Bygpris.dk

Bosch Girafsliber

Metabo Girafsliber LSV 5-225
5.840 kr.
Læs mere
Festool Girafsliber Planex easy LHS-E 225 EQ
7.256 kr.
Læs mere
Festool girafsliber - Langhalssliber med masser af kraft
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