Bygpris.dk

Black & Decker Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder sælger et stort sortiment af produkter, og andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden bare Black & Decker elhøvl.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af Black & Decker elhøvl.
Ifald du har brug for produkterne med det samme eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Dette er specielt en mulighed ved de store byggekæder.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige Black & Decker elhøvl fra byggemarked til byggemarked. En del fokuserer på billige priser, og nogle har en høj grad af service. Du må tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Det er naturligvis utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du læse netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og som følge af det har du valget om at købe online og hente byggematerialerne selv. I kraft af det er det muligt at undgå fragtomkostningen, samt samtidig få fat i produkterne nu og her.
De velkendte byggekæder sælger produkter fra talrige nicheshops, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af Black & Decker elhøvl online.
De store byggemarkeder er populære og kendte firmaer, som bidrager til øget sikkerhed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netbutikker har en enorm viden om de varer de sælger online, da de ikke sælger andet. Derfor vil du få mere erfaren hjælp fra folk der er specialister i netop Black & Decker elhøvl.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at bestille Black & Decker elhøvl online fra deres webshop.
De fleste webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få en skarpere pris.
De største byggekæder i Danmark
Black & Decker elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Black & Decker elhøvl bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af over 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af mere end 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Black & Decker elhøvl silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Black & Decker elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1For byggeprojekter udendørs kan vejret få en fundamental rolle. På grund af dette kan du jævnligt tage notits af meldingerne om vejret i tiden op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at piske ned bedst som du arbejder hårdt på det avancerede byggeprojekt.
2Man vil ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. Tit kan det være fornuftigt at have grejet klar før du tager fat på dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at indkalkulere de her udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
3Det kan vise sig at være essentielt at udarbejde en budgetoversigt for projektet, så man har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være forstandigt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende nedfælde ens købspris for dem én efter én.
4Der viser sig som regel uforudsigelige problemer ved omfattende projekter, og derfor viser det sig essentielt at man har afsat betragtelig tid i kalenderen, som gør at man kan være overbevist om at nå i mål til tiden.
5Måske du burde regne på hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde fremskaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Når du vil benytte professionel assistance kan du spare penge ved at at indhente tilbud fra forskellige selskaber.
6Der er rigelige mængder af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube bringer dig ekstremt meget gavnlig oplysning, i særlig grad hvis man benytter engelske søgeord.
7Man kan hente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det gives i tilfælde hvor byggeriet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at projektet påvirker planeten.
8Forberedelse vedbliver at være vejen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du anbefales at nedskrive en gennemarbejdet plan, der beskriver hvilke gøremål der skal laves på hvilke dage, og derudover en nummerorden. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af strategien.
9Du må på ingen måde negligere dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj bl.a. sikkerhedssko der beskytter dig med henblik på eventuelle skader. Det er vigtigt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
10Potentielt kan det blive betydningsfuldt at du har de presserende byggematerialer handlet ind i god tid før du indleder dit byggeprojekt. Du får god gavn af at forfatte en enkel huskeliste hvorpå der noteres alle de ting der bliver brug for, og dernæst efterse punkterne, med øje for at du sikrer dig at du har styr på det.
11Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst ift. omfattende byggeprojekter. Nogle ombygninger stiller krav om flere personer. Desuden er det mere produktivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
12Før du indleder byggeprocessen kan det være ganske essentielt at være sikker på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig diverse regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
De mest vellidte byggekæder
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ret så betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % giver dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er enormt betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er ret så godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En del internet webshops yder heldigvis flere billige fragttyper til Black & Decker elhøvl. En af de mest populære er i dag at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig særligt let gængelig, samt oftest tilmed den mest prisbevidste slags levering.

Du burde omvendt beslutte dig for at få ordren sendt til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden er for det meste et hak mere omkostningsfuld, men desuden vældig gnidningsløs ift. Black & Decker elhøvl online. Den mest billige type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, hvilket er betinget af at du har bopæl tæt på e-forhandlerens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på Black & Decker elhøvl er selvfølgelig meget aktuel i tilfælde af at man skal bruge varen inden for få dage, og i det øjemed er det utvivlsomt vigtigt at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato ved Black & Decker elhøvl. Mange e-forretninger – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varer online, som imidlertid tager udgangspunkt i at bestillingen placeres forud for et angivent tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer klar forinden pakkemedarbejderne får fri.

Nogle få forhandlere på nettet præsterer portofri fragt på Black & Decker elhøvl online, men typisk er det under forudsætning af at der shoppes for en konkret pris. Som alternativ skal man udvælge den mest billige metode til levering, som typisk vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted.

En hel del webshops giver klik-og-hent hvor man bestiller billig Black & Decker elhøvl derhjemme og selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen og Bauhaus. Byggemarkederne frembyder eksempelvis klik-og-hent på Black & Decker elhøvl i disse byer:

Brønderslev, Nykøbing Falster, Køge, Vanløse, Hedensted, Aalborg, Hillerød, Hjørring, Jyllinge, Valby, Rødovre, Hørsholm, Kolding, Nyborg, Albertslund, Slagelse, Birkerød, Herning, Aabenraa, Gladsaxe, Nærum, Herlev, Hedehusene, Roskilde, Frederikssund, Frederikshavn, Greve, Holbæk, Korsør, København, Allerød, Brønshøj, Odder, Vejle, Helsingør, Hobro, Struer, Thisted, Silkeborg, Haslev, Sønderborg, Rudersdal, Varde, Kalundborg, Hvidovre, Glostrup, Horsens, Randers, Holstebro, Ballerup, Åbyhøj, Vordingborg, Farum, Stenløse, Dragør, Nakskov, Skanderborg, Virum, Esbjerg, Lyngby, Odense, Lillerød, Vallensbæk, Tilst, Frederiksværk, Taastrup, Aarhus, Ishøj, Svendborg, Ikast, Højbjerg, Lystrup, Værløse, Nørresundby, Solrød Strand, Fredericia, Charlottenlund, Skive, Viborg, Rønne, Ringsted, Frederiksberg, Kokkedal, Haderslev, Grenaa, Risskov, Ølstykke, Gentofte, Søborg, Næstved, Middelfart, Tårnby, Brøndby, og Brabrand, .

Click-and-collect ift. Black & Decker elhøvl er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland) og Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden).

Når man kigger i data bliver det tydeligt, at online shoppere ofte søger for eksempel køb Black & Decker elhøvl og billig Black & Decker elhøvl. Derudover ser vi mange gange internet shoppere lede efter bl.a. Black & Decker elhøvl priser, Black & Decker elhøvl online samt Black & Decker elhøvl tilbud, plus de kendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Få rabat på Black & Decker elhøvl

Det er jo rigtig let for internetbrugere at finde information om priser på billige Black & Decker elhøvl online på forskellige e-handler, og altså har massevis af online firmaer ikke kunne lade være med at stampe prisniveauet på Black & Decker elhøvl kolossalt, og ydermere tilbyde fragt uden beregning.

Det kan til hver en tid blive gavnligt at sammenholde forskellige webbutikker efter udsalg og tilbud på Black & Decker elhøvl online før du køber, således at du ikke er i tvivl om at få den skarpeste pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Man skal dog ikke overse, at såfremt en internet webshop udlover billige Black & Decker elhøvl online til en pris som virker utrolig billig, er det i nogle tilfælde være et faresignal om en svindel e-forhandler. Bestillinger med kort er dog omfattet af et regulativ, der forsvarer os overfor fup butikker på nettet.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du vælge en afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du tilstræber at finansiere beløbet til Black & Decker elhøvl over flere uger. Dette fås normalt ved nichebutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Når man kigger i data står det tydeligt, at online shoppere som regel kigger efter for eksempel Black & Decker elhøvl priser og Black & Decker elhøvl online. Derudover oplever man som regel folk lede efter for eksempel køb Black & Decker elhøvl, Black & Decker elhøvl tilbud og billig Black & Decker elhøvl.

Læs eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot fører til tilpas uafhængige chancer for at studere mange forhenværende konsumenters tanker og på grund af dette er det prisværdigt, at du kigger på online butikkens ratings forinden du køber billige Black & Decker elhøvl online.

Facebook genererer ydermere uden sammenligning strålende metoder til at få indsigt i internet webshoppens kundefokus. Foruden det ser vi en del webshops hvor du kan skrive en kritik af virksomhedens service, som tilmed burde tages i brug til at fornemme hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige Black & Decker elhøvl online i en internet webshop bør man de facto gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens forretningsvilkår, det er dog i mange tilfælde en tidskrævende opgave, især hos de gængse byggecentre som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark og Bygma.

Et andet alternativ kunne derfor være at finde ud af om internet selskabet er støttet af e-mærket, fordi det længe har været en forsikring om at internet butikken imødekommer de danske regler, foruden at shoppen nu og da ses til af jurister der har meget erfaring med reglerne.

Dette er desuden din chance for støtte, når du møder udfordringer i processen med din ordre på Black & Decker elhøvl. Derudover går vi ind for at du er på vagt for de væsentligste vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af Black & Decker elhøvl online, eksempelvis hvilken bytteret internet butikken tilsikrer.

Her er det desuden afgørende, at man når som helst bibeholder ens ordremail, så man altid vil kunne bekræfte bestillingen af Black & Decker elhøvl, ligegyldig om man handler hos Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus eller Stark.

Susanne gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Michael L gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Camilla gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Marianne gav 4 stjerner

Rigtig god service

9 tips til online indkøb
1Før folk bestiller billige Black & Decker elhøvl på en e-butik kan de for at være på den sikre side overveje deres vilkår, det er dog tit ikke videre interessant. Tillige slår vi et slag for at kunden er oppe på mærkerne omkring de primære betingelser der spiller ind i forbindelse med shopping af billige Black & Decker elhøvl online, til eksempel den bytteret e-shoppen lover.
2Fragtperioden er selvfølgelig vældig relevant ifald du behøver din pakke om kort tid, og af den grund er det sandelig afgørende at man finder den forventede leveringsdato for Black & Decker elhøvl. En lang række internet butikker byder på billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre, men som trods alt er forudsat at bestillingen køres igennem inden et aftalt klokkeslæt.
3Det er jo efterhånden i høj grad uproblematisk for internetbrugere at prissammenligne online på billige Black & Decker elhøvl på flere netshops, og for det lover masser af online butikker portofri levering. Derfor kan det imidlertid være udbytterigt at tjekke diverse firmaer på nettet efter tilbud forud for at du gennemfører dit køb, så man er tryg ved at antage den mest betalelige pris.
4Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, hvilket beroer på at du lever nær online butikkens adresse. Den leveringsmetode er naturligvis ualmindeligt vigtig hvis vi absolut skal bruge Black & Decker elhøvl nu og her. Alternativt så garanterer nogle enkelte firmaer på nettet gratis levering, men typisk kun når man bestiller for et fastsat beløb.
5Trustpilot frembringer regulære troværdige chancer for at tyde adskillige andre forbrugeres evalueringer og derved er det smart, at du besigtiger internet forhandlerens ratings før du køber billige Black & Decker elhøvl online. Facebook bringer dig på samme måde visse passende chancer for at få et kig ind i e-butikkens kundefokus.
6Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Bestillinger med kort er omsluttet af en retningslinje, som begunstiger folk imod uægte internet outlets. Som en alternativ mulighed burde du bruge et tilbud som eksempelvis ViaBill, når du higer efter at betale pengene ude i fremtiden.
7En hel del e-forretninger tilbyder nu om dage mange forskellige billige fragtmuligheder til Black & Decker elhøvl. En yndling er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, og så kan du blot hente din bestilling når det passer dig. Den er jo ekstremt problemfri, og oftest desuden den mest letkøbte leveringsmodel.
8En række outlets på nettet sikrer fragt uden omkostninger på Black & Decker elhøvl, men oftest er det så nødvendigt at der indkøbes for et bestemt beløb. Alternativt kan man udvælge den mest letkøbte leveringsløsning, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et afhentningssted. Denne bliver gerne ydermere særligt uproblematisk. Den mindst kostelige leveringsløsning kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
9Vi anbefaler at bemærke hvorvidt e-shoppen er godkendt af e-mærket, siden det skulle være en angivelse af at internet shoppen forstår de danske regler, tillige med at webbutikken tit revideres af eksperter som er meget bekendte med vilkårene. Inden nogen shopper billige Black & Decker elhøvl hos en e-shop kunne man principielt tage stilling til deres regler.