Bygpris.dk

Blå Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Det er naturligvis super afgørende at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Nogle byggekæder har et enormt varesortiment, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden bare blå elhøvl.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige blå elhøvl fra netbutik til netbutik. Enkelte har fokus på lave priser, hvorimod øvrige har service. Du bør tænke over hvad du foretrækker.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan det overvejes at vælge en netbutik, som tilbyder rådgivning til valg af blå elhøvl.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Derfor skal man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede butikker, som kan bidrage til ubekymrethed når du skal handle online. Det vil nogle se en fordel i.
De gængse byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og hermed har folk adgang til at handle online og transportere produkterne selv. Herigennem har man chancen for at undvære fragten, samt samtidig hente varerne nu og her.
De store byggecentre forhandler produkter fra adskillige specialbutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt sortiment af blå elhøvl online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker er iværksætterfirmaer, der oftest er dansk ejede, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte når du køber blå elhøvl online på deres webshop.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online kan du få billigere priser.
Alverdens nicheforretninger på nettet er eksperter i de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Følgelig kan du modtage mere anvendelig service fra medarbejdere der er eksperter i netop blå elhøvl.
Danmarks største byggecentre

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag ca. 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

blå elhøvl silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

blå elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af over 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

blå elhøvl bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

blå elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af ca. 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der viser sig typisk overraskende hovedpiner i tilfælde med større projekter, og ergo vil det være vigtigt at der afsættes rigeligt med tid i køreplanen, med det formål at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
2Det er en god idé at spørge om assistance til dele af projektet, navnlig såfremt det er krævende ombygninger. Omfattende byggeprojekter behøver flere personer. I øvrigt vil det være mere produktivt og sjovere når man ikke er ene om det.
3Ved projekter udenfor har vejret en væsentlig rolle. Derfor må du med jævne mellemrum tjekke vejrprognosen i dagene op til arbejdets start, så du undgår at det med et brag begynder at vælte ned netop som du vil påbegynde det krævende projekt.
4Der er vældig mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube faciliterer overvældende meget almennyttig information, specielt forudsat at man benytter den engelske version.
5Man kan spørge om offentligt tilskud til renoveringer. Det kan man få når ombygningen er klimavenligt. Tilskudet forudsætter dermed at byggeriet påvirker naturen.
6Måske kan det blive at have noget at sige at du har alle materialer parat i god tid før du iværksætter håndværket. Du har god gavn af at sammenfatte en punktforms oversigt hvoraf der fremgår de materialer du har brug for, og som det næste gennemløbe punkterne, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
7Det bør overvejes hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at få professionel assistance til dele af det. Når du sikrer dig hjælp fra en professionel kan det være en god idé at få tilbud fra diverse leverandører.
8Du skal på ingen måde undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke beklædning inklusiv sikkerhedssko som sikring med henblik på hændelige ulykker. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke har assistance fra en fagmand.
9Længe før du indleder byggeprocessen må det være vildt vigtigt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der være en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
10Du vil aldrig nogensinde mangle værktøj. Ofte kan det vise sig fundamentalt at have det ved hånden før du igangsætter byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at påregne de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
11Typisk vil det vise sig fundamentalt at lave en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har kontrol over udgifterne. Det må være behjælpeligt at tage noter til samtlige udgifter, og efterfølgende nedskrive omkostningen ved dem en ad gangen.
12Godt forarbejde er vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør lave en klar plan, der dikterer hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, og derudover en numerisk orden. Vær konkret idet du nedskriver oversigten.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er temmelig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

En række internet firmaer tilbyder i dag diverse billige leveringsmidler til blå elhøvl. Den mest moderne er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er jo ultra smart, og oftest tilmed den billigste slags levering.

Du burde på samme måde tænke over at vælge udbringning hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Løsningen viser sig i regelen en tak mindre billig, men omvendt ultra ukompliceret ift. blå elhøvl online. Den prisbilligste type af levering er utvivlsomt at du selv henter ordren, hvilket står og falder med at du befinder dig i nærheden af online virksomhedens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på blå elhøvl er naturligvis temmelig vital forudsat man skal bruge ordren inden for kort tid, så derfor er det rigtig vigtigt at vi tjekker leveringstiden for blå elhøvl. En hel del internet handler – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – annoncerer billig dag-til-dag levering på en række af deres varer online, som trods alt regnes ud fra at ordren lægges forud for et bestemt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få produkterne ordnet inden personalet får fri.

En række e-butikker frembyder gratis levering på blå elhøvl online, men i mange tilfælde kun såfremt du aftager for en fastsat sum. Alternativt skulle du gribe den mest billige fragtløsning, der oftest vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop.

De store byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig blå elhøvl online men afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder fx click-and-collect på blå elhøvl i disse områder:

Grenaa, Nykøbing Falster, Tårnby, Valby, Solrød Strand, Hillerød, Helsingør, Skive, Middelfart, Vejle, Ølstykke, Aabenraa, Dragør, Herlev, Varde, Næstved, Søborg, Horsens, Brønshøj, Åbyhøj, Holbæk, Charlottenlund, Vordingborg, Hørsholm, Randers, Slagelse, Nakskov, Ringsted, Vanløse, Lyngby, Ballerup, Albertslund, Herning, Aarhus, Nærum, Frederikshavn, Værløse, Hobro, Roskilde, Holstebro, Viborg, Nørresundby, Svendborg, Brøndby, Sønderborg, Odense, Silkeborg, Lystrup, Greve, Kolding, Haderslev, Hjørring, Brabrand, Rudersdal, Nyborg, Birkerød, Odder, Vallensbæk, Allerød, København, Skanderborg, Frederikssund, Fredericia, Ishøj, Ikast, Risskov, Rødovre, Lillerød, Jyllinge, Stenløse, Struer, Glostrup, Højbjerg, Virum, Kokkedal, Taastrup, Gentofte, Hedensted, Brønderslev, Køge, Esbjerg, Thisted, Hedehusene, Frederiksværk, Frederiksberg, Haslev, Tilst, Kalundborg, Gladsaxe, Hvidovre, Rønne, Korsør, Farum, og Aalborg, .

Klik-og-hent ift. blå elhøvl er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland), Sjælland (Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når man ser på statistikkerne er det markant, at internetbrugere mange gange søger efter for eksempel blå elhøvl tilbud og blå elhøvl online. Vi ser derudover som regel mennesker kigge efter eksempelvis blå elhøvl priser, køb blå elhøvl og billig blå elhøvl, plus de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Spar penge på blå elhøvl

Det har vist sig at være super hensigtsmæssigt for folk at tjekke tilbud på billige blå elhøvl online i blandt forskellige internet shops, og til gengæld har flere internet foretagender fundet det nødvendigt at tvinge salgspriserne på blå elhøvl kolossalt, og derudover sikre levering uden beregning.

Det kan dog stadigvæk vise sig lønnende at se nærmere på indtil flere internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på blå elhøvl online forinden du køber, således at du ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris. Kig ikke bare på de gængse byggecentre som 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Du må imidlertid huske på, at i tilfælde af at en netbutik tilbyder billige blå elhøvl online til en tilbudspris som virker ufattelig billig, bør det i nogle tilfælde være en indikation på en svindel webshop. Køb med betalingskort er i hvert fald inkluderet i en foranstaltning, som forsvarer dig overfor uægte online forretninger.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du bruge en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afdrage pengene til blå elhøvl over en længere periode. Dette tilbydes typisk hos online nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Ved kig i søgedata bliver det markant, at mennesker jævnligt søger efter blandt andet blå elhøvl online og blå elhøvl priser. Derudover oplever man som regel netshoppere lede efter for eksempel køb blå elhøvl, blå elhøvl tilbud og billig blå elhøvl.

Analyser tidligere brugeres meninger

Trustpilot medfører adskillige fornemme chancer for at kigge nærmere på mange nuværende forbrugeres meninger og af den grund er det en hjælp, at du beser e-shoppens omtaler forinden du køber billige blå elhøvl online.

Facebook yder ligeledes fuldkommen ærlige genveje til at få indsigt i e-handlens troværdighed. Her møder vi en række online varehuse i Danmark som gør det muligt at give en vurdering af købsoplevelsen, som også bør anvendes til at bedømme kundernes tilfredshed.

Forinden nogen køber billige blå elhøvl online i en internet virksomhed kan de i og for sig gennemse dens betingelser, men det er gerne ikke særlig spændende, særligt med de velkendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

En anden løsning kunne derfor være at bemærke hvorvidt internet firmaet er verificeret af e-mærket, siden det typisk er en påvisning af at internet butikken forsvarer de danske regler, og at internet forretningen lejlighedsvis vurderes af specialister der har indsigt i retningslinjerne.

Dette er en god mulighed for hjælpende service, såfremt du udsættes for problemer som følge af din shopping med blå elhøvl. Endvidere kan det anbefales at køberen er vidende om de væsentligste bestemmelser der indvirker på købet af blå elhøvl online, eksempelvis den returret online firmaet tilsikrer.

Her er det ydermere vigtigt, at man til enhver tid bevarer ens ordremail, således man til enhver tid kan vidne om købet af blå elhøvl, uagtet om man har bestilt hos Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen eller XL-Byg.

Christian Møller gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Lars gav 4 stjerner

Nemt køb

Lars gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Karen gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 gode råd til online indkøb
1Leveringsdygtigheden er jo ret så væsentlig om vi har brug for dine nye produkter om få sekunder, så herved er det relativt væsentligt at du studerer leveringstidspunktet for blå elhøvl. Masser af online webshops stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varenumre, men husk at det står og falder med at du bestiller forinden et konkret klokkeslæt.
2Det er jo efterhånden ualmindeligt ligetil for os alle at vurdere tilbud online på billige blå elhøvl i blandt flere webshops, og derved lover flere online selskaber fragt uden gebyr. Trods dette kan det imidlertid blive indbringende at eftergå enkelte webshops efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, sådan at man er garanteret at få fat i den bedste pris.
3Indtil flere e-shops i Danmark tilbyder portofri levering på blå elhøvl, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man handler for en bestemt sum. Som alternativ skal du overveje den mest letkøbte fragtmetode, som oftest er at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver beklageligvis lige så vel særligt ukompliceret. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog altid være selv at hente ordren.
4Adskillige forhandlere på nettet tilbyder efterhånden et hav af forskellige billige fragtløsninger til blå elhøvl. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din pakke på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså ekstremt fleksibel, og oftest ydermere den mindst kostelige fragtmetode.
5Den mest letkøbte leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter pakken, hvilket stiller krav om at du opholder dig i kort afstand af webshoppens adresse. Den leveringsversion er jo super vigtig hvis du har behov for blå elhøvl fluks. Alternativt så præsterer nogle e-handler i Danmark levering uden beregning, men tit er det forbeholdt når man shopper for en konkret sum.
6Generelt går vi ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under en orden, hvilket garanterer køberen imod snydagtige internet foretagender. Som alternativ bør du bruge en løsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at klare regningen over en periode.
7Vi tilråder generelt at kigge hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det kan være en sikkerhed for at webbutikken efterfølger de gældende danske regler, og at internet shoppen af og til besøges af fagfolk som kender vedtægterne på området. Forinden folk shopper billige blå elhøvl i en butik bør de til hver en tid se på shoppens handelsaftale.
8Forinden nogen bestiller billige blå elhøvl på en netshop kunne de i reglen overveje shoppens betingelser, dog er det bare en omfattende opgave. Dertil foreslåes det at kunden er obs på de vigtigste forhold der kan have indflydelse på shopping af billige blå elhøvl online, for eksempel hvilken ombytningspolitik internet forretningen har.
9Trustpilot yder adskillige strålende muligheder for at kigge på flere aktuelle forbrugeres reflektioner og på grund af dette rekommanderer vi, at du vurderer webshoppens kritik forinden du shopper billige blå elhøvl online. Facebook bringer dig tilsvarende fuldt ud fantastiske metoder til at få indblik i e-butikkens kundetilfredshed.