Bygpris.dk

Bindetang

Bindetang. teng tools mb449
144 kr.
Læs mere
Bindetang 230 mm - 8,5"
45 kr.
Læs mere
Bindetang 250 mm - 10"
53 kr.
Læs mere
Knipex bindetang 300mm 9911 300
190 kr.
Læs mere
Bahco bindetang 2339D 220mm
149 kr.
Læs mere
Knipex bindetang 300mm 9900 300
146 kr.
Læs mere
Knipex bindetang 250mm 9911 250
153 kr.
Læs mere
Knipex bindetang plast greb 220mm 9901 220
111 kr.
Læs mere
Knipex bindetang 250mm 9900 250
113 kr.
Læs mere
Bindetang 220 mm HERO 3582-220
159 kr.
Læs mere
Bindetang 220 mm Knipex 9901220
195 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund kan du med fordel købe fra et online byggecenter, som kan give sparring og vejledning omkring bindetang.
Når du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kan du overveje at hente byggematerialerne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ i de udbredte byggecentre.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du undgår udfordringer med fx returret. Man bør derfor tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Det er helt klart utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Flere byggekæder har et stort udvalg, imens andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan vide om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot bindetang.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige bindetang fra netbutik til netbutik. En del har gode priser, og nogle fokuserer på kompetent sparring. Du skal afveje hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder sælger produkter fra diverse nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort udvalg af bindetang online.
De store byggekæder finder du i det meste af landet, og som følge af det har flertallet valget om at handle online og transportere materialerne på eget initiativ. Derigennem er der mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, og endda få fat i produkterne straks.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte forretninger, som kan give øget troværdighed når du skal handle online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke webshops er små virksomheder, der tit har danske ejere, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du bestiller bindetang online på deres webshop.
En masse niche netbutikker er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du få en lavere pris.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo kan du opleve mere begavet assistance fra personale som er eksperter i netop bindetang.
De 10 største byggemarkeder

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

bindetang harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

bindetang jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

bindetang silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

bindetang bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Måske kan det blive afgørende at have samtlige byggematerialer klar inden du går i krig med arbejdet. Du bør forfatte en overskuelig liste indeholdende det der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe hver eneste ting, så du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
2Før du opstarter byggeprojektet kan det blive vildt essentielt at have styr på, at projektet overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der gælde en række love som beskriver, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
3Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have et udgiftsbudget for ombygningen, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan være rationelt at beskrive hver enkelt udgift, og så kortlægge beløbet for dem en ad gangen.
4Du kan finde rigelige mængder af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube tilbyder overvældende meget konstruktiv viden, ikke mindst når du leder på engelsk.
5Du har mulighed for at indhente offentlig støtte til byggerier. Det ydes i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for miljøet. Støtten er altså betinget af at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
6Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere sikkerheden, så husk sikkerhedstøj såsom hjelm og sko som beskytter dig overfor hændelige uheld. Det er essentielt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
7Forberedelse vil være vejen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du bør liste en strømlinet tidsplan, der viser hvilke gøremål der skal løses hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du laver din tidsplan.
8Man bør ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Ofte vil det være yderst relevant at du har grejet til rådighed når du påbegynder dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at tillægge disse udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9Måske det burdes overvejes om du selv vil klare det hele, eller du i stedet for skal hente hjælp fra en ekspert til noget af byggeprocessen. Hvis du ønsker eksperthjælp er det normalt at indhente prisoverslag fra en håndfuld firmaer.
10Der kommer som regel uforudsete hovedpiner når det kommer til svære byggeprojekter, og som følge heraf kan det vise sig essentielt at der afsættes rigeligt med tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at komme i mål.
11For opgaver udenfor kan vejret få stor betydning. Således kan du hyppigt undersøge femdøgnsprognosen i dagene op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning starter med at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
12Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt ved store byggeprocesser. Nogle ombygninger kræver flere end en enkelt person. Dertil vil det være hurtigere og mere interessant når man er flere om det.
De højest bedømte byggeshops
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ultra flot. Evalueringen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver toprating, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

Masser af webbutikker i Danmark tilbyder efterhånden alverdens billige løsninger til levering til bindetang. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din ordre lige når det passer dig. Metoden er jo vældig ukompliceret, samt ofte også den billigste form for fragt.

Du burde på samme måde overveje at bestille varerne til levering hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Denne er typisk en kende mere bekostelig, men lige så vel yderst bekvem for bindetang online. Den billigste leveringsudgave er dog at hente varerne selv, som desværre betinges af at du er tæt på e-firmaets byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på bindetang kan vise sig at være super betydningsfuld ifald vi har behov for produktet inden for kort tid, så med det formål er det selvsagt passende at man efterser den anslåede leveringsdato for bindetang. En hel del byggeforretninger – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – præsterer billig 1 dags levering på adskillige varer online, men det er betinget af at ordren placeres inden et fast klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få de nye varer distribueret før logistikmedarbejderne har fri.

Nogle få online forretninger lover fragt uden gebyr på bindetang online, men typisk er det så præmissen at der aftages for en fastsat sum. Derudover kunne du udvælge den billigste fragtmetode, hvilket gerne er at få fragtmanden til at køre din ordre til et udleveringssted.

De fleste netshops tilbyder click-and-collect hvor du handler billig bindetang derhjemme men afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen. Byggemarkederne tilbyder fx click-and-collect på bindetang i følgende byer:

Grenaa, Frederikssund, Rødovre, Dragør, Hjørring, Risskov, Valby, Aabenraa, Odense, Brønderslev, Vanløse, Ishøj, Stenløse, Skanderborg, Kalundborg, Haderslev, Thisted, Herning, Albertslund, Varde, Gentofte, Højbjerg, Aalborg, Næstved, Skive, Jyllinge, Lyngby, Vejle, Ølstykke, Svendborg, Aarhus, Åbyhøj, Holbæk, Brønshøj, Randers, Ballerup, København, Glostrup, Søborg, Kolding, Haslev, Korsør, Nærum, Fredericia, Allerød, Hedensted, Nyborg, Hillerød, Greve, Birkerød, Brabrand, Silkeborg, Tårnby, Frederiksværk, Ringsted, Køge, Frederiksberg, Viborg, Rønne, Horsens, Nakskov, Roskilde, Gladsaxe, Ikast, Slagelse, Rudersdal, Taastrup, Vallensbæk, Struer, Frederikshavn, Vordingborg, Hobro, Charlottenlund, Hedehusene, Lillerød, Tilst, Brøndby, Esbjerg, Hørsholm, Solrød Strand, Farum, Kokkedal, Sønderborg, Nørresundby, Nykøbing Falster, Helsingør, Middelfart, Hvidovre, Lystrup, Herlev, Værløse, Odder, Virum, og Holstebro, .

Klik-og-hent af bindetang er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager).

Når der ses på tallene bliver det klart, at internetbrugere ofte kigger efter eksempelvis bindetang online og bindetang tilbud. Foruden dette oplever man tit online shoppere søge eksempelvis bindetang priser, billig bindetang samt køb bindetang, foruden de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark og 10-4.

Priser på bindetang

Det har vist sig at være temmelig simpelt for alle at sammenligne priser på billige bindetang online hos forskellige internet outlets, og ergo har utallige online webshops ikke kunne lade være med at trykke salgspriserne på bindetang voldsomt, og ydermere tilbyde billig fragt.

Men det kan alligevel vise sig lukrativt at besigtige visse butikker på nettet efter udsalg og tilbud på bindetang online forud for at du færdiggør din shopping, således at man er sikker på at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Man bør alligevel ikke glemme, at når en shop på nettet forhandler billige bindetang online for en pris som er ufattelig god, så kunne det for det meste være en varsel om en svindel internet butik. Kortbetalinger er imidlertid inkluderet i et reglement, hvilket sikrer folk overfor uoprigtige internet handler.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt kunne du anvende en afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at honorere pengene til bindetang over tid. Det foreslåes ofte ved online nichebutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som fx Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Ses der på søgedata er det klart, at mennesker ofte efterspørger for eksempel bindetang tilbud og køb bindetang. Foruden dette ser vi ofte netshoppere lede efter fx bindetang online, bindetang priser samt billig bindetang.

Læs tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot genererer faktisk anstændige muligheder for at tolke en række eksisterende konsumenters synspunkter og herved tilråder vi, at du bliver klogere på netbutikkens anmeldelser forinden du placerer din ordre på billige bindetang online.

Facebook præsterer for øvrigt altid belejlige muligheder for at få indtryk af internet shoppens popularitet. Foruden det ses endda internet butikker som tilbyder folk at aflevere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket tillige bør tages i brug til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden folk køber billige bindetang online i en netshop kan man i virkeligheden gennemgå webbutikkens handelsbetingelser, det er dog for det meste ikke videre interessant, særligt med de gængse byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen og 10-4.

Et andet forslag kunne derfor være at kontrollere hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det generelt er et bevis på at online butikken anerkender gældende dansk lovgivning, foruden at internet virksomheden løbende ses til af specialister som kender til reglerne på området.

Derudover tilbydes du chance for at få bistand, ifald du møder problemstillinger ved din handel med bindetang. I øvrigt er det fornuftigt at køberen er klar over de mest essentielle retningslinjer der er gældende for bestillingen af bindetang online, f.eks. hvilken ombytningsret e-handlen tilsikrer.

På grund af dette er det tilmed vigtigt, at man stadig sikrer ens ordremail, således man altid kan dokumentere sit køb af bindetang, uafhængig af om man bestiller hos Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan eller Stark.

Lene Knudsen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Marianne Nielsen gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Inger J gav 5 stjerner

God webshop

Hanne gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 tips til din online shopping
1Visse online selskaber garanterer fragt uden beregning på bindetang, men undertiden kræver det at man bestiller for en fastsat sum. Som alternativ kan man snuppe den mest prisbevidste fragtmetode, der ofte vil være at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted. Fragttypen viser sig godt nok omvendt ret så uproblematisk. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog altid være at hente produkterne selv.
2Vi tilråder at undersøge om e-forhandleren er medlem af e-mærket, hvilket kan være et billede på at internet forretningen accepterer de danske love, tillige med at internet selskabet fra tid til anden overvåges af sagkyndige der er meget bekendte med lovene på området. Inden nogen shopper billige bindetang i en e-forhandler bør de for at være sikker se på dens regler.
3Inden nogen handler billige bindetang på en online shop kan de i reglen overveje deres forretningsbetingelser, det er dog tit ikke videre spændende. Desuden er det at foretrække at man er omhyggelig omkring de grundlæggende betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af billige bindetang online, eksempelvis den returneringsret internet webshoppen bruger.
4Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en vedtægt, hvilket beskytter os overfor uoprigtige butikker på nettet. Som alternativ kunne du anvende en billig afdragsordning fra fx ViaBill, når du ønsker at honorere pengene over flere uger.
5Den mest letkøbte løsning kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som dog forudsætter at du bor lige ved online firmaets lager. Den fragtløsning er rigtig vital om du har brug for bindetang omgående. Alternativt så lover nogle enkelte online webshops billig fragt, men i reglen kun hvis der erhverves for en præcis sum.
6Det er jo efterhånden super overkommeligt for folk at finde de laveste priser online på billige bindetang på forskellige e-shops, og derfor tilbyder langt de fleste e-forhandlere fragt uden omkostninger. Dog kan det trods alt være nyttigt at besigtige nogle enkelte e-handler efter billige priser inden du køber, sådan at du er velinformeret til at antage den mest attraktive pris.
7Trustpilot fører til nogle udmærkede muligheder for at blive klogere på diverse aktuelle forbrugeres oplevelser og derved kan det anbefales, at du udforsker online shoppens ratings forinden du køber billige bindetang online. Facebook fører til ligeledes faktisk gunstige chancer for at få kendskab til netshoppens pålidelighed.
8Størstedelen af online firmaer foreslår i dag en række forskellige billige fragttyper til bindetang. En af favoritterne er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente ordren når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er nemlig ret problemfri, og ofte endda den billigste mulighed for fragt.
9Antal dages levering kan i nogle tilfælde være meget relevant i tilfælde af at du står og skal bruge dine nye varer om få sekunder, så med det formål er det jo klogt at du finder den anslåede leveringsdato på bindetang. En del internet shops tilsiger billig dag-til-dag levering på en lang række varer, der dog er betinget af at transaktionen realiseres før et fastsat tidspunkt.