Bygpris.dk

Bordfræser

Bernardo Bordfræser med rullebord T 500 PF - 230 V
8.166 kr.
Læs mere
Holzmann Bordfræser FS200S 230V
13.995 kr.
Læs mere
Bernardo Bordfræser med rullebord T 500 PR - 230 V
7.529 kr.
Læs mere
Bernardo Bordfræser med rullebord T 600 R - 230 V
9.450 kr.
Læs mere
Bernardo Bordfræser med rullebord T 600 R - 400 V
9.450 kr.
Læs mere
Bernardo Bordfræser T 650
10.997 kr.
Læs mere
Bernardo Bordfræser med rullebord T 500 PR - 400 V
7.529 kr.
Læs mere
Bernardo Bordfræser med rullebord T 500 PF - 400 V
8.166 kr.
Læs mere
Holzmann Bordfræser FS160L 230V
8.495 kr.
Læs mere
Holzmann Bordfræser FS160L 400V
8.495 kr.
Læs mere
Bernardo Bordfræser T 1300 E
66.366 kr.
Læs mere
Bernardo Bordfræser T 1300
55.088 kr.
Læs mere
Holzmann Bordfræser FS300SFP
43.995 kr.
Læs mere
Holzmann Bordfræser FS200 230V
12.749 kr.
Læs mere
Holzmann Bordfræser FS300SP
34.995 kr.
Læs mere
Holzmann Bordfræser FS200SF 230V
22.749 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et enormt sortiment af produkter, imens nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan tænke på om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover blot bordfræser.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige bordfræser fra netbutik til netbutik. En del giver lave priser, hvorimod nogle fokuserer på kompetent sparring. Du skal tænke på hvad du helst vil have.
For nogle er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne bestille ved et online byggecenter, hvor du får råd og vejledning til valg af bordfræser.
Når du har brug for varerne hurtigst muligt eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente produkterne selv. Det er hovedsageligt muligt i de udbredte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder når du handler online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Derfor skal man kende byggeshoppens regningslinjer.
Det er absolut super afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og anerkendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette kan du se fordele i.
De udbredte byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og herigennem har flertallet valget om at handle online og transportere varerne selv. Herigennem kan du undvære leveringsgebyret, samt tilmed få produkterne på kortere tid.
De kendte byggemarkeder forhandler varer fra talrige nicheshops, og af den grund kan du shoppe fra et bredt udvalg af bordfræser online.

Nichewebshop

De fleste niche webshops er opstartsvirksomheder, der typisk er danske, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Disse støtter du idet du køber bordfræser online på deres side.
Flertallet af små butikker ved ekstremt meget om deres varer, da de ikke sælger andre produkter. På grund af det vil du modtage endnu mere nyttig assistance fra personale med ekspertviden i lige præcis bordfræser.
Flertallet af nichespecifikke webshops producerer selv varerne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online vil du få skarpere priser.
De største byggecentre i Danmark

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

bordfræser silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

bordfræser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

bordfræser harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af over 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

bordfræser jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det bliver essentielt at du har de relevante byggematerialer handlet ind forinden du går i krig med projektet. Du bør sammensætte en punktforms indkøbsseddel som samler hver eneste ting som er nødvendige, og så gennemløbe punkterne, med det formål at du er overbevist om at du har det hele.
2Forberedelse vil altid være metoden til at lykkes med projektet. Du anbefales at nedskrive en klar strategi, som dikterer hvilke opgaver du vil lave hvornår, med en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp idet du nedskriver din strategi.
3Der præsenterer sig altid uventede problematikker i tilfælde med avancerede projekter, og af den grund er det væsentligt at der er afsat god nok plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan være afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
4Du skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. Typisk kan det være en fordel at du har værktøjet til disposition akkurat som du begynder på dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at tillægge omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
5Der ligger vældig mange instruktioner og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. Især YouTube tilbyder dig temmelig meget udbytterig oplysning, specielt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
6Måske burde du overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt bør anskaffe assistance fra en fagmand til dele af arbejdet. Såfremt du henter eksperthjælp vil det normalt anbefales at notere priser fra en håndfuld selskaber.
7Det er oplagt at få hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed i tilfælde af store ombygninger. Krævende opgaver bør udføres af flere folk. Endvidere må det blive mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
8Du skal unden ingen omstændigheder negligere dit eget helbred, så husk beskyttelse bl.a. sko og hjelm der skåner dig overfor hændelige skader. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke har assistance fra en fagperson.
9For opgaver udendørs kan vejret få en stor rolle. På grund af dette kan du ofte se vejrvarslen i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger bedst som du er midt i det vigtige byggeprojekt.
10Ofte vil det være betydningsfuldt at lave et regnskab for projektet, så du har styr på omkostningerne. Det må være fordelagtigt at tage noter til samtlige omkostninger, hvorefter man bør gennemgå udgiften ved dem alle sammen.
11Du kan søge et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få i tilfælde hvor byggeriet bidrager positivt til klimaet. Af få støtte forudsætter med andre ord at ombygningen gør en positiv forskel for miljøet.
12Før du starter arbejdet må det være ubeskriveligt fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl kan der være diverse retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
De mest vellidte byggemarkeder
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ret så flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er ultra godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

En stor portion outlets på nettet udlover på nuværende tidspunkt alverdens billige metoder til levering til bordfræser. Den mest benyttede er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er altså ultra uproblematisk, og desuden derudover den billigste fragttype.

Du kunne derudover udse dig at vælge at få leveret til din bolig eller til når du er på job. Denne viser sig typisk en smule mere omkostningsfuld, men til gengæld særligt uproblematisk ift. bordfræser online. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog altid være at hente produkterne selv, men den mulighed afhænger af at du befinder dig i nærheden af e-firmaets byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på bordfræser er jo særligt central hvis du behøver ordren om få sekunder, og med det formål er det i sandhed passende at man gransker den forventede leveringstid for bordfræser. En masse internet handler – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på massevis af varenumre online, som trods alt forudsætter at ordren aflægges forinden et bestemt klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få varerne klar inden lagerpersonalet drager hjemad.

Nogle enkelte forretninger på nettet lover fragt uden beregning på bordfræser online, men typisk er det forbeholdt når du aftager for et fastsat beløb. I øvrigt må man snuppe den prisbilligste fragtmulighed, som mange gange vil blive at få bragt produkterne til et afhentningssted.

Flere netbutikker foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig bordfræser online men afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark og Davidsen. Byggekæderne frembyder blandt andet click-and-collect på bordfræser i disse områder:

Kolding, Farum, Slagelse, Skanderborg, Nykøbing Falster, Middelfart, Brøndby, Korsør, Brønshøj, Fredericia, Holbæk, Ishøj, Lyngby, Varde, Glostrup, Roskilde, Esbjerg, Valby, Gladsaxe, Lillerød, Søborg, Tårnby, Holstebro, Kalundborg, Struer, Kokkedal, Jyllinge, Brønderslev, Åbyhøj, Frederiksberg, Gentofte, København, Odense, Hvidovre, Frederiksværk, Rudersdal, Ballerup, Stenløse, Herlev, Skive, Allerød, Virum, Horsens, Svendborg, Viborg, Grenaa, Helsingør, Rønne, Nærum, Aabenraa, Hjørring, Højbjerg, Ølstykke, Vordingborg, Frederikshavn, Taastrup, Ikast, Hørsholm, Brabrand, Solrød Strand, Hillerød, Hobro, Nørresundby, Silkeborg, Vallensbæk, Aarhus, Tilst, Nakskov, Haslev, Birkerød, Rødovre, Aalborg, Frederikssund, Ringsted, Hedensted, Sønderborg, Dragør, Herning, Randers, Værløse, Nyborg, Risskov, Køge, Næstved, Hedehusene, Vejle, Greve, Haderslev, Thisted, Lystrup, Vanløse, Charlottenlund, Albertslund, og Odder, .

Afhentning for bordfræser er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når man ser på tendenserne er det klart, at netshoppere tit søger efter bl.a. bordfræser tilbud og bordfræser priser. Vi ser derudover jævnligt netshoppere kigge efter bl.a. køb bordfræser, bordfræser online og billig bordfræser, plus de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Spar penge på bordfræser

Det er ret så bekvemt for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige bordfræser online fra diverse internet shops, og for det har mange internet forhandlere ikke kunne slippe for at nedskære salgspriserne på bordfræser drastisk, og endda sikre billig levering.

Det kan ikke desto mindre blive rentabelt at kontrollere forskellige forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på bordfræser online før du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at modtage den bedste pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Du skal bare ikke overse, at ifald en e-butik reklamerer billige bordfræser online for en udsalgspris der anses for ekstraordinært lav, burde det mange gange være en indikator for en uægte online forretning. Shopping med kort er trods alt omfavnet af Indsigelsesordningen, der forsvarer dig som kunde imod bedrageriske online firmaer.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage fordel af en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at honorere prisen på bordfræser ude i fremtiden. Det tilbydes som regel ved specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk søger blandt andet bordfræser tilbud og køb bordfræser. Man ser desuden mange gange online shoppere lede efter eksempelvis billig bordfræser, bordfræser priser samt bordfræser online.

Gennemsøg folks bedømmelser

Trustpilot tilbyder dig forholdsvis gavnlige løsninger til at gennemrode mange forhenværende køberes reflektioner og herved kan det anbefales, at du tager et kig på e-forhandlerens omtaler før du færdiggør din shopping med billige bordfræser online.

Facebook medfører også regulære habile chancer for at få en idé om e-firmaets kundefokus. Desuden er der nogle online firmaer som tilbyder kunderne at tilkendegive en evaluering af virksomhedens service, hvilket tilmed kan drages fordel af til at afveje kundetilfredsheden.

Forud for at nogen handler billige bordfræser online hos en e-forhandler bør man i reglen sætte sig ind i forhandlerens handelsbetingelser, men det er tit en omfattende opgave, særligt hos de store byggecentre som Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne derfor være at se nærmere på om internet butikken er verificeret af e-mærket, som længe har været et bevis på at internet forretningen lever op til de gældende danske regler, og at e-firmaet hyppigt monitoreres af fagmænd der mestrer lovgivningen.

Det giver dig chance for at blive hjulpet, ifald du oplever problemer ved din bestilling af bordfræser. Ydermere stiller vi forslag om at køber er omhyggelig omkring de mest vitale regler i forbindelse med købet af bordfræser online, som eksempelvis den byttepolitik netshoppen har.

Her er det ligeledes relevant, at man til enhver tid bibeholder ens købsbekræftelse, således man til enhver tid vil kunne bekræfte sit køb af bordfræser, ligegyldig om man har bestilt hos Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen eller Bauhaus.

Tina U gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Peter Andersen gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Marianne gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Tina Johansen gav 4 stjerner

Hurtigt og let

9 tips til køb på nettet
1Forinden nogen handler billige bordfræser hos en online webshop kunne man principielt løbe igennem webbutikkens regler, dog er det oftest ikke videre spændende. Desuden slår vi et slag for at køber er opmærksom på de grundlæggende retningslinjer der indvirker på handlen med billige bordfræser online, til eksempel hvilken bytteret webbutikken benytter.
2Flere e-shops i Danmark byder på fragt uden beregning på bordfræser, men tit kræves det at man køber for en konkret pris. Som alternativ skulle du foretrække den mindst kostelige fragttype, der oftest er at få kørt pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden er ofte endda i høj grad fremkommelig. Den mest letkøbte leveringsmodel er dog selv at hente produkterne.
3Det er jo vældig let for enhver at lave prissammenligning online på billige bordfræser på tværs af internet forretninger, og på grund af dette yder langt de fleste internet firmaer fri fragt. Trods dette kan det imidlertid vise sig lukrativt at efterse diverse e-firmaer efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at antage den mindst kostelige pris.
4Flere online forretninger giver efterhånden et bredt udvalg af billige former for fragt til bordfræser. En af de mest moderne er p.t. at få leveret til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de købte varer når du har tid. Leveringsformen er jo særdeles smertefri, samt mange gange også den mest letkøbte fragtmetode.
5Fragttiden kan i nogle tilfælde være super vital hvis vi mangler dine nye varer med det samme, og herved er det forholdsvis relevant at man ser nærmere på den estimerede leveringsdato for bordfræser. Temmelig mange online forretninger lover billig dag-til-dag fragt på utallige varer, men vær på vagt da det kræver at bestillingen placeres forud for et aftalt klokkeslæt.
6Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i et regelsæt, der assisterer køberen overfor bedrageriske internet outlets. Alternativt bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at honorere omkostningerne ude i fremtiden.
7Den prisbilligste fragtløsning er utvivlsomt selv at hente ordren, som dog forudsætter at du fysisk befinder dig i nærheden af e-butikkens bopæl. Den leveringsversion kan være virkelig central om man har behov for bordfræser om kort tid. Alternativt så lover indtil flere online outlets levering uden betaling, men tit er det så præmissen at man køber for et konkret beløb.
8Trustpilot leverer ganske gode genveje til at blive klogere på en længere række eksisterende køberes kritik og derfor anbefales det, at du besigtiger online webshoppens omtaler inden du handler billige bordfræser online. Facebook bringer dig lige så vel de facto fortræffelige muligheder for at få et kig ind i e-handlens popularitet.
9Vi foreslår generelt at finde ud af om online shoppen er e-mærket, som generelt er en indikation om at online webshoppen understøtter de gældende danske regler, udover at den lejlighedsvis overvåges af specialister der er indført i lovene på området. Forud for at nogen bestiller billige bordfræser hos en internet shop behøver man i princippet gennemlæse webshoppens handelsvilkår.