Bygpris.dk

Belægningssten pristjek

I tabellen herunder har vi listet 9 webshops der sælger belægningssten, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 9.741 kr., som er hele 37 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 belægningssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til drivhus til cirkler til carport til have til bede til indkørsel til forhave til tung trafik til buer til havegang til parkeringsplads til terrasse til buske til græs til trappe til maskinlægning

Varianter: antracit rødmix lyse med fas halve med skarp kant med skiferpræg med lys granit gråmix sorte grå udendørs mørke gulmix brunmix natur gule gyldenmix indendørs røde 6 kantede med huller cirkel rødmix beton aflange med græs

Størrelser: 20×40 10×30 60×60 20×60 30×30 25×50 50×50 30×60 40×40 10×10 30×90 20×30 20×10 40×40 30×60 60×30 15×15 90×90 50×50 14×21 21×21 60×60 25×25 20×20 10×20 40×20 28×28 40×80 60×40 21×14 100×100 30×30 15×30 20×50

Brands: IBF Astrup Cementstøberi RBR Wewers

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt afgørende at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Flere byggecentre sælger et stort udvalg, og nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare belægningssten.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at købe fra en webshop, hvor du får tips og tricks til valg af belægningssten.
Hvis du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige belægningssten fra netbutik til netbutik. En del fokuserer på gode priser, hvorimod andre fokuserer på kompetent sparring. Du bør tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor læse forretningens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og kendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man handler online. Det kan du se positivt på.
De store byggemarkeder tilbyder varer fra mange producenter, og hermed kan du købe fra et bredt udvalg af belægningssten online.
De store byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og derigennem har de fleste mulighed for at handle online og køre byggematerialerne på egen hånd. Som følge af det kan du vælge at slippe for leveringsgebyret, og samtidig få varerne med det samme.

Nichewebshop

En masse nicheforretninger på nettet er producenter af varerne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få en billigere pris.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, der typisk er danske, måske sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at handle belægningssten online på deres side.
Alverdens nichefokuserede netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andet. Ergo kan du opleve mere erfaren rådgivning fra folk der er eksperter i netop belægningssten.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

belægningssten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

belægningssten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

belægningssten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

belægningssten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af flere end 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan være nyttigt at få hjælp til dele af projektet, ikke mindst ved større arbejdsopgaver. Store byggeprojekter stiller krav om flere folk. Endvidere viser det sig bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
2Godt forarbejde vil være vejen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at udarbejde en struktureret dagsorden, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilken dag, med en tilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp idet du udarbejder din tidsplan.
3Du må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det vise sig meningsfuldt at have udstyret parat før du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at tage højde for de her udgiftsposter i økonomien.
4Du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet forudsat at projektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at byggeriet influerer positivt på klimaet.
5Potentielt kan det vise sig af stor betydning at have de nødvendige bygningsmaterialer parat inden du tager fat på byggeprocessen. Du bør forfatte en hurtig oversigt som indeholder det du har brug for, og derefter gennemløbe hver eneste ting, med det formål at du er sikker på at du har styr på det.
6Der viser sig typisk ubelejlige bump på vejen i tilfælde med større opgaver, og på grund af det er det afgørende at der er afsat god nok plads i planen, så man kan føle sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
7Du finder et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube er formidler af meget nyttig info, specielt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
8Måske du burde vurdere hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere bør anskaffe hjælp fra en fagperson til områder af byggeprocessen. Når du søger hjælp fra en fagperson vil det ofte være en god idé at notere forslag fra en håndfuld leverandører.
9Ved udendørs projekter har vejret en vigtig rolle. På grund af dette kan du tit tage notits af vejrforudsigelserne i perioden for dit byggeprojekt, så det ikke pludselig begynder at vælte ned nøjagtig som du står midt i det store projekt.
10Typisk vil det være af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for optimeringen, så du har styr på økonomien. Det må være økonomisk at tage noter til alle poster, og så gennemgå ens købspris for dem slavisk.
11Du skal aldrig nogensinde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx sko og hjelm der sikrer dig med henblik på eventuelle skader. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, specielt hvis du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
12Før du starter byggeprocessen er det højst fornuftigt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der være diverse love som beskriver, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
De mest vellidte byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er hamrende godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er rigtig flot. Karakteren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ret så beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

Normale spørgsmål vedrørende belægningssten

 • Hvordan skærer man belægningssten?
 • Hvordan lægger man belægningsstenhvilken belægningssten?
 • Hvad er belægningssten?
 • Hvordan lægges belægningssten?
 • Hvad koster belægningssten?
 • Hvad vejer belægningssten?
 • Hvilken leveringsmanér er smartest?

  Masser af e-firmaer foreslår i dag diverse forskellige billige leveringsmuligheder til belægningssten. En af de populære er nu om stunder pakkeshoppen, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er jo yderst smertefri, og oftest ligeledes den mindst kostelige leveringstype.

  Du kunne tillige foretrække at få ordren leveret hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Fragttypen er sædvanligvis en anelse mere bekostelig, men tillige vældig fremkommelig for belægningssten online. Den prisbilligste leveringstype vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, men den løsning står og falder med at du befinder dig tæt på e-handlens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på belægningssten er super central hvis vi står og skal bruge dine nye produkter omgående, og af den grund er det sandelig aktuelt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid for belægningssten. Mange internet foretagender – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag levering på utallige varenumre online, men som trods alt påkræver at ordren placeres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få de nye varer klargjort forud for at de pakkeansatte drager hjemad.

  Enkelte byggeforretninger garanterer levering uden gebyr på belægningssten online, men typisk kun såfremt man indkøber for en fastsat pris. Som alternativ skulle man vælge den billigste fragtmetode, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til en pakkeshop.

  De store webshops giver afhentning hvor du bestiller billig belægningssten derhjemme men afhenter i butikken. For eksempel XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Stark. Byggecentrene frembyder for eksempel afhentning af belægningssten i følgende byer:

  Nørresundby, Birkerød, Slagelse, Frederikssund, Haslev, Brøndby, Helsingør, Valby, Ballerup, Virum, Odense, Struer, Stenløse, Lyngby, Skive, Gentofte, Køge, Silkeborg, Albertslund, Greve, Værløse, Vordingborg, Svendborg, Frederikshavn, Fredericia, Aarhus, Solrød Strand, Tilst, Roskilde, Farum, Rønne, Taastrup, Viborg, Thisted, Nyborg, Herning, Odder, Charlottenlund, Holbæk, Skanderborg, Højbjerg, Kolding, Allerød, Ølstykke, Hobro, Glostrup, Grenaa, Hvidovre, Dragør, Vallensbæk, Nakskov, Brønshøj, Haderslev, Lillerød, Søborg, Varde, Aabenraa, Gladsaxe, Hedensted, Rødovre, Kalundborg, Åbyhøj, Ringsted, Sønderborg, Hjørring, Rudersdal, Jyllinge, Frederiksberg, Herlev, Tårnby, Vanløse, Korsør, Vejle, Hillerød, Nykøbing Falster, Risskov, Kokkedal, Esbjerg, Hørsholm, Randers, Hedehusene, Brabrand, Lystrup, Holstebro, Næstved, Ikast, Aalborg, København, Brønderslev, Frederiksværk, Middelfart, Horsens, Nærum, og Ishøj, .

  Klik-og-hent af belægningssten er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland), Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Lolland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn).

  Når vi kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk kigger efter bl.a. belægningssten priser og belægningssten online. Foruden dette ser man tit netshoppere kigge efter for eksempel billig belægningssten, belægningssten tilbud og køb belægningssten, plus de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

  Bedste tilbud på belægningssten

  Det er i dag særdeles smart for købere at analysere priser på billige belægningssten online på flere netbutikker, og følgelig har de fleste online forretninger set sig tvunget til at trykke udsalgspriserne på belægningssten drastisk, og ydermere frembyde levering uden gebyr.

  Trods dette kan det trods alt være rentabelt at kigge forbi nogle e-butikker efter tilbud på belægningssten online inden du placerer ordren, så du er sikker på at modtage den bedste pris. Se ikke kun på de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan og Stark.

  Man bør lige meget hvad være klar over, at såfremt en internet forhandler annoncerer billige belægningssten online på tilbud til en pris der kan virke hamrende gunstig, så burde det ofte være et symbol på en uærlig internet butik. Kortbestillinger er på den anden side inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket forsvarer køber imod uægte outlets på nettet.

  Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du overveje en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, såfremt du tilstræber at afdrage regningen på belægningssten over en længere periode. Det foreslåes ofte i nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

  Ses der på data fremstår det tydeligt, at folk typisk søger efter fx køb belægningssten og belægningssten tilbud. Foruden dette ser vi som regel mennesker efterspørge for eksempel billig belægningssten, belægningssten priser og belægningssten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg belægningssten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 23 brugeranmeldelser.

  I gør det super godt” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til græs til buske til forhave til parkeringsplads til buer til drivhus til tung trafik til maskinlægning til havegang til terrasse til bede til carport til have til indkørsel til cirkler til trappe

  Varianter: 6 kantede beton med græs gulmix med skarp kant med huller lyse cirkel brunmix gyldenmix antracit røde rødmix gråmix aflange med lys mørke med fas halve udendørs rødmix med skiferpræg granit gule natur indendørs sorte grå

  Størrelser: 15×15 10×20 14×21 20×50 21×14 10×10 40×40 30×60 40×80 25×50 40×40 20×10 40×20 30×30 15×30 50×50 20×20 10×30 20×30 100×100 20×60 28×28 60×60 90×90 21×21 50×50 30×30 60×60 60×30 25×25 20×40 30×60 60×40 30×90

  Brands: IBF Wewers RBR Astrup Cementstøberi

  Analyser tidligere køberes betragtninger

  Trustpilot medfører super habile chancer for at gennemrode en hel del nuværende forbrugeres betragtninger og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du læser internet forretningens omtaler før du handler billige belægningssten online.

  Facebook frembyder desuden regulære relevante chancer for at få kendskab til webshoppens kundetilfredshed. Foruden det møder vi en del firmaer på nettet hvor folk kan levere en anmeldelse af deres køb, hvilket også burde anvendes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

  Før folk bestiller billige belægningssten online på en e-forhandler kunne man sådan set gennemgå e-shoppens betingelser, men det er bare et omfattende arbejde, i særdeleshed på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan og 10-4.

  Et nemt alternativ er at tjekke hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, grundet at det ofte er en påvisning af at internet forhandleren accepterer de danske retningslinjer, tillige med at butikken fra tid til anden kontrolleres af eksperter der kender retningslinjerne.

  Desuden får du lejlighed til opbakning, hvis du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med dit køb af belægningssten. Endvidere kan det anbefales at køberen er hensynstagende til de mest vedkommende vilkår der har indflydelse på bestillingen af belægningssten online, for eksempel hvilken returneringsret internet butikken bruger.

  Derfor er det ligeledes relevant, at man til enhver tid gemmer ens ordrekvittering, så man senere vil kunne bekræfte købet af belægningssten, uanset om man shopper hos Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg eller 10-4.

  Kirsten Johansen gav 5 stjerner

  Fremragende!

  Helle Poulsen gav 4 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Hans A gav 5 stjerner

  Fuld tilfreds

  Henrik Sørensen gav 4 stjerner

  Fin omgående levering

  9 gode råd til online indkøb
  1Mange internet webshops yder heldigvis alverdens billige fragttyper til belægningssten. Det mest almindelige er efterhånden udleveringssteder, så du nemt selv kan hente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig yderst hensigtsmæssig, og tit derudover den billigste leveringsversion.
  2Trustpilot indebærer temmelig tiltalende chancer for at undersøge en stor gruppe eksisterende køberes ratings og på grund af dette rekommanderer vi, at du kigger på online butikkens bedømmelser inden du handler billige belægningssten online. Facebook medfører lige så vel relativt passelige løsninger til at få indtryk af e-shoppens troværdighed.
  3Det er efterhånden ultra problemfrit for enhver at sammenholde priser online på billige belægningssten på flere online webshops, og følgelig frembyder utallige e-forretninger levering uden beregning. Men det kan til hver en tid være tiden værd at udforske flere e-forhandlere efter udsalg og tilbud forinden du placerer ordren, så man er på den sikre side med at antage den bedste pris.
  4Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ekstremt aktuel om vi skal bruge dine nye varer fluks, så af den grund er det øjensynligt aktuelt at man ser det estimerede leveringstidspunkt på belægningssten. En masse e-shops præsterer billig dag-til-dag fragt på mange varer, men som imidlertid regnes ud fra at der bestilles forud for et angivent klokkeslæt.
  5Før folk shopper billige belægningssten i en e-forhandler kunne de i og for sig gennemse deres vilkår, dog er det gerne ikke særlig morsomt. Desuden er det fornuftigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de fundamentale forhold der gælder for købet af billige belægningssten online, f.eks. den byttepolitik online forhandleren tilbyder.
  6Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er inkluderet i en regel, som redder dig som kunde imod svindlende internet webshops. Alternativt bør du benytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at klare betalingen over en periode.
  7Vi anbefaler at undersøge hvorvidt e-handlen er e-mærket, fordi det skulle være en sikkerhed for at netbutikken tilslutter sig de danske love, samt at forretningen tit kigges til af eksperter der er inde i bestemmelserne på området. Inden folk shopper billige belægningssten i en internet webshop behøver man faktisk skimme webbutikkens vilkår.
  8Nogle internet foretagender frembyder fragtfri levering på belægningssten, men for det meste kræver det at der handles for en fastsat sum. Derudover bør man snuppe den prisbilligste leveringsudgave, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe varerne til et udleveringssted. Fragtformen viser sig godt nok samtidig super praktisk. Den prisbilligste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
  9Den prisbilligste leveringsmetode vil i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, som jo betinges af at du lever i kort afstand af webbutikkens tilholdssted. Den leveringsmodel er naturligvis ualmindeligt vital hvis man har brug for belægningssten fluks. Alternativt så præsterer nogle enkelte e-forretninger i Danmark fragt uden beregning, men typisk stiller det krav om at du aftager for en præcis sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk