af askesuger online, som fx hvilken byttepolitik webbutikken lover.

I den forbindelse er det tilmed essesentielt, at man stadig bibeholder sin købsbekræftelse, så man fremadrettet vil kunne påvise købet af askesuger, hvad end man har købt hos Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4 eller XL-Byg.

Poul Christensen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Lars Rasmussen gav 4 stjerner

Hurtig

Inge Nielsen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Kirsten Mortensen gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det er virkelig bekvemt for alle at prissammenligne online på billige askesuger hos flere online outlets, og med det motiv frembyder flere internet handler i Danmark gebyrfri levering. Det kan alligevel vise sig profitabelt at inspicere et par internet foretagender efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, således at du er skudsikker på at få den mindst kostelige pris.
2Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er omfavnet af en lov, som passer på dig som køber overfor falske netshops. Som en anden løsning kan du bruge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at dække betalingen ude i fremtiden.
3Visse firmaer på nettet sikrer fragt uden gebyr på askesuger, men ofte er det forbeholdt når man handler for en fastsat pris. Derudover kunne du udvælge den billigste type af levering, der gerne er at få dem til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Fragtløsningen er oftest endda særdeles uproblematisk. Den mest prisbevidste slags levering kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
4En række internet varehuse udlover til alt held et stort udvalg af billige fragtløsninger til askesuger. En af de mest almindelige er i dag levering til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine varer lige når det passer dig. Fragtformen er nemlig i høj grad bekvem, og i mange tilfælde derudover den billigste mulighed for fragt.
5Trustpilot præsterer tilpas stabile genveje til at tolke en lang række øvrige kunders domme og af den grund foreslår vi, at du gransker online forhandlerens bedømmelser før du køber billige askesuger online. Facebook bringer dig på samme måde relativt ønskværdige muligheder for at få indsigt i online webshoppens kundefokus.
6Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ret så udslagsgivende ifald vi absolut skal bruge dine nye produkter nu og her, og herved er det øjensynligt essentielt at vi ser nærmere på den forventede leveringstid for askesuger. Masser af internet shops giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varenumre, som dog påkræver at bestillingen fuldbyrdes forinden et fast klokkeslæt.
7Den mindst kostelige leveringsløsning er utvivlsomt at hente varerne selv, hvilket dog kræver at du opholder dig nær online forhandlerens adresse. Den form for levering kan vise sig at være ret så central i tilfælde af at du har behov for askesuger om få sekunder. Alternativt så præsterer nogle få internet handler portofri levering, men for det meste er det påkrævet at der købes for en fastsat sum.
8Forud for at nogen bestiller billige askesuger hos en online shop kan de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens forretningsvilkår, men det er mange gange ikke videre interessant. Tilsvarende er det fornuftigt at køberen er på vagt for de grundlæggende vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige askesuger online, som eksempelvis hvilken returpolitik internet forretningen anvender.
9Vi anbefaler generelt at finde ud af om e-forretningen er verificeret af e-mærket, da det bør være en indikation om at internet webshoppen følger dansk lovgivning, og at e-firmaet tit kontrolleres af eksperter som mestrer retningslinjerne. Inden nogen køber billige askesuger i en online virksomhed kunne man utvivlsomt gennemgå forhandlerens forretningsaftale.