Bygpris.dk

Bato Værkstedsvogn

Teng Tools værkstedsvogn TCMM546N med 546 dele
15.595 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1001N med værktøj 1001 dele
39.995 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMMIND08 med værktøj 569 dele
32.295 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMM600
22.500 kr.
Læs mere
Stanley værkstedsvogn 1-95-621
1.585 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCW809N
17.995 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCW807SV BASIC
8.495 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMONSTER02 med værktøj 1190 dele
67.495 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMME11A med 333 dele
23.995 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMM1055N med 1055 dele
49.995 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCEMM249N med 249 dele
22.995 kr.
Læs mere
Teng Tools værkstedsvogn TCMM491N med 491 dele værktøj
21.995 kr.
Læs mere
Værkstedsvogn Holzmann WW1070D
6.899 kr.
Læs mere
Værkstedsvogn - TC-TW 100
899 kr.
Læs mere
Værkstedsvogn Holzmann WW690L m/7 skuffer
2.699 kr.
Læs mere
Værkstedsvogn Holzmann WW700Q m/6 skuffer
3.499 kr.
Læs mere
Stanley Værkstedsvogn Metal/plastik Rolling Workshop
1.819 kr.
Læs mere
Stanley Værktøjsvogn Inkl. 168 Dele Værktøj
9.239 kr.
Læs mere
Stanley Værkstedsvogn, Metal, 635 Mm
3.349 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte produkterne selv. Det er hovedsageligt en mulighed i de kendte byggecentre.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Derfor kan du shoppe hos en webshop, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af Bato værkstedsvogn.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du undgår problemer med fx returret. Derfor bør du undersøge netbutikkens betingelser.
Flere byggekæder sælger et bredt udvalg af produkter, og nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du bør vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover blot Bato værkstedsvogn.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige Bato værkstedsvogn hos de forskellige online byggekæder. En del vil have lave priser, imens andre tilbyder et højt serviceniveau. Du bør overveje hvad du helst vil have.
Det er helt klart super vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og velkendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette vil nogle se som positivt.
De velkendte byggecentre forhandler produkter fra adskillige nichebutikker, med det formål at du så kan bestille fra et bredt sortiment af Bato værkstedsvogn online.
De kendte byggemarkeder findes i store dele af landet, og derved har kunderne tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Af den grund har man valget om at undvære fragtomkostningen, samt sågar have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

En masse specialiserede netbutikker er iværksætterfirmaer, som tit har danske ejere, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du køber Bato værkstedsvogn online hos dem.
Alverdens online nichebutikker er producenter af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online vil du få skarpere priser.
Størsteparten af specialiserede netshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund får du formentlig ekstremt erfaren hjælp fra medarbejdere der er specialister i lige præcis Bato værkstedsvogn.
De største byggemarkeder i Danmark
Bato værkstedsvogn bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bato værkstedsvogn harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bato værkstedsvogn jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bato værkstedsvogn silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør tage til overvejelse om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere bør skaffe assistance fra en professionel til områder af det. Når du anskaffer assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente tilbud fra diverse entreprenører.
2Det bliver værdifuldt at du har de påkrævede materialer til rådighed før du går til værks med projektet. Du har god gavn af at lave en punktforms huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting der er nødvendige, og som det næste efterse hvert enkelt punkt, med det formål at du sikrer dig at alt er på sin plads.
3Ofte vil det være af stor betydning at udfærdige en budgetoversigt for arbejdet, så man har styr på udgifterne. Det bør blive behjælpeligt at nedskrive samtlige udgifter, og så nedskrive den billigste pris på dem en ad gangen.
4Planlægning bliver nøglen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du er nødt til at udarbejde en velovervejet strategi, der fortæller hvilke gøremål der løses på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du laver køreplanen.
5Du bør ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Typisk vil det være strategisk at have det tilgængeligt når du starter byggeriet. Det er derudover afgørende at påregne disse udgifter i din økonomiske plan.
6Der viser sig typisk uventede vanskeligheder i tilfælde med svære opgaver, og på grund af det viser det sig afgørende at man har afsat en del plads i arbejdsplanen, så man kan være selvsikker på at nå i mål til tiden.
7Det er oplagt at søge assistance til byggeprojektet, især når der er tale om væsentlige arbejdsopgaver. Enkelte ombygninger stiller krav om flere personer. I øvrigt bør det være mere effektivt og mere socialt når man er flere om det.
8Der er en overflod af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube bringer dig rigelig gavnlig info, særligt ifald du kigger på engelsk.
9Man kan indhente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til miljøet. Af få støtte forudsætter dermed at byggeriet har en positiv indvirkning på planeten.
10For udendørs opgaver har vejrsituationen en væsentlig rolle. På grund af dette skal du jævnligt kigge på femdøgnsprognosen i forbindelse med byggeprojektet, så du slipper for at det uventet går i gang med at regne bedst som du står midt i dit ellers velplanlagte projekt.
11Forinden du går i gang med byggeprocessen kan det blive usandsynligt vigtigt at du sikrer dig, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl vil der være fastsatte regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Du skal på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj som fx sikkerhedssko der beskytter dig overfor eventuelle risici. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt hvis du ikke fremskaffer professionel assistance.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er usædvanligt flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ret så imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er absolut godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

Flere internet butikker udlover nu om dage diverse billige former for levering til Bato værkstedsvogn. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente ordren når du har lyst. Fragtmuligheden er jo temmelig hensigtsmæssig, samt mange gange endvidere den mest betalelige form for fragt.

Du kunne på samme måde vælge at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen bliver somme tider en sjat mere pebret, men lige så vel ualmindeligt nem ift. Bato værkstedsvogn online. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, hvilket dog står og falder med at du befinder dig nær internet forretningens butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Bato værkstedsvogn er naturligvis vældig vigtig ifald du mangler din ordre inden for få dage, så i det øjemed er det ret så relevant at vi dobbelttjekker den anslåede leveringstid på Bato værkstedsvogn. Flere netshops i Danmark – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – tilbyder billig dag-til-dag levering på massevis af produkter online, som imidlertid står og falder med at ordren aflægges forud for et fastsat tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få pakken skippet afsted forinden lagerpersonalet har fyraften.

Nogle få netshops sikrer portofri fragt på Bato værkstedsvogn online, men undertiden kræves det at du køber for en fastsat sum. Alternativt burde du udse dig den billigste leveringsmulighed, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted.

En masse netshops tildeler click-and-collect hvor du køber billig Bato værkstedsvogn online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen og Jem og Fix. Byggekæderne yder fx klik-og-hent på Bato værkstedsvogn i disse områder:

Farum, Helsingør, Skive, Lyngby, Holstebro, Varde, Frederikssund, Nyborg, Virum, Roskilde, Ølstykke, Hørsholm, Værløse, Randers, Holbæk, Ballerup, Rødovre, Thisted, Frederikshavn, Frederiksberg, Hjørring, Aabenraa, Grenaa, Ringsted, Aalborg, Horsens, Stenløse, Næstved, Middelfart, Hedensted, Ikast, København, Glostrup, Sønderborg, Herning, Haderslev, Korsør, Søborg, Lillerød, Kalundborg, Hvidovre, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Albertslund, Jyllinge, Odder, Tilst, Aarhus, Struer, Åbyhøj, Esbjerg, Slagelse, Tårnby, Silkeborg, Skanderborg, Nakskov, Vanløse, Solrød Strand, Gentofte, Vejle, Brønderslev, Kokkedal, Højbjerg, Valby, Risskov, Charlottenlund, Taastrup, Hillerød, Svendborg, Birkerød, Allerød, Brønshøj, Herlev, Dragør, Rønne, Brøndby, Køge, Brabrand, Odense, Vordingborg, Kolding, Rudersdal, Viborg, Hedehusene, Lystrup, Ishøj, Fredericia, Haslev, Vallensbæk, Nærum, Frederiksværk, Greve, Nørresundby, og Hobro, .

Click-and-collect ift. Bato værkstedsvogn er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Amager, Bornholm).

Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere tit efterspørger blandt andet Bato værkstedsvogn online og køb Bato værkstedsvogn. Vi ser desuden tit folk kigge efter for eksempel Bato værkstedsvogn priser, Bato værkstedsvogn tilbud samt billig Bato værkstedsvogn, plus de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Rabat på Bato værkstedsvogn

Det er ualmindeligt uproblematisk for internetbrugere at vurdere prisniveauet på billige Bato værkstedsvogn online på flere internet butikker i Danmark, og til gengæld har utallige netshops været presset til at at trykke udsalgspriserne på Bato værkstedsvogn helt i bund, og endda sikre fragtfri levering.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig lukrativt at eftergå en række netbutikker efter tilbud og rabatter på Bato værkstedsvogn online før du handler, så man ikke er i tvivl om at indhente den mest betalelige pris. Se ikke kun på de store byggecentre som 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Du bør ikke desto mindre være så påvagt, at når en online webshop tilbyder billige Bato værkstedsvogn online på tilbud til en salgspris der kan virke umådelig billig, bør det ofte være et fingerpeg om en fup webshop. Kortbestillinger er i hvert fald en del af en vedtægt, som dækker køber imod uægte internet firmaer.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du drage nytte af et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at godtgøre omkostningerne til Bato værkstedsvogn ude i fremtiden. Det fås som regel i niche netbutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Når der ses på søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere som regel søger efter blandt andet Bato værkstedsvogn priser og Bato værkstedsvogn tilbud. Man ser derudover som regel mennesker lede efter fx køb Bato værkstedsvogn, Bato værkstedsvogn online samt billig Bato værkstedsvogn.

Gennemsøg tidligere kunders ratings

Trustpilot giver dig de facto anstændige chancer for at iagttage en længere række øvrige køberes synspunkter og derfor kan det være til hjælp, at du studerer e-forhandlerens ratings inden du lægger din bestilling på billige Bato værkstedsvogn online.

Facebook byder på lige så vel faktisk pæne genveje til at få indsigt i internet forhandlerens pålidelighed. I øvrigt ser vi en række e-butikker hvor folk kan udforme en evaluering af virksomhedens service, hvilket tilmed må tages i brug til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk bestiller billige Bato værkstedsvogn online på en e-shop behøver de når alt kommer til alt tyde dens forretningsbetingelser, men det er i reglen ikke særlig sjovt, specielt på de kendte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

Et andet alternativ kunne derfor være at undersøge hvorvidt internet forretningen er verificeret af e-mærket, eftersom det almindeligvis er et bevis på at e-shoppen forstår de officielle regler, foruden at online butikken undertiden gennemses af fagfolk der er meget bekendte med retningslinjerne.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få bistand, ifald du møder problemstillinger i processen med din handel med Bato værkstedsvogn. Yderligere stiller vi forslag om at køber er vaks omkring de mest centrale betingelser gældende for bestillingen af Bato værkstedsvogn online, eksempelvis den returret e-butikken tilsikrer.

Her er det desuden vigtigt, at man til enhver tid bibeholder sin kvittering på e-mail, således man altid vil kunne bevidne sin bestilling af Bato værkstedsvogn, hvad end man bestiller ved 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma eller Stark.

Hans M gav 5 stjerner

Det virker bare.

Henrik V gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Helle R gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Rasmus D gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til køb på nettet
1Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under en anordning, som forsvarer kunden imod snydagtige internet butikker. Alternativt kunne du anvende et afdragstilbud fra fx ViaBill, forudsat du ønsker at afdrage omkostningerne over en længere periode.
2Vi foreslår generelt at se hvorvidt internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, da det bør være en angivelse af at online forretningen understøtter gældende dansk lovgivning, og at netshoppen lejlighedsvis besigtiges af fagmænd som er indført i bestemmelserne på området. Inden folk handler billige Bato værkstedsvogn på en webshop burde de i og for sig gennemse e-shoppens handelsaftale.
3Trustpilot giver dig helt fremragende muligheder for at studere ret mange aktuelle køberes ratings og derved er det prisværdigt, at du gransker e-forretningens omtaler forud for at du handler billige Bato værkstedsvogn online. Facebook præsterer også fuldt ud tiltalende muligheder for at få en idé om online shoppens kundetilfredshed.
4Det er jo ret let gængeligt for folk at sammenligne tilbud online på billige Bato værkstedsvogn i blandt flere webbutikker, og altså præsterer flertallet af e-forretninger gratis fragt. Til gengæld kan det stadigvæk være tiden værd at se nærmere på nogle få shops på nettet efter tilbud før du placerer ordren, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris.
5Den prisbilligste fragtmetode er dog selv at hente varerne, men det kræver at du lever lige ved e-forhandlerens tilholdssted. Den form for levering kan vise sig at være yderst væsentlig forudsat man skal bruge Bato værkstedsvogn øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer enkelte internet foretagender billig levering, men oftest er det så præmissen at der indkøbes for et fastslået beløb.
6Forud for at folk bestiller billige Bato værkstedsvogn i en e-butik burde man for at være på den sikre side gennemløbe webshoppens handelsbetingelser, det er dog tit et omfattende arbejde. Tilmed går vi ind for at køber er påpasselig med de fundamentale retningslinjer der kan have indvirkning på købet af billige Bato værkstedsvogn online, fx den bytteret internet firmaet tilbyder.
7En række internet webshops frembyder fragt uden beregning på Bato værkstedsvogn, men undertiden gælder det kun hvis man bestiller for et fastsat beløb. I øvrigt må man vælge den mindst kostelige leveringsudgave, som tit er at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver somme tider også usædvanlig uproblematisk. Den mindst kostelige type af levering er utvivlsomt at hente varerne selv.
8Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være temmelig udslagsgivende ifald man absolut skal bruge pakken om et øjeblik, så af den grund er det fuldt ud væsentligt at man finder den anslåede leveringstid for Bato værkstedsvogn. En lang række netshops i Danmark annoncerer billig 1 dags levering på utallige varenumre, men som ikke desto mindre betinges af at bestillingen gennemføres forud for et fastsat klokkeslæt.
9En masse internet foretagender tilbyder i dag en række forskellige billige leveringsmidler til Bato værkstedsvogn. En af de mest anvendte er i dag levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente varerne lige når det passer dig. Løsningen er jo temmelig gnidningsløs, og mange gange desuden den mest prisbevidste leveringsmetode.