Bygpris.dk

Bakkegrus pristjek

I tabellen herunder har vi listet 30 webshops der sælger bakkegrus, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 885 kr., som er hele 51 % billigere end den højeste pris.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg bakkegrus du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg bakkegrus

Laveste pris for 1.000 kg bakkegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Grus findes i mange former, udgaver og variationer, og de har forskellige egenskaber, som i høj grad afhænger af grusets kornstørrelser.

Bakkegrus er betegnelse for den type af naturmaterialet, som primært anvendes i forbindelse med flisearbejde, og som derudover kan bruges til at bekæmpe glatføre.

Materialet fås i både poser og big bags, så du kan vælge dig den mængde, som matcher dit haveprojekt og dine behov.

Egenskaberne ved bakkegrus

Bakkegrus kan bruges til mange, vigtige formål omkring boligen. Døjer du med glat indkørsel, kan du bruge gruset til at skabe en let, ru overflade, som giver bilen større stabilitet og bedre vejgreb.

Er du i gang med at lægge ny indkørsel, terrasse eller havesti, er gruset uundværligt, når det kommer til at fuldende dit brolægningsprojekt.

Det fine grus er ideelt som strøgmateriale, der udfylder fugerne og er med til at skabe en solid og slidstærk fliseoverflade.

Der er forskellige egenskaber ved gruset, som gør det til et af havejernes mest foretrukne materialer:

Den store fordel ved materialet er blandt andets dets lange levetid. Du kan med fordel have en lufttæt beholder med gruset opbevaret i garagen eller et andet tørt sted, så du altid har materiale til at undgå glatte områder i vintertid.

Stort set alle havecentre og byggemarkeder sælger dette betydningsfulde grus, og du kan derfor få mulighed for at vælge dig den helt rette udgave og den ønskede forhandler.

Skal jeg vælge bakkegrus 0-4mm eller 0-8mm?

Når du skal vælge grus, er det afgørende, at du forholder dig til kornstørrelserne på de forskellige udgaver af grus og sammenholder det med dit projekt.

Bakkegrus med kornstørrelser fra 0-4mm er den mest almindelige udgave, og er dén type, som kan bruges til de mange forskellige formål i og omkring haven. Du kan brugde det som strøgsand, til flisearbejde og til glatførebekæmpelse.

Når du skal vælge det rette grus, vil du støde på de mest forekommende betegnelser – hhv. 0-4mm og 0-8mm, som begge fortæller om kornstørrelserne.

Mens 0-4mm produkterne er fine udgaver, er grus med kornstørrelse på 0-8mm grovere udgaver, som primært er anvendeligt som afretningsgrus.

Du skal vælge 0-8mm, hvis du ønsker at bruge dit grus til afretning, når du f.eks. er ved at anlægge en indkørsel derhjemme. Til dette formål skal du udlægge et lag af afretningsgrus på minimum 5cm, når der skal kunne køre tunge køretøjer på arealet.

Køb og levering

Når du er bekendt med, hvilken udgave af bakkegrus du ønsker at købe, er det en god idé at undersøge forskellige forhandlere.

Dette giver dig et sammenligningsgrundlag, så du kan vælge dig dén forhandler, som har det ønskede produkt, og som kan give dig den bedste pris.

Sammenholdt med andre naturmaterialer til anlægsopgaver er bakkegrus et budgetvenligt materiale, som kan købes i big bags med både 500kg og 1000kg.

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm 0-2 mm

Mængder: 500 kg 15 kg 800 kg 1 m3 1 ton 25 kg 20 kg 1000 kg 25 kg

Levering: i sække trailer afhentning hent selv vognlæs i løs vægt i poser i bigbag løst leveret

Brands: Weber Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige bakkegrus fra byggecenter til byggecenter. Nogle giver gode tilbud, og nogle satser på kompetent rådgivning. Du må tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor tjekke forretningens regler.
Såfremt du har brug for produkterne nu og her eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere produkterne selv. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de store byggemarkeder.
Nogle byggecentre sælger et stort vareudvalg, og andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal overveje om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, udover blot bakkegrus.
For mange er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at bestille ved en online byggeshop, som tilbyder information omkring bakkegrus.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra forskellige leverandører, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort sortiment af bakkegrus online.
De store byggecentre finder du i hele landet, og derfor har folk adgang til at købe online og transportere varerne på eget initiativ. Af den grund har man valget om at undgå leveringsgebyret, samt ovenikøbet få fat i produkterne lige nu.
De store byggecentre er populære og kendte virksomheder, hvilket kan give øget sikkerhed til dig der shopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker har en enorm viden om de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Følgelig vil du opleve ekstremt erfaren vejledning fra nogle med specialistviden i netop bakkegrus.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller bakkegrus online på deres webshop.
En masse nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online bør du få en skarpere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
bakkegrus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

bakkegrus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

bakkegrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

bakkegrus harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen meget at sige. Af den årsag skal du jævnligt tage et kig på vejrforudsigelserne i perioden for arbejdets start, så det ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger når du netop er i fuld gang med dit vigtige byggeprojekt.
2I god tid inden at du opstarter arbejdet kan det vise sig temmelig betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig hjælp til projektet, specielt i tilfælde af større byggeprojekter. Krævende ombygninger skal gerne udføres af flere personer. Ydermere må det blive hurtigere og sjovere når der er flere der bidrager.
4Du bør nødig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm der hjælper dig overfor eventuelle uheld. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, specielt hvis du ikke har professionel hjælp.
5Det er muligt at søge hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det gives forudsat at byggeriet gør en forskel for klimaet. Tilskudet kræver med andre ord at byggeriet påvirker klimaet.
6Det er betydningsfuldt at udfærdige et regnskab for dit byggeri, så du har styr på penge-delen af det. Det kan blive fordelagtigt at notere samtlige omkostninger, og bagefter dokumentere omkostningen ved hver enkelt.
7Det er af stor betydning at du har de fornødne bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du tager fat på arbejdet. Du har fordel af at nedskrive en hurtig oversigt hvoraf der fremgår alt hvad du har brug for, og dernæst gennemløbe hver eneste ting, således at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
8Der er utallige artikler og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube giver enormt meget almennyttig oplysning, især når man leder på engelsk.
9Der viser sig typisk uforudsigelige vanskeligheder i forbindelse med omfattende projekter, og altså kan det vise sig meningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, således at man føler sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
10Du bør overveje hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal anskaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Såfremt du fremskaffer eksperthjælp vil det typisk være en god idé at lede efter prisoverslag fra forskellige leverandører.
11Godt forarbejde vil være metoden til at komme i mål med arbejdet. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet dagsorden, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Vær skarp idet du sammensætter din handlingsplan.
12Man må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det vise sig yderst relevant at have udstyret ved hånden inden du påbegynder byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at tillægge disse udgifter i dit udgiftsbudget.
De bedst vurderede byggemarkeder
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er enormt betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er hamrende flot. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er enormt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket altså er utrolig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Populære spørgsmål med hensyn til bakkegrus

 • Hvad koster bakkegrus?
 • Hvor købes bakkegrus online?
 • Hvor er bakkegrus på tilbud?
 • Hvad er bakkegrus?
 • Hvor købes bakkegrus billigt?
 • Hvor meget vejer bakkegrus?
 • Hvilken fragtform er bedst?

  En stor portion online webshops yder i vore dage en række forskellige billige former for levering til bakkegrus. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine varer når det passer dig bedst. Fragtløsningen er jo særligt bekvem, samt oftest tilmed den mindst kostelige leveringsmodel.

  Du burde også overveje at få pakken sendt til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen viser sig som regel en tand mere bekostelig, men på den anden side ekstremt ukompliceret ved køb af bakkegrus online. Den mest prisbevidste leveringsmetode vil dog altid være at du selv henter produkterne, som dog kræver at du er med kort afstand til online virksomhedens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på bakkegrus er selvfølgelig særligt essentiel såfremt vi har behov for pakken straks, og af den grund er det rimelig fornuftigt at man studerer tidshorisonten for levering for bakkegrus. Størstedelen af internet butikker – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varer online, hvilket dog antager at bestillingen placeres forinden et besluttet klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt afsted inden pakkemedarbejderne tager hjem.

  Visse outlets på nettet yder fragt uden omkostninger på bakkegrus online, men i reglen kun når man bestiller for en fastsat pris. Ellers må man overveje den mest billige form for levering, hvilket oftest er at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted.

  En masse netshops tildeler click-and-collect hvor du køber billig bakkegrus online og selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg. Byggemarkederne udlover blandt andet afhentning af bakkegrus i disse områder:

  Farum, Haslev, Holstebro, Tårnby, Hillerød, Frederiksværk, Kolding, Hjørring, Nykøbing Falster, Frederiksberg, København, Brønshøj, Aarhus, Aabenraa, Korsør, Allerød, Vanløse, Taastrup, Struer, Lystrup, Randers, Albertslund, Rødovre, Greve, Holbæk, Åbyhøj, Horsens, Valby, Nakskov, Hørsholm, Lillerød, Odense, Nærum, Brøndby, Hedensted, Virum, Grenaa, Silkeborg, Herlev, Tilst, Herning, Højbjerg, Fredericia, Odder, Jyllinge, Sønderborg, Solrød Strand, Middelfart, Varde, Brabrand, Risskov, Svendborg, Helsingør, Charlottenlund, Søborg, Skive, Glostrup, Vordingborg, Rudersdal, Hobro, Nørresundby, Kokkedal, Værløse, Hedehusene, Hvidovre, Ishøj, Slagelse, Ikast, Kalundborg, Dragør, Nyborg, Brønderslev, Birkerød, Ølstykke, Vallensbæk, Skanderborg, Thisted, Aalborg, Gladsaxe, Næstved, Haderslev, Ringsted, Rønne, Stenløse, Frederikshavn, Lyngby, Esbjerg, Viborg, Gentofte, Roskilde, Vejle, Ballerup, Køge, og Frederikssund, .

  Afhentning af bakkegrus er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn).

  Når vi ser på søgedata bliver det klart, at internetbrugere ofte søger eksempelvis køb bakkegrus og bakkegrus online. Foruden dette ser man typisk folk lede efter blandt andet bakkegrus tilbud, bakkegrus priser samt billig bakkegrus, plus de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

  Gode priser på bakkegrus

  Det er jo rigtig let gængeligt for alle at sammenholde priser på billige bakkegrus online i blandt diverse e-forhandlere, og følgelig har de fleste internet varehuse ikke kunne slippe for at sænke prisniveauet på bakkegrus betragteligt, og ydermere sikre gratis fragt.

  Dog kan det til hver en tid vise sig gunstigt at analysere nogle firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på bakkegrus online inden du færdiggør din shopping, så du er sikret at opnå den mest billige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

  Du må bare være årvågen med, at hvis en online webshop frembyder billige bakkegrus online til en pris som virker helt fantastisk overkommelig, så er det undertiden være et signal om en svindel internet virksomhed. Handler med kort er på den anden side inkluderet i en forordning, som hjælper dig som kunde imod svindlende online selskaber.

  Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du overveje en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du hellere vil betale prisen på bakkegrus over tid. Dette foreslåes som regel ved online nichebutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som for eksempel Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Silvan.

  Ses der på tendenserne bliver det klart, at netshoppere jævnligt efterspørger eksempelvis billig bakkegrus og køb bakkegrus. Vi ser desuden typisk mennesker søge efter bl.a. bakkegrus tilbud, bakkegrus priser samt bakkegrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bakkegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

  Handlet meget og handler stadig” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-2 mm 0-8 mm

  Mængder: 1 ton 800 kg 1 m3 25 kg 20 kg 25 kg 500 kg 1000 kg 15 kg

  Levering: vognlæs i sække trailer i poser i bigbag afhentning i løs vægt hent selv løst leveret

  Brands: Skalflex Weber

  Udforsk tidligere brugeres synspunkter

  Trustpilot præsterer uden sammenligning belejlige chancer for at gennemstøve en lang række tidligere konsumenters synspunkter og af den grund er det en hjælp, at du gennemsøger online webshoppens kritik forinden du handler billige bakkegrus online.

  Facebook præsterer for øvrigt ret stabile muligheder for at få et kig ind i online firmaets kundefokus. Tilmed ser vi faktisk e-forretninger hvor kunder kan tilkendegive en evaluering af ordreforløbet, hvilket lige så vel må bruges til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk shopper billige bakkegrus online i en netshop bør man reelt gennemlæse webshoppens regler, dog er det oftest ikke super spændende, især på de udbredte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Bygma.

  En anden løsning kunne være at undersøge om internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, fordi det typisk er et billede på at internet webshoppen efterkommer de danske regler, udover at internet firmaet lejlighedsvis revurderes af sagkyndige der har meget erfaring med de gældende regler.

  Dette er desuden din chance for at få bistand, såfremt du får dilemmaer som følge af dit køb af bakkegrus. Udover dette er det fornuftigt at køberen er klar over de mest vitale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af bakkegrus online, som fx den ombytningsret online virksomheden lover.

  I den sammenhæng er det på samme måde relevant, at man stadigvæk opbevarer ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden kan påvise sit køb af bakkegrus, hvad end man har købt fra Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus eller Bygma.

  Poul I gav 5 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Rasmus gav 4 stjerner

  Dag til dag levering

  Morten gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Mads Andersen gav 4 stjerner

  Fornuftig pris

  Bakkegrus på online forhandlere

  Trustpilot indebærer nogenlunde fine løsninger til at blive klogere på en stor gruppe forhenværende konsumenters omtaler med bestilling af bakkegrus og på grund af dette er det at foretrække, at du ser nærmere på webbutikkens vurderinger forud for at du shopper bakkegrus online.

  Facebook byder på tillige en lang række fortræffelige metoder til at få indblik i internet shoppens troværdighed. Her er der mange internet forretninger som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en kritik af virksomhedens service, hvilket på samme måde må bruges til at vurdere kundernes tilfredshed for bestilling af bakkegrus.

  Inden du handler bakkegrus via nettet

  Forud for at folk bestiller bakkegrus på en internet shop burde man de facto sætte sig ind i netshoppens handelsaftale, dog er det oftest ikke særlig interessant.

  Et alternativ kan derfor være at kontrollere om internet shoppen er støttet af e-mærket, siden det generelt er en antydning af at internet virksomheden tilslutter sig de danske love, udover at online forhandleren af og til føres tilsyn med af specialister der mestrer reglerne på området for salg af bakkegrus på nettet.

  Det giver dig genvej til bistand, hvis du udsættes for problemstillinger i forbindelse med din ordre. Endvidere kan det anbefales at man er opmærksom på de primære retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med transaktionen.

  Levering af bakkegrus

  De fleste online outlets tildeler nu om stunder diverse muligheder for levering. Den mindst kostelige fragttype vil dog altid vise sig at være at du selv står for afhentning af bakkegruset, men dette kræver at du befinder dig med kort afstand til e-forretningens hjemsted.

  Leveringshastigheden kan være super udslagsgivende såfremt du har brug for bakkegruset lige om lidt, så i det øjemed er det sandelig centralt at du ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for bakkegrus – men som trods alt står og falder med at du når at bestille tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få varen hen til fragtfirmaet forud for at de logistikansatte har fyraften.

  Visse firmaer på nettet tilbyder levering uden gebyr på bakkegrus, men typisk forudsætter det at du shopper for et konkret beløb.

  Varerne der præsenteres i den her kategori er søgt frem af vores robot. Robotten har nemlig kigget massevis af varer for at finde de tilbud der relaterer sig bedst til bakkegrus, og som algoritmen af den grund skønner matcher din søgeintention bedst.

  Udover de søgeord du har indtastet på Google har søgemotoren ligeledes medregnet søgefraser, som den ser at folk med stor sandsynlighed bruger i forbindelse med det, eksempelvis bakkegrus i bigbag eller bakkegrus i 0-8 mm foruden formuleringer som bakkegrus afhentning eller bakkegrus i 0-8 mm.

  Den information benytter den som ekstra inspiration til at kunne vise de tættest beslægtede tilbud. Data viser også at mennesker leder efter eksempelvis bedste bakkegrus, køb bakkegrus og bakkegrus i 0-8 mm. Denne information har robot-søgeren yderligere taget i brug for, at søge sig forbi mange hundredvis af tilbud.

  For øvrigt kan det ses i data, at søgeudtrykkene bakkegrus i 0-8 mm, bakkegrus leveret og køb bakkegrus er meget almindelige, og derfor er disse ligeledes taget med af robotten på samme måde som søgningerne bakkegrus leveret, bakkegrus i 0-8 mm og bakkegrus i 0-8 mm. Vi håber at du er tilfreds med de listede produkter, ved at minimum ét af dem kunne bruges.

  Bakkegrus fås hos store byggekæder, for eksempel Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

  Her ses de byer der oftest bestilles bakkegrus til…

  Hovedstaden: Valby, Fredensborg, Hundested, Høje Taastrup, Vanløse, Nivå, Holte, Tårnby, Espergærde, København, Vallensbæk, Farum, Herlev, Stenløse, Nærum, Rudersdal, Hørsholm, Gilleleje, Humlebæk, Albertslund, Brønshøj, Ishøj, Virum, Ølstykke, Taastrup, Måløv, Hedehusene, Hvidovre, Ballerup, Allerød, Brøndby, Birkerød, Hellerup, Gentofte, Hillerød, Hellebæk, Helsinge, Gladsaxe, Lillerød, Værløse, Frederikssund, Frederiksberg, Dyssegård, Kokkedal, Frederiksværk, Glostrup, Charlottenlund, Rønne, Rødovre, Snekkersten, Søborg, Slangerup, Lyngby, Helsingør, Dragør, Smørumnedre, Roskilde

  Nordjylland: Aabybro, Aars, Nykøbing Mors, Aalborg, Svenstrup, Hobro, Skagen, Støvring, Frederikshavn, Hadsund, Brønderslev, Sæby, Hirtshals, Hjørring, Nørresundby, Nibe, Thisted

  Sjælland: Haslev, Nykøbing Sjælland, Slagelse, Sorø, Jyllinge, Herfølge, Maribo, Kalundborg, Holbæk, Vordingborg, Nykøbing Falster, Ringsted, Næstved, Fensmark, Greve, Skælskør, Korsør, Solrød Strand, Tune, Køge, Nakskov

  Syddanmark: Fredericia, Nordborg, Aabenraa, Tønder, Kerteminde, Esbjerg, Haderslev, Munkebo, Otterup, Ribe, Sønderborg, Ringe, Billund, Faaborg, Vojens, Kolding, Børkop, Vejen, Nyborg, Svendborg, Rødekro, Odense, Grindsted, Middelfart, Bramming, Varde, Assens

  Midtjylland: Tilst, Skanderborg, Bjerringbro, Galten, Malling, Hasselager, Hammel, Herning, Hedensted, Mårslet, Grenaa, Ikast, Hornslet, Risskov, Ringkøbing, Aarhus, Ry, Vejle, Odder, Hørning, Kjellerup, Randers, Egå, Brande, Ebeltoft, Brabrand, Lemvig, Løgten, Beder, Hadsten, Skjern, Højbjerg, Lystrup, Hinnerup, Åbyhøj, Skive, Silkeborg, Løsning, Horsens, Viborg, Holstebro, Struer, Skødstrup

  9 gode råd til når du køber online
  1Enkelte online firmaer frembyder billig fragt på bakkegrus, men i reglen under forudsætning af at du indkøber for en bestemt sum. Som alternativ skal du overveje den mest letkøbte fragtform, der oftest er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted. Denne er til tider derudover temmelig bekvem. Den prisbilligste leveringsform er unægtelig at hente pakken selv.
  2Det er i høj grad fleksibelt for internetbrugere at søge information om priser online på billige bakkegrus i blandt forskellige internet butikker i Danmark, og følgelig tilbyder massevis af online forretninger fragt uden betaling. Men det kan imidlertid blive udbytterigt at undersøge indtil flere online varehuse efter rabat og tilbud før du placerer ordren, så man er usvigeligt sikker på at få den billigste pris.
  3Trustpilot fører til visse fremragende chancer for at gennemstøve ret mange øvrige kunders observationer og på grund af dette kan det være til hjælp, at du ser nærmere på internet webshoppens omtaler inden du shopper billige bakkegrus online. Facebook byder på ligeledes nogle fornemme metoder til at få en idé om online virksomhedens pålidelighed.
  4Antal dages levering er selvfølgelig temmelig betydningsfuld når man behøver dine nye varer om kort tid, og med det formål er det aldeles relevant at man kigger nærmere på tidshorisonten for levering på bakkegrus. En hel del online virksomheder garanterer billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varenumre, som dog beroer på at ordren laves før et fastslået klokkeslæt.
  5Generelt tilråder vi at se hvorvidt webshoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det længe har været en garanti for at e-forretningen tilslutter sig dansk lovgivning, foruden at e-butikken en gang i mellem besøges af eksperter som har den nødvendige knowhow om vilkårene på området. Før nogen bestiller billige bakkegrus i en online butik bør man helt sikkert få overblik over webbutikkens regler.
  6De fleste online outlets yder i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til bakkegrus. En der er meget anvendt er lige nu udleveringssteder, hvor det er nemt for dig at hente ordren når det passer ind i din hverdag. Metoden er altså særligt hensigtsmæssig, samt endda endvidere den billigste leveringsversion.
  7Den billigste leveringsmåde vil til enhver tid være at hente produkterne selv, men dette forudsætter at du bor tæt på netshoppens hjemsted. Den fragtmulighed er selvfølgelig særdeles vigtig forudsat vi absolut skal bruge bakkegrus inden for kort tid. Alternativt så præsterer flere forretninger på nettet levering uden betaling, men i reglen er det forudsat at der aftages for en konkret pris.
  8Forud for at nogen handler billige bakkegrus i en webbutik burde de på en vis måde løbe igennem butikkens betingelser, det er dog i mange tilfælde et omfattende arbejde. Desuden foreslår vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest vitale regler der kan have betydning for shopping af billige bakkegrus online, til eksempel den ombytningsret hjemmesiden anvender.
  9Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en anordning, hvilket støtter en overfor snydagtige online outlets. Som alternativ kunne du anvende et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du vil godtgøre beløbet senere.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk