Bygpris.dk

Bænkhammer

Teng Tools bænkhammer HMEG 300g
85 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhg 500g
250 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhh 1000g
355 kr.
Læs mere
Bænkhammer 12 oz hmbp12
157 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhg 1000g
341 kr.
Læs mere
Bænkhammer hmeg300
97 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhh 500g
277 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhh 300g
236 kr.
Læs mere
HERO Bænkhammer 450 gr.
68 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhh 200g
210 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhh 800g
315 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhg 200g
198 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhg 800g
289 kr.
Læs mere
Bænkhammer lmhg 300g
210 kr.
Læs mere
Bænkhammer (penhammer). Teng Tools / HMEG500
142 kr.
Læs mere
HERO Bænkhammer 390 gr.
68 kr.
Læs mere
Bænkhammer Hultafors AB med pen
178 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Bænkhammer, hickoryskaft 280g
195 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Bænkhammer, hickoryskaft 195g
187 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Bænkhammer, hickoryskaft 310g
237 kr.
Læs mere
BATO Bænkhammer Træskaft
75 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder sælger et bredt vareudvalg, hvorimod andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden blot bænkhammer.
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Det er især muligt ved de velkendte byggemarkeder.
Det er absolut super relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du lede andre steder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med fx returnering. Derfor skal man tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i prisen på billige bænkhammer fra byggekæde til byggekæde. En del vil have gode tilbud, hvorimod andre giver kompetent sparring. Du skal overveje hvad der for dig er det vigtigste.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Hermed er det en fordel at shoppe hos et online byggemarked, hvor du får tips og tricks til valg af bænkhammer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte forretninger, som bidrager til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra diverse leverandører, og takket være dette kan du vælge fra et bredt udvalg af bænkhammer online.
De udbredte byggekæder har butikker i de større byer, og derved har man valget om at købe online og hente varerne personligt. Derved er der mulighed for at slippe for fragten, samt sågar have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede netbutikker har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Derfor vil du modtage endnu mere erfaren sparring fra ansatte med ekspertviden i netop bænkhammer.
En masse nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du køber bænkhammer online på deres hjemmeside.
Alverdens webshops som sælger få produkter producerer selv produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få en bedre pris.
Danmarks største byggecentre
bænkhammer harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

bænkhammer jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag over 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

bænkhammer bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag omkring 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

bænkhammer silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Glem ikke at du kan indhente offentlig støtte til ombygninger. Det får man såfremt renoveringen er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
2Du bør ikke på noget tidspunkt forsømme dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse bl.a. arbejdshjelm som beskyttelse overfor hændelige risici. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed når du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
3Du bør for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig vigtigt at have grejet disponibelt inden du begynder på arbejdet. Du må heller ikke glemme at tillægge de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
4Du kan finde en overflod af artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube er formidler af vældig meget nyttig info, særligt ifald du benytter den engelske version.
5For projekter udendørs har vejret en fundamental rolle. Af den årsag bør du løbende kigge på prognosen for vejret i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så det ikke mod forventning begynder at piske ned når du lige er ved at færdiggøre dit omfattende byggeprojekt.
6Der viser sig næsten altid ubelejlige problemstillinger når det handler om større opgaver, og herved viser det sig meningsfuldt at der afsættes god plads i tidsplanen, således at man føler sig selvsikker på at komme i mål.
7Det kan vise sig nyttigt at spørge om assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst når det er store ombygninger. Flere byggeprojekter kræver flere folk. Ydermere vil det vise sig bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
8I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have lavet et budget for dit projekt, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive en god idé at gennemgå alle omkostninger, og bagefter notere omkostningen ved dem slavisk.
9Du bør tage til overvejelse hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal hente eksperthjælp til færdiggørelsen af det. Forudsat at du får hjælp fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at modtage prisoverslag fra diverse leverandører.
10Muligvis kan det blive essentielt at have alle byggematerialer handlet ind i god tid før du kaster dig over eksekveringen. Du kunne notere en overskuelig indkøbsseddel indeholdende alt hvad du skal bruge, og derefter gennemløbe materialerne, med øje for at du bliver sikker på at du har det hele.
11Planlægning er nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du anbefales at lave en gennemarbejdet dagsorden, som viser hvilke gøremål du vil lave på hvilke tidspunkter, samt derudover en numerisk orden. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din strategi.
12I god tid inden at du iværksætter arbejdet er det ekstremt betydningsfuldt at være sikker på, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
Danskernes foretrukne byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er yderst overlegent. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ultra godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som altså er meget imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

Mange byggemarkeder giver i øjeblikket en række forskellige billige fragttyper til bænkhammer. En af de populære er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente dine nye varer den dag der passer dig. Fragtformen er altså yderst nem, samt desuden tilmed den mest prisbevidste fragtmetode.

Du kunne endvidere vælge at få ordren leveret til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen bliver mange gange en lille smule mere omkostningsfuld, men omvendt virkelig nem for bænkhammer online. Den mest billige løsning er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men dette står og falder med at du fysisk befinder dig tæt på webshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på bænkhammer er jo ekstremt afgørende hvis man har behov for din pakke øjeblikkeligt, så af den grund er det helt centralt at vi besigtiger leveringstiden for bænkhammer. Temmelig mange internet selskaber – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – byder på billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer online, men glem ikke at det er afhængig af at ordren aflægges inden et fastsat tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få dit nye produkt distribueret forinden pakkemedarbejderne drager hjemad.

Nogle få shops på nettet sikrer fragtfri levering på bænkhammer online, men typisk er det under forudsætning af at man shopper for et bestemt beløb. Alternativt bør man foretrække den mest prisbevidste metode til levering, som typisk er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted.

De fleste netshops frembyder klik-og-hent hvor du køber billig bænkhammer derhjemme men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma. De tilbyder fx afhentning af bænkhammer i disse områder:

Holbæk, Aarhus, Sønderborg, Brønshøj, Ølstykke, Farum, Varde, Aabenraa, Frederiksberg, Middelfart, Helsingør, Frederikshavn, Ringsted, Frederiksværk, Brøndby, Esbjerg, Haderslev, København, Solrød Strand, Slagelse, Brønderslev, Aalborg, Hvidovre, Nærum, Ballerup, Hillerød, Fredericia, Korsør, Rudersdal, Rønne, Lillerød, Rødovre, Hørsholm, Albertslund, Ishøj, Nakskov, Vejle, Stenløse, Dragør, Allerød, Kalundborg, Vordingborg, Ikast, Hedensted, Kolding, Tårnby, Vanløse, Hedehusene, Valby, Glostrup, Værløse, Skanderborg, Holstebro, Nykøbing Falster, Odense, Gentofte, Skive, Lystrup, Haslev, Silkeborg, Thisted, Birkerød, Tilst, Horsens, Herlev, Åbyhøj, Nyborg, Randers, Højbjerg, Virum, Viborg, Svendborg, Struer, Næstved, Jyllinge, Brabrand, Hjørring, Roskilde, Søborg, Greve, Køge, Vallensbæk, Gladsaxe, Taastrup, Frederikssund, Herning, Risskov, Nørresundby, Hobro, Charlottenlund, Lyngby, Grenaa, Odder, og Kokkedal, .

Klik-og-hent ift. bænkhammer er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Lolland) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland).

Ved indkig i tallene fremstår det tydeligt, at mennesker ofte kigger efter blandt andet bænkhammer tilbud og bænkhammer priser. Derudover ser vi ofte mennesker søge fx køb bænkhammer, billig bænkhammer samt bænkhammer online, plus de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Tilbud på bænkhammer

Det er i dag vældig ukompliceret for enhver at vurdere tilbud på billige bænkhammer online på tværs af internet forretninger, og med det motiv har flertallet af forretninger på nettet ikke kunne lade være med at stampe prisen på bænkhammer markant, og ydermere garantere billig fragt.

Dog kan det trods alt være gavnligt at efterprøve nogle forskellige firmaer på nettet efter tilbud og udsalg på bænkhammer online inden du gennemfører din bestilling, så du er skudsikker på at få den mest billige pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

Man må blot være så påpasselig, at i tilfælde af at en internet handler udbyder billige bænkhammer online på tilbud til en salgspris der kan ses som urealistisk billig, så burde det for det meste være et bevis på en uærlig internet shop. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald en del af en bestemmelse, der sikrer en imod uærlige netshops.

Vi tilråder køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du bruge et tilbud som fx ViaBill, ifald du ønsker at afbetale omkostningerne til bænkhammer over en længere periode. Dette foreslåes som regel i niche webshops, men ikke de udbredte byggekæder som for eksempel Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Når vi ser på tendenserne er det markant, at internetbrugere jævnligt søger bl.a. bænkhammer priser og bænkhammer tilbud. Foruden dette ser vi som regel internet shoppere søge bl.a. billig bænkhammer, bænkhammer online og køb bænkhammer.

Analyser tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot fører til temmelig fine muligheder for at gøre dig bekendt med forskellige øvrige konsumenters betragtninger og herved støtter vi, at du ser nærmere på webshoppens ratings forud for at du bestiller billige bænkhammer online.

Facebook præsterer ydermere fuldstændig hæderlige muligheder for at få kendskab til internet firmaets troværdighed. Foruden det ses endda internet selskaber som tilbyder folk at forfatte en omtale af købsoplevelsen, hvilket ligeledes kan anvendes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen handler billige bænkhammer online i en internet webshop kunne de for at være på den sikre side studere forhandlerens forretningsvilkår, dog er det gerne en tidskrævende opgave, særligt på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

Et nemt alternativ kan være at kontrollere hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, da det skulle være en erklæring om at online shoppen retter sig efter de officielle danske regler, foruden at internet firmaet en gang i mellem overvåges af fagmænd som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

Desuden får du lejlighed til en hjælpende hånd, ifald du bliver udsat for udfordringer som følge af din shopping med bænkhammer. Dertil er det prisværdigt at du er hensynstagende til de mest aktuelle retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af bænkhammer online, for eksempel den bytteret internet webshoppen anvender.

I den forbindelse er det ligeledes vigtigt, at man når som helst beholder sin e-mail kvittering, så man en anden gang kan bevidne bestillingen af bænkhammer, uanset om man shopper fra 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Niels gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Christian Nielsen gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Poul R gav 5 stjerner

SUPER

Marianne Rasmussen gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 gode råd til når du køber online
1Det er jo virkelig smertefrit for købere at finde de laveste priser online på billige bænkhammer fra flere internet selskaber, og derved lover massevis af online outlets billig fragt. Det kan dog immervæk blive fordelagtigt at tjekke et par forskellige internet outlets efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, således at man er velinformeret til at få den mest attraktive pris.
2Antal dages levering er selvfølgelig ret vital forudsat man absolut skal bruge varerne om få sekunder, så med det formål er det ganske på sin plads at du besigtiger det estimerede leveringstidspunkt på bænkhammer. Størstedelen af webshops lover billig 1 dags levering på en række af deres varer, men vær vagtsom da det antager at bestillingen fuldbyrdes forinden et fastsat tidspunkt.
3Trustpilot fremskaffer regulære fortræffelige løsninger til at iagttage en stor portion nuværende forbrugeres bedømmelser og af den grund kan det anbefales, at du eftergår e-handlens ratings før du handler billige bænkhammer online. Facebook fremskaffer på samme måde absolut ønskværdige metoder til at få indsigt i online forretningens pålidelighed.
4Den billigste løsning er utvivlsomt selv at hente pakken, men det kræver at du har bopæl nærved online virksomhedens lager. Den slags levering er naturligvis ekstremt væsentlig forudsat vi absolut skal bruge bænkhammer inden for kort tid. Alternativt så sikrer indtil flere internet butikker fragt uden betaling, men typisk stiller det krav om at der shoppes for et bestemt beløb.
5Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfattet af Indsigelsesordningen, der værner køber overfor bedrageriske netshops. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at honorere betalingen i flere bidder.
6Forud for at folk køber billige bænkhammer på en e-handler bør de reelt bese forhandlerens forretningsvilkår, dog er det gerne ikke særlig morsomt. Desuden er det at foretrække at man er omhyggelig omkring de primære vilkår der kan influere på shopping af billige bænkhammer online, for eksempel hvilken returrettighed internet selskabet benytter.
7En række e-butikker tilbyder til alt held diverse billige leveringsmåder til bænkhammer. En sikker vinder er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er nemlig særligt overkommelig, samt mange gange ydermere den mest letkøbte leveringsmåde.
8En række internet virksomheder garanterer portofri levering på bænkhammer, men i mange tilfælde kun ifald du handler for et fastslået beløb. Ellers kunne man foretrække den mest prisbevidste leveringsløsning, som typisk er at få kørt produkterne til et afhentningssted. Den er som regel lige så vel ret simpel. Den mest betalelige leveringsform er utvivlsomt at du selv henter pakken.
9Generelt anbefaler vi at finde ud af om e-forhandleren er verificeret af e-mærket, hvilket burde være et tegn på at internet webshoppen efterlever dansk lovgivning, samt at online virksomheden lejlighedsvis kontrolleres af specialister som kender til vilkårene. Forinden folk shopper billige bænkhammer i en internet butik behøver de for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens betingelser.