Bygpris.dk

Båndmål

Assist Båndmål 3 m m/bælteclips i ABS Case
22 kr.
Læs mere
Tajima G-Lock 19 mm båndmål 5 m
95 kr.
Læs mere
Assist Båndmål m/magnet | 3 m
25 kr.
Læs mere
Assist 8 m Båndmål Self Lock 25mm
55 kr.
Læs mere
Assist Båndmål m/magnet | 5 m
45 kr.
Læs mere
Assist 5 m Båndmål Self Lock 19mm
32 kr.
Læs mere
Tajima Pocket båndmål 10 m
140 kr.
Læs mere
Tajima G-Lock 25 mm båndmål 5 m
115 kr.
Læs mere
Assist 5 m Båndmål Self Lock 25 mm
59 kr.
Læs mere
Tajima 10 m Båndmål G-Lock 25 mm
195 kr.
Læs mere
Assist Båndmål 5 m m/bælteclips i ABS Case
32 kr.
Læs mere
Tajima Pocket båndmål 30 m
265 kr.
Læs mere
Tajima 20 m båndmål Pocket
200 kr.
Læs mere
Tajima Hi-Lock båndmål 5 m
100 kr.
Læs mere
Assist Båndmål m/magnet | 8 m
65 kr.
Læs mere
Assist Båndmål 2 m m/bælteclips i ABS Case
18 kr.
Læs mere
Tajima Hi-Lock båndmål 10 m
149 kr.
Læs mere
Tajima Hi-Lock båndmål på 3,0 meter
55 kr.
Læs mere
Assist Båndmål 8 m m/bælteclips i ABS Case 25mm
59 kr.
Læs mere
Tajima 7 m båndmål Hi Lock
125 kr.
Læs mere
Tajima Pocket båndmål 20 m
200 kr.
Læs mere
Assist 8 m Båndmål Self Lock 25 mm
79 kr.
Læs mere
Tajima 30 m båndmål Pocket
265 kr.
Læs mere
Tajima 7 m båndmål G-Lock 25 mm
135 kr.
Læs mere
Båndmål stål KL2 50m Hultafors YL 50 C
1.075 kr.
Læs mere
Båndmål i metal 50 meter Hultafors SY 50M B
1.285 kr.
Læs mere
Båndmål Top Conve 5,5 m Tajima x 13 mm, Tajima
188 kr.
Læs mere
Bacho Båndmål 5 M
70 kr.
Læs mere
Bacho Båndmål 3 M
40 kr.
Læs mere
Båndmål Top Conve 3,5 m x 13 mm, Tajima
138 kr.
Læs mere
Bacho Båndmål 20 M
190 kr.
Læs mere
Båndmål, 100m Hultafors
1.740 kr.
Læs mere
Båndmål stål 30 m, KL 2 Hultafors YL 30 C
854 kr.
Læs mere
Båndmål 50 meter HERO 3749-050
225 kr.
Læs mere
Båndmål 5 m, KL 1 Hultafors BT 5, Hultafors356103
292 kr.
Læs mere
Båndmål Power Winder 60m Stanley 2-34-775
340 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal overveje om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot båndmål.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige båndmål fra byggekæde til byggekæde. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod andre har faglig sparring. Du skal gennemtænke hvad du vil prioritere.
Ifald du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man kende byggemarkedets regler.
For mange er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Hermed kan du overveje at shoppe hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få information omkring båndmål.
Det er helt klart utrolig relevant at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og herigennem har mange chancen for at købe online og køre byggematerialerne selv. Dermed kan man slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne med det samme.
De gængse byggekæder tilbyder produkter fra talrige specialbutikker, og som følge af dette kan du handle fra et bredt sortiment af båndmål online.
De store byggekæder er populære og bekendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo får du formentlig ekstra god hjælp fra folk med ekspertviden i netop båndmål.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af produkterne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få gode tilbud.
Mange webshops i små nicher er små firmaer, der typisk er danske, eventuelt endda lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille båndmål online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag flere end 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag omkring 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

båndmål silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

båndmål jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

båndmål harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

båndmål bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Derfor kan du jævnligt tage notits af vejrprognosen i den tid der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at regne nøjagtig som du står midt i dit vigtige byggeprojekt.
2Forud for at du igangsætter byggeprojektet kan det være ultra vigtigt med en forsikring om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl kan der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
3I mange tilfælde vil det være afgørende at have et udgiftsbudget for renoveringen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive sundt at kortlægge alle omkostninger, og så undersøge online tilbud på hver eneste af dem.
4Der kommer altid uforudsigelige bump på vejen når det handler om svære projekter, og herved vil det være værdifuldt at der afsættes en del tid i agendaen, så man kan føle sig tryg ved at have tid nok til det.
5Man må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. Ofte kan det være strategisk at du har grejet til disposition forinden du indleder byggeprojektet. Du bør huske at inkludere de her omkostninger i budgettet.
6Det kan vise sig betydningsfuldt at have de påkrævede materialer klar inden du kaster dig over din byggeproces. Du kunne nedskrive en hurtig huskeliste hvorpå der noteres alt hvad du skal bruge, og efterfølgende granske listen, med øje for at du føler dig sikker på at alt er klar.
7Det kan være en god idé at spørge om hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed i tilfælde af væsentlige byggerier. Omfangsrige byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. Endvidere vil det være bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
8Der er en overflod af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube giver ekstremt meget anvendelig viden, ikke mindst såfremt man benytter den engelske version.
9Du kan indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes ifald projektet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at ombygningen påvirker naturen.
10Du må aldrig nogensinde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som arbejdssko som sikrer dig imod potentielle risici. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i byggeriet, navnlig hvis du ikke investerer i professionel hjælp.
11Planlægning viser sig som metoden til at komme i mål med din byggeproces. Du må nedskrive en strømlinet tidsplan, som viser hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du laver handlingsplanen.
12Du bør tage til overvejelse om byggeriet er et du kan klare selv, eller du med fordel kan have assistance fra en professionel til delelementer af arbejdet. Forudsat at du søger eksperthjælp kan det godt betale sig at hente priser fra diverse håndværkere.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % giver toprating, og kun 4 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er absolut godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering er bedst?

De fleste e-forretninger foreslår nu til dags et bredt udvalg af billige muligheder for levering til båndmål. En favorit iblandt mange er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv afhenter dine varer når der er mulighed for det. Fragtformen er altså temmelig overkommelig, samt typisk desuden den billigste form for levering.

Du bør derudover påtænke at få pakken bragt til din adresse eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen viser sig mange gange lidt mere pebret, men på den anden side virkelig simpel med båndmål online. Den prisbilligste løsning til levering er uden tvivl selv at hente produkterne, men dette forudsætter at du befinder dig nærved internet firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på båndmål er naturligvis vældig bestemmende såfremt man har behov for produktet om et øjeblik, så med det formål er det fuldkommen aktuelt at man ser nærmere på den forventede leveringstid ved båndmål. De fleste internet selskaber – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig 1 dags levering på masser af produkter online, men det står og falder med at du når at bestille forud for et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få ordren fikset forud for at de logistikansatte har fri.

Nogle internet selskaber lover fri fragt på båndmål online, men i mange tilfælde kræves det at der handles for et konkret beløb. Alternativt burde du foretrække den billigste fragtmetode, som mange gange vil være at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop.

De store webshops foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig båndmål online og selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggekæderne tilbyder eksempelvis klik-og-hent på båndmål i disse byer:

Charlottenlund, Hvidovre, Brøndby, Frederikshavn, Frederiksværk, Rønne, Grenaa, Odder, Korsør, Ølstykke, Varde, Lyngby, Glostrup, Brabrand, Herlev, Tilst, Herning, Holstebro, Hedensted, Dragør, Esbjerg, Helsingør, Roskilde, Solrød Strand, Nyborg, Værløse, Virum, Haslev, Allerød, Fredericia, Frederiksberg, Åbyhøj, Skive, Kokkedal, Lillerød, Haderslev, Brønshøj, Ringsted, Albertslund, Rødovre, Aalborg, Silkeborg, København, Birkerød, Randers, Hobro, Valby, Rudersdal, Kalundborg, Slagelse, Lystrup, Vallensbæk, Ikast, Hedehusene, Hjørring, Gladsaxe, Jyllinge, Frederikssund, Tårnby, Skanderborg, Ballerup, Struer, Brønderslev, Køge, Svendborg, Hørsholm, Horsens, Ishøj, Nakskov, Højbjerg, Gentofte, Søborg, Farum, Vanløse, Nærum, Kolding, Taastrup, Risskov, Vordingborg, Odense, Vejle, Aabenraa, Nørresundby, Viborg, Middelfart, Nykøbing Falster, Stenløse, Thisted, Aarhus, Greve, Næstved, Hillerød, Holbæk, og Sønderborg, .

Klik-og-hent ift. båndmål er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster).

Ved kig i data er det tydeligt, at internetbrugere typisk søger blandt andet køb båndmål og båndmål tilbud. Foruden dette ser vi tit online shoppere søge fx båndmål online, båndmål priser samt billig båndmål, foruden de store byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma og Davidsen.

Spar penge på båndmål

Det er efterhånden rigtig smart for alle og enhver at lave prissammenligning på billige båndmål online fra forskellige butikker på nettet, og herved har flertallet af internet handler i Danmark været tvunget til at nedbringe priserne på båndmål markant, og i øvrigt love fragt uden gebyr.

Dog kan det imidlertid blive fordelagtigt at checke et par forskellige internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud på båndmål online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at få den billigste pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Du skal bare ikke undervurdere, at ifald en netshop afhænder billige båndmål online for en pris der anses for utrolig beskeden, så bør det tit være et bevis på en uærlig webshop. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald dækket ind under en lov, som støtter dig som køber imod svindlende internet butikker.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at godtgøre betalingen af båndmål ude i fremtiden. Det fås som regel hos nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som fx Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Når vi ser på tallene står det tydeligt, at folk ofte efterspørger fx køb båndmål og båndmål online. Man ser desuden jævnligt netshoppere kigge efter bl.a. billig båndmål, båndmål priser samt båndmål tilbud.

Analyser tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot fremskaffer i højeste grad fornemme genveje til at udforske ganske mange øvrige brugeres observationer og herved er det en hjælp, at du udforsker e-forhandlerens bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping med billige båndmål online.

Facebook fremskaffer også temmelig belejlige løsninger til at få indtryk af netbutikkens pålidelighed. Derudover møder vi nogle forretninger på nettet hvor det er muligt at meddele en omtale af deres køb, hvilket tilmed kan udnyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen handler billige båndmål online på en shop bør de i virkeligheden tage stilling til virksomhedens handelsbetingelser, men det er i reglen ikke super spændende, særligt med de store byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark og Bauhaus.

Et nemt alternativ kan derfor være at se nærmere på om internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det skulle være et signal om at netbutikken tilslutter sig de gældende danske regler, tillige med at internet selskabet af og til besøges af eksperter som kender til vilkårene.

Det er en rigtig god anledning til at blive hjulpet, hvis du møder besvær som følge af dit indkøb af båndmål. Endvidere kan det være til hjælp at køber er vaks omkring de primære betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af båndmål online, til eksempel hvilken ombytningsret e-handlen har.

I relation til det er det også afgørende, at man stadig sikrer sin faktura, således man til enhver tid kan påvise bestillingen af båndmål, uafhængig af om man har bestilt fra Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg eller Silvan.

Henrik gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Maria E gav 4 stjerner

Fremragende service.

Morten Petersen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Hanne gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 gode råd til køb på nettet
1Fragtperioden kan være ekstremt væsentlig når du står og skal bruge dine nye varer inden for få dage, og herved er det forholdsvis vigtigt at du efterser den estimerede leveringstid ved båndmål. En del internet forhandlere præsterer billig dag-til-dag fragt på en hel del varenumre, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at bestillingen placeres inden et bestemt klokkeslæt.
2Forinden nogen handler billige båndmål på en forretning på nettet behøver de egentlig tage stilling til e-shoppens forretningsaftale, men det er normalt ikke særlig morsomt. Endvidere anbefales det at køberen er opmærksom på de mest aktuelle vedtægter der kan influere på købet af billige båndmål online, som eksempelvis den returret online firmaet lover.
3En hel del e-handler yder nu om dage mange forskellige billige muligheder for fragt til båndmål. En af de populære er i vore dage levering til et afhentningssted, hvor du selv afhenter ordren når du har tid. Fragtformen er altså rigtig fremkommelig, samt endda endvidere den mest betalelige leveringsmodel.
4Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Kortbestillinger er en del af en regel, der begunstiger køber overfor uærlige online selskaber. Som alternativ bør du udnytte en løsning som eksempelvis ViaBill, når du gerne vil finansiere regningen over en periode.
5Flere online varehuse tilbyder gebyrfri levering på båndmål, men tit er det påkrævet at du bestiller for en bestemt pris. Som alternativ burde du udse dig den billigste leveringsform, som ofte er at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig undertiden omvendt super praktisk. Den mindst kostelige leveringsmodel er uden tvivl selv at hente produkterne.
6Den billigste leveringsmåde er uden tvivl at hente ordren selv, som jo forudsætter at du befinder dig lige ved online firmaets lager. Den leveringstype er jo virkelig essentiel i tilfælde af at man har brug for båndmål fluks. Alternativt så frembyder nogle e-butikker gebyrfri levering, men oftest er det under betingelse af at du bestiller for en bestemt pris.
7Generelt tilråder vi at se om internet forretningen er e-mærke godkendt, siden det skulle være en sikring om at internet shoppen understøtter den officielle danske lovgivning, og at netshoppen tit gennemses af eksperter der er meget bekendte med vedtægterne på området. Inden nogen køber billige båndmål hos en online shop kan de de facto læse netshoppens handelsbetingelser.
8Det er efterhånden virkelig let for internetbrugere at sammenligne priser online på billige båndmål i blandt diverse internet shops, og med det motiv yder mange webbutikker levering uden gebyr. Dog kan det imidlertid vise sig rentabelt at se nærmere på nogle forskellige internet handler efter tilbud og udsalg forinden du shopper, således at du er garanteret at skaffe sig den laveste pris.
9Trustpilot fører til altid pålidelige chancer for at tolke flere eksisterende køberes evalueringer og på grund af dette er det at foretrække, at du iagttager online firmaets omtaler inden du shopper billige båndmål online. Facebook resulterer i ligeledes super fremragende løsninger til at få indsigt i online virksomhedens pålidelighed.