Bygpris.dk

Benzindrevet Plænelufter

Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre fremviser et bredt sortiment af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du bør vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, udover blot benzindrevet plænelufter.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at vælge en netbutik, som giver råd og vejledning til valg af benzindrevet plænelufter.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige benzindrevet plænelufter alt efter hvor du handler online. Enkelte satser på lave priser, hvorimod andre vil have et højt serviceniveau. Du skal gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor skal man undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
Når du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare vil spare leveringsgebyret, så kan du med fordel køre materialerne på egen hånd. Det er i høj grad muligt i de velkendte byggecentre.
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede butikker, som kan give øget tryghed når man stopper online. Dette kan du se som positivt.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra diverse nicheshops, så du kan vælge fra et bredt sortiment af benzindrevet plænelufter online.
De gængse byggecentre finder du overalt i landet, og dermed har mange valget om at handle online og køre materialerne på eget initiativ. Dermed har man valget om at undgå fragten, samt sågar få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på internettet har en dyb forståelse for deres online produktkategori, idet de kun sælger disse produkter. Herved bør du forvente mere kyndig assistance fra medarbejdere som er specialister i lige præcis benzindrevet plænelufter.
De fleste specialiserede webshops er mindre virksomheder, der tit drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at handle benzindrevet plænelufter online på deres webshop.
Diverse nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online får du lavere priser.
Danmarks største byggecentre
benzindrevet plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

benzindrevet plænelufter silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

benzindrevet plænelufter bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

benzindrevet plænelufter jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør ikke mangle arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig af stor betydning at have værktøjet til disposition akkurat som du indleder byggeprocessen. Det er i øvrigt en fordel at medregne de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
2Du må aldrig nogensinde se bort fra dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis sko og hjelm som skåner dig imod eventuelle uheld. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke fremskaffer eksperthjælp.
3Planlægning er metoden til at komme i mål med din byggeproces. Du er nødt til at liste en strømlinet handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke dage, samt derudover en kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din tidsplan.
4Du burde måske tænke over om du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for bør fremskaffe assistance fra en professionel til delelementer af projektet. Såfremt du benytter professionel hjælp er det en god idé at tage imod priser fra flere håndværkere.
5Det er oplagt at spørge om assistance til byggeprojektet, især når der er tale om omfattende projekter. Flere ting bør udføres af mere end en person. I øvrigt vil det være bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
6Der er mange hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube tilbyder dig ret så meget almennyttig viden, i særlig grad hvis du bruger engelske søgeord.
7I god tid inden at du optager arbejdet er det vanvittigt fundamentalt med en forsikring om, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
8Du har mulighed for at forsøge at få offentligt tilskud til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde hvor ombygningen er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeprojektet gør en positiv forskel for miljøet.
9Muligvis vil det vise sig af stor betydning at have de nødvendige byggematerialer tilgængelige forinden du igangsætter byggeprocessen. Du kunne med fordel sammensætte en overskuelig indkøbsseddel hvorpå der noteres hver eneste ting der skal bruges, og bagefter gennemgå materialerne, så du kan føle dig sikker på at alt er klar.
10Der kommer stort set altid uforudsete problemstillinger i forbindelse med omfattende opgaver, og pga. dette vurderes det værdifuldt at man har afsat rigeligt med tid i planen, med formålet om at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
11Ved opgaver udenfor har vejret en betydningsfuld rolle. Derfor bør du hyppigt lægge mærke til vejrberetningerne i den tid der er op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at vælte ned bedst som du er i fuld gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for byggeriet, så du har styr på økonomien. Det bør blive en fordel at gennemgå samtlige poster, og bagefter finde frem til online tilbud på hver enkelt.
De bedst anmeldte byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket klart er virkelig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er meget beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

Flere internet webshops tildeler i øjeblikket alverdens billige metoder til levering til benzindrevet plænelufter. En af de populære er p.t. levering til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de bestilte varer når der er tid til det. Fragtmuligheden er jo ultra smart, samt typisk tilmed den billigste løsning til levering.

Du kan på samme måde overveje at få det leveret hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Metoden viser sig somme tider en lille smule dyrere, men på den anden side temmelig nem med benzindrevet plænelufter online. Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men den mulighed betinges af at du har bopæl med kort afstand til online shoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på benzindrevet plænelufter kan vise sig at være ualmindeligt vigtig forudsat du behøver dine nye varer straks, og med det formål er det øjensynligt meningsfuldt at man tjekker det estimerede leveringstidspunkt for benzindrevet plænelufter. En hel del internet butikker – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig 1 dags levering på mange af deres varenumre online, der dog er påkrævet at du når at bestille inden et bestemt klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varerne pakket før lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle online virksomheder yder gratis fragt på benzindrevet plænelufter online, men undertiden er det kun gældende hvis man handler for et konkret beløb. I øvrigt må man snuppe den billigste leveringsform, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop.

En hel del webshops tildeler afhentning hvor man køber billig benzindrevet plænelufter på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan. Byggecentrene tilbyder blandt andet afhentning af benzindrevet plænelufter i følgende områder:

Frederiksberg, Frederiksværk, Struer, Glostrup, Rønne, Næstved, Risskov, Nyborg, Vallensbæk, Sønderborg, Hvidovre, Gladsaxe, Herning, Ballerup, Lyngby, København, Viborg, Odder, Herlev, Ringsted, Vanløse, Værløse, Søborg, Esbjerg, Kokkedal, Stenløse, Åbyhøj, Hobro, Vordingborg, Højbjerg, Slagelse, Farum, Kolding, Ølstykke, Dragør, Rudersdal, Lillerød, Birkerød, Jyllinge, Frederikshavn, Lystrup, Grenaa, Frederikssund, Odense, Albertslund, Kalundborg, Hørsholm, Hjørring, Horsens, Nykøbing Falster, Haderslev, Fredericia, Silkeborg, Skive, Varde, Brønshøj, Ishøj, Haslev, Tilst, Allerød, Vejle, Hillerød, Charlottenlund, Skanderborg, Køge, Nørresundby, Randers, Hedehusene, Roskilde, Nakskov, Nærum, Solrød Strand, Svendborg, Helsingør, Greve, Valby, Holbæk, Virum, Taastrup, Holstebro, Gentofte, Korsør, Brabrand, Ikast, Aarhus, Thisted, Hedensted, Brønderslev, Tårnby, Aabenraa, Aalborg, Brøndby, Rødovre, og Middelfart, .

Click-and-collect for benzindrevet plænelufter er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Falster, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når man kigger i tallene er det markant, at internetbrugere jævnligt søger efter fx køb benzindrevet plænelufter og benzindrevet plænelufter priser. Vi ser desuden mange gange internet shoppere søge efter eksempelvis billig benzindrevet plænelufter, benzindrevet plænelufter tilbud samt benzindrevet plænelufter online, plus de udbredte byggecentre som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Stark.

Tilbud på benzindrevet plænelufter

Det er jo efterhånden ultra ligetil for alle at tjekke tilbud på billige benzindrevet plænelufter online på flere online outlets, og af den grund har en lang række internet forhandlere set sig nødsaget til at sænke prisen på benzindrevet plænelufter kolossalt, og i øvrigt tilbyde billig fragt.

Det kan ikke desto mindre vise sig profitabelt at inspicere nogle enkelte e-forhandlere efter rabatter og tilbud på benzindrevet plænelufter online inden du færdiggør din shopping, sådan at du er skråsikker på at få den bedste pris. Kig ikke blot på de gængse byggecentre som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Du skal ikke desto mindre huske på, at hvis en e-shop sælger billige benzindrevet plænelufter online for en udsalgspris der kan ses som himmelråbende billig, så kan det for det meste være et kendetegn på en uoprigtig online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er trods alt dækket ind under et regulativ, hvilket dækker dig som køber imod uærlige internet webshops.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du anvende en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at godtgøre prisen på benzindrevet plænelufter over flere uger. Det foreslåes normalt hos specialiserede netbutikker, men ikke de velkendte byggekæder som fx Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

Ved kig i søgedata bliver det klart, at mennesker typisk søger efter eksempelvis billig benzindrevet plænelufter og benzindrevet plænelufter tilbud. Derudover oplever man som regel folk efterspørge blandt andet benzindrevet plænelufter online, benzindrevet plænelufter priser samt køb benzindrevet plænelufter.

Se nærmere på folks bedømmelser

Trustpilot præsterer rigtig pålidelige muligheder for at kigge på mange eksisterende konsumenters synspunkter og af den grund tilråder vi, at du sonderer internet forretningens anmeldelser inden du køber billige benzindrevet plænelufter online.

Facebook tilbyder dig tilsvarende nogle pæne genveje til at få kendskab til internet butikkens kundetilfredshed. Tilmed ser vi en del e-forhandlere hvor man kan forfatte en anmeldelse af deres køb, hvilket tilmed burde drages fordel af til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen køber billige benzindrevet plænelufter online hos en shop bør de ideelt set tyde e-shoppens forretningsvilkår, det er dog i reglen et tidskrævende arbejde, specielt ved de kendte byggecentre som Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Et nemt alternativ kan derfor være at tjekke om e-handlen er verificeret af e-mærket, fordi det skulle være et bevis på at internet selskabet retter sig efter de gældende danske regler, foruden at online webshoppen fra tid til anden revideres af eksperter der forstår de gældende regler.

Dette er en god mulighed for en håndsrækning, når du udsættes for udfordringer i forbindelse med dit indkøb af benzindrevet plænelufter. Udover dette foreslåes det at køber er på vagt for de mest essentielle vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet af benzindrevet plænelufter online, fx hvilken bytteret forretningen kører med.

Derfor er det ligeledes essesentielt, at man permanent sikrer ens e-mail kvittering, således man fremadrettet kan bevise købet af benzindrevet plænelufter, uagtet om man køber fra XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller 10-4.

Erik U gav 5 stjerner

Det virker bare.

Else gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Anders gav 5 stjerner

Udmærket

Morten P gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

9 tips til online shopping
1Fragttiden er jo virkelig væsentlig såfremt du har behov for pakken lige om lidt, så derfor er det selvfølgelig afgørende at du studerer den forventede leveringstid på benzindrevet plænelufter. De fleste netshops i Danmark tilbyder billig 1 hverdags levering på flere varer, der dog stiller krav om at bestillingen realiseres tidligere end et fastslået klokkeslæt.
2Trustpilot tilbyder flere værdifulde genveje til at undersøge en længere række eksisterende konsumenters oplevelser og af den grund tilråder vi, at du evaluerer internet butikkens bedømmelser forinden du handler billige benzindrevet plænelufter online. Facebook frembyder på samme måde ret så fordelagtige løsninger til at få en idé om netbutikkens popularitet.
3Vi går generelt ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af en ordning, der skærmer dig som køber overfor uærlige forhandlere på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en løsning fra fx ViaBill, hvis du agter at afdrage regningen i flere bidder.
4Det er jo usædvanlig praktisk for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige benzindrevet plænelufter på tværs af internet butikker i Danmark, og af den grund yder flertallet af internet foretagender levering uden omkostninger. Men det kan trods alt blive rentabelt at sammenholde visse internet handler efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, sådan at du er tryg ved at få fat i den bedste pris.
5Inden nogen køber billige benzindrevet plænelufter i en online shop bør man i princippet granske virksomhedens betingelser, men det er mange gange et omfattende arbejde. Ydermere tilråder vi at man er vaks omkring de vigtigste vilkår der gælder for handlen med billige benzindrevet plænelufter online, som fx den returrettighed online shoppen benytter.
6Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men den løsning forudsætter at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-handlens bopæl. Den leveringsmodel er naturligvis temmelig vigtig om du har brug for benzindrevet plænelufter om kort tid. Alternativt så frembyder nogle e-handler i Danmark fragt uden beregning, men typisk er det så præmissen at der indkøbes for en præcis sum.
7Nogle få internet foretagender sikrer portofri fragt på benzindrevet plænelufter, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du shopper for en fastsat pris. Som alternativ bør man udvælge den mindst kostelige leveringstype, som ofte vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted. Løsningen er ofte desuden rigtig nem. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
8Vi slår generelt et slag for at se nærmere på hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, hvilket burde være et sympol på at online webshoppen overholder de officielle danske regler, tillige med at webshoppen regelmæssigt ses til af specialister der er meget bekendte med lovgivningen. Forud for at nogen shopper billige benzindrevet plænelufter i en butik burde man i reglen gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens vilkår.
9Flere online firmaer tildeler nu om dage diverse forskellige billige former for fragt til benzindrevet plænelufter. En af de mest anvendte er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv henter pakken på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er jo ret gnidningsløs, og typisk desuden den mest betalelige metode til levering.