Bygpris.dk

Borepatron

Bernardo Borepatron arbor MT 3 - B 18
113 kr.
Læs mere
Bernardo Borepatron lysthus MT 5 - B 22
216 kr.
Læs mere
Bernardo Borepatron lysthus MT 3 - B 22
122 kr.
Læs mere
Bernardo Borepatron arbor MT 2 - B12
113 kr.
Læs mere
Bernardo Borepatron arbor MT 4 - B 18
150 kr.
Læs mere
Bernardo Borepatron arbor MT 3 - B 16
113 kr.
Læs mere
Bernardo Borepatron arbor MT 5 - B 16
216 kr.
Læs mere
Bernardo Borepatron arbor MT 4 - B 22
160 kr.
Læs mere
Bernardo Borepatron arbor MT 5 - B 18
216 kr.
Læs mere
Bernardo Borepatron arbor MT 2 - B 16
104 kr.
Læs mere
Bernardo Borepatron arbor MT 2 - B 18
113 kr.
Læs mere
Bernardo Borepatron arbor MT 4 / B 16
179 kr.
Læs mere
Bernardo Borepatron arbor MT 3 - B12
122 kr.
Læs mere
Bernardo Borepatron arbor MT 4 - B 24
160 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre præsterer et stort sortiment af varer, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du bør tænke over om det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden bare borepatron.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige borepatron alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på de bedste priser, imens øvrige satser på kompetent rådgivning. Du bør tænke over hvad der for dig betyder mest.
Det er absolut super afgørende at se, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers må du kigge andetsteds.
Når du vil have byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at spare fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed ved de store byggekæder.
For mange er byggeri ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at bestille ved en online byggeshop, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af borepatron.
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du undersøge firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og derved har de fleste valget om at handle online og transportere produkterne på eget initiativ. Herigennem har du valget om at slippe for leveringsgebyret, samt endda skaffe produkterne straks.
De velkendte byggecentre samler produkter fra adskillige producenter, hvorfor du kan bestille fra et bredt udvalg af borepatron online.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte butikker, som kan bidrage til ubekymrethed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, måske sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber borepatron online på deres webshop.
Flertallet af niche netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved forventes det at du får ekstremt nyttig sparring fra medarbejdere med ekspertviden i netop borepatron.
Flertallet af nicheforretninger på nettet er producenter af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

borepatron harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

borepatron silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

borepatron bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag over 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

borepatron jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Derfor må du regelmæssigt holde øje med vejrvarslen lige før igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uanmeldt begynder at stå ned i stænger når du netop er godt i gang med det komplekse projekt.
2Det er essentielt at have lavet et regnskab for istandsættelsen, så du har et overblik over økonomien. Det bør være rationelt at notere alle udgiftsposter, hvorefter man kan dokumentere ens udgift ved dem én efter én.
3Der er mange artikler og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube tilbyder dig betydelige mængder almennyttig viden, specielt forudsat at du søger på engelsk.
4Du må ikke se bort fra dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom hoved- og fodbeklædning som sikring mod mulige risici. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
5Godt forarbejde vil være metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at lave en velovervejet plan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke dage, samt en tilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp i sammensætningen af din plan.
6Du skal aldrig mangle værktøj. Tit kan det vise sig af stor betydning at du har grejet tilgængeligt akkurat som du iværksætter arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
7Der kommer ofte overraskende hovedpiner i tilfælde med store opgaver, og på grund af det kan det vise sig væsentligt at der er afsat tilstrækkelig tid i planen, så man kan være selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
8Det kan vise sig at have noget at sige at du har de fornødne materialer til rådighed på forhånd inden du begynder arbejdet. Du får god gavn af at lave en punktforms indkøbsseddel hvorpå der noteres det der bliver brug for, og dernæst gennemløbe listen, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
9Det er anbefalelsesværdigt at få en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt i tilfælde af store arbejdsopgaver. Flere byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Dertil må det være mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
10I visse tilfælde kan man søge tilskud fra det offentlige til byggerier. Det gives forudsat at byggeprojektet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte er altså betinget af at renoveringen har positiv betydning for naturen.
11Det kan give mening at tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at hente professionel hjælp til delelementer af det. Ifald du ønsker eksperthjælp vil det ofte være fordelagtigt at få priser fra en håndfuld selskaber.
12Forinden du går i gang med byggeriet kan det vise sig rimeligt afgørende at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er fantastisk flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket klart er enormt betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

Størstedelen af internet virksomheder tildeler nu til dags en lang række forskellige billige løsninger til levering til borepatron. En af de mest moderne er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo ret let gængelig, og mange gange tillige den billigste løsning til levering.

Du bør også afveje for og imod at bestille levering hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Leveringsmetoden bliver undertiden en smule mere pebret, men endvidere usædvanlig nem ift. borepatron online. Den mest prisbevidste mulighed for levering kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men den løsning står og falder med at du opholder dig tæt på online forretningens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på borepatron kan vise sig at være temmelig væsentlig om man mangler produktet om et øjeblik, så af den grund er det nemlig klogt at vi checker den anslåede leveringsdato på borepatron. Flere byggecentre – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig dag-til-dag fragt på mange varer online, men som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren gennemføres før et fast klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få produktet fikset forud for at de pakkeansatte har fri.

Enkelte online butikker yder fragt uden gebyr på borepatron online, men i mange tilfælde er det så præmissen at du indkøber for et fastslået beløb. Ellers burde du gribe den mest letkøbte slags levering, hvilket ofte er at få dem til at køre ordren til en pakkeshop.

En række netshops tildeler klik-og-hent hvor man køber billig borepatron hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix. Byggecentrene tilbyder for eksempel klik-og-hent på borepatron i følgende byer:

Nørresundby, Slagelse, Varde, Vejle, Frederiksberg, Værløse, Grenaa, Solrød Strand, Odense, Vanløse, Frederikshavn, Herlev, Tårnby, Hjørring, Taastrup, Lystrup, Fredericia, Korsør, Gentofte, Nakskov, Brøndby, Allerød, Ishøj, Hillerød, Køge, Næstved, Viborg, Ølstykke, Hørsholm, København, Haslev, Albertslund, Dragør, Horsens, Thisted, Brabrand, Vordingborg, Lillerød, Middelfart, Ringsted, Tilst, Lyngby, Valby, Søborg, Skive, Esbjerg, Frederiksværk, Risskov, Helsingør, Holbæk, Odder, Rødovre, Nærum, Hobro, Glostrup, Holstebro, Greve, Åbyhøj, Brønshøj, Stenløse, Herning, Højbjerg, Sønderborg, Kalundborg, Farum, Hvidovre, Rønne, Ikast, Vallensbæk, Aabenraa, Jyllinge, Gladsaxe, Haderslev, Charlottenlund, Silkeborg, Virum, Rudersdal, Kokkedal, Struer, Nyborg, Aarhus, Kolding, Roskilde, Brønderslev, Birkerød, Nykøbing Falster, Aalborg, Ballerup, Skanderborg, Svendborg, Frederikssund, Randers, Hedehusene, og Hedensted, .

Click-and-collect ift. borepatron er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Sydsjælland).

Når der ses på data er det markant, at folk jævnligt efterspørger for eksempel borepatron tilbud og borepatron priser. Derudover ser vi typisk folk søge efter eksempelvis køb borepatron, billig borepatron samt borepatron online, foruden de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Spar penge på borepatron

Det er jo efterhånden temmelig simpelt for os alle at lave prissammenligning på billige borepatron online i blandt flere outlets på nettet, og derved har utallige internet webshops været nødt til at formindske udsalgspriserne på borepatron betragteligt, og ovenikøbet love levering uden beregning.

Trods dette kan det trods alt være lønnende at prøve nogle enkelte forretninger på nettet efter tilbud på borepatron online inden du gennemfører din bestilling, således at du er skudsikker på at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Stark.

Man skal dog ikke overse, at når en e-forhandler udlover billige borepatron online til en salgspris som virker uhørt billig, burde det mange gange være en indikation på en uoprigtig internet forhandler. Betalinger med kort er ikke desto mindre indbefattet af Indsigelsesordningen, som hjælper køberen imod uoprigtige webshops.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ kan du anvende en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at betale beløbet til borepatron af flere omgange. Dette tilbydes normalt i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

Når vi ser på tendenserne bliver det markant, at folk tit søger bl.a. køb borepatron og billig borepatron. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere efterspørge bl.a. borepatron priser, borepatron tilbud og borepatron online.

Gennemsøg tidligere køberes vurderinger

Trustpilot forærer dig rigtig hæderlige muligheder for at blive klogere på en stor gruppe nuværende forbrugeres tanker og herved rekommanderer vi, at du beser online webshoppens vurderinger inden du placerer din ordre på billige borepatron online.

Facebook fremskaffer på samme måde en lang række gode muligheder for at få indblik i internet shoppens troværdighed. Her ses mange online virksomheder hvor det er muligt at registrere en kritik af ordreforløbet, som tilmed må tages i brug til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk køber billige borepatron online på en e-forretning behøver man for at være sikker gennemgå e-butikkens regler, dog er det typisk et tidskrævende arbejde, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Silvan.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at finde ud af om netshoppen er godkendt af e-mærket, siden det generelt er en angivelse af at e-butikken tilslutter sig de officielle danske regler, udover at den hyppigt kontrolleres af jurister som behersker reglementet på området.

Desuden får du lejlighed til at få bistand, ifald du forvoldes problemstillinger med din handel med borepatron. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at kunden er sat ind i de mest essentielle vedtægter gældende for købet af borepatron online, som fx den returrettighed online butikken tilbyder.

I den sammenhæng er det samtidig essesentielt, at man stadigvæk gemmer sin købsbekræftelse, så man senere vil kunne eftervise købet af borepatron, ligegyldig om man køber ved Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4 eller XL-Byg.

Mette gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Jens gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Anna Christensen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Jørgen gav 5 stjerner

Fremragende!

9 gode råd til online shopping
1Den mest betalelige leveringsmetode vil altid være at du selv henter ordren, men den løsning beroer på at du har bopæl lige ved webshoppens tilholdssted. Den løsning til levering kan være særligt aktuel om man mangler borepatron om et øjeblik. Alternativt så tilbyder indtil flere outlets på nettet portofri fragt, men i mange tilfælde stiller det krav om at der indkøbes for en bestemt sum.
2En række butikker på nettet sikrer levering uden beregning på borepatron, men typisk kræver det at man køber for et konkret beløb. Ellers bør du tage den billigste leveringsmodel, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted. Løsningen er af og til lige så vel usædvanlig fremkommelig. Den mindst kostelige leveringstype er unægtelig at hente produkterne selv.
3Inden folk shopper billige borepatron i en internet virksomhed bør de utvivlsomt studere netbutikkens handelsbetingelser, men det er mange gange et omfattende arbejde. Tilsvarende er det smart at køberen er obs på de grundlæggende reglementer der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige borepatron online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik online forhandleren tilbyder.
4Leveringshastigheden er jo ret vital såfremt vi skal bruge dine nye varer fluks, så herved er det skam aktuelt at du studerer den estimerede leveringstid for borepatron. En lang række internet forhandlere stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på massevis af produkter, som dog er påkrævet at bestillingen anbringes før et besluttet tidspunkt.
5Vi tilråder generelt at tjekke hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det almindeligvis er en forsikring om at webbutikken tilslutter sig de officielle danske regler, udover at butikken undertiden overværes af specialister der har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Forud for at folk handler billige borepatron på en internet butik behøver man når alt kommer til alt have øje for webshoppens handelsbetingelser.
6Trustpilot frembringer flere gunstige løsninger til at gennemsøge diverse aktuelle forbrugeres reflektioner og herved er det at foretrække, at du eksaminerer webshoppens ratings forinden du køber billige borepatron online. Facebook tilbyder ligeledes super værdifulde muligheder for at få et kig ind i webbutikkens kundefokus.
7Det er jo efterhånden usædvanlig simpelt for os alle at sammenligne priser online på billige borepatron i blandt diverse online forhandlere, og for det garanterer en lang række online butikker billig levering. Trods dette kan det immervæk være profitabelt at besigtige en række online forhandlere efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at man ikke er i tvivl om at opnå den billigste pris.
8Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfavnet af en bestemmelse, som sikrer kunden imod uægte internet firmaer. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at klare prisen senere.
9De fleste internet forhandlere frembyder nu om stunder diverse forskellige billige metoder til levering til borepatron. En af de mest anvendte er efterhånden pakkeshops, så du selv kan hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig temmelig nem, samt mange gange ydermere den mest prisbevidste mulighed for levering.