Bygpris.dk

Batteridrevet Sprøjtepistol

METABO SPRØJTEPISTOL UBS 1000 KOMBI
259 kr.
Læs mere
METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Læs mere
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Læs mere
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Læs mere
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Læs mere
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Læs mere
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Læs mere
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder udbyder et enormt vareudvalg, imens andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden blot batteridrevet sprøjtepistol.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige batteridrevet sprøjtepistol hos de forskellige online byggekæder. En del satser på billige priser, hvorimod nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du må forholde dig til hvad du foretrækker.
For de fleste er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra et online byggemarked, hvor du kan få sparring og vejledning omkring batteridrevet sprøjtepistol.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man undersøge forretningens regningslinjer.
Når du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre produkterne på eget initiativ. Det er i høj grad et alternativ hos de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derved har flertallet valget om at handle online og hente byggematerialerne selv. På grund af det har du mulighed for at spare leveringsomkostningen, og tilmed få varerne hurtigere.
De store byggecentre udbyder varer fra mange producenter, og pga. det kan du handle fra et stort udvalg af batteridrevet sprøjtepistol online.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker har en dyb forståelse for de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem vil du få super begavet vejledning fra personale der er specialister i lige præcis batteridrevet sprøjtepistol.
Flertallet af nicheforretninger på nettet er iværksætterfirmaer, som typisk er dansk ejede, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe når du handler batteridrevet sprøjtepistol online hos dem.
Størsteparten af online nichebutikker står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online får du lavere priser.
Danmarks største byggemarkeder
batteridrevet sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag over 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af cirka 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

batteridrevet sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

batteridrevet sprøjtepistol silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

batteridrevet sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Godt forarbejde er metoden til at komme i mål med byggeriet. Du anbefales at sammensætte en velovervejet dagsorden, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk i sammensætningen af arbejdsplanen.
2Der kommer næsten altid uforudsete udfordringer når det gælder større projekter, og følgelig kan det vise sig af stor betydning at man har afsat rimelig plads i kalenderen, med det formål at man kan være selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
3Du skal unden ingen omstændigheder forsømme sikkerheden, så husk påklædning som hoved- og fodbeklædning som beskytter dig mod mulige skader. Det er uundværligt at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, især når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
4Der ligger utallige guides og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube er formidler af ekstremt meget almennyttig viden, specielt ifald man benytter engelske ord i din søgning.
5I nogle tilfælde kan man søge offentlig støtte til byggerier. Det ydes forudsat at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
6Det er oplagt at indhente assistance til ens byggeprojekt, navnlig ved vigtige ombygninger. Flere ombygninger kræver flere mennesker. Desuden bør det være mere produktivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
7For byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Af den årsag bør du tit lægge mærke til vejrmeldingerne i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uventet begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det store byggeprojekt.
8Det kan blive aktuelt at have de presserende byggematerialer til disposition inden du går i gang med arbejdet. Du vil med fordel kunne forfatte en hurtig note med de materialer der er nødvendige, og efterfølgende eftergå hver enkelt ting, med det formål at du er sikker på at du ikke har glemt noget.
9Det kan give mening at tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere burde have assistance fra en professionel til områder af arbejdet. Ifald du får hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra flere firmaer.
10Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for ombygningen, så man har styr på penge-delen af det. Det bør være en god idé at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man kan undersøge ens købspris for hver eneste af dem.
11Inden du indleder byggeriet er det ganske meningsfuldt at have styr på, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig begrænsende regler for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Du skal aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være strategisk at have værktøjet klar til brug før du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at indregne de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
De højest bedømte byggeshops
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er kolossalt imponerende. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ualmindeligt flot. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig betryggende. Scoren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er virkelig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken form for fragt er smartest?

Flere e-butikker foreslår nu en række forskellige billige leveringsløsninger til batteridrevet sprøjtepistol. En af favoritterne er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare når det passer dig. Metoden er jo usædvanlig fleksibel, og typisk ligeledes den mest betalelige fragtløsning.

