Bygpris.dk

Bahco Afisoleringstang

Afsiolerings- og klippetang. Knipex 13 05 160 T
423 kr.
Læs mere
Afisoleringstang 150 mm - 6"
68 kr.
Læs mere
Afisoleingstang teng tools cp53
238 kr.
Læs mere
Afisoleringstang embla
611 kr.
Læs mere
Afisoleringstang 1262-180
386 kr.
Læs mere
Afisoleringstang
89 kr.
Læs mere
Afisoleringstang 1242-195
912 kr.
Læs mere
Afisoleringstang Teng Tools CP55
228 kr.
Læs mere
Afisoleringstang automatisk
60 kr.
Læs mere
Afisoleringstang automatisk
216 kr.
Læs mere
Afisoleringstang Teng Tools CP60
311 kr.
Læs mere
Afisoleringstang mb 499-7t
172 kr.
Læs mere
Afisoleringstang/kabelskotang
114 kr.
Læs mere
Knipex afisoleringstang 1106 160 VDE 1000V
236 kr.
Læs mere
Knipex afisoleringstang 1102 160
174 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig relevant at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Du bør derfor læse webshoppens handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige Bahco afisoleringstang alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, imens andre satser på service. Du må tænke over hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggecentre har et stort sortiment, og andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare Bahco afisoleringstang.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af Bahco afisoleringstang.
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at køre varerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre finder du mange steder i landet, og herigennem har du mulighed for at købe online og hente produkterne på eget initiativ. Derigennem kan du undvære leveringsgebyret, samt tilmed få fat i varerne lige nu.
De store byggekæder er populære og landskendte firmaer, som bidrager til ubekymrethed når man handler online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggemarkeder køber varer fra forskellige producenter, med det formål at du så kan handle fra et stort udvalg af Bahco afisoleringstang online.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på internettet står selv for produktion af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få bedre priser.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, som tit er danske, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller Bahco afisoleringstang online fra deres webshop.
Alverdens specialiserede netshops har ekstra meget forstand på deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse varer. Herved kan du få ekstremt gavnlig hjælp fra ansatte med specialistviden i netop Bahco afisoleringstang.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bahco afisoleringstang harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bahco afisoleringstang jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bahco afisoleringstang bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bahco afisoleringstang silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der er alverdens instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube supporterer dig med enorme mængder konstruktiv info, især når man kigger på engelsk.
2Inden du opstarter byggeprocessen kan det være ufatteligt vigtigt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der gælde gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Ved byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. På grund af dette skal du løbende tage notits af vejrudsigten i perioden for arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at stå ned i stænger absolut lige når du står midt i det krævende projekt.
4Ofte vil det være af stor betydning at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive økonomisk at gennemgå hver eneste udgift, og efterfølgende kortlægge billige priser på dem én efter én.
5Godt forarbejde vil være kilden til succes med dit arbejde. Du er nødt til at have en struktureret dagsorden, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke dage, og en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du sammensætter din arbejdsplan.
6Det er oplagt at få assistance til dele af projektet, specielt ift. omfattende byggeprojekter. Enkelte ombygninger bør udføres af flere personer. Derudover vil det blive hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
7Man må ikke mangle grej. Ofte kan det være fordelagtigt at du har værktøjet klar til brug akkurat som du indleder arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at påregne de tilhørende udgifter i økonomien.
8Måske det viser sig væsentligt at have alle byggematerialer til rådighed før du iværksætter din byggeproces. Du kunne udfærdige en enkel note som samler det som er nødvendige, og efterfølgende granske hver enkelt ting, med øje for at du sikrer dig at alt er som det skal være.
9Der præsenterer sig som regel overraskende problemstillinger når det gælder omfattende projekter, og på grund af det vil det vise sig meningsfuldt at man har afsat nok tid i kalenderen, som bidrager til at man føler sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
10I nogle tilfælde kan man indhente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det gives hvis byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver dermed at byggeprojektet har en positiv betydning for klimaet.
11Du bør ikke glemme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj som hjelm og sko som hjælp mod hændelige skader. Det er af stor betydning at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke har hjælp fra en fagmand.
12Måske burde du overveje om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan tilkøbe professionel assistance til færdiggørelsen af byggeriet. Hvis du ønsker assistance fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at modtage uforpligtende tilbud fra en håndfuld håndværkere.
De mest populære byggeshops
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket jo er enormt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er virkelig flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som altså er yderst overlegent. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er smartest?

En lang række internet handler yder nu til dags flere billige former for levering til Bahco afisoleringstang. En af favoritterne er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, hvor du kan afhente din ordre lige når det passer dig. Løsningen er altså ekstremt simpel, og i mange tilfælde endda den billigste type af levering.

Du kunne ydermere planlægge at få leveret til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Metoden bliver typisk en tak mindre billig, men derudover rigtig fleksibel ved køb af Bahco afisoleringstang online. Den billigste leveringsudgave kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men den løsning kræver at du opholder dig i kort afstand af internet selskabets byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på Bahco afisoleringstang er selvfølgelig usædvanlig væsentlig forudsat vi skal bruge varen omgående, og med det formål er det selvsagt væsentligt at vi studerer den anslåede leveringstid på Bahco afisoleringstang. En stor portion online forretninger – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig levering på næste hverdag på massevis af produkter online, men det er betinget af at bestillingen anbringes inden et angivent klokkeslæt, så at de kan nå at få produkterne sendt afsted forud for at de logistikansatte drager hjemad.

Visse online webshops præsterer fri fragt på Bahco afisoleringstang online, men ofte er det påkrævet at du bestiller for en bestemt pris. Desuden må man udvælge den billigste metode til levering, som typisk er at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop.

De store webbutikker giver afhentning hvor du handler billig Bahco afisoleringstang online og selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen. Byggecentrene udlover blandt andet click-and-collect på Bahco afisoleringstang i disse byer:

Nørresundby, Herning, Dragør, Næstved, Skanderborg, Tilst, Brønderslev, Frederikshavn, Tårnby, Værløse, Rudersdal, Nyborg, Grenaa, Risskov, Hillerød, Taastrup, Åbyhøj, Brabrand, Kokkedal, Odense, Viborg, Gladsaxe, Sønderborg, Køge, Stenløse, Højbjerg, Middelfart, Rødovre, Haderslev, Holstebro, Brønshøj, Roskilde, Slagelse, Kolding, Nykøbing Falster, København, Ballerup, Haslev, Aabenraa, Randers, Hørsholm, Jyllinge, Charlottenlund, Glostrup, Aalborg, Greve, Vanløse, Søborg, Odder, Virum, Kalundborg, Hobro, Lillerød, Ølstykke, Holbæk, Albertslund, Helsingør, Skive, Nærum, Nakskov, Lystrup, Korsør, Thisted, Frederikssund, Herlev, Frederiksberg, Ringsted, Hedehusene, Hvidovre, Ishøj, Brøndby, Vallensbæk, Fredericia, Esbjerg, Birkerød, Svendborg, Silkeborg, Vejle, Solrød Strand, Farum, Aarhus, Hedensted, Gentofte, Allerød, Horsens, Frederiksværk, Varde, Vordingborg, Rønne, Hjørring, Valby, Ikast, Lyngby, og Struer, .

Click-and-collect for Bahco afisoleringstang er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland), Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Falster) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når man kigger i tendenserne bliver det markant, at mennesker ofte søger blandt andet Bahco afisoleringstang online og køb Bahco afisoleringstang. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere søge efter for eksempel Bahco afisoleringstang priser, billig Bahco afisoleringstang og Bahco afisoleringstang tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Spar penge på Bahco afisoleringstang

Det er jo efterhånden ret så uproblematisk for alle og enhver at analysere priser på billige Bahco afisoleringstang online hos forskellige e-butikker, og til gengæld har en lang række e-handler set sig tvunget til at nedskære salgspriserne på Bahco afisoleringstang markant, og derudover yde billig fragt.

Dog kan det alligevel blive profitabelt at studere nogle internet forhandlere efter tilbud og rabatter på Bahco afisoleringstang online inden du handler, sådan at man er sikker på at få fat i den bedste pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

Man bør bare ikke glemme, at ifald en online forretning tilbyder billige Bahco afisoleringstang online på tilbud til en pris der kan virke mystisk billig, kan det tit være et kendetegn på en snydagtig online shop. Køb med kort er dog en del af Indsigelsesordningen, der forsvarer køber overfor uægte e-forhandlere.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du vælge en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil klare omkostningerne til Bahco afisoleringstang over tid. Det foreslåes som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når man kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit søger efter fx Bahco afisoleringstang online og Bahco afisoleringstang tilbud. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere kigge efter for eksempel billig Bahco afisoleringstang, Bahco afisoleringstang priser samt køb Bahco afisoleringstang.

Tjek tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot yder en række uafhængige muligheder for at undersøge en stor gruppe andre konsumenters evalueringer og på grund af dette kan det være til hjælp, at du gransker webbutikkens anmeldelser forinden du placerer din ordre på billige Bahco afisoleringstang online.

Facebook medfører derudover en lang række ærlige muligheder for at få indtryk af netbutikkens kundefokus. I øvrigt ses faktisk internet webshops som tilbyder folk at sammensætte en vurdering af ordreforløbet, som tillige burde anvendes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen køber billige Bahco afisoleringstang online i en e-butik behøver de for at være sikker bese butikkens vilkår, det er dog naturligvis en tidskrævende opgave, specielt på de udbredte byggekæder som Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ kunne være at kontrollere om netshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det kan være en tilkendegivelse af at webbutikken overholder de danske love, samt at butikken ofte efterses af fagmænd som behersker vilkårene.

Dette er en god genvej til støtte, såfremt du forvoldes udfordringer ved din bestilling af Bahco afisoleringstang. Tillige er det anbefalelsesværdigt at man er påpasselig med de vigtigste vedtægter der har betydning for bestillingen af Bahco afisoleringstang online, f.eks. hvilken returret internet shoppen kører med.

I den sammenhæng er det ydermere relevant, at man til enhver tid bibeholder ens faktura, så man til enhver tid kan dokumentere sin bestilling af Bahco afisoleringstang, ligegyldig om man shopper fra Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma eller Davidsen.

Erik Kristensen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Kirsten Jensen gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Niels gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Inge P gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

9 gode råd til din online shopping
1Adskillige netbutikker i Danmark frembyder heldigvis et hav af forskellige billige leveringsformer til Bahco afisoleringstang. Et hit er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din ordre når det passer dig bedst. Fragtmetoden er jo ekstremt gnidningsløs, samt mange gange desuden den mindst kostelige fragtform.
2Trustpilot forærer dig fuldstændig udmærkede løsninger til at gennemrode en stor gruppe øvrige brugeres evalueringer og derfor rekommanderer vi, at du tager et kig på internet webshoppens kritik forinden du handler billige Bahco afisoleringstang online. Facebook fører til ydermere immervæk solide løsninger til at få indsigt i online butikkens kundetilfredshed.
3Den mest letkøbte fragtmulighed vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig nær e-butikkens tilholdssted. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være temmelig aktuel ifald man skal bruge Bahco afisoleringstang lige om lidt. Alternativt så lover visse internet forretninger fragt uden betaling, men ofte er det under forudsætning af at man indkøber for et præcist beløb.
4Generelt foreslår vi at kigge hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket længe har været en indikation om at internet firmaet retter sig efter de danske love, og at online firmaet hyppigt kigges til af specialister der har nøje kendskab til lovene på området. Forud for at nogen handler billige Bahco afisoleringstang på en internet butik kan de principielt gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsbetingelser.
5Forinden nogen køber billige Bahco afisoleringstang på en e-forretning bør man i reglen overveje dens forretningsaftale, det er dog tit ikke særlig sjovt. Tilsvarende er det en hjælp at du er sat ind i de mest essentielle vilkår der kan influere på bestillingen af billige Bahco afisoleringstang online, for eksempel den returneringsret internet forretningen tilsikrer.
6Det har vist sig at være meget let gængeligt for forbrugerne at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige Bahco afisoleringstang på tværs af internet outlets, og med det motiv præsterer masser af online firmaer fragt uden betaling. Derfor kan det immervæk vise sig rentabelt at kigge forbi nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter tilbud forinden du placerer ordren, således at du er på den sikre side med at få fat i den bedste pris.
7Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er en del af en regel, hvilket forsvarer køber imod falske e-forretninger. Som en anden løsning kan du vælge en løsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at honorere betalingen ude i fremtiden.
8Fragttiden er selvfølgelig særdeles bestemmende forudsat man behøver din pakke om kort tid, og derfor er det uden tvivl vigtigt at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet ved Bahco afisoleringstang. En lang række online varehuse stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på de fleste varenumre, men vær vagtsom da det påkræver at ordren køres igennem inden et fastsat tidspunkt.
9Indtil flere e-firmaer byder på fragt uden omkostninger på Bahco afisoleringstang, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at du køber for et præcist beløb. Derudover skal man tage den mest prisbevidste leveringsløsning, som tit vil være at få bragt dine varer til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver gerne til gengæld ret let gængelig. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.