Bygpris.dk

Borsliber

Holzmann Borslibemaskine BSG13E
598 kr.
Læs mere
Holzmann Borslibemaskine BSG30PRO
12.998 kr.
Læs mere
JET Borslibemaskine 3-13mm
4.660 kr.
Læs mere
Holzmann Borslibemaskine BSG13PRO
4.674 kr.
Læs mere
JET Borslibemaskine 2-32 mm
17.185 kr.
Læs mere
PROMAC Metal Borslibemaskine VDG-13A
7.005 kr.
Læs mere
SC 200DGE A+B/DGT A+B Borsliber med borsliber A & B (6-45mm). Scantool
21.294 kr.
Læs mere
Borsliber 2,5-10 mm Bosch S41
478 kr.
Læs mere
Borsliber 3,5-10,0 mm 5032-00
225 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Af den grund skal man undersøge byggemarkedets betingelser.
Når du vil have varerne med det samme eller blot vil undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente varerne på egen hånd. Dette er navnligt et alternativ i de gængse byggekæder.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige borsliber fra byggecenter til byggecenter. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod andre giver faglig rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Nogle byggekæder præsterer et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot borsliber.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Hermed bør du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring borsliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder findes mange steder i landet, og i kraft af det har du adgang til at handle online og transportere produkterne personligt. Som følge af det er der mulighed for at undgå fragtgebyret, samt ovenikøbet få fat i produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder udbyder produkter fra diverse leverandører, og dermed kan du shoppe fra et stort sortiment af borsliber online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre firmaer, der tit drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du ved at bestille borsliber online på deres hjemmeside.
Forskellige online nichebutikker har en enorm viden om deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså formår de at yde en høj grad af informativ service fra mennesker med ekspertviden i netop borsliber.
Alverdens nicheforretninger på nettet er producenter af produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online kan du få en billig pris.
Danmarks største byggecentre
borsliber harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

borsliber silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

borsliber bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

borsliber jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af ca. 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der findes utrolig mange guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Særligt YouTube er formidler af meget nyttig oplysning, navnligt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
2Typisk vil det vise sig fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeri, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det må være en god idé at notere hver eneste udgift, og bagefter kortlægge billige priser på dem enkeltvis.
3Det vil vise sig vigtigt at du har de påkrævede byggematerialer parat på forhånd inden du igangsætter dit byggeprojekt. Du kunne med fordel sammensætte en enkel indkøbsliste hvorpå der noteres de materialer du skal bruge, og som det næste gennemgå hvert eneste punkt, med det formål at du er tryg ved at alt er på sin plads.
4Der viser sig altid uventede udfordringer ved omfattende opgaver, og følgelig vil det være vigtigt at der afsættes betragtelig plads i køreplanen, som gør at man kan være sikker på at nå i mål.
5Ved opgaver udenfor kan vejret få en vigtig rolle. Således kan du tit holde øje med vejrberetningerne når du nærmer dig starten på projektet, så du slipper for at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned netop som du arbejder hårdt på dit krævende byggeprojekt.
6Man bør ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Ofte vil det vise sig essentielt at have det tilgængeligt før du tager fat på byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at medregne de her udgifter i din økonomi.
7Du skal for alt i verden ikke glemme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom hjelm og sko der hjælper dig mod potentielle skader. Det er fundamentalt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer eksperthjælp.
8Husk at du kan søge støtte fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet ifald ombygningen er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter altså at ombygningen influerer positivt på miljøet.
9Forberedelse vedbliver at være metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du kunne overveje at lave en strømlinet arbejdsplan, som beskriver hvilke opgaver der skal løses på hvilken dag, og en tilhørende numerisk orden. Husk at være realistisk når du laver din agenda.
10Inden du starter dit byggeprojekt kan det være ekstremt centralt med en forsikring om, at byggeriet overholder loven. Alt efter din bopæl vil der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
11Det kan være en god idé at få en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt ved omfattende byggeopgaver. Omfangsrige byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil bør det blive mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
12Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du burde investere i hjælp fra en ekspert til delelementer af byggeriet. Hvis du vil benytte hjælp fra en professionel kan det godt betale sig at hente tilbud fra diverse virksomheder.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Scoren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % giver toprating, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

En hel del webshops i Danmark udlover efterhånden en række forskellige billige fragtløsninger til borsliber. Den mest anvendte er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte varer når det passer dig. Fragtløsningen er jo ultra smart, og tit endda den mest prisbevidste leveringsmetode.

Du kunne også planlægge at få produkterne bragt til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen er uheldigvis en sjat mindre billig, men omvendt yderst nem for borsliber online. Den mest prisbevidste mulighed for levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som dog nødvendiggør at du lever lige ved online webshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på borsliber er naturligvis yderst bestemmende i tilfælde af at vi behøver ordren om få sekunder, og derfor er det tydeligvis afgørende at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på borsliber. En hel del internet webshops – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på mange af butikkens varer online, men husk at det kræver at du når at bestille tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få varerne afsendt forud for at lagerpersonalet har fyraften.

Nogle internet selskaber sikrer fragt uden omkostninger på borsliber online, men i de fleste tilfælde kun ifald der handles for et fastsat beløb. Derudover bør man gribe den mest betalelige leveringsmåde, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at levere pakken til en pakkeshop.

Store webshops udlover afhentning hvor man bestiller billig borsliber hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og XL-Byg. De udlover eksempelvis afhentning af borsliber i følgende byer:

Helsingør, Hedensted, Farum, Lillerød, Skanderborg, Aabenraa, Odense, Nyborg, Nærum, Charlottenlund, Tilst, Aarhus, Gladsaxe, Hobro, Allerød, Højbjerg, Ringsted, Søborg, København, Herlev, Sønderborg, Hjørring, Varde, Odder, Kolding, Kalundborg, Thisted, Grenaa, Solrød Strand, Virum, Esbjerg, Birkerød, Korsør, Albertslund, Horsens, Rønne, Fredericia, Frederiksberg, Værløse, Brønshøj, Næstved, Dragør, Hillerød, Nykøbing Falster, Kokkedal, Frederikshavn, Hørsholm, Holbæk, Tårnby, Greve, Roskilde, Vallensbæk, Glostrup, Hvidovre, Brønderslev, Køge, Lyngby, Risskov, Vejle, Åbyhøj, Herning, Middelfart, Rødovre, Lystrup, Jyllinge, Vanløse, Skive, Haslev, Viborg, Slagelse, Struer, Ikast, Rudersdal, Ballerup, Ølstykke, Hedehusene, Brøndby, Nørresundby, Aalborg, Silkeborg, Ishøj, Vordingborg, Brabrand, Holstebro, Svendborg, Frederikssund, Stenløse, Nakskov, Valby, Gentofte, Randers, Haderslev, Frederiksværk, og Taastrup, .

Klik-og-hent ift. borsliber er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland).

Når vi kigger i statistikkerne er det markant, at mennesker ofte leder efter for eksempel billig borsliber og borsliber online. Vi ser desuden ofte netshoppere søge for eksempel borsliber priser, køb borsliber samt borsliber tilbud, foruden de kendte byggekæder som Stark, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

Få rabat på borsliber

Det er rigtig let for alle at analysere priser på billige borsliber online i blandt diverse webbutikker, og med det motiv har adskillige firmaer på nettet ikke kunne slippe for at reducere prisniveauet på borsliber drastisk, og ydermere garantere billig levering.

Det kan dog til hver en tid vise sig gunstigt at granske et par internet handler efter tilbud og rabatter på borsliber online inden du handler, så man er skudsikker på at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke kun på de store byggecentre som XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man skal blot ikke undervurdere, at ifald en internet shop udlover billige borsliber online til en pris der anses for ufattelig tiltalende, kunne det undertiden være et fingerpeg om en bedragerisk online shop. Betalinger med kort er på den anden side omfattet af en ordning, der beskytter en overfor uærlige internet virksomheder.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du drage fordel af et tilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at godtgøre regningen på borsliber over et længere tidsrum. Det tilbydes som regel i nichefokuserede webshops, men sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Når man ser på søgedata er det markant, at mennesker jævnligt leder efter blandt andet borsliber tilbud og køb borsliber. Foruden dette ser man som regel mennesker søge efter blandt andet borsliber priser, borsliber online samt billig borsliber.

Udforsk eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot præsterer relativt stabile chancer for at dechifrere forskellige andre kunders betragtninger og af den grund tilråder vi, at du analyserer internet virksomhedens omtaler forinden du lægger din bestilling på billige borsliber online.

Facebook fremskaffer også forholdsvis pålidelige metoder til at få kendskab til online butikkens kundefokus. Her er der mange netshops som tilbyder kunderne at ytre en bedømmelse af deres købsoplevelse, som lige så vel burde drages fordel af til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige borsliber online i en shop bør man i reglen overveje butikkens betingelser, det er dog undertiden ikke specielt ophidsende, især hos de store byggecentre som 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Et nemmere alternativ er at se om internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det generelt er en garanti for at e-shoppen tilslutter sig de gældende danske regler, tillige med at webshoppen løbende besøges af jurister der har megen viden om de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du lejlighed til opbakning, for så vidt du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med din bestilling af borsliber. Ydermere støtter vi at køber er på vagt for de vigtigste regler der kan have indflydelse på bestillingen af borsliber online, eksempelvis hvilken returrettighed butikken tilbyder.

I relation til det er det samtidig essesentielt, at man til enhver tid bibeholder sin ordremail, således man senere vil kunne vidne om sit køb af borsliber, uanset om man bestiller hos Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma eller Silvan.

Susanne Hansen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Rasmus M gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Lars V gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Pia P gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 tips til køb på nettet
1Størstedelen af internet varehuse frembyder nu et stort udvalg af billige fragtmetoder til borsliber. En der er meget populær er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente pakken når du har lyst. Leveringstypen er jo ultra gnidningsløs, samt mange gange ydermere den billigste fragtmulighed.
2Flere e-shops i Danmark lover fragt uden omkostninger på borsliber, men typisk er det betinget af at man handler for en konkret pris. Som alternativ burde man beslutte sig for den mest betalelige leveringsmanér, som i mange tilfælde er at få kørt pakken til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig uheldigvis også rigtig simpel. Den mest betalelige leveringstype er dog selv at hente varerne.
3Inden folk bestiller billige borsliber på en internet handler burde de til hver en tid løbe igennem virksomhedens regler, det er dog naturligvis ikke super interessant. Desuden går vi ind for at kunden er sat ind i de mest relevante forhold der indvirker på shopping af billige borsliber online, fx den returpolitik internet shoppen tilsikrer.
4Trustpilot byder på helt fornemme genveje til at sondere en række aktuelle køberes observationer og derfor tilrådes det, at du undersøger webshoppens kritik forinden du handler billige borsliber online. Facebook tilbyder dig for øvrigt aldeles gavnlige metoder til at få kendskab til online butikkens troværdighed.
5Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af en regel, som hjælper folk overfor bedrageriske online forretninger. Som en alternativ mulighed kan du anvende en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage prisen over en periode.
6Leveringstiden kan vise sig at være ekstremt relevant når man står og skal bruge dine nye varer lige om lidt, så med det formål er det øjensynligt klogt at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for borsliber. Flere internet selskaber giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varer, men vær obs på at det forudsætter at der bestilles tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
7Det er jo efterhånden særdeles uproblematisk for købere at finde de laveste priser online på billige borsliber på tværs af internet shops, og altså præsterer utallige internet forhandlere fragt uden gebyr. Det kan til hver en tid vise sig profitabelt at besigtige nogle få webbutikker efter tilbud og rabat forinden du handler, sådan at man er sikret at få den mindst kostelige pris.
8Den prisbilligste løsning til levering er uden tvivl selv at hente ordren, men dette står og falder med at du opholder dig lige ved online firmaets tilholdssted. Den fragtmulighed kan vise sig at være ekstremt væsentlig om du har brug for borsliber om få sekunder. Alternativt så yder nogle få online varehuse gratis levering, men i de fleste tilfælde påkræves det at du indkøber for en konkret pris.
9Vi tilråder at kontrollere hvorvidt netbutikken er e-mærket, da det burde være en tryghed om at e-butikken opfylder de officielle regler, udover at online butikken undertiden vurderes af specialister der forstår de gældende vilkår. Før folk handler billige borsliber i en online shop bør de på en vis måde bese virksomhedens regler.