Du kunne ligeledes vælge at få pakken sendt til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Denne bliver af og til en sjat mindre billig, men også virkelig ukompliceret ift. batteridrevet sprøjtepistol online. Den mindst kostelige form for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, hvilket dog er betinget af at du befinder dig tæt på online forretningens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på batteridrevet sprøjtepistol kan i nogle tilfælde være ualmindeligt aktuel i tilfælde af at du absolut skal bruge produkterne om et øjeblik, og med det formål er det selvsagt klogt at du checker leveringstiden på batteridrevet sprøjtepistol. En lang række e-forhandlere – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags levering på en lang række varenumre online, men vær vagtsom da det nødvendiggør at ordren laves før et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de kan nå at få bestillingen ud af døren forud for at pakkemedarbejderne drager hjemad.

Indtil flere internet foretagender yder fragt uden betaling på batteridrevet sprøjtepistol online, men i reglen kun såfremt man handler for en fastsat sum. Ellers må man tage den prisbilligste fragttype, som ofte er at få bragt din bestilling til et udleveringssted.

Store netbutikker giver afhentning hvor man bestiller billig batteridrevet sprøjtepistol hjemmefra og afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4 og Bygma. Byggekæderne yder bl.a. click-and-collect på batteridrevet sprøjtepistol i disse byer:

Charlottenlund, Brøndby, København, Horsens, Sønderborg, Ishøj, Åbyhøj, Rødovre, Ølstykke, Haderslev, Viborg, Taastrup, Slagelse, Haslev, Albertslund, Helsingør, Hedehusene, Birkerød, Herlev, Næstved, Korsør, Risskov, Kolding, Aarhus, Nærum, Esbjerg, Hvidovre, Vordingborg, Skanderborg, Greve, Tårnby, Silkeborg, Lillerød, Frederikshavn, Hedensted, Lyngby, Struer, Ikast, Holbæk, Brønderslev, Herning, Rudersdal, Frederiksværk, Varde, Stenløse, Valby, Thisted, Ringsted, Frederikssund, Vanløse, Jyllinge, Aalborg, Kalundborg, Skive, Fredericia, Brabrand, Rønne, Søborg, Glostrup, Vejle, Brønshøj, Aabenraa, Virum, Hobro, Odense, Køge, Frederiksberg, Odder, Hillerød, Nakskov, Værløse, Middelfart, Svendborg, Nykøbing Falster, Farum, Hørsholm, Grenaa, Kokkedal, Lystrup, Gentofte, Højbjerg, Allerød, Dragør, Solrød Strand, Gladsaxe, Hjørring, Ballerup, Randers, Holstebro, Tilst, Roskilde, Vallensbæk, Nyborg, og Nørresundby, .

Afhentning ift. batteridrevet sprøjtepistol er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Østsjælland) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Ses der på tallene står det markant, at online shoppere som regel søger eksempelvis billig batteridrevet sprøjtepistol og batteridrevet sprøjtepistol online. Man ser derudover som regel netshoppere kigge efter for eksempel batteridrevet sprøjtepistol priser, køb batteridrevet sprøjtepistol og batteridrevet sprøjtepistol tilbud, plus de udbredte byggekæder som Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Rabat på batteridrevet sprøjtepistol

Det er i dag super let gængeligt for købere at søge sig frem til tilbud på billige batteridrevet sprøjtepistol online i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og så har flertallet af internet handler i Danmark fundet det nødvendigt at formindske udsalgspriserne på batteridrevet sprøjtepistol markant, og endda love levering uden gebyr.

Men det kan trods alt vise sig indbringende at prøve forskellige shops på nettet efter tilbud på batteridrevet sprøjtepistol online forud for at du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Bygma.

Man bør lige meget hvad ikke undervurdere, at hvis en e-handler annoncerer billige batteridrevet sprøjtepistol online for en pris som er enormt gunstig, kan det tit være en varsel om en falsk shop. Køb med kort er ikke desto mindre indbefattet af et lovbud, hvilket dækker folk overfor uægte shops på nettet.

Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af et tilbud som f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at godtgøre prisen på batteridrevet sprøjtepistol over en periode. Det fås som regel hos nicheforhandlere, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og 10-4.

Når man ser på data fremstår det tydeligt, at mennesker typisk efterspørger eksempelvis batteridrevet sprøjtepistol priser og billig batteridrevet sprøjtepistol. Derudover ser vi som regel online shoppere lede efter bl.a. batteridrevet sprøjtepistol online, køb batteridrevet sprøjtepistol samt batteridrevet sprøjtepistol tilbud.

Læs andre menneskers oplevelser

Trustpilot byder på stort set fremragende muligheder for at læse forskellige aktuelle kunders betragtninger og derved er det fornuftigt, at du bliver klogere på online firmaets vurderinger forud for at du handler billige batteridrevet sprøjtepistol online.

Facebook tilbyder lignende forholdsvis tiltalende genveje til at få et kig ind i online forhandlerens troværdighed. Desuden ses faktisk webshops hvor det er muligt at frembringe en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket tilmed bør anvendes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen køber billige batteridrevet sprøjtepistol online på en internet handler bør de principielt gennemgå webshoppens regler, det er dog tit ikke særlig interessant, specielt hos de gængse byggekæder som 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Et alternativt forslag kunne derfor være at granske hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, fordi det generelt er en forsikring om at internet shoppen forstår de danske love, udover at internet webshoppen løbende overvåges af eksperter som kender til reglementet på området.

Dette er en god chance for support, når du bliver udsat for besvær i forbindelse med dit køb af batteridrevet sprøjtepistol. Derudover tilrådes det at køber er obs på de mest aktuelle forhold der har indvirkning på købet af batteridrevet sprøjtepistol online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet webshoppen har.

I den sammenhæng er det ydermere afgørende, at man permanent opbevarer sin kvitteringsmail, således man når som helst kan eftervise sit køb af batteridrevet sprøjtepistol, ligegyldig om man har bestilt hos Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix eller 10-4.

Martin Christiansen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Ole E gav 4 stjerner

SUPER

Inger B gav 5 stjerner

SUPER

Mads A gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 gode råd til online indkøb
1Generelt går vi ind for at tjekke hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, som er en sikkerhed for at online firmaet anerkender den officielle danske lovgivning, og at netbutikken nu og da revideres af fagfolk som forstår vilkårene på området. Forinden nogen shopper billige batteridrevet sprøjtepistol i en e-shop behøver de når alt kommer til alt studere e-shoppens handelsaftale.
2Forinden nogen bestiller billige batteridrevet sprøjtepistol på en online butik behøver de principielt gennemløbe dens betingelser, dog er det bare ikke super spændende. Ydermere stiller vi forslag om at køber er oppe på mærkerne omkring de mest relevante vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige batteridrevet sprøjtepistol online, som fx hvilken ombytningsret internet butikken anvender.
3Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med kort er indbefattet af en anordning, hvilket skærmer kunden imod snydagtige e-forhandlere. Som alternativ bør du benytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du efterspørger at godtgøre pengene over tid.
4Det er i dag ekstremt smertefrit for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige batteridrevet sprøjtepistol fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og altså frembyder flertallet af internet handler i Danmark billig fragt. Dog kan det til hver en tid vise sig rentabelt at kontrollere en række firmaer på nettet efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, således at man er velinformeret til at antage den laveste pris.
5En lang række online firmaer frembyder nu om stunder en hel del forskellige billige fragtmetoder til batteridrevet sprøjtepistol. Et hit er i øjeblikket afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er jo virkelig ukompliceret, og endda ydermere den billigste leveringsmanér.
6Trustpilot præsterer ret udmærkede chancer for at gennemrode en længere række aktuelle køberes oplevelser og derfor anbefales det, at du bliver klogere på online forretningens omtaler før du shopper billige batteridrevet sprøjtepistol online. Facebook tilbyder tillige sådan set relevante løsninger til at få indtryk af e-firmaets popularitet.
7Nogle enkelte online shops præsterer levering uden beregning på batteridrevet sprøjtepistol, men ofte er det påkrævet at man handler for en fastsat sum. Derudover skal man foretrække den mest prisbevidste leveringsløsning, som ofte er at få dem til at køre ordren til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver ofte til gengæld super gnidningsløs. Den mest betalelige fragttype kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
8Den mest prisbevidste slags levering vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men dette er betinget af at du bor i nærheden af internet forretningens adresse. Den leveringsmulighed kan vise sig at være usædvanlig vigtig i tilfælde af at vi skal bruge batteridrevet sprøjtepistol inden for kort tid. Alternativt så sikrer nogle enkelte online selskaber portofri fragt, men for det meste er det forbeholdt når man bestiller for et præcist beløb.
9Antal dages levering kan være særligt essentiel forudsat man har brug for din ordre nu og her, og med det formål er det jo klogt at vi ser den estimerede leveringsdato på batteridrevet sprøjtepistol. En stor portion internet selskaber tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på flere produkter, som trods alt forudsætter at bestillingen indsendes inden et fastsat tidspunkt.