Bygpris.dk

Bagagefastspænder

Millarco Bagagestrop 91,5 cm. - 2 stk.
50 kr.
Læs mere
Millarco Bagagestrop - 3 stk.
30 kr.
Læs mere
Work-it Bagagefastspænder 550 kg. - 5 m.
50 kr.
Læs mere
Millarco Bagagefastspænder 3,0 m. - 2 stk.
60 kr.
Læs mere
Work-it Bagagefastspænder 680 kg. - 6 m.
100 kr.
Læs mere
Boxer Bagagefastspænder med skralde - 2 stk.
249 kr.
Læs mere
Work-it Bagagefastspænder 250 kg. - 5M.
50 kr.
Læs mere
Work-it Bagagefastspænder 230 kg. - 1,8 m.
129 kr.
Læs mere
Work-it Bagagefastspænder 2000 kg. - 10 m.
199 kr.
Læs mere
Work-it Bagagefastspænder 550 kg. - 5 m. (4 stk.)
179 kr.
Læs mere
Work-it Bagagefastspænder 1000 kg. - 4,5 m.
70 kr.
Læs mere
Work-it Bagageremme - 12 stk.
50 kr.
Læs mere
Millarco Bagageremme i praktisk boks - 22 stk.
100 kr.
Læs mere
Millarco Bagagestrop 61 cm. - 2 stk.
40 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør man læse butikkens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør vurdere om det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, udover blot bagagefastspænder.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du overveje at bestille ved en netbutik, hvor du tilbydes information omkring bagagefastspænder.
Der kan være forskel på prisen på billige bagagefastspænder hos de forskellige online byggecentre. Enkelte giver gode tilbud, hvorimod øvrige giver et højt serviceniveau. Du skal reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Det er absolut super afgørende at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte produkterne selv. Det er især et alternativ hos de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er tilgængelige i hele landet, og som følge af det har folk mulighed for at bestille online og transportere varerne personligt. Derfor kan du vælge at undvære fragtomkostningen, og endda skaffe produkterne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og velkendte virksomheder, som kan medvirke til øget tryghed når man handler online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De gængse byggekæder køber varer fra mange forskellige nichebutikker, så du kan købe fra et bredt udvalg af bagagefastspænder online.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforretninger på nettet ved ekstremt meget om deres produkter, idet de udelukkende sælger disse varer. Herved får du formentlig super brugbar sparring fra folk som er specialister i lige præcis bagagefastspænder.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv de varer som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online vil du få en billig pris.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at bestille bagagefastspænder online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

bagagefastspænder silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

bagagefastspænder bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

bagagefastspænder harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

bagagefastspænder jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Nogle gange kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås ifald ombygningen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
2Forud for at du optager arbejdet må det være højst fornuftigt at være sikker på, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor vil der være fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
3Muligvis kan det blive fundamentalt at have samtlige byggematerialer disponible før du går i gang med byggeprocessen. Du har fordel af at udfærdige en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår alt der bliver brug for, og som det næste gennemgå oversigten, så du er sikker på at du har husket alt.
4Du vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det være fundamentalt at du har udstyret tilgængeligt før du går løs med byggeprocessen. Det er derudover en fordel at tillægge de her udgifter i din økonomiske plan.
5Du må aldrig nedprioritere dit velbefindende, så husk arbejdstøj bl.a. sikkerhedshjelm som skåner dig mod mulige uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke har assistance fra en professionel.
6Planlægning viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at udarbejde en klar strategi, som viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, samt derudover en kronologisk orden. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af din strategi.
7Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed når det kommer til krævende ombygninger. Flere ombygninger kræver flere end en enkelt person. Endvidere bør det være mere produktivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
8Du finder utallige hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube kan hjælpe med ret så meget nyttig oplysning, i særlig grad hvis du benytter den engelske version.
9Du bør reflektere over om projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal tilkøbe hjælp fra en professionel til noget af byggeprocessen. Såfremt du køber hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge tilbud fra diverse leverandører.
10Typisk vil det være fornuftigt at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være fordelagtigt at kortlægge samtlige poster, og så nedskrive beløbet for dem alle sammen.
11Der præsenterer sig som regel ubelejlige vanskeligheder når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig meningsfuldt at man har afsat nok plads i planen, med det formål at man kan føle sig overbevist om at man når det til siden.
12For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den årsag må du hyppigt kigge på vejrvarslen i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt begynder at piske ned når du lige vil i gang med dit krævende projekt.
De højest bedømte byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er hamrende imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

Mange online butikker tilbyder heldigvis diverse billige leveringsmåder til bagagefastspænder. En af favoritterne er efterhånden afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente din pakke når det passer dig. Metoden er jo ekstremt simpel, samt endda ligeledes den mest billige leveringsmetode.

Du bør også beslutte dig for at bestille produkterne til levering hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Den viser sig almindeligvis lidt mere pebret, men endda yderst uproblematisk ved køb af bagagefastspænder online. Den billigste mulighed for fragt vil dog altid være at du selv henter produkterne, som desværre beroer på at du fysisk befinder dig i kort afstand af online forretningens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på bagagefastspænder kan vise sig at være ekstremt central når du skal bruge din pakke lige om lidt, og i det øjemed er det uden tvivl afgørende at du checker tidshorisonten for levering på bagagefastspænder. En række byggeforretninger – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – giver billig 1 dags fragt på en række af deres varer online, som trods alt forudsætter at ordren placeres inden et besluttet klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få ordren ekspederet forud for at personalet tager hjem.

Visse online varehuse yder gebyrfri levering på bagagefastspænder online, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at du aftager for en præcis sum. Derudover må man tage den mest billige type af levering, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkeder tildeler afhentning hvor du køber billig bagagefastspænder online og afhenter i butikken. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og XL-Byg. Byggekæderne giver eksempelvis klik-og-hent på bagagefastspænder i følgende byer:

Ishøj, Haslev, Tilst, Brøndby, Middelfart, Kokkedal, Svendborg, Søborg, Gladsaxe, Odense, Frederikssund, Taastrup, Viborg, Ringsted, Hillerød, Værløse, Hvidovre, Albertslund, Åbyhøj, Skanderborg, Ikast, Tårnby, Hørsholm, Aabenraa, Herning, Sønderborg, Struer, Herlev, Hjørring, Farum, Rudersdal, Aarhus, Horsens, Esbjerg, Nyborg, Lyngby, Ølstykke, Fredericia, Vallensbæk, Hobro, Køge, København, Højbjerg, Odder, Nørresundby, Kalundborg, Jyllinge, Vejle, Silkeborg, Brønshøj, Frederiksberg, Vanløse, Kolding, Gentofte, Frederikshavn, Haderslev, Holstebro, Dragør, Holbæk, Rønne, Vordingborg, Helsingør, Valby, Risskov, Roskilde, Thisted, Solrød Strand, Ballerup, Virum, Skive, Nærum, Glostrup, Korsør, Charlottenlund, Hedensted, Aalborg, Frederiksværk, Brønderslev, Varde, Brabrand, Nakskov, Slagelse, Stenløse, Randers, Birkerød, Lillerød, Grenaa, Lystrup, Allerød, Greve, Nykøbing Falster, Næstved, Rødovre, og Hedehusene, .

Afhentning for bagagefastspænder er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Bornholm), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland).

Ved kig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk typisk kigger efter for eksempel køb bagagefastspænder og bagagefastspænder online. Foruden dette ser vi ofte folk søge for eksempel billig bagagefastspænder, bagagefastspænder priser samt bagagefastspænder tilbud, foruden de store byggecentre som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Gode tilbud på bagagefastspænder

Det er i dag særdeles hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at lave prissammenligning på billige bagagefastspænder online i blandt flere internet webshops, og ergo har massevis af webbutikker fundet det uundgåeligt at reducere udsalgspriserne på bagagefastspænder en hel del, og derudover tilbyde fragt uden betaling.

Men det kan alligevel være indbringende at sammenholde flere internet forhandlere efter rabatter og tilbud på bagagefastspænder online inden du handler, således at man ikke er i tvivl om at modtage den billigste pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Stark.

Du skal lige meget hvad være så påpasselig, at såfremt en butik markedsfører billige bagagefastspænder online på tilbud til en pris som kan virke uendeligt favorabel, så burde det ofte være en varsel om en svindel netbutik. Shopping med kort er heldigvis dækket ind under Indsigelsesordningen, som redder køber overfor uærlige internet webshops.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du vælge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at klare beløbet til bagagefastspænder over en periode. Det tilbydes typisk ved niche webshops, i modsætning til de gængse byggekæder som for eksempel 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan og XL-Byg.

Når der ses på tallene er det klart, at mennesker mange gange leder efter blandt andet bagagefastspænder priser og billig bagagefastspænder. Vi ser derudover ofte folk søge efter fx bagagefastspænder online, bagagefastspænder tilbud samt køb bagagefastspænder.

Undersøg folks vurderinger

Trustpilot frembyder helt fremragende genveje til at gennemgå en stor gruppe andre brugeres ratings og på grund af dette tilråder vi, at du besigtiger online butikkens vurderinger forinden du bestiller billige bagagefastspænder online.

Facebook frembyder på samme måde tilpas strålende løsninger til at få kendskab til online shoppens pålidelighed. Her møder vi nogle internet varehuse som tilbyder folk at udforme en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel kan anvendes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen køber billige bagagefastspænder online på en internet shop behøver man i virkeligheden læse shoppens forretningsaftale, dog er det naturligvis ikke super spændende, særligt på de udbredte byggecentre som 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

En anden mulighed kunne være at kigge om internet forretningen er støttet af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en påvisning af at e-forretningen efterfølger de gældende danske regler, tillige med at e-handlen hyppigt overværes af jurister der er inde i retningslinjerne.

Dette er desuden din mulighed for at få assistance, såfremt du får vanskeligheder som følge af dit indkøb af bagagefastspænder. Endvidere er det prisværdigt at du er obs på de grundlæggende betingelser gældende for bestillingen af bagagefastspænder online, fx den returpolitik internet forretningen tilbyder.

På grund af dette er det desuden afgørende, at man stadigvæk bevarer sin kvittering, så man fremadrettet vil kunne vidne om sin bestilling af bagagefastspænder, ligegyldig om man køber fra Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan eller Stark.

Ole Kristensen gav 5 stjerner

Alt ok

Maria gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Lone K gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Peter gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 gode råd til online indkøb
1Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er en del af en ordning, der redder folk imod snydagtige internet forretninger. Som et alternativ kunne du vælge en billig afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du ønsker at godtgøre prisen over flere uger.
2Den mest betalelige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som desværre stiller krav om at du lever med kort afstand til e-forretningens lager. Den løsning til levering kan være særligt relevant ifald vi har behov for bagagefastspænder omgående. Alternativt så garanterer indtil flere online varehuse fri fragt, men typisk er det kun gældende hvis der bestilles for en fastsat sum.
3En hel del e-handler i Danmark yder billig fragt på bagagefastspænder, men i mange tilfælde kræver det at man bestiller for en fastsat sum. Ellers kan du overveje den billigste leveringsversion, hvilket typisk vil være at få kørt bestillingen til et afhentningssted. Løsningen er tit desuden rigtig smertefri. Den prisbilligste leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
4Størstedelen af online forhandlere tildeler nu til dags diverse forskellige billige leveringsmetoder til bagagefastspænder. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter de bestilte produkter den dag der passer dig. Leveringsmetoden er nemlig yderst nem, og desuden tilmed den mest letkøbte fragtmetode.
5Trustpilot præsterer egentlig fantastiske muligheder for at besigtige adskillige nuværende konsumenters meninger og herved rekommanderer vi, at du tolker internet firmaets bedømmelser forinden du køber billige bagagefastspænder online. Facebook fremskaffer lignende immervæk fordelagtige chancer for at få et kig ind i internet selskabets kundetilfredshed.
6Forud for at folk handler billige bagagefastspænder i en e-handler bør de egentlig løbe igennem webbutikkens handelsbetingelser, dog er det ofte ikke særlig interessant. Foruden dette kan det være til hjælp at man er omhyggelig omkring de fundamentale vilkår der har betydning for bestillingen af billige bagagefastspænder online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed netbutikken anvender.
7Leveringstidspunktet er selvfølgelig super essentiel i tilfælde af at vi behøver din ordre om kort tid, og af den grund er det komplet relevant at du checker den forventede leveringsdato på bagagefastspænder. De fleste shops på nettet reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varenumre, men som ikke desto mindre er afhængig af at handlen gemmenføres tidligere end et fast klokkeslæt.
8Generelt foreslår vi at kontrollere om internet selskabet er e-mærke tilsluttet, som ofte er en påvisning af at e-handlen accepterer den officielle danske lovgivning, og at butikken rutinemæssigt revurderes af jurister der har den nødvendige knowhow om de gældende regler. Inden nogen køber billige bagagefastspænder hos en netbutik kan de de facto sætte sig ind i shoppens handelsvilkår.
9Det er efterhånden i høj grad fremkommeligt for enhver at kigge efter tilbud online på billige bagagefastspænder fra forskellige internet handler, og herved yder utallige e-firmaer levering uden omkostninger. Men det kan til hver en tid vise sig lønnende at granske indtil flere online forretninger efter billige priser før du bestiller, så du er sikret at skaffe sig den billigste pris.