Bygpris.dk

Batteridrevet Vertikalskærer

Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Læs mere
Makita Vertikalskærer 36 cm
1.515 kr.
Læs mere
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Læs mere
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Læs mere
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Læs mere
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Læs mere
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt vareudvalg, hvorimod andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør vide om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare batteridrevet vertikalskærer.
Hvis du vil have byggematerialerne hurtigt eller blot vil spare fragten, så kan du overveje at transportere produkterne personligt. Dette er specielt en mulighed ved de gængse byggecentre.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige batteridrevet vertikalskærer fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder de bedste tilbud, imens nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du må afveje hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at købe fra en netbutik, hvor du tilbydes rådgivning til valg af batteridrevet vertikalskærer.
Det er absolut utrolig afgørende at vide, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor læse forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte butikker, som kan give øget sikkerhed når du skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.
De kendte byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og dermed har folk chancen for at handle online og transportere produkterne på eget initiativ. Derved er det muligt at blive fri for fragten, samt tilmed skaffe produkterne med det samme.
De velkendte byggekæder sælger varer fra mange specialbutikker, med det formål at du så kan handle fra et bredt sortiment af batteridrevet vertikalskærer online.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre varer. Følgelig bør du få super god sparring fra nogle der er eksperter i netop batteridrevet vertikalskærer.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online vil du få gode tilbud.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er små virksomheder, der typisk drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe idet du køber batteridrevet vertikalskærer online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

batteridrevet vertikalskærer harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af ca. 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

batteridrevet vertikalskærer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

batteridrevet vertikalskærer bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

batteridrevet vertikalskærer silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv fod- og hovedbeklædning der sikrer dig imod mulige uheld. Det er klogt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke skaffer assistance fra en professionel.
2Det er af stor betydning at have en budgetoversigt for optimeringen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være forstandigt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og så notere mulige tilbud på dem enkeltvis.
3Der kan findes mange forskellige hjælpeartikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube yder assistance med temmelig meget almennyttig information, i særlig grad forudsat at man bruger den engelske version.
4Husk at kalkulere hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt bør få hjælp fra en ekspert til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en fagperson vil det typisk være en god idé at få tilbud fra en håndfuld leverandører.
5Du må ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig strategisk at du har værktøjet klar til brug akkurat som du påbegynder byggeprocessen. Desuden er det afgørende at påregne omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
6Du kan hente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte kræver altså at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
7Der kommer utvivlsomt utidige problemer ved store projekter, og ergo vil det være værdifuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i handlingsplanen, så man føler sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
8Det kan være til god gavn at få en hjælpende hånd til arbejdet, især såfremt det er væsentlige byggeprojekter. Flere byggeprojekter gør krav på flere personer. Endvidere må det være mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
9Forberedelse vil være vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du er nødt til at sammensætte en struktureret plan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke dage, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du sammensætter din plan.
10Før du starter byggeprojektet kan det være ubeskriveligt betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være mange retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
11Ved projekter udendørs kan vejret få en vigtig rolle. Af den årsag må du løbende undersøge vejrvarslen i dagene før byggeriets begyndelse, så du undgår at det pludselig begynder at piske ned nøjagtig som du er i fuld gang med det avancerede projekt.
12Måske kan det blive at have noget at sige at have de påkrævede bygningsmaterialer tilgængelige før du går i krig med projektet. Du får god gavn af at udfærdige en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår de materialer der bliver brug for, og så gennemløbe listen, således at du er overbevist om at du har styr på det.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ultra flot. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er hamrende flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ret så imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er smartest?

De fleste internet handler frembyder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsformer til batteridrevet vertikalskærer. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din bestilling når du har tid. Denne er nemlig ultra gnidningsløs, samt desuden derudover den billigste fragtform.

Du kan også foretrække at få varerne sendt til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver i regelen en tak mere pebret, men til gengæld temmelig let gængelig ved køb af batteridrevet vertikalskærer online. Den mest letkøbte fragtform kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som jo står og falder med at du er tæt på online webshoppens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på batteridrevet vertikalskærer er selvfølgelig rigtig betydningsfuld hvis man har brug for din ordre lige om lidt, så herved er det øjensynligt relevant at man studerer den anslåede leveringsdato ved batteridrevet vertikalskærer. Temmelig mange online butikker – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig 1 dags levering på mange varer online, hvilket dog stiller krav om at handlen laves før et fastslået tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varen ekspederet inden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle internet selskaber tilbyder fragt uden betaling på batteridrevet vertikalskærer online, men i mange tilfælde er det under betingelse af at der aftages for en fastsat sum. Alternativt kunne du snuppe den mindst kostelige slags levering, hvilket typisk er at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted.

En del webbutikker foreslår klik-og-hent hvor man køber billig batteridrevet vertikalskærer online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4. Byggecentrene udlover fx klik-og-hent på batteridrevet vertikalskærer i disse områder:

Ølstykke, Esbjerg, Sønderborg, Frederikssund, Køge, Albertslund, Brønderslev, Åbyhøj, Hedensted, Hjørring, Odder, Næstved, Taastrup, Tilst, Aalborg, Herning, Frederiksværk, Frederikshavn, Kolding, Hobro, Nakskov, Slagelse, Hillerød, Glostrup, Højbjerg, Odense, Hørsholm, Brøndby, Holbæk, Ishøj, Brønshøj, Grenaa, Risskov, Gladsaxe, Lyngby, Herlev, Frederiksberg, Silkeborg, Viborg, Dragør, Nykøbing Falster, Gentofte, Hvidovre, Korsør, Varde, Skive, Hedehusene, Randers, Lystrup, Ikast, Helsingør, Allerød, Birkerød, Aabenraa, Haslev, Stenløse, Rødovre, Værløse, Greve, Kalundborg, Virum, Struer, Lillerød, Holstebro, Valby, Nyborg, Middelfart, Nærum, Roskilde, Vordingborg, Rudersdal, Kokkedal, Svendborg, Solrød Strand, Tårnby, Rønne, Ballerup, Farum, Aarhus, Vejle, Jyllinge, Nørresundby, Horsens, Fredericia, Søborg, Brabrand, Thisted, Vallensbæk, København, Haderslev, Charlottenlund, Vanløse, Skanderborg, og Ringsted, .

Afhentning for batteridrevet vertikalskærer er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Bornholm).

Ses der på tendenserne bliver det klart, at netshoppere ofte søger efter blandt andet batteridrevet vertikalskærer priser og batteridrevet vertikalskærer tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere efterspørge bl.a. batteridrevet vertikalskærer online, billig batteridrevet vertikalskærer samt køb batteridrevet vertikalskærer, foruden de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Gode priser på batteridrevet vertikalskærer

Det er jo usædvanlig nemt for alle at lave prissammenligning på billige batteridrevet vertikalskærer online hos forskellige shops på nettet, og derved har flertallet af online butikker set sig tvunget til at presse salgspriserne på batteridrevet vertikalskærer helt i bund, og ovenikøbet love billig levering.

Dog kan det til hver en tid blive lønnende at kigge forbi en række outlets på nettet efter rabatter og tilbud på batteridrevet vertikalskærer online før du gennemfører din handel, så man er skråsikker på at modtage den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggekæder som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

Man må trods alt ikke undervurdere, at hvis en e-forretning markedsfører billige batteridrevet vertikalskærer online for en pris som kan ses som uhørt overkommelig, så kunne det mange gange være en indikation på en falsk internet forhandler. Kortbestillinger er ikke desto mindre omfavnet af en foranstaltning, hvilket skærmer dig som køber overfor uægte internet shops.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du udnytte en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at klare beløbet til batteridrevet vertikalskærer senere. Dette tilbydes normalt hos specialiserede netbutikker, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at online shoppere typisk efterspørger bl.a. batteridrevet vertikalskærer tilbud og billig batteridrevet vertikalskærer. Vi ser desuden jævnligt netshoppere lede efter fx batteridrevet vertikalskærer online, batteridrevet vertikalskærer priser samt køb batteridrevet vertikalskærer.

Læs tidligere køberes oplevelser

Trustpilot præsterer faktisk udmærkede genveje til at finde ud af en lang række tidligere forbrugeres reflektioner og af den grund anbefaler vi, at du tager et kig på internet butikkens kritik forud for at du placerer din ordre på billige batteridrevet vertikalskærer online.

Facebook genererer for øvrigt en lang række gunstige løsninger til at få et kig ind i online webshoppens pålidelighed. Foruden det er der faktisk online forretninger som gør det muligt at publicere en vurdering af deres køb, som tilmed må benyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden folk køber billige batteridrevet vertikalskærer online i en shop bør man altid granske forhandlerens regler, men det er naturligvis ikke særlig spændende, specielt ved de velkendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ kan være at se hvorvidt netshoppen er støttet af e-mærket, som længe har været en garanti for at online virksomheden anerkender de officielle danske regler, tillige med at internet webshoppen en gang i mellem revideres af fagfolk der er meget bekendte med reglerne på området.

Dette er desuden en god lejlighed til at få bistand, hvis du møder vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb af batteridrevet vertikalskærer. Ydermere foreslåes det at kunden er obs på de elementære vilkår der har indvirkning på bestillingen af batteridrevet vertikalskærer online, som fx hvilken returret netbutikken tilsikrer.

På grund af dette er det ydermere vigtigt, at man stadigvæk bevarer ens ordrekvittering, så man til enhver tid vil kunne påvise sin bestilling af batteridrevet vertikalskærer, hvad end man har bestilt fra Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus eller Stark.

Kim Madsen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Charlotte C gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Erik U gav 5 stjerner

Perfekt køb

Niels T gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

9 gode råd til internetshopping
1Mange forretninger på nettet tildeler til alt held flere billige leveringsudgaver til batteridrevet vertikalskærer. En sikker vinder er p.t. afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter pakken lige når det passer dig. Den er nemlig særdeles simpel, samt ofte ligeledes den billigste leveringsmåde.
2Vi tilråder at se nærmere på om e-handlen er e-mærket medlem, eftersom det burde være et signal om at internet shoppen efterkommer gældende dansk lovgivning, samt at netshoppen en gang i mellem tilses af fagfolk der kender de gældende bestemmelser. Inden nogen shopper billige batteridrevet vertikalskærer hos en internet forhandler burde de utvivlsomt studere virksomhedens forretningsvilkår.
3Det er jo efterhånden super let gængeligt for alle og enhver at søge information om priser online på billige batteridrevet vertikalskærer på tværs af internet handler, og til gengæld præsterer en hel del e-handler levering uden omkostninger. Det kan dog ikke desto mindre vise sig rentabelt at checke et par forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, sådan at du er sikret at modtage den mest betalelige pris.
4Nogle e-forhandlere sikrer fragt uden beregning på batteridrevet vertikalskærer, men i de fleste tilfælde påkræves det at man shopper for et fastsat beløb. Alternativt må man snuppe den prisbilligste leveringsmulighed, der ofte vil være at få dem til at levere din bestilling til en pakkeshop. Løsningen er gennemsnitligt til gengæld ualmindeligt gnidningsløs. Den billigste løsning er unægtelig at hente produkterne selv.
5Den billigste leveringsløsning er dog at du selv henter produkterne, men dette er betinget af at du bor i kort afstand af internet shoppens bopæl. Den form for fragt er ret så bestemmende når vi behøver batteridrevet vertikalskærer inden for kort tid. Alternativt så lover visse online shops levering uden beregning, men tit er det kun gældende hvis du handler for en bestemt pris.
6Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er dækket ind under en orden, der passer på folk imod uærlige netshops. Alternativt bør du drage nytte af en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at afdrage betalingen over tid.
7Trustpilot yder fuldkommen belejlige chancer for at kigge på diverse øvrige kunders kritik og af den grund kan det være til hjælp, at du tolker webshoppens kritik inden du bestiller billige batteridrevet vertikalskærer online. Facebook tilbyder ydermere fuldt ud sikre metoder til at få indblik i online forhandlerens troværdighed.
8Forinden folk bestiller billige batteridrevet vertikalskærer på en forhandler på nettet kan de på en vis måde gennemse netshoppens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke videre spændende. Derudover anbefales det at køber er påpasselig med de vigtigste forhold i forbindelse med købet af billige batteridrevet vertikalskærer online, som for eksempel hvilken ombytningsret online forhandleren lover.
9Fragtperioden kan i nogle tilfælde være yderst aktuel såfremt du skal bruge varen om kort tid, så af den grund er det helt afgørende at vi kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt for batteridrevet vertikalskærer. En hel del online outlets stiller garanti om billig 1 dags fragt på en masse produkter, men som trods alt afhænger af at bestillingen placeres tidligere end et fastslået klokkeslæt.