Bygpris.dk

Bakkesand pristjek

I tabellen herunder har vi listet 50 webshops der sælger bakkesand, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 900 kr., som er hele 71 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg bakkesand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
900 kr.Køb
925 kr.Køb
945 kr.Køb
945 kr.Køb
945 kr.Køb
949 kr.Køb
949 kr.Køb
950 kr.Køb
960 kr.Køb
960 kr.Køb
960 kr.Køb
960 kr.Køb
960 kr.Køb
960 kr.Køb
981 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
998 kr.Køb
1.000 kr.Køb
1.008 kr.Køb
1.033 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.055 kr.Køb
1.055 kr.Køb
1.070 kr.Køb
1.090 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.153 kr.Køb
1.159 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.200 kr.Køb
1.239 kr.Køb
1.241 kr.Køb
1.333 kr.Køb
1.480 kr.Køb
1.480 kr.Køb
1.480 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.565 kr.Køb
1.724 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.820 kr.Køb
1.944 kr.Køb
1.951 kr.Køb
2.052 kr.Køb
2.680 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Bakkesand er en vasket og certificeret sand, hvilket betyder, at der føres laborant kontrol med, at sandkurven overholdes.

Bakkesandet er sigtet over en sold for at sikre, at der ikke er sten i overmål med i sandet. Bakkesand er gult sand i størrelsen 0-4 mm., det kan bruges til rigtig mange forskellige formål.

Hvad kan man bruge bakkesand til?

Det har rigtig mange forskellige anvendelsesmuligheder, og det kan blandt andet bruges til:

Hvor køber man bakkesand henne?

Man kan købe sandet rigtig mange forskellige steder. Det kan for eksempel være i de lokale byggemarkeder, eller det kan være på nettet.

Hvor man bør købe sit bakkesand henne afhænger i høj grad af, hvor stor en mængde man skal bruge, og hvilke muligheder man har for selv at transportere det hjem.

Skal man bruge en forholdsvis lille mængde, og har man en fysisk forhandler i nærheden, så kan det i langt de fleste tilfælde bedst betale sig at købe det hos den fysiske forhandler.

Det kræver dog, at man har en bil og en trailer til rådighed, da man køber sandet i løs vægt, som bliver læsset på traileren.

Skal man bruge en større mængde bakkesand, så kan det omvendt som regel bedst betale sig at købe det på nettet. Det skyldes, at langt de fleste online forhandlere tilbyder rigtig gode muligheder for levering, og så er der også gode muligheder for at finde en billig bakkesand pris.

Køber man en stor mængde bakkesand, er det tungt og uhåndterbart, og det kan være meget besværligt selv at skulle transportere det. Derfor vælger mange at købe deres bakkesand på nettet.

Hvordan bliver det leveret?

Man kan få bakkesand leveret på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvor man køber det henne, og hvor stor en mængde man køber. De fleste forhandlere tilbyder dog levering i bigbags, som kan blive leveret på flere forskellige måder.

Man kan enten vælge at få sin bigbag med bakkesand leveret i indkørslen eller ved kantstenen. Dette er som regel den billigste form for levering, og hos flere forhandlere er den tilmed gratis. Det kræver dog også, at man selv sørger for at flytte sandet hen til det sted, hvor det skal bruges.

Man kan også vælge at få sin bigbag leveret med grab. Det betyder, at man kan vælge et sted på sin grund, hvor man gerne vil have sin bigbag leveret.

Ved at vælge denne leveringsmetode slipper man for at have en bigbag stående i indkørslen eller ved kantstenen. Man slipper ligeledes for at flytte bakkesandet hen til det sted, hvor det skal bruges.

Sidst men ikke mindst kan man også vælge at hente sit bakkesand selv, hvis man har en bil og en trailer til rådighed.

Hos flere forhandlere kan man afhente sandet i løs vægt, og flere af forhandlerne tilbyder tilmed at fylde traileren op gratis. I så fald skal man blot selv sørge for at aflæsse traileren igen, når man kommer hjem.

Størrelser: 0-2 mm 0-4 mm

Mængder: 500 liter 10 kg 1 kubikmeter 500 kg 1 ton 1000 kg 20 kg 800 kg 25 kg 15 kg 25 kg 15 kg 1 m3

Levering: hent selv i sække i poser løst leveret vognlæs i løs vægt i bigbag afhentning trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. Derved kan du have fordel af at shoppe hos en online byggeshop, som giver hjælp og vejledning omkring bakkesand.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige bakkesand fra webshop til webshop. Enkelte satser på lave priser, hvorimod nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du må beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare vil blive fri for fragten, så kunne du tænke over at fragte produkterne på eget initiativ. Dette er særligt en mulighed ved de store byggemarkeder.
Nogle byggekæder præsterer et stort varesortiment, hvorimod nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal overveje om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot bakkesand.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor undersøge netbutikkens betingelser.
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige i hele landet, og som følge af det har folk valget om at bestille online og fragte materialerne selv. Dermed kan du overveje at slippe for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få produkterne nu og her.
De store byggemarkeder tilbyder produkter fra adskillige nichebutikker, og så kan du købe fra et stort udvalg af bakkesand online.
De store byggekæder er populære og bekendte butikker, hvilket medvirker til ubekymrethed når man skal handle online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

En masse niche webshops har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette formår de at yde mere kyndig vejledning fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis bakkesand.
Størstedelen af nichebutikker er små familiefirmaer, der oftest drives i Danmark, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem bidrager du til når du køber bakkesand online på deres side.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online vil du få skarpere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

bakkesand harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af ca. 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

bakkesand silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

bakkesand bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

bakkesand jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du har adgang til rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube tilbyder store mængder gavnlig info, specielt såfremt man bruger engelske søgeord.
2Det bør overvejes at søge hjælp til dele af projektet, specielt såfremt det er væsentlige byggeprocesser. Flere opgaver kræver flere folk. Samtidig bør det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om opgaven.
3Du skal aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Ofte kan det være fordelagtigt at have værktøjet ved hånden før du starter byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at tillægge de her udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
4Forberedelse vil være nøglen til succes med arbejdet. Du bør sammensætte en gennemarbejdet strategi, som viser hvilke gøremål der skal laves på hvilket tidspunkt, inklusiv en prioriteringsliste. Husk at være konkret når du udarbejder tidsplanen.
5Du har mulighed for at forsøge at få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte kræver altså at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
6For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en vigtig rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum tage notits af vejrberetningerne i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det ikke uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger når du lige arbejder hårdt på dit omfattende byggeprojekt.
7Forinden du igangsætter byggeprocessen kan det være vanvittigt fornuftigt at være sikker på, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der være fastsatte love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
8Ofte vil det være afgørende at have lavet et udgiftsbudget for optimeringen, så du har et overblik over økonomien. Det bør være rationelt at notere samtlige udgifter, hvorefter man bør søge sig frem til billige priser på hver eneste af dem.
9Måske kan det blive aktuelt at du har de fornødne byggematerialer parat inden du kaster dig over eksekveringen. Du vil med fordel kunne sammenfatte en hurtig oversigt som indeholder alt hvad der bliver brug for, og dernæst gennemløbe oversigten, således at du er tryg ved at alt er som det skal være.
10Husk at tænke over om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere skal investere i hjælp fra en fagmand til afslutningen af det. Hvis du benytter hjælp fra en fagperson kan det være optimalt at hente uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
11Du skal for alt i verden ikke forsømme dit velbefindende, så husk påklædning som sikkerhedssko der sikrer dig mod mulige uheld. Det er smart at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt hvis du ikke køber hjælp fra en fagmand.
12Der præsenterer sig altid overraskende udfordringer ved omfangsrige byggeprojekter, og af den grund kan det være væsentligt at der er afsat betragtelig plads i køreplanen, så man føler sig tryg ved at man når det til siden.
De bedst anmeldte byggemarkeder
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt betryggende. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ultra flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål til bakkesand

 • Hvad koster bakkesand?
 • Hvor købes bakkesand online?
 • Hvor købes bakkesand billigt?
 • Hvad er bakkesand?
 • Hvor er bakkesand på tilbud?
 • Hvor meget vejer bakkesand?
 • Hvilken fragtmulighed er smartest?

  En stor portion internet forhandlere tildeler heldigvis et bredt udvalg af billige løsninger til levering til bakkesand. Det mest populære er nu til dags pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente pakken den dag der passer dig. Leveringstypen er jo særligt simpel, og i mange tilfælde tilmed den mindst kostelige leveringsløsning.

  Du kunne på samme måde foretrække at vælge levering til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver ofte en tand mere omkostningsfuld, men endda særligt simpel med bakkesand online. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog altid være selv at hente produkterne, men den løsning afhænger af at du fysisk befinder dig nær internet forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på bakkesand kan være super vigtig ifald du har brug for din ordre om kort tid, og i det øjemed er det ret vigtigt at man efterser den estimerede leveringstid for bakkesand. En lang række internet webshops – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse produkter online, der dog er påkrævet at ordren aflægges forinden et fastslået tidspunkt, så de har en chance for at nå at få pakken fikset forud for at logistikpersonalet har fri.

  Flere internet virksomheder frembyder gratis levering på bakkesand online, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der bestilles for en bestemt sum. I øvrigt må man tage den mindst kostelige leveringsmanér, der typisk vil være at få fragtmanden til at levere din bestilling til et udleveringssted.

  En lang række kæder yder klik-og-hent hvor man bestiller billig bakkesand online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Stark. De tilbyder blandt andet click-and-collect på bakkesand i følgende byer:

  Horsens, Vejle, Kalundborg, Middelfart, Stenløse, Nakskov, Frederiksværk, Holstebro, Albertslund, Jyllinge, Varde, Hedensted, Frederikshavn, Tårnby, Helsingør, Aalborg, Slagelse, Rudersdal, Åbyhøj, Virum, Vanløse, Hillerød, Struer, Brønderslev, Risskov, Nykøbing Falster, Rønne, Ballerup, Gladsaxe, Højbjerg, Roskilde, Hedehusene, Aarhus, Søborg, Birkerød, Sønderborg, Odense, Nørresundby, Skanderborg, Kokkedal, Næstved, Værløse, Kolding, Ølstykke, Greve, Ringsted, Silkeborg, Valby, Ishøj, Tilst, Brøndby, Glostrup, Allerød, København, Dragør, Nærum, Hobro, Thisted, Skive, Charlottenlund, Esbjerg, Taastrup, Lystrup, Rødovre, Frederiksberg, Holbæk, Lillerød, Korsør, Vordingborg, Svendborg, Hvidovre, Herlev, Fredericia, Solrød Strand, Brønshøj, Ikast, Haderslev, Hørsholm, Haslev, Randers, Nyborg, Odder, Herning, Gentofte, Aabenraa, Viborg, Lyngby, Farum, Frederikssund, Hjørring, Vallensbæk, Brabrand, Grenaa, og Køge, .

  Click-and-collect for bakkesand er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland).

  Når vi kigger i statistikkerne står det markant, at online shoppere jævnligt leder efter for eksempel bakkesand tilbud og billig bakkesand. Derudover ser vi som regel online shoppere søge efter eksempelvis køb bakkesand, bakkesand online og bakkesand priser, plus de udbredte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

  Bedste tilbud på bakkesand

  Det er i dag ultra let gængeligt for forbrugerne at lave prissammenligning på billige bakkesand online i blandt forskellige internet virksomheder, og til tak har adskillige internet webshops været nødt til at presse salgspriserne på bakkesand markant, og derudover garantere billig levering.

  Men det kan til hver en tid vise sig lønsomt at analysere nogle forskellige internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på bakkesand online inden du gennemfører dit køb, således at du er velinformeret til at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

  Du bør bare være omhyggelig med, at hvis en internet virksomhed frembyder billige bakkesand online for en salgspris som virker utrolig fordelagtig, så kunne det mange gange være et signal om en svindel internet webshop. Kortbetalinger er imidlertid omfavnet af en ordning, der hjælper køberen overfor svindlende netbutikker.

  Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afdrage omkostningerne til bakkesand over tid. Dette tilbydes typisk i nicheforhandlere, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og 10-4.

  Når man ser på søgedata er det markant, at netshoppere typisk efterspørger for eksempel køb bakkesand og bakkesand priser. Foruden dette ser man jævnligt folk efterspørge eksempelvis bakkesand online, bakkesand tilbud og billig bakkesand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bakkesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

  Fremragende!” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-2 mm

  Mængder: 1000 kg 1 m3 20 kg 15 kg 25 kg 500 liter 1 kubikmeter 800 kg 500 kg 25 kg 1 ton 10 kg 15 kg

  Levering: i poser hent selv løst leveret i løs vægt i bigbag trailer vognlæs afhentning i sække

  Udforsk andre menneskers vurderinger

  Trustpilot yder egentlig passende genveje til at eftersøge ganske mange forhenværende konsumenters evalueringer og herved er det fornuftigt, at du tolker e-forretningens omtaler inden du placerer din ordre på billige bakkesand online.

  Facebook leverer ydermere nogle fordelagtige muligheder for at få en idé om internet forhandlerens popularitet. Foruden det møder vi en række internet outlets som tilbyder kunderne at forfatte en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde udnyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at nogen shopper billige bakkesand online hos en internet forhandler bør man for at være sikker få overblik over dens forretningsbetingelser, men det er ofte ikke særlig interessant, i særdeleshed på de store byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus og Bygma.

  Alternativet kunne derfor være at undersøge hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket generelt er en tilkendegivelse af at internet virksomheden tilslutter sig de danske regler, samt at e-forretningen undertiden overvåges af specialister som har den nødvendige knowhow om lovgivningen.

  Dette er desuden din anledning til en håndsrækning, hvis du bliver udsat for udfordringer ved din handel med bakkesand. Ydermere er det klogt at køber er klar over de mest basale bestemmelser der kan have indflydelse på købet af bakkesand online, eksempelvis den returpolitik online forhandleren benytter.

  På grund af dette er det på samme måde relevant, at man til enhver tid gemmer sin kvittering på e-mail, så man fremadrettet kan vidne om sin bestilling af bakkesand, uanset om man køber ved Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus eller 10-4.

  Susanne D gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Mette I gav 4 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Thomas gav 5 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Else Hansen gav 4 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  Bakkesand på e-forhandlere

  Trustpilot resulterer i stort set gode muligheder for at analysere mange aktuelle konsumenters reflektioner med køb af bakkesand og herved foreslåes det, at du tager et kig på e-forhandlerens anmeldelser inden du shopper bakkesand på nettet.

  Facebook tilbyder dig desuden de facto uafhængige løsninger til at få kendskab til webshoppens kundefokus. Foruden det er der en del internet varehuse som giver folk mulighed for at publicere en omtale af købsoplevelsen, hvilket tilmed burde tages i brug til at tage stilling til kundetilfredsheden for bestilling af bakkesand.

  Forinden man køber bakkesand på nettet

  Inden folk shopper bakkesand hos en butik på nettet behøver man for at være på den sikre side løbe igennem e-shoppens betingelser, det er dog undertiden ikke særlig sjovt.

  Et andet forslag kunne måske være at efterse om netshoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det længe har været en indikator for at e-shoppen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, og at webshoppen lejlighedsvis føres tilsyn med af eksperter der er inde i reglerne på området for salg af bakkesand på nettet.

  Desuden får du anledning til at få assistance, hvis du forvoldes dilemmaer ved din handel. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køber er sat ind i de primære vilkår der spiller ind i forbindelse med ordren.

  Forsendelse af bakkesand

  Temmelig mange e-forhandlere tilbyder til alt held mange forskellige metoder til levering. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente bakkesandet, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet selskabets arbejdslager.

  Fragttiden er jo meget relevant hvis man har brug for bakkesandet fluks, og af den grund er det relativt afgørende at vi ser nærmere på tidshorisonten for levering på bakkesand – som imidlertid beroer på at ordren placeres forinden et konkret tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få ordren ordnet forud for at logistikmedarbejderne har fri.

  En hel del internet handler yder fragt uden gebyr på bakkesand, men oftest gælder det kun hvis der indkøbes for et konkret beløb.

  Tilbudene der er vist her på siden er udvalgt automatisk af vores produktrobot. Den har hurtigt kigget tusindvis af produkter med det formål at kunne præsentere de tilbud der minder om bakkesand, og som algoritmen af den grund beregner matcher din søgning bedst.

  Foruden at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den derudover inddraget søgeudtryk, som andre mennesker formentlig indtaster i den sammenhæng, eksempelvis bakkesand i 0-4 mm eller bakkesand i 0-2 mm foruden vendinger som bakkesand i 0-4 mm og køb bakkesand.

  Den information kan algoritmen bruge som ekstra information til at kunne præsentere de bedste tilbud. Vores data viser også at mennesker søger efter bakkesand afhentning, bakkesand købes samt bakkesand i 0-2 mm. Den data har søgemotoren ligeledes brugt til, at finde vej igennem tusindvis af tilbud.

  Derudover viser data, at søgningerne bakkesand afhentning, køb bakkesand og bakkesand i 0-2 mm er særdeles almindelige, og derfor er disse også indregnet af søgerobotten nøjagtig som søgefraserne bakkesand i 0-4 mm, bakkesand afhentning og billig bakkesand. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds med de listede produkter, og at nogle af dem fangede din interesse.

  Bakkesand skaffes hos normale netshops, for eksempel 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

  Her ses de byer der oftest bestilles bakkesand til…

  Hovedstaden: Gladsaxe, Herlev, Nivå, Snekkersten, Brønshøj, Gilleleje, Frederiksberg, Stenløse, Ishøj, Kokkedal, Albertslund, Hvidovre, Espergærde, Dragør, Glostrup, Lyngby, Virum, Tårnby, Helsinge, Rødovre, Smørumnedre, Birkerød, Dyssegård, Rudersdal, Farum, Hedehusene, Humlebæk, København, Ølstykke, Roskilde, Vanløse, Frederikssund, Hundested, Ballerup, Allerød, Hillerød, Nærum, Holte, Hørsholm, Gentofte, Hellerup, Taastrup, Frederiksværk, Søborg, Brøndby, Hellebæk, Måløv, Høje Taastrup, Lillerød, Værløse, Valby, Helsingør, Fredensborg, Rønne, Vallensbæk, Slangerup, Charlottenlund

  Nordjylland: Frederikshavn, Hjørring, Thisted, Brønderslev, Hirtshals, Svenstrup, Nykøbing Mors, Sæby, Aalborg, Aabybro, Støvring, Aars, Hadsund, Nørresundby, Hobro, Nibe, Skagen

  Sjælland: Nakskov, Maribo, Kalundborg, Fensmark, Køge, Herfølge, Nykøbing Falster, Sorø, Slagelse, Korsør, Vordingborg, Jyllinge, Næstved, Holbæk, Nykøbing Sjælland, Greve, Solrød Strand, Skælskør, Tune, Ringsted, Haslev

  Syddanmark: Aabenraa, Bramming, Børkop, Munkebo, Vojens, Grindsted, Varde, Sønderborg, Ringe, Esbjerg, Otterup, Fredericia, Faaborg, Tønder, Odense, Kolding, Rødekro, Middelfart, Vejen, Billund, Nordborg, Kerteminde, Svendborg, Nyborg, Haderslev, Ribe, Assens

  Midtjylland: Ikast, Beder, Skive, Lystrup, Kjellerup, Ry, Højbjerg, Risskov, Struer, Grenaa, Horsens, Randers, Hasselager, Tilst, Løsning, Silkeborg, Løgten, Viborg, Ebeltoft, Bjerringbro, Skanderborg, Galten, Hammel, Brande, Odder, Skjern, Hørning, Mårslet, Aarhus, Vejle, Hadsten, Malling, Ringkøbing, Åbyhøj, Brabrand, Holstebro, Herning, Egå, Hinnerup, Hornslet, Lemvig, Hedensted, Skødstrup

  9 gode råd til internetshopping
  1Masser af online butikker frembyder til alt held alverdens billige leveringsformer til bakkesand. Den mest anvendte er i øjeblikket levering til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente ordren når du har lyst. Løsningen er nemlig usædvanlig fremkommelig, samt ofte ydermere den mest betalelige mulighed for fragt.
  2Generelt foreslår vi at kigge hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, som skulle være et bevis på at online forretningen føjer de danske love, tillige med at e-shoppen regelmæssigt besøges af fagfolk som er indført i vilkårene på området. Forud for at folk bestiller billige bakkesand hos en shop burde man de facto kigge på virksomhedens forretningsvilkår.
  3Leveringstidspunktet kan være ret vigtig hvis vi står og skal bruge varen med det samme, og derfor er det i sandhed fornuftigt at vi kontrollerer den forventede leveringstid ved bakkesand. En stor portion e-handler yder billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af produkter, men glem ikke at det kræver at transaktionen realiseres forud for et besluttet klokkeslæt.
  4Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en anordning, som assisterer en imod falske shops på nettet. Som et alternativ burde du overveje en afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du tilstræber at honorere betalingen over tid.
  5Forud for at nogen køber billige bakkesand hos en shop bør man principielt studere virksomhedens handelsaftale, det er dog for det meste et omfattende projekt. Tilmed er det godt at kunden er vidende om de fundamentale retningslinjer der kan influere på bestillingen af billige bakkesand online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed internet forhandleren tilbyder.
  6Trustpilot resulterer i forholdsvis habile chancer for at kortlægge forskellige øvrige forbrugeres bedømmelser og herved er det prisværdigt, at du tolker internet selskabets ratings inden du bestiller billige bakkesand online. Facebook frembyder ligeledes nogenlunde værdifulde chancer for at få indsigt i internet shoppens kundetilfredshed.
  7En hel del online varehuse præsterer levering uden gebyr på bakkesand, men for det meste er det forudsat at man shopper for et konkret beløb. Derudover kan du snuppe den billigste leveringsmetode, hvilket tit vil blive at få bragt din bestilling til en pakkeshop. Fragttypen bliver desværre til gengæld ret så smart. Den mest letkøbte leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
  8Den mest betalelige fragtmetode vil i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, hvilket betinges af at du er lige ved internet forretningens arbejdslager. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være særligt relevant såfremt man står og skal bruge bakkesand inden for få dage. Alternativt så lover nogle internet forretninger fragt uden betaling, men undertiden er det under forudsætning af at man handler for en bestemt sum.
  9Det er i dag ualmindeligt smart for købere at søge sig frem til priser online på billige bakkesand på forskellige online webshops, og med det motiv yder langt de fleste internet foretagender gratis levering. Men det kan ikke desto mindre blive fordelagtigt at analysere en række internet handler efter tilbud og rabat før du shopper, sådan at man er garanteret at få fat i den bedste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk