Bygpris.dk

Bitsskruetrækker

Teng Tools Bitsskruetrækkersæt TTMDQ38 med 38 dele
595 kr.
Læs mere
Teng Tools Bitsskruetrækker MD216
90 kr.
Læs mere
Teng Tools Bitsskruetrækkersæt TTMDQ76 med 76 dele
629 kr.
Læs mere
Teng Tools Bitsskruetrækker MD193
90 kr.
Læs mere
Teng Tools Bitsskruetrækker MDTHQ
95 kr.
Læs mere
Teng Tools Bitsskruetrækker MDQ217
90 kr.
Læs mere
Teng Tools bitsskruetrækkersæt T-greb TTTHQ62 med 62 dele
629 kr.
Læs mere
Teng Tools bitsskruetrækkersæt TTMDRT64 med 64 dele
495 kr.
Læs mere
Teng Tools bitsskruetrækker MDBH
100 kr.
Læs mere
Teng Tools Bitsskruetrækker MDQ183
90 kr.
Læs mere
Teng Tools Bitsskruetrækker MDQ147
70 kr.
Læs mere
Teng Tools Bitsskruetrækkersæt TTMDQ49 med 49 dele
595 kr.
Læs mere
Wera bitsskruetrækker 810 1/4" Kraftform
129 kr.
Læs mere
BATO Bits skruetrækker Flex 1/4" x 125mm.
99 kr.
Læs mere
BATO Bits skruetrækker 1/4" x 125mm.
79 kr.
Læs mere
BATO Bitsskruetrækker med skralde Stubby 1/4"
124 kr.
Læs mere
Wera bitsskruetrækker Kraftform Kompakt 22
435 kr.
Læs mere
Wera bitsskruetrækker 819/1 1/4"
205 kr.
Læs mere
BATO Bitsskruetrækker med skralde og knækgreb 1/4"
224 kr.
Læs mere
Wera bitsskruetrækker Kraftform Kompakt 60
525 kr.
Læs mere
Bitsskruetrækker med skralde Bahco
326 kr.
Læs mere
Bitskruetrækker med magnet Wera
250 kr.
Læs mere
Bitsskruetrækker u/bits Stanley
204 kr.
Læs mere
Bitsskruetrækker med skralde og T-greb Bahco
184 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Dermed bør du overveje at købe fra en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring bitsskruetrækker.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige bitsskruetrækker hos de forskellige online byggekæder. Nogle har billige priser, imens øvrige vil have faglig rådgivning. Du skal vide hvad du helst vil have.
Ifald du skal bruge produkterne med det samme eller blot vil slippe for fragten, så kunne du med fordel hente produkterne personligt. Det er i høj grad en mulighed i de kendte byggecentre.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at vide, om de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du finde et andet.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt produktsortiment, og andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot bitsskruetrækker.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Derfor skal man tjekke butikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder forhandler varer fra talrige specialbutikker, hvorfor du så kan bestille fra et stort sortiment af bitsskruetrækker online.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette kan du se positivt på.
De velkendte byggemarkeder finder du i de større byer, og af den grund har mange chancen for at købe online og hente byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette har man chancen for at undgå fragtgebyret, samt tilmed få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker er små familiefirmaer, der tit drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem støtter du når du bestiller bitsskruetrækker online på deres webshop.
En masse små butikker er ekstremt passionerede omkring deres varer, da de kun sælger disse produkter. Ergo formår de at yde mere indsigtsfuld vejledning fra personale der er specialister i netop bitsskruetrækker.
Flertallet af små butikker er producenter af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

bitsskruetrækker silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

bitsskruetrækker jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

bitsskruetrækker bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

bitsskruetrækker harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forberedelse viser sig som kilden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du må have en struktureret tidsplan, som viser hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af din agenda.
2Man vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det være smart at du har det tilgængeligt idet du iværksætter byggeriet. I øvrigt må du huske at påregne de medfølgende omkostninger i økonomien.
3Det viser sig fundamentalt at du har alle byggematerialer klar på forhånd inden du går i gang med byggeriet. Du vil med fordel kunne sammensætte en hurtig indkøbsliste hvoraf der fremgår alt det som er nødvendige, og dernæst tjekke punkterne, således at du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
4Du har mulighed for at spørge om hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det ydes såfremt renoveringen er positivt for miljøet. Tilskudet er altså betinget af at renoveringen har betydning for miljøet.
5Der kommer utvivlsomt ubelejlige problemer i forbindelse med svære byggeprojekter, og altså kan det være meningsfuldt at der er afsat nok plads i tidsplanen, med det formål at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
6Ofte vil det være afgørende at have lavet en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har en økonomisk ramme. Det vil være fordelagtigt at nedfærdige alle udgifter, hvorefter man kan notere omkostningen ved hver enkelt.
7For projekter udendørs har eventuelt regnvejr en stor rolle. Af den årsag kan du jævnligt tage notits af meldingerne om vejret i forbindelse med byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at piske ned når du netop er ved at færdiggøre det omfattende projekt.
8Forinden du starter byggeriet er det ret centralt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig mange retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
9Det anbefales at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst når det er krævende projekter. Omfangsrige opgaver stiller krav om flere folk. Derudover bliver det bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
10Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som sikrer dig overfor potentielle risici. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
11Det bør overvejes om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt bør investere i hjælp fra en ekspert til noget af projektet. Hvis du sikrer dig hjælp fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at hente tilbud fra flere virksomheder.
12Der kan findes utallige artikler og videoer online som kan give dig inspiration. Især YouTube kan hjælpe med utrolig meget brugbar viden, især hvis man bruger engelske søgeord.
Danskernes favorit byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er enormt overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er enormt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er fantastisk overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

En masse online shops udlover i øjeblikket en hel del forskellige billige former for levering til bitsskruetrækker. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot varerne når du har mulighed for det. Fragttypen er altså usædvanlig ligetil, og i mange tilfælde tilmed den prisbilligste løsning til levering.

Du burde ydermere afveje for og imod at vælge at få sendt til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig sædvanligvis en lille smule dyrere, men ydermere virkelig smart for bitsskruetrækker online. Den mest billige løsning er utvivlsomt at du selv henter pakken, men det forudsætter at du lever lige ved online firmaets butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på bitsskruetrækker kan i nogle tilfælde være ekstremt væsentlig forudsat man har brug for din pakke om kort tid, og herved er det ret vigtigt at vi dobbelttjekker leveringstiden ved bitsskruetrækker. En masse e-forhandlere – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig dag-til-dag levering på en række varenumre online, men husk at det betinges af at bestillingen køres igennem inden et fastsat klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt skippet afsted forinden de lageransatte holder fyraften.

Enkelte internet butikker tilbyder fragt uden betaling på bitsskruetrækker online, men undertiden gælder det kun hvis man handler for et fastslået beløb. Ellers burde du udvælge den billigste leveringsmulighed, som i de fleste tilfælde er at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted.

Temmelig mange byggecentre foreslår afhentning hvor du køber billig bitsskruetrækker derhjemme men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4 og Davidsen. Byggekæderne frembyder blandt andet afhentning af bitsskruetrækker i disse områder:

Sønderborg, Ishøj, Horsens, Jyllinge, Risskov, Ballerup, Vordingborg, Højbjerg, Rønne, Odense, Hobro, Viborg, Fredericia, Middelfart, Charlottenlund, Brøndby, København, Frederiksberg, Aabenraa, Hedensted, Frederiksværk, Tårnby, Dragør, Nærum, Greve, Lystrup, Gentofte, Glostrup, Roskilde, Vanløse, Nørresundby, Helsingør, Farum, Esbjerg, Randers, Aalborg, Tilst, Gladsaxe, Ikast, Vallensbæk, Værløse, Ølstykke, Brønshøj, Albertslund, Hjørring, Taastrup, Struer, Brabrand, Solrød Strand, Aarhus, Svendborg, Hillerød, Nyborg, Nakskov, Virum, Kalundborg, Hørsholm, Brønderslev, Haderslev, Slagelse, Stenløse, Thisted, Varde, Korsør, Lyngby, Odder, Hedehusene, Silkeborg, Køge, Kolding, Åbyhøj, Haslev, Holstebro, Herlev, Skive, Nykøbing Falster, Birkerød, Rudersdal, Frederikssund, Lillerød, Allerød, Holbæk, Skanderborg, Søborg, Frederikshavn, Rødovre, Kokkedal, Ringsted, Valby, Grenaa, Hvidovre, Næstved, Herning, og Vejle, .

Klik-og-hent ift. bitsskruetrækker er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Nordsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når man ser på data fremstår det klart, at folk tit søger efter fx køb bitsskruetrækker og bitsskruetrækker online. Vi ser derudover tit online shoppere efterspørge blandt andet bitsskruetrækker priser, bitsskruetrækker tilbud og billig bitsskruetrækker, foruden de velkendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark og Bygma.

Få rabat på bitsskruetrækker

Det er efterhånden yderst ukompliceret for købere at vurdere prisniveauet på billige bitsskruetrækker online fra forskellige internet forretninger, og derved har en hel del online butikker været nødt til at tvinge salgspriserne på bitsskruetrækker betragteligt, og i øvrigt tilbyde fragt uden gebyr.

Derfor kan det imidlertid vise sig tiden værd at sammenligne flere internet webshops efter tilbud og rabatter på bitsskruetrækker online inden du gennemfører din handel, således at man er usvigeligt sikker på at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Silvan.

Man bør dog ikke overse, at såfremt en online shop annoncerer billige bitsskruetrækker online for en pris der virker usædvanlig billig, så er det mange gange være et karakteristika der viser en snydagtig internet handler. Køb med kort er dog omfattet af en ordning, der hjælper dig som køber overfor snydagtige internet forretninger.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du drage nytte af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at dække regningen på bitsskruetrækker over en længere periode. Dette foreslåes normalt ved niche webshops, i modsætning til de kendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan og Bygma.

Når der ses på tallene bliver det klart, at mennesker mange gange kigger efter blandt andet køb bitsskruetrækker og billig bitsskruetrækker. Derudover oplever vi typisk internet shoppere søge efter bl.a. bitsskruetrækker priser, bitsskruetrækker tilbud samt bitsskruetrækker online.

Læs eksisterende kunders meninger

Trustpilot bringer dig faktisk belejlige muligheder for at inspicere en stor portion aktuelle brugeres observationer og på grund af dette er det smart, at du ser nærmere på e-butikkens ratings før du bestiller billige bitsskruetrækker online.

Facebook tilbyder for øvrigt ret fordelagtige metoder til at få indtryk af internet selskabets troværdighed. Desuden ser vi mange internet webshops som giver kunderne mulighed for at registrere en omtale af deres køb, som tillige bør benyttes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk shopper billige bitsskruetrækker online på en e-shop bør de de facto gennemløbe netbutikkens betingelser, men det er i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, særligt hos de store byggekæder som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Et andet forslag er at efterse om online forretningen er e-mærket, siden det typisk er et fingerpeg om at e-shoppen retter sig efter de opstillede regler, udover at internet firmaet jævnligt efterses af fagfolk som mestrer lovene på området.

Desuden giver det dig anledning til bistand, hvis du skulle få udfordringer i processen med din shopping med bitsskruetrækker. Ydermere rekommanderer vi at køberen er vidende om de væsentligste retningslinjer i forbindelse med købet af bitsskruetrækker online, f.eks. hvilken ombytningsret internet forhandleren har.

Derfor er det tillige afgørende, at man permanent beholder ens kvitteringsmail, så man til enhver tid vil kunne bevidne sin bestilling af bitsskruetrækker, ligegyldig om man handler hos XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen eller Harald Nyborg.

Søren gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Lars Larsen gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Lone V gav 5 stjerner

Som altid

Anna H gav 5 stjerner

god service

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot indebærer sådan set solide genveje til at efterse forskellige aktuelle konsumenters meninger og herved tilråder vi, at du kigger på e-shoppens vurderinger inden du køber billige bitsskruetrækker online. Facebook tilbyder tilsvarende ret så ærlige genveje til at få kendskab til online butikkens kundefokus.
2Flere internet firmaer præsterer levering uden gebyr på bitsskruetrækker, men oftest afkræver det at du bestiller for en konkret pris. Derudover burde du foretrække den mest betalelige leveringsmanér, som tit er at få bragt din bestilling til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig mange gange omvendt ualmindeligt fleksibel. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
3Inden folk bestiller billige bitsskruetrækker hos en shop på nettet kunne man faktisk kigge på forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig spændende. Ligeledes er det at foretrække at køber er oppe på mærkerne omkring de vigtigste vedtægter der kan influere på bestillingen af billige bitsskruetrækker online, til eksempel den returneringsret e-shoppen kører med.
4En masse e-forhandlere udlover heldigvis en lang række forskellige billige leveringstyper til bitsskruetrækker. Det mest almindelige er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter dine nye varer når der er tid til det. Løsningen er nemlig i høj grad smart, samt desuden tilmed den mest prisbevidste slags levering.
5Det har vist sig at være rigtig ukompliceret for internetbrugere at vurdere prisniveauet online på billige bitsskruetrækker fra forskellige online forretninger, og ergo frembyder de fleste online firmaer levering uden betaling. Men det kan til hver en tid blive smart at se nærmere på forskellige webbutikker efter udsalg og tilbud forinden du shopper, så du er garanteret at modtage den laveste pris.
6Den mindst kostelige leveringsmetode vil til enhver tid være at du selv henter varerne, men det forudsætter at du har bopæl med kort afstand til internet webshoppens tilholdssted. Den mulighed for levering kan i nogle tilfælde være rigtig afgørende i tilfælde af at vi mangler bitsskruetrækker fluks. Alternativt så sikrer nogle enkelte online virksomheder gebyrfri levering, men undertiden er det betinget af at du handler for et fastsat beløb.
7Fragtperioden er meget vigtig såfremt du absolut skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, så derfor er det naturligvis essentielt at du ser det estimerede leveringstidspunkt for bitsskruetrækker. Størstedelen af online virksomheder tilbyder billig dag-til-dag fragt på en lang række varenumre, som kræver at bestillingen anbringes inden et fastslået klokkeslæt.
8Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omsluttet af en retningslinje, hvilket garanterer dig som kunde imod fup online butikker. Som en anden løsning kunne du udnytte en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at dække omkostningerne i flere bidder.
9Generelt anbefaler vi at kontrollere om internet forretningen er godkendt af e-mærket, grundet at det skulle være et signal om at e-forretningen retter sig efter dansk lovgivning, samt at den undertiden revideres af jurister der har meget erfaring med vilkårene på området. Inden nogen shopper billige bitsskruetrækker hos en netbutik kunne de for at være sikker gennemse netshoppens forretningsvilkår.