Bygpris.dk

Bloknøgle


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige bloknøgle hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på gode priser, og andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal beslutte hvad du helst vil have.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du med fordel handle hos en netbutik, som tilbyder sparring og vejledning omkring bloknøgle.
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør man kende byggeshoppens regler.
Flere byggecentre fremviser et bredt produktudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør overveje om det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover blot bloknøgle.
Såfremt du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte produkterne personligt. Det er særligt et alternativ i de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette kan du se fordele ved.
De velkendte byggecentre er tilgængelige i hele landet, og af den grund har mange tilbuddet om at bestille online og hente byggematerialerne selv. I kraft af det har du chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, og ovenikøbet hente produkterne nu og her.
De gængse byggemarkeder køber produkter fra talrige nicheshops, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort udvalg af bloknøgle online.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, som tit er dansk ejede, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe ved at handle bloknøgle online på deres webshop.
Diverse niche netbutikker ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse varer. På grund af det får du formentlig en høj grad af anvendelig hjælp fra personale der er specialister i netop bloknøgle.
Alverdens specialiserede netshops er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få et ekstra godt tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
bloknøgle jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af ca. 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

bloknøgle silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

bloknøgle harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

bloknøgle bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af over 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Således kan du ofte tage et kig på femdøgnsprognosen i de dage der er op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er godt i gang med det omfattende projekt.
2Inden du påbegynder byggeprojektet kan det blive ultra fornuftigt med en forsikring om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor vil der være diverse regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
3Du finder et stort udvalg af vejledninger og videoer online som kan inspirere dig. Specielt YouTube er kilde til enormt meget konstruktiv info, særligt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
4Forberedelse vedbliver at være kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du anbefales at forfatte en klar plan, der beskriver hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær konkret når du laver arbejdsplanen.
5Man vil nødig fattes arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig af stor betydning at have værktøjet til rådighed idet du indleder arbejdet. Det er derudover en fordel at indkalkulere disse udgifter i dit budget.
6I nogle tilfælde kan man søge økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få forudsat at renoveringen hjælper miljøet. Det betinger at projektet influerer positivt på naturen.
7Ofte vil det vise sig af stor betydning at lave et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være fornuftigt at dokumentere alle poster, og efterfølgende dokumentere beløbet for hver eneste af dem.
8Der viser sig typisk overraskende problemer i tilfælde med større byggeprojekter, og følgelig er det essentielt at der afsættes rimelig tid i planen, med det formål at man er ubekymret om at nå det inden ens deadline.
9Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at have de påkrævede byggematerialer klar forud for at du tager fat på dit byggeprojekt. Du har fordel af at forfatte en overskuelig indkøbsliste som indeholder de materialer du skal bruge, og derefter gennemløbe hvert eneste punkt, således at du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
10Du skal aldrig nedprioritere sikkerheden, så glem ikke påklædning bl.a. sko og hjelm der skåner dig imod hændelige uheld. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke får professionel assistance.
11Måske du burde tage til overvejelse om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere bør købe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Forudsat at du indhenter professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at søge en pris fra forskellige selskaber.
12Det kan være en god idé at søge assistance til projektet, hovedsageligt i tilfælde af krævende projekter. Store ting kræver mere end en person. Samtidig bliver det hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med andre.
De bedst vurderede byggecentre
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er enormt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er ekstremt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

En lang række internet selskaber tilbyder efterhånden alverdens billige leveringsmetoder til bloknøgle. En af de mest benyttede er nu om stunder afhentningssteder, hvor du selv afhenter produkterne på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er altså super fremkommelig, samt desuden også den mindst kostelige form for levering.

Du bør omvendt forsøge at få det leveret hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Metoden bliver for det meste et hak mere omkostningsfuld, men derudover i høj grad problemfri ift. bloknøgle online. Den mest billige slags levering vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, som jo forudsætter at du bor i nærheden af e-firmaets byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på bloknøgle kan vise sig at være ualmindeligt vigtig om du mangler dine nye varer om få sekunder, så af den grund er det ganske fornuftigt at du ser nærmere på leveringstiden ved bloknøgle. Størstedelen af netbutikker – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig levering på næste hverdag på masser af produkter online, men glem ikke at det er forudsat at ordren lægges forud for et aftalt tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få pakken fikset før lagermedarbejderne har fyraften.

Enkelte online butikker sikrer levering uden gebyr på bloknøgle online, men tit er det betinget af at du indkøber for en bestemt sum. Alternativt må du overveje den mest billige type af levering, der tit vil være at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted.

De fleste netshops udlover afhentning hvor du bestiller billig bloknøgle online og afhenter i butikken. For eksempel Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene tilbyder bl.a. afhentning af bloknøgle i disse områder:

Hedensted, Skanderborg, Svendborg, Højbjerg, Farum, Esbjerg, København, Brabrand, Tårnby, Aabenraa, Herlev, Vallensbæk, Værløse, Hørsholm, Greve, Roskilde, Herning, Ikast, Hobro, Nørresundby, Odense, Køge, Haslev, Glostrup, Åbyhøj, Viborg, Virum, Varde, Birkerød, Frederiksværk, Sønderborg, Slagelse, Helsingør, Lillerød, Lyngby, Næstved, Ølstykke, Brønderslev, Rudersdal, Fredericia, Frederikshavn, Vordingborg, Valby, Stenløse, Korsør, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Middelfart, Taastrup, Vejle, Hvidovre, Tilst, Horsens, Holbæk, Solrød Strand, Ishøj, Allerød, Lystrup, Søborg, Nyborg, Frederikssund, Gladsaxe, Hillerød, Grenaa, Ringsted, Nærum, Brønshøj, Kolding, Hjørring, Gentofte, Struer, Brøndby, Risskov, Silkeborg, Kalundborg, Skive, Hedehusene, Holstebro, Kokkedal, Aalborg, Randers, Albertslund, Odder, Jyllinge, Rønne, Rødovre, Aarhus, Vanløse, Thisted, Nakskov, Ballerup, Dragør, Haderslev, og Frederiksberg, .

Afhentning af bloknøgle er muligt i de fleste områder af landet: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland), Sjælland (Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når der ses på data bliver det tydeligt, at mennesker jævnligt kigger efter fx billig bloknøgle og bloknøgle priser. Foruden dette ser vi ofte netshoppere efterspørge for eksempel køb bloknøgle, bloknøgle online samt bloknøgle tilbud, plus de gængse byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Stark.

Bedste tilbud på bloknøgle

Det er jo efterhånden ret så simpelt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige bloknøgle online på flere webbutikker, og så har de fleste internet selskaber i Danmark været nødt til at nedskære prisniveauet på bloknøgle drastisk, og endda byde på billig fragt.

Derfor kan det til hver en tid vise sig gavnligt at kigge forbi forskellige outlets på nettet efter tilbud på bloknøgle online forinden du gennemfører din handel, så man er på den sikre side med at indhente den laveste pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Man må bare huske på, at hvis en netshop forhandler billige bloknøgle online for en pris der kan virke himmelråbende billig, kunne det undertiden være et symbol på en falsk internet virksomhed. Kortbestillinger er heldigvis dækket ind under en bestemmelse, hvilket støtter folk overfor uoprigtige online outlets.

Generelt går vi ind for kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ bør du overveje en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere pengene til bloknøgle over flere uger. Dette tilbydes normalt hos online nichebutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

Når man kigger i data fremstår det tydeligt, at mennesker mange gange søger blandt andet køb bloknøgle og billig bloknøgle. Man ser desuden tit mennesker søge efter bl.a. bloknøgle tilbud, bloknøgle online og bloknøgle priser.

Analyser andre menneskers synspunkter

Trustpilot yder regulære gunstige genveje til at beskue en hel del andre konsumenters observationer og derfor er det godt, at du læser internet webshoppens anmeldelser forud for at du køber billige bloknøgle online.

Facebook byder på tillige ret hensigtsmæssige genveje til at få et kig ind i internet shoppens pålidelighed. Tilmed ser vi faktisk internet shops hvor man kan skrive en kritik af deres køb, som ligeledes kan bruges til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige bloknøgle online hos en internet handler burde de altid gennemgå dens regler, men det er almindeligvis ikke særlig spændende, særligt ved de udbredte byggecentre som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

En anden løsning kan være at kigge om online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, da det almindeligvis er en sikring om at internet forhandleren føjer de officielle regler, og at e-shoppen fra tid til anden kigges til af specialister der er indført i de gældende bestemmelser.

Det giver dig chance for at få bistand, hvis du møder problemer i forbindelse med dit køb af bloknøgle. Ydermere er det godt at køber er omhyggelig omkring de elementære retningslinjer gældende for købet af bloknøgle online, som fx hvilken ombytningsret internet firmaet tilsikrer.

I den relation er det tilmed afgørende, at man permanent sikrer ens købsbekræftelse, så man i fremtiden kan bevise sin bestilling af bloknøgle, uanset om man har bestilt fra Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4 eller Stark.

Ole Mortensen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Lars gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Ole T gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Henrik gav 5 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til når du køber online
1Fragtperioden kan være virkelig afgørende ifald vi skal bruge varerne fluks, så derfor er det øjensynligt centralt at man finder det anslåede leveringstidspunkt for bloknøgle. En hel del online forretninger giver løfte om billig dag-til-dag fragt på en hel del varenumre, men som trods alt tager udgangspunkt i at orden realiseres forud for et givent klokkeslæt.
2Det har vist sig at være temmelig smertefrit for alle og enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige bloknøgle på diverse internet firmaer i Danmark, og derfor frembyder flertallet af internet webshops fri fragt. Men det kan immervæk være lønnende at granske flere internet shops i Danmark efter billige priser forinden du færdiggør din shopping, således at man er tryg ved at opnå den mest betalelige pris.
3De fleste online outlets tildeler nu et bredt udvalg af billige løsninger til levering til bloknøgle. En af de mest populære er i vore dage afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din ordre når det passer dig bedst. Fragttypen er nemlig super uproblematisk, og ofte tillige den billigste leveringsform.
4Før nogen handler billige bloknøgle i en online butik behøver de for at være på den sikre side sætte sig ind i dens forretningsbetingelser, dog er det tit et tidskrævende projekt. Herudover er det fornuftigt at kunden er hensynstagende til de vigtigste betingelser der kan have indvirkning på købet af billige bloknøgle online, som for eksempel den returpolitik internet butikken benytter.
5Visse firmaer på nettet lover levering uden betaling på bloknøgle, men for det meste er det påkrævet at du køber for en fastsat pris. Ellers kan du tage den mest letkøbte leveringsversion, der tit er at få dem til at levere bestillingen til en pakkeshop. Den bliver en gang i mellem samtidig ultra smertefri. Den mest prisbevidste form for levering kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
6Trustpilot fremskaffer i højeste grad fornemme chancer for at se nøjere på en stor portion eksisterende kunders kritik og derfor er det godt, at du gransker online butikkens vurderinger forinden du shopper billige bloknøgle online. Facebook frembringer tillige tilpas pålidelige genveje til at få indblik i e-shoppens popularitet.
7Vi foreslår generelt at tjekke hvorvidt e-handlen er tilsluttet e-mærket, fordi det almindeligvis er et billede på at internet forhandleren opretholder gældende dansk lovgivning, og at internet shoppen af og til besigtiges af fagmænd der har megen viden om lovene på området. Forinden folk shopper billige bloknøgle hos en e-forretning bør de i virkeligheden betragte webbutikkens forretningsvilkår.
8Den billigste leveringstype vil altid være at du selv henter ordren, som desværre nødvendiggør at du lever nærved internet butikkens hjemsted. Den slags levering kan være usædvanlig væsentlig hvis man har behov for bloknøgle nu og her. Alternativt så garanterer visse e-butikker levering uden betaling, men typisk kræver det at der bestilles for et fastslået beløb.
9Vi tilråder generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med kort er dækket ind under en bestemmelse, der bistår dig som kunde imod snydagtige online varehuse. Som en alternativ mulighed kan du vælge en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du agter at klare pengene over et længere tidsrum.