Bygpris.dk

Bahco Rørtang

Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 18
540 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 10
300 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 12
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 12
310 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 18
500 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 24
770 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 14
350 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 14
385 kr.
Læs mere
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 10
265 kr.
Læs mere
Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Læs mere
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor skal man tjekke webshoppens regningslinjer.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige Bahco rørtang fra byggekæde til byggekæde. Nogle satser på billige priser, og nogle vil have kompetent rådgivning. Du bør afveje hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du skal have byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ hos de gængse byggekæder.
Flere byggekæder præsterer et stort sortiment af varer, imens nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan vide om det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, udover bare Bahco rørtang.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
For nogle er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. På grund af det er det en fordel at vælge en netbutik, hvor du kan få tips og tricks til valg af Bahco rørtang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og bekendte firmaer, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig som køber online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og hermed har folk chancen for at købe online og køre varerne på egen hånd. Derigennem er det muligt at spare leveringsomkostningen, og ovenikøbet få produkterne hurtigere.
De gængse byggekæder udbyder produkter fra talrige nichebutikker, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af Bahco rørtang online.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede webshops har en enorm viden om de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Ergo får du formentlig mere erfaren assistance fra folk som er specialister i netop Bahco rørtang.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, der typisk er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber Bahco rørtang online på deres webshop.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få billigere priser.
De største byggekæder i Danmark

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag cirka 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Bahco rørtang jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bahco rørtang bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bahco rørtang silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bahco rørtang harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Husk at vurdere hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere bør købe assistance fra en professionel til dele af byggeprocessen. Når du anskaffer hjælp fra en ekspert kan det være optimalt at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld virksomheder.
2Forinden du starter byggeprocessen kan det blive ufatteligt vigtigt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde fastsatte love omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
3Det er muligt at hente økonomisk støtte til byggerier. Det får man forudsat at projektet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet er altså betinget af at projektet influerer positivt på miljøet.
4Du finder ekstremt mange hjælpeartikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube supporterer dig med overvældende meget gavnlig information, især såfremt du benytter den engelske version.
5Der viser sig utvivlsomt ubelejlige udfordringer når det handler om større byggeprojekter, og følgelig kan det vise sig værdifuldt at der afsættes nok tid i arbejdsplanen, med det formål at man kan være selvsikker på at man når det til siden.
6Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum se meldingerne om vejret i de dage der er op til projektets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er godt i gang med dit vigtige byggeprojekt.
7Ofte vil det være afgørende at have lavet et regnskab for optimeringen, så man har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være rationelt at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man kan gennemgå prisen på hver eneste af dem.
8Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk beskyttelse som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der hjælper dig overfor eventuelle risici. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i byggeriet, især når du ikke har hjælp fra en ekspert.
9Du skal nødig undvære udstyr. Det kan vise sig at være meningsfuldt at have udstyret til disposition forinden du starter byggeriet. Det er derudover fordelagtigt at påregne omkostningerne hertil i dit budget.
10Potentielt kan det blive af stor betydning at du har de påkrævede byggematerialer tilgængelige inden du iværksætter byggeriet. Du kunne sammenfatte en overskuelig oversigt som samler alt det der bliver brug for, og bagefter eftergå hvert enkelt punkt, hvormed du er tryg ved at du har det hele.
11Forberedelse er vejen til at lykkes med arbejdet. Du er nødt til at lave en velovervejet tidsplan, som viser hvilke gøremål der laves hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Husk at være konkret idet du nedskriver din dagsorden.
12Det kan være nyttigt at søge assistance til arbejdet, i særdeleshed ift. store byggeprocesser. Flere byggeprojekter skal gerne udføres af mere end en person. Dertil bør det være mere produktivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
De mest populære byggemarkeder
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er utrolig godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

En del e-forhandlere tilbyder til alt held et hav af forskellige billige leveringsmetoder til Bahco rørtang. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter præcis når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig ret så smart, og typisk ligeledes den mest prisbevidste leveringsmodel.

Du burde endvidere vælge at få ordren sendt hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig uheldigvis en lille smule mindre billig, men omvendt meget let gængelig med Bahco rørtang online. Den prisbilligste form for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, hvilket beroer på at du er i kort afstand af e-forretningens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på Bahco rørtang er naturligvis særligt aktuel såfremt vi står og skal bruge varen nu og her, og med det formål er det særdeles essentielt at man dobbelttjekker den anslåede leveringstid for Bahco rørtang. En hel del webshops – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig levering på næste hverdag på deres favorit varer online, der dog nødvendiggør at ordren gennemføres forud for et konkret tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få de nye varer på posthuset forinden pakkemedarbejderne tager hjem.

En hel del online outlets yder gebyrfri levering på Bahco rørtang online, men ofte er det betinget af at man aftager for et fastslået beløb. Desuden skulle man udvælge den mest letkøbte fragtmulighed, som tit er at få fragtfirmaet til at levere varerne til en pakkeshop.

Masser af webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig Bahco rørtang på nettet men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Bauhaus. Byggekæderne yder blandt andet click-and-collect på Bahco rørtang i følgende byer:

Nykøbing Falster, Frederiksværk, Odense, Korsør, Ishøj, Tårnby, Farum, Jyllinge, Fredericia, Holbæk, Frederiksberg, Nærum, Næstved, Rønne, Nakskov, Nørresundby, Frederikshavn, Hillerød, Taastrup, Hedehusene, Silkeborg, Kalundborg, Hedensted, Slagelse, Aabenraa, Aarhus, Søborg, Skanderborg, Kolding, Højbjerg, Vallensbæk, Ballerup, Horsens, Vordingborg, Ølstykke, Dragør, Glostrup, Thisted, Greve, Brabrand, Esbjerg, Haslev, Tilst, Stenløse, Svendborg, Rødovre, Haderslev, Hvidovre, Herlev, Herning, Åbyhøj, Brønderslev, Allerød, Odder, Charlottenlund, Gentofte, Hobro, Skive, Struer, Ikast, Virum, Sønderborg, Brøndby, Lillerød, Nyborg, Albertslund, Randers, Holstebro, Gladsaxe, Grenaa, Rudersdal, København, Brønshøj, Varde, Lyngby, Lystrup, Valby, Vanløse, Hørsholm, Vejle, Roskilde, Aalborg, Middelfart, Helsingør, Hjørring, Frederikssund, Ringsted, Kokkedal, Risskov, Køge, Solrød Strand, Birkerød, Viborg, og Værløse, .

Afhentning ift. Bahco rørtang er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Lolland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Ved kig i data fremstår det klart, at internetbrugere tit søger efter fx billig Bahco rørtang og Bahco rørtang online. Foruden dette oplever vi som regel mennesker søge bl.a. køb Bahco rørtang, Bahco rørtang priser samt Bahco rørtang tilbud, foruden de udbredte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

Tilbud på Bahco rørtang

Det har vist sig at være meget enkelt for alle og enhver at sammenholde priser på billige Bahco rørtang online hos flere e-butikker, og herved har flertallet af outlets på nettet fundet det uundgåeligt at reducere salgspriserne på Bahco rørtang enormt, og i øvrigt frembyde gratis fragt.

Det kan alligevel være rentabelt at granske diverse shops på nettet efter rabatter og tilbud på Bahco rørtang online forinden du bestiller, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris. Se ikke kun på de store byggecentre som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

Man bør imidlertid være opmærksom på, at hvis en webshop tilbyder billige Bahco rørtang online på tilbud til en pris der er uforståeligt billig, burde det mange gange være et symbol på en bedragerisk internet butik. Betalinger med kort er trods alt omfattet af et regulativ, som assisterer køber overfor snydagtige firmaer på nettet.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du udnytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du higer efter at afdrage betalingen af Bahco rørtang af flere omgange. Dette tilbydes ofte i specialiserede webshops, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

Når man ser på søgedata står det markant, at netshoppere typisk leder efter fx køb Bahco rørtang og Bahco rørtang tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere lede efter bl.a. billig Bahco rørtang, Bahco rørtang online samt Bahco rørtang priser.

Tjek folks evalueringer

Trustpilot bringer dig uden sammenligning strålende løsninger til at kigge på diverse eksisterende brugeres oplevelser og på grund af dette anbefaler vi, at du kigger nærmere på online virksomhedens bedømmelser forud for at du køber billige Bahco rørtang online.

Facebook byder på tillige altid ønskværdige løsninger til at få en idé om internet firmaets kundefokus. Derudover ses en række online forretninger hvor kunder kan udforme en evaluering af virksomhedens service, hvilket lige så vel burde tages i brug til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Før folk handler billige Bahco rørtang online i en e-handler behøver de de facto sætte sig ind i e-shoppens forretningsaftale, dog er det typisk ikke videre spændende, specielt ved de gængse byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Et alternativt forslag kan være at kontrollere om internet webshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det typisk er en garanti for at online forretningen overholder de danske retningslinjer, samt at e-firmaet fra tid til anden besigtiges af fagmænd der er indført i reglerne.

Det giver dig lejlighed til bistand, såfremt du skulle få dilemmaer ved dit indkøb af Bahco rørtang. Ligeså slår vi et slag for at du er sat ind i de mest vedkommende forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af Bahco rørtang online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet forretningen benytter.

I den forbindelse er det desuden vigtigt, at man permanent gemmer ens faktura e-mail, således man i fremtiden vil kunne påvise bestillingen af Bahco rørtang, ligegyldig om man har købt ved Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix eller Bygma.

Inger Jørgensen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Mads gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Morten Olsen gav 5 stjerner

Fremragende!

Mads Christensen gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 gode råd til internetshopping
1Den mest letkøbte mulighed for fragt er dog at du selv henter varerne, men det nødvendiggør at du opholder dig tæt på e-firmaets tilholdssted. Den leveringsmodel er naturligvis ret aktuel såfremt man står og skal bruge Bahco rørtang nu og her. Alternativt så garanterer flere online firmaer gebyrfri levering, men for det meste gælder det kun hvis man indkøber for en præcis sum.
2Forud for at folk handler billige Bahco rørtang hos en internet virksomhed behøver man egentlig gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens regler, dog er det oftest ikke super interessant. Yderligere tilråder vi at køber er opmærksom på de mest vedkommende forhold der gælder for bestillingen af billige Bahco rørtang online, som eksempelvis den byttepolitik e-firmaet tilbyder.
3Størstedelen af internet varehuse tildeler i øjeblikket flere billige metoder til levering til Bahco rørtang. En af de mest almindelige er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Muligheden er jo ultra ligetil, samt typisk tillige den prisbilligste fragttype.
4Det er efterhånden rigtig let for folk at vurdere tilbud online på billige Bahco rørtang på tværs af internet outlets, og ergo frembyder de fleste internet butikker gratis levering. Det kan stadigvæk vise sig gunstigt at prøve forskellige internet webshops efter udsalg og tilbud før du køber, således at man er på den sikre side med at modtage den mindst kostelige pris.
5Flere internet forhandlere tilbyder fri fragt på Bahco rørtang, men oftest kræver det at der shoppes for en fastsat sum. Derudover skulle du overveje den mest betalelige fragtløsning, hvilket gerne vil være at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop. Fragtmuligheden er typisk ydermere temmelig bekvem. Den billigste form for fragt vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
6Trustpilot bringer dig ret uafhængige genveje til at inspicere flere forhenværende kunders omtaler og derfor tilrådes det, at du læser online firmaets bedømmelser forud for at du handler billige Bahco rørtang online. Facebook genererer på samme måde egentlig gunstige genveje til at få indtryk af internet forhandlerens popularitet.
7Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i et regelsæt, som passer på dig som køber overfor falske online webshops. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at dække regningen i flere bidder.
8Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være super udslagsgivende ifald man skal bruge produktet lige om lidt, så derfor er det rimelig væsentligt at vi checker den forventede leveringstid på Bahco rørtang. En hel del netshops i Danmark annoncerer billig 1 hverdags levering på en række varenumre, men vær på vagt da det påkræver at bestillingen realiseres forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
9Vi anbefaler at tjekke om netbutikken er verificeret af e-mærket, eftersom det typisk er en forsikring om at e-shoppen adlyder de gældende danske regler, foruden at online butikken fra tid til anden besøges af jurister der forstår lovgivningen. Før folk handler billige Bahco rørtang på en webshop kan man for at være sikker gennemgå e-shoppens regler.