Bygpris.dk

Bondesten pristjek

I tabellen herunder har vi listet 9 webshops der sælger bondesten, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 9.741 kr., som er hele 37 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 bondesten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: rødmix slået kant gråmix grå

Størrelser: 8 cm 9 cm 5 cm 6 cm 10 cm 7 cm

Brands: IBF RBR

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt relevant at tjekke, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne handle hos en webshop, hvor du tilbydes hjælp til valg af bondesten.
Du skal kende de regler butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Du bør derfor undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Nogle byggekæder præsterer et stort produktudvalg, imens nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du bør forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare bondesten.
Hvis du skal bruge varerne nu og her eller bare har lyst til at undvære fragten, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige bondesten fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på de bedste tilbud, og øvrige vil have faglig sparring. Du bør vide hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og landskendte butikker, som kan bidrage til ubekymrethed når du shopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De store byggekæder udbyder varer fra flere producenter, og hermed kan du købe fra et bredt udvalg af bondesten online.
De gængse byggemarkeder finder du i store dele af landet, og som følge af det har folk tilbuddet om at handle online og hente materialerne på eget initiativ. Derfor kan du overveje at undgå fragtomkostningen, samt samtidig få fat i varerne straks.

Nichewebshop

Forskellige nicheforhandlere er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Altså bør du modtage mere informativ service fra personale der er specialister i lige præcis bondesten.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online bør du få skarpere priser.
Flertallet af nichebutikker er små familievirksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne sågar lokalt nær dig. Dem kan du støtte når du bestiller bondesten online hos dem.
De største byggemarkeder i Danmark
bondesten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

bondesten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

bondesten silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

bondesten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Før du igangsætter byggeriet må det være ekstremt betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
2Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed ift. væsentlige projekter. Omfangsrige ting gør krav på flere mennesker. Desuden viser det sig mere effektivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
3Glem ikke at du kan få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det fås såfremt renoveringen er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte kræver altså at byggeriet forbedrer naturen.
4For projekter udenfor kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Således bør du med jævne mellemrum tage notits af prognosen for vejret i dagene før projektets begyndelse, så du slipper for at det uanmeldt starter med at stå ned i stænger bedst som du er godt i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
5Der kan findes utrolig mange hjælpeartikler og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Især YouTube tilbyder enorme mængder nyttig oplysning, særligt når man benytter engelske søgeord.
6Du skal nødig gå på kompromis med din sikkerhed, så husk påklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der hjælper dig overfor potentielle skader. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, især ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
7Du kunne tænke over om det er muligt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at investere i professionel assistance til opstarten af det. Når du vil benytte assistance fra en fagmand kan det godt betale sig at hente tilbud fra forskellige firmaer.
8Planlægning er metoden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du bør nedskrive en velovervejet strategi, der viser hvilke opgaver du vil lave på hvilken dag, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du nedskriver din agenda.
9Der præsenterer sig som regel uforudsete problemer når det handler om krævende projekter, og følgelig vil det være betydningsfuldt at man afsætter rigeligt med plads i agendaen, således at man er tryg ved at nå i mål.
10Ofte vil det være afgørende at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være behjælpeligt at nedskrive hver eneste udgiftspost, og herefter dokumentere omkostningen ved dem én efter én.
11Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at have de fornødne materialer parat i god tid før du går i gang med dit arbejde. Du kunne med fordel udfærdige en hurtig oversigt hvoraf der fremgår de materialer du får brug for, og dernæst tjekke hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er klar.
12Du skal på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig smart at have grejet til rådighed når du går løs med arbejdet. Du bør i øvrigt huske at indregne disse udgifter i din økonomiske plan.
De bedst vurderede byggekæder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som naturligvis er yderst overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

Temmelig mange forretninger på nettet tildeler nu til dags en hel del forskellige billige leveringsmidler til bondesten. Den mest almindelige er nu om dage at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er nemlig vældig simpel, samt i mange tilfælde desuden den mest betalelige slags levering.

Du bør tillige påtænke at få ordren sendt til din bopæl eller til hvor du arbejder. Løsningen viser sig som oftest en lille smule mindre billig, men samtidig vældig nem for bondesten online. Den mest billige løsning vil dog altid være at du selv henter produkterne, som desværre beroer på at du fysisk befinder dig lige ved e-firmaets butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på bondesten kan være vældig essentiel ifald vi mangler varerne om et øjeblik, så med det formål er det utvivlsomt meningsfuldt at vi tjekker det anslåede leveringstidspunkt ved bondesten. En hel del online outlets – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 dags levering på en lang række produkter online, men glem ikke at det påkræver at bestillingen anbringes forinden et fast tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få ordren sendt afsted før pakkepersonalet har fri.

Flere internet outlets garanterer portofri fragt på bondesten online, men i de fleste tilfælde kun når du indkøber for et konkret beløb. I øvrigt bør du tage den billigste leveringsudgave, hvilket typisk er at få leveret din bestilling til en pakkeshop.

Flere byggemarkedskæder yder afhentning hvor du køber billig bondesten online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggemarkederne giver bl.a. klik-og-hent på bondesten i disse byer:

Hvidovre, Nærum, Valby, Albertslund, Aalborg, Aabenraa, Grenaa, Varde, Odder, Glostrup, Vordingborg, Brøndby, Ikast, Nakskov, Hedehusene, Risskov, Rudersdal, Charlottenlund, Skive, Herning, Vallensbæk, Holstebro, Gladsaxe, Hillerød, Sønderborg, Brønderslev, Frederiksberg, Helsingør, Skanderborg, Vanløse, Randers, Kokkedal, Hedensted, Brabrand, Højbjerg, Hørsholm, Allerød, Struer, Viborg, Jyllinge, Nyborg, Ishøj, Virum, Lystrup, Tilst, Tårnby, Dragør, Hobro, Birkerød, Brønshøj, Lillerød, Korsør, Odense, Gentofte, Lyngby, Næstved, Hjørring, Solrød Strand, Esbjerg, Silkeborg, Frederikshavn, Køge, Kalundborg, Haderslev, Haslev, Thisted, Kolding, Herlev, Frederiksværk, Taastrup, Ballerup, Rødovre, Ølstykke, Fredericia, Greve, Frederikssund, Roskilde, Nykøbing Falster, Slagelse, Åbyhøj, Stenløse, Middelfart, Svendborg, Vejle, København, Farum, Aarhus, Rønne, Horsens, Holbæk, Ringsted, Nørresundby, Værløse, og Søborg, .

Klik-og-hent for bondesten er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at folk ofte søger blandt andet billig bondesten og bondesten priser. Vi ser derudover som regel online shoppere efterspørge for eksempel køb bondesten, bondesten online samt bondesten tilbud, plus de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

Rabat på bondesten

Det er jo ret hensigtsmæssigt for folk at søge information om priser på billige bondesten online hos flere internet selskaber, og af den grund har en lang række internet firmaer været tvunget til at presse prisniveauet på bondesten markant, og ovenikøbet byde på fragt uden betaling.

Dog kan det ikke desto mindre være fordelagtigt at prøve enkelte internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på bondesten online før du gennemfører dit køb, således at du er velinformeret til at indhente den skarpeste pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Du må lige meget hvad være årvågen med, at ifald en online butik udlover billige bondesten online for en pris som anses for helt ekstremt fordelagtig, kunne det for det meste være et karakteristika der viser en uærlig e-handler. Bestillinger med kort er på den anden side omsluttet af en lovbestemmelse, der begunstiger os imod svindlende forhandlere på nettet.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du overveje en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere regningen på bondesten af flere omgange. Det foreslåes som regel i nichebutikker, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Ved kig i data er det tydeligt, at netshoppere mange gange søger efter fx bondesten priser og bondesten online. Derudover oplever man typisk mennesker søge fx køb bondesten, bondesten tilbud samt billig bondesten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg bondesten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

Varen kommer præcis som ønsket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Varianter: rødmix slået kant gråmix grå

Størrelser: 6 cm 7 cm 5 cm 8 cm 9 cm 10 cm

Brands: IBF RBR

Udforsk folks oplevelser

Trustpilot bringer dig nogenlunde stabile muligheder for at se nøjere på en række øvrige køberes tanker og af den grund er det klogt, at du vurderer online firmaets ratings inden du færdiggør din shopping med billige bondesten online.

Facebook resulterer i endvidere en lang række pæne løsninger til at få indsigt i netbutikkens kundefokus. Tilmed møder vi en del internet varehuse hvor man kan afgive en omtale af købsoplevelsen, som ydermere bør drages fordel af til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk handler billige bondesten online på en netshop burde man altid gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke videre interessant, specielt med de gængse byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen og Bauhaus.

En anden mulighed kan være at efterse om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det bør være en indikation om at online firmaet forsvarer de opstillede regler, foruden at netbutikken af og til monitoreres af sagkyndige der mestrer bestemmelserne på området.

Dette er desuden din anledning til at blive hjulpet, ifald du får besvær ved din handel med bondesten. Tilsvarende er det smart at du er hensynstagende til de mest basale retningslinjer der kan have indvirkning på købet af bondesten online, som for eksempel den byttepolitik netshoppen kører med.

På grund af dette er det ydermere essesentielt, at man stadig opbevarer ens e-mail kvittering, således man altid kan bevise bestillingen af bondesten, hvad end man har handlet fra Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark eller Davidsen.

Peter Hansen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Erik gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Else gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Helle gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

9 gode råd til online shopping
1Generelt går vi ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en bestemmelse, som beskytter folk overfor snydagtige online forhandlere. Alternativt burde du vælge en afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du har i sinde at godtgøre betalingen over et længere tidsrum.
2Masser af e-butikker frembyder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige former for levering til bondesten. En af favoritterne er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig yderst fremkommelig, samt endda tillige den mest prisbevidste fragttype.
3Forinden nogen shopper billige bondesten hos en internet webshop behøver de utvivlsomt se på netshoppens vilkår, det er dog ofte ikke særlig spændende. Desuden slår vi et slag for at kunden er på vagt for de mest essentielle vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige bondesten online, fx den byttepolitik e-butikken lover.
4Det er jo efterhånden temmelig simpelt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet online på billige bondesten i blandt diverse online webshops, og herved frembyder de fleste internet butikker fragt uden gebyr. Men det kan imidlertid være fordelagtigt at efterprøve et par forskellige internet webshops efter tilbud og rabat inden du placerer ordren, så man ikke er i tvivl om at opnå den mindst kostelige pris.
5Generelt tilråder vi at se hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærket, hvilket kan være et kendetegn for at netshoppen understøtter de gældende danske regler, foruden at online firmaet nu og da besigtiges af sagkyndige som behersker bestemmelserne på området. Før folk køber billige bondesten i en forhandler på nettet behøver man uden tvivl overveje netshoppens handelsaftale.
6Leveringstiden kan vise sig at være ualmindeligt vigtig såfremt du mangler pakken lige om lidt, så i det øjemed er det ganske relevant at du besigtiger den estimerede leveringsdato på bondesten. En lang række shops på nettet giver billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer, men det er underforstået at bestillingen gennemføres forinden et givent tidspunkt.
7Trustpilot bringer dig nogenlunde fordelagtige genveje til at læse ganske mange eksisterende køberes synspunkter og derved slår vi et slag for, at du kigger på internet selskabets kritik forud for at du shopper billige bondesten online. Facebook byder på desuden adskillige pæne løsninger til at få indblik i online virksomhedens pålidelighed.
8Nogle online forretninger byder på fragtfri levering på bondesten, men undertiden kun såfremt der aftages for en bestemt sum. I øvrigt kunne du overveje den mest prisbevidste fragtmetode, der gerne vil blive at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted. Muligheden er til tider ydermere ret så nem. Den mest prisbevidste slags levering er unægtelig at hente varerne selv.
9Den billigste leveringsmåde kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som dog er betinget af at du bor nær netshoppens arbejdslager. Den form for levering er jo super relevant hvis vi skal bruge bondesten inden for kort tid. Alternativt så lover indtil flere e-handler i Danmark portofri fragt, men typisk er det betinget af at der erhverves for et præcist beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk