Bygpris.dk

Bitssæt

Festool Bitssæt Bits + BHS 65 CE TL (PH+PZ+TX) | 24 stk
330 kr.
Læs mere
Festool Bitssæt MIX+BH 60-CE (Mix) | 9 stk
170 kr.
Læs mere
Festool bitssæt BT-IMP SORT3
330 kr.
Læs mere
Festool bitssæt BT-IMP SORT5 lange
355 kr.
Læs mere
Festool bitssæt BT-IMP SORT1
215 kr.
Læs mere
Festool Bitssæt (TX, PH, PZ, LS, HEX) | 31 stk
285 kr.
Læs mere
Festool Bitssæt PZ+HB 60-CE (PZ) | 9 stk
170 kr.
Læs mere
Festool Bitssæt (TX 10-50) | 31 stk
285 kr.
Læs mere
Festool Bitssæt TX+BH 60-CE (TX) | 9 stk
170 kr.
Læs mere
Bitssæt med 40 bits og foldekniv Milwaukee Shockwave
995 kr.
Læs mere
Bitssæt 71 dele i plastboks 3360-07
269 kr.
Læs mere
Bitssæt 22 dele - med skraldehåndtag Kreator KRT064460
177 kr.
Læs mere
Bitssæt unbrako/torx HERO 3544-250
210 kr.
Læs mere
Bitssæt 98 dele Kreator KRT064800
209 kr.
Læs mere
Bitssæt 32 dele, med bitsholder quick Kreator KRT064600
237 kr.
Læs mere
Bitssæt impact torsion 8 dele Kreator
105 kr.
Læs mere
Bitssæt 100 dele Kreator KRT064801
193 kr.
Læs mere
Bitssæt 32 dele - med skralde HERO 336-320
170 kr.
Læs mere
Bitssæt med 46 dele Kreator
230 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du overveje at handle hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få sparring omkring bitssæt.
Ifald du har brug for varerne nu og her eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige bitssæt alt efter hvor du handler online. En del tilbyder gode priser, imens nogle vil have en høj grad af service. Du skal reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Flere byggecentre fremviser et enormt sortiment af varer, hvorimod øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden blot bitssæt.
Det er helt klart utrolig relevant at se, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man undersøge forretningens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre forhandler produkter fra alverdens nichebutikker, og så kan du handle fra et stort sortiment af bitssæt online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og i kraft af det har du tilbuddet om at købe online og transportere produkterne på egen hånd. Derved kan du overveje at slippe for fragten, samt endda hente produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte forretninger, hvilket bidrager til øget tryghed når du skal købe online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det kan du forvente mere konstruktiv sparring fra mennesker med ekspertviden i netop bitssæt.
Forskellige online nichebutikker producerer selv de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online får du en billigere pris.
Alverdens nichefokuserede webshops er små virksomheder, der oftest har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du handler bitssæt online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af ca. 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

bitssæt silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

bitssæt bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

bitssæt jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

bitssæt harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Glem ikke at du kan indhente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde af at ombygningen gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
2Du bør aldrig nogensinde nedprioritere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sko og hjelm der hjælper dig imod potentielle ulykker. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
3Forud for at du optager byggeprojektet kan det vise sig vanvittigt essentielt at have styr på, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være en række retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Forberedelse er vejen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du anbefales at udarbejde en strømlinet arbejdsplan, som dikterer hvilke gøremål du vil løse på hvilke dage, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du laver tidsplanen.
5Der præsenterer sig utvivlsomt uventede problematikker når det kommer til omfangsrige opgaver, og af den grund kan det vise sig værdifuldt at man afsætter betragtelig plads i agendaen, med det formål at man føler sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
6Måske du burde regne på om du selv kan lave helt projektet, eller du hellere bør købe hjælp fra en professionel til dele af projektet. Hvis du søger assistance fra en fagmand kunne det godt betale sig at få tilbud fra en håndfuld håndværkere.
7Ofte vil det være betydningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for ombygningen, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være behjælpeligt at kortlægge alle udgifter, og herefter nedskrive ens omkostning ved dem alle sammen.
8Du bør på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Tit vil det være yderst relevant at have det tilgængeligt idet du indleder byggeprocessen. Det er desuden godt at indkalkulere de her omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
9Du finder en hel række hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube kan hjælpe med overvældende meget konstruktiv information, navnligt forudsat at man bruger engelske søgeord.
10Det er afgørende at du har alle materialer disponible i god tid før du kaster dig over håndværket. Du bør udarbejde en punktforms note indeholdende alt du skal bruge, og så granske materialerne, hvormed du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
11For opgaver udendørs har vejrsituationen en essentiel rolle. Af den grund må du løbende kigge på vejrforudsigelserne i perioden for starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger netop som du er i fuld gang med det komplicerede byggeprojekt.
12Det anbefales at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, ikke mindst såfremt det er omfangsrige ombygninger. Krævende opgaver kræver flere mennesker. Samtidig må det blive mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
De højest ratede byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som klart er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende imponerende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk overlegent. Evalueringen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver toprating, og bare 9 % giver bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

Størstedelen af online webshops yder nu til dags diverse billige fragtløsninger til bitssæt. En sikker vinder er i øjeblikket levering til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente dine nye varer når der er tid til det. Leveringsformen er altså rigtig hensigtsmæssig, og typisk desuden den mest letkøbte leveringsmulighed.

Du burde på samme måde udse dig at bestille levering til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen bliver jævnligt en sjat mere omkostningsfuld, men desuden virkelig overkommelig for bitssæt online. Den mest betalelige leveringsmodel er unægtelig at hente ordren selv, som desværre stiller krav om at du fysisk befinder dig nær online firmaets byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på bitssæt kan i nogle tilfælde være ultra udslagsgivende om vi behøver ordren nu og her, så herved er det øjensynligt aktuelt at vi studerer den estimerede leveringstid ved bitssæt. Mange online forhandlere – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varenumre online, hvilket dog påkræver at bestillingen laves før et fastsat klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få de nye varer skippet afsted forud for at de logistikansatte holder fyraften.

Enkelte butikker på nettet garanterer portofri levering på bitssæt online, men undertiden kun når du shopper for en bestemt sum. Alternativt skulle man vælge den billigste fragtløsning, hvilket tit vil blive at få bragt bestillingen til et udleveringssted.

En stor portion netshops frembyder afhentning hvor man køber billig bitssæt online og selv henter i butikken. For eksempel Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen. Byggekæderne foreslår fx afhentning af bitssæt i disse byer:

Vordingborg, Hjørring, Viborg, Horsens, Glostrup, Herning, Nørresundby, Brønshøj, Søborg, Middelfart, Frederikssund, Odder, Silkeborg, Helsingør, Hillerød, Ishøj, Værløse, Vallensbæk, Lyngby, Birkerød, Nakskov, Struer, Risskov, Aalborg, Ølstykke, Odense, Brønderslev, Korsør, Allerød, Roskilde, Gentofte, Greve, Skive, Aabenraa, Albertslund, Stenløse, Højbjerg, Rødovre, Esbjerg, Kalundborg, Frederiksberg, Frederiksværk, Brøndby, Næstved, Holstebro, Fredericia, Gladsaxe, Brabrand, Rønne, Vejle, Lillerød, Skanderborg, Vanløse, Hedensted, Hvidovre, Jyllinge, Valby, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Hedehusene, Ringsted, Virum, Holbæk, Taastrup, Nærum, Randers, Ikast, København, Hørsholm, Slagelse, Herlev, Kokkedal, Frederikshavn, Kolding, Sønderborg, Ballerup, Svendborg, Grenaa, Hobro, Køge, Tårnby, Solrød Strand, Nyborg, Haslev, Varde, Tilst, Åbyhøj, Rudersdal, Farum, Aarhus, Lystrup, Dragør, Thisted, og Haderslev, .

Klik-og-hent for bitssæt er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Amager), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når man ser på statistikkerne står det markant, at netshoppere ofte søger for eksempel billig bitssæt og bitssæt priser. Derudover ser vi typisk mennesker efterspørge eksempelvis bitssæt online, bitssæt tilbud samt køb bitssæt, foruden de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Find den bedste pris på bitssæt

Det er meget hensigtsmæssigt for forbrugerne at finde de bedste priser på billige bitssæt online i blandt forskellige outlets på nettet, og herved har massevis af e-forretninger fundet det uundgåeligt at formindske salgspriserne på bitssæt voldsomt, og endda byde på fragt uden gebyr.

Det kan ikke desto mindre blive lønnende at sammenholde en række internet handler efter tilbud og rabatter på bitssæt online inden du gennemfører dit køb, således at du er på den sikre side med at antage den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Man må trods alt være årvågen med, at hvis en internet webshop markedsfører billige bitssæt online for en udsalgspris som virker mystisk billig, burde det i nogle tilfælde være et kendetegn på en uoprigtig internet shop. Køb med kort er heldigvis inkluderet i en regel, som redder en overfor snydagtige internet forhandlere.

Vi tilråder handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du drage fordel af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at honorere omkostningerne til bitssæt over en længere periode. Dette tilbydes normalt ved specialiserede netshops, men ikke de gængse byggecentre som fx XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at online shoppere jævnligt søger efter eksempelvis køb bitssæt og billig bitssæt. Derudover ser vi typisk online shoppere lede efter eksempelvis bitssæt priser, bitssæt online samt bitssæt tilbud.

Gennemsøg tidligere køberes oplevelser

Trustpilot tilbyder aldeles fremragende løsninger til at efterse diverse nuværende kunders opfattelser og af den grund foreslåes det, at du studerer e-forretningens vurderinger forinden du lægger din bestilling på billige bitssæt online.

Facebook tilbyder dig tillige relativt gode muligheder for at få indtryk af internet selskabets kundetilfredshed. Derudover ses nogle online forretninger hvor det er muligt at frembringe en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed kan bruges til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk handler billige bitssæt online i en e-handler behøver de på en vis måde studere butikkens handelsvilkår, dog er det i reglen ikke særlig sjovt, især på de store byggecentre som Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et alternativ kunne være at bemærke hvorvidt webshoppen er e-mærket, da det generelt er et fingerpeg om at internet firmaet retter sig efter de gældende danske regler, samt at online virksomheden undertiden undersøges af jurister som kender til vilkårene.

Derudover tilbydes du anledning til en hjælpende hånd, såfremt du får problemer ved din shopping med bitssæt. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at køberen er klar over de mest basale vilkår der har indflydelse på købet af bitssæt online, som eksempelvis hvilken byttepolitik hjemmesiden bruger.

I den forbindelse er det på samme måde relevant, at man permanent gemmer sin faktura, så man i fremtiden kan eftervise bestillingen af bitssæt, hvad end man har handlet fra Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg eller Bygma.

Erik Kristensen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Camilla Rasmussen gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Erik gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Birthe gav 4 stjerner

Fremragende service

9 tips til online indkøb
1Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omfattet af Indsigelsesordningen, der værner køber imod svindlende netbutikker. Som et alternativ kunne du vælge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du foretrækker at afbetale regningen i flere bidder.
2Trustpilot præsterer super passelige løsninger til at sondere ganske mange tidligere brugeres opfattelser og derfor er det godt, at du analyserer internet webshoppens bedømmelser forud for at du bestiller billige bitssæt online. Facebook genererer ydermere nogenlunde nyttige løsninger til at få indtryk af e-butikkens kundefokus.
3Inden folk køber billige bitssæt på en internet virksomhed kunne man for at være på den sikre side studere forhandlerens betingelser, det er dog gerne ikke videre spændende. Udover dette tilråder vi at man er hensynstagende til de primære vedtægter der har betydning for købet af billige bitssæt online, som fx den byttepolitik internet butikken har.
4En hel del online butikker udlover til alt held en hel del forskellige billige fragtmetoder til bitssæt. En der er meget almindelig er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Fragtløsningen er nemlig super let, og typisk desuden den prisbilligste mulighed for levering.
5En hel del internet selskaber lover billig fragt på bitssæt, men tit kun hvis der erhverves for en bestemt pris. Ellers må du beslutte sig for den mest betalelige fragtmulighed, som typisk vil blive at få kørt bestillingen til et udleveringssted. Leveringsformen er som oftest ligeledes ret uproblematisk. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
6Leveringshastigheden kan vise sig at være vældig aktuel hvis man skal bruge dine nye produkter med det samme, så med det formål er det komplet meningsfuldt at man ser nærmere på den estimerede leveringstid for bitssæt. En del forhandlere på nettet giver billig 1 dags levering på mange af butikkens varenumre, hvilket nødvendiggør at bestillingen indsendes før et aftalt klokkeslæt.
7Det er ekstremt nemt for os alle at sammenholde priser online på billige bitssæt i blandt flere online forretninger, og på grund af dette yder de fleste internet shops levering uden betaling. Trods dette kan det til hver en tid være fordelagtigt at sammenligne diverse internet shops i Danmark efter tilbud og rabat før du placerer ordren, så man er usvigeligt sikker på at modtage den mest betalelige pris.
8Generelt slår vi et slag for at kontrollere om internet shoppen er tilsluttet e-mærket, da det typisk er et bevis på at netshoppen imødekommer de gældende danske regler, samt at e-firmaet af og til revurderes af specialister som er meget bekendte med de gældende love. Før folk køber billige bitssæt i en e-butik bør man utvivlsomt granske forhandlerens forretningsbetingelser.
9Den billigste leveringsmanér er utvivlsomt selv at hente produkterne, men det er betinget af at du lever lige ved e-shoppens tilholdssted. Den slags levering er naturligvis særligt vital hvis vi har brug for bitssæt lige om lidt. Alternativt så yder nogle internet virksomheder fragt uden gebyr, men ofte er det forudsat at der købes for en bestemt pris.