Bygpris.dk

Betonfliser pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger betonfliser, sammen med den pris de tager for 500 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 500 stk for 7.590 kr., som er hele 28 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 500 stk betonfliser inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
7.590 kr.Køb
8.300 kr.Køb
8.462 kr.Køb
9.002 kr.Køb
9.618 kr.Køb
10.500 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til badeværelse til indkørsel til terrasse til udendørs til indendørs

Størrelser: 70×70 50×50 20×20 25×50 20×40 30×60 80×80 40×40 30×30 60×60 90×90

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige betonfliser fra byggemarked til byggemarked. Nogle giver de bedste priser, hvorimod nogle har kompetent rådgivning. Du må vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder information omkring betonfliser.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigt eller blot vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente produkterne selv. Dette er hovedsageligt muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder sælger et bredt sortiment, og øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du kan bestemme om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot betonfliser.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Af den grund bør du kende butikkens betingelser.
Det er selvsagt utrolig relevant at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte firmaer, hvilket medvirker til øget troværdighed når man stopper online. Dette vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggekæder samler produkter fra diverse leverandører, og hermed kan du shoppe fra et stort udvalg af betonfliser online.
De velkendte byggekæder findes mange steder i landet, og derigennem har de fleste mulighed for at handle online og køre materialerne personligt. Derfor kan du slippe for leveringsomkostningen, og tilmed have produkterne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netbutikker er opstartsvirksomheder, der typisk er danske, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at bestille betonfliser online på deres hjemmeside.
Størsteparten af nichebutikker er producenter af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en billig pris.
Majoriteten af nichebutikker på internettet er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor kan du forvente endnu mere konstruktiv sparring fra folk med ekspertviden i lige præcis betonfliser.
Danmarks største byggemarkeder
betonfliser silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

betonfliser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

betonfliser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

betonfliser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af over 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kunne tænke over om du selv skal stå for hele projektet, eller du skal fremskaffe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Hvis du sikrer dig eksperthjælp er det fornuftigt at tage imod tilbud fra diverse leverandører.
2I god tid inden at du starter byggeprojektet kan det vise sig meget essentielt med et tilsagn om, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
3Du skal aldrig nogensinde mangle værktøj. Tit kan det vise sig en fordel at du har udstyret ved hånden idet du indleder byggeprocessen. Det er derudover godt at påregne de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
4Det kan blive meningsfuldt at have de nødvendige materialer til rådighed forinden du kaster dig over byggeprocessen. Du har fordel af at nedskrive en simpel huskeliste hvor der bør fremgå alt det der bliver brug for, og derefter tjekke hver eneste ting, således at du føler dig sikker på at du har det hele.
5For opgaver udendørs har vejrsituationen en væsentlig rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum holde øje med prognosen for vejret i forbindelse med dit byggeprojekt, så du undgår at det uanmeldt begynder at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde dit komplekse projekt.
6Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til byggeprocessen, specielt såfremt det er omfangsrige ombygninger. Omfangsrige opgaver gør krav på flere personer. Derudover er det mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
7Der viser sig ofte uforudsete bump på vejen når det gælder omfattende opgaver, og altså kan det være betydningsfuldt at man afsætter nok tid i planen, som bidrager til at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
8I mange tilfælde vil det være fornuftigt at lave et regnskab for optimeringen, så du har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være behjælpeligt at nedskrive samtlige poster, og bagefter notere mulige tilbud på hver enkelt.
9Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at sammensætte en gennemarbejdet arbejdsplan, der viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du udarbejder din plan.
10Husk at du kan få offentlig støtte til byggerier. Det får man i tilfælde af at byggeriet er CO2-besparende. Støtten kræver dermed at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
11Der findes en overflod af guides og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube er formidler af temmelig meget konstruktiv viden, specielt når du leder på engelsk.
12Du skal aldrig nogensinde se bort fra din sikkerhed, så husk påklædning som eksempelvis arbejdshjelm som skåner dig mod hændelige uheld. Det er smart at du husker dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst når du ikke køber eksperthjælp.
Danskernes foretrukne byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er yderst overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket altså er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % har givet bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er temmelig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Populære spørgsmål vedr. betonfliser

 • Hvordan skærer man betonfliser?
 • Hvordan støber man betonfliser?
 • Hvordan lægger man betonfliser?
 • Hvordan renser man betonfliser?
 • Hvordan borer man i betonfliser?
 • Hvad vejer betonfliser?
 • Hvad koster betonfliser?
 • Hvilken type af levering er smartest?

  Flere online varehuse tilbyder heldigvis et bredt udvalg af billige leveringstyper til betonfliser. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de købte varer når der er mulighed for det. Muligheden er jo særligt gnidningsløs, og i mange tilfælde ligeledes den mest billige leveringstype.

  Du burde alternativt tænke over at få ordren bragt til din bolig eller til når du er på job. Fragtformen er oftest en kende mere omkostningsfuld, men endvidere særdeles gnidningsløs for betonfliser online. Den billigste leveringsmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men det er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af netshoppens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på betonfliser kan i nogle tilfælde være særdeles bestemmende om man skal bruge dine nye varer om kort tid, så med det formål er det naturligvis essentielt at man finder den forventede leveringstid ved betonfliser. Flere firmaer på nettet – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – frembyder billig dag-til-dag fragt på flere produkter online, men vær vagtsom da det er afhængig af at ordren laves inden et fastslået tidspunkt, med det formål at de kan nå at få bestillingen på posthuset før de logistikansatte tager hjem.

  Flere e-firmaer præsterer fragtfri levering på betonfliser online, men ofte kun hvis der handles for et fastsat beløb. Desuden skal du gribe den mindst kostelige form for levering, der typisk er at få bragt produkterne til et afhentningssted.

  De største byggecentre frembyder click-and-collect hvor du handler billig betonfliser på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Davidsen. Byggemarkederne tildeler fx klik-og-hent på betonfliser i følgende byer:

  Vanløse, Skanderborg, Randers, Hillerød, Brøndby, Hedensted, Taastrup, Næstved, Kokkedal, Roskilde, Aarhus, Allerød, Kolding, Struer, Tilst, København, Herning, Solrød Strand, Holbæk, Ishøj, Nærum, Helsingør, Haslev, Glostrup, Valby, Nyborg, Charlottenlund, Søborg, Tårnby, Hvidovre, Holstebro, Nykøbing Falster, Ballerup, Greve, Åbyhøj, Frederiksværk, Rødovre, Værløse, Viborg, Middelfart, Lyngby, Nakskov, Rønne, Kalundborg, Sønderborg, Hørsholm, Brønderslev, Nørresundby, Køge, Risskov, Farum, Lystrup, Fredericia, Korsør, Vallensbæk, Aabenraa, Silkeborg, Slagelse, Horsens, Lillerød, Ølstykke, Herlev, Dragør, Thisted, Hjørring, Stenløse, Birkerød, Esbjerg, Vordingborg, Virum, Brabrand, Ikast, Ringsted, Odense, Frederikshavn, Hedehusene, Frederiksberg, Albertslund, Odder, Haderslev, Gentofte, Jyllinge, Brønshøj, Vejle, Frederikssund, Skive, Svendborg, Aalborg, Højbjerg, Gladsaxe, Varde, Rudersdal, Hobro, og Grenaa, .

  Afhentning ift. betonfliser er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Falster).

  Når man ser på tendenserne bliver det markant, at netshoppere tit søger fx betonfliser priser og betonfliser tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere søge blandt andet billig betonfliser, køb betonfliser samt betonfliser online, foruden de kendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

  Bedste tilbud på betonfliser

  Det er jo efterhånden særligt enkelt for købere at finde frem til de bedste priser på billige betonfliser online fra forskellige internet outlets, og til tak har adskillige online selskaber ikke kunne slippe for at formindske udsalgspriserne på betonfliser drastisk, og ovenikøbet præstere fragt uden omkostninger.

  Derfor kan det trods alt vise sig tiden værd at tjekke en række internet varehuse i Danmark efter tilbud på betonfliser online inden du placerer ordren, således at man er sikret at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og 10-4.

  Du må imidlertid huske på, at i tilfælde af at en forhandler på nettet udlover billige betonfliser online for en udsalgspris der virker besynderligt fordelagtig, er det ofte være et signal om en uoprigtig internet handler. Betalinger med kort er imidlertid omfattet af en retningslinje, hvilket begunstiger køber imod snydagtige online selskaber.

  Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ burde du vælge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du higer efter at dække regningen på betonfliser ude i fremtiden. Dette tilbydes typisk i nichebutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Stark.

  Når man ser på tendenserne fremstår det markant, at netshoppere jævnligt søger blandt andet køb betonfliser og betonfliser priser. Derudover oplever vi ofte internet shoppere efterspørge for eksempel betonfliser online, betonfliser tilbud samt billig betonfliser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg betonfliser er 7590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til terrasse til udendørs til badeværelse til indkørsel til indendørs

  Størrelser: 50×50 20×40 70×70 30×30 80×80 20×20 30×60 90×90 60×60 25×50 40×40

  Tjek tidligere kunders oplevelser

  Trustpilot præsterer egentlig pålidelige muligheder for at beskue adskillige eksisterende kunders betragtninger og derved kan det anbefales, at du tolker internet shoppens bedømmelser inden du bestiller billige betonfliser online.

  Facebook fører til ydermere forholdsvis udmærkede muligheder for at få indtryk af e-firmaets kundefokus. Tilmed ser vi mange internet firmaer som tilbyder kunderne at tilkendegive en anmeldelse af deres køb, som lige så vel burde drages fordel af til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

  Før nogen bestiller billige betonfliser online hos en e-butik kan man til hver en tid se på butikkens betingelser, men det er uden tvivl en tidskrævende opgave, specielt hos de kendte byggecentre som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

  Et nemmere alternativ kan være at bemærke om online virksomheden er e-mærke godkendt, som ofte er en sikring om at e-forhandleren respekterer de officielle danske regler, og at internet firmaet rutinemæssigt revurderes af specialister som behersker vedtægterne på området.

  Det giver dig lejlighed til hjælpende service, ifald du oplever vanskeligheder ved din shopping med betonfliser. Ligeså er det anbefalelsesværdigt at køberen er omhyggelig omkring de mest basale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af betonfliser online, f.eks. den returneringsret online firmaet garanterer.

  I den sammenhæng er det tillige afgørende, at man altid sikrer sin faktura e-mail, således man i fremtiden kan eftervise købet af betonfliser, ligegyldig om man køber ved Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller XL-Byg.

  Louise P gav 5 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  Michael Knudsen gav 4 stjerner

  God service og hurtig levering

  Per gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  Jan F gav 5 stjerner

  I gør det super godt

  9 tips til din online shopping
  1Nogle få e-firmaer tilbyder billig levering på betonfliser, men for det meste er det forudsat at man indkøber for et fastsat beløb. Derudover kunne du tage den prisbilligste leveringsmulighed, som typisk er at få dem til at bringe varerne til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig til tider til gengæld meget gnidningsløs. Den prisbilligste mulighed for fragt er utvivlsomt at du selv henter varerne.
  2Den prisbilligste fragtform vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men den løsning forudsætter at du lever i nærheden af webbutikkens tilholdssted. Den leveringsmanér er ualmindeligt central når man mangler betonfliser øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder nogle få e-butikker fri fragt, men i reglen kun hvis du indkøber for en fastsat pris.
  3Vi foreslår generelt at granske hvorvidt internet firmaet er e-mærket, eftersom det kan være et billede på at online shoppen føjer de officielle regler, tillige med at e-handlen hyppigt tilses af sagkyndige som er meget bekendte med lovgivningen. Før nogen shopper billige betonfliser i en internet forhandler bør de de facto gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsvilkår.
  4En hel del online outlets udlover nu til dags en hel del forskellige billige leveringsmodeller til betonfliser. Førstevalget hos mange er nu om stunder pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter varerne når det passer ind i din hverdag. Den er altså virkelig fremkommelig, samt endda endda den billigste leveringsmåde.
  5Inden folk køber billige betonfliser på en forhandler på nettet bør de på en vis måde gennemlæse virksomhedens handelsaftale, det er dog uden tvivl en omfattende opgave. Tilmed støtter vi at kunden er obs på de mest basale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige betonfliser online, f.eks. den returret e-forretningen tilsikrer.
  6Trustpilot fremskaffer de facto passelige muligheder for at tolke ret mange andre kunders betragtninger og herved er det klogt, at du udforsker online shoppens vurderinger forinden du shopper billige betonfliser online. Facebook fremskaffer desuden forholdsvis habile muligheder for at få indtryk af e-forretningens troværdighed.
  7Det er i dag ret praktisk for alle at prissammenligne online på billige betonfliser hos flere netshops, og ergo lover adskillige internet varehuse billig levering. Trods dette kan det imidlertid blive rentabelt at efterprøve visse netbutikker efter tilbud forud for at du handler, således at man er skudsikker på at indhente den skarpeste pris.
  8Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Handler med kort er inkluderet i en lov, der passer på køberen overfor uoprigtige e-forretninger. Som en anden løsning bør du anvende en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at afbetale beløbet over en længere periode.
  9Fragttiden er usædvanlig central såfremt du mangler pakken inden for kort tid, og i det øjemed er det selvfølgelig væsentligt at du ser leveringstiden for betonfliser. De fleste firmaer på nettet reklamerer med billig 1 dags levering på en række af deres varenumre, hvilket forudsætter at der bestilles inden et fast klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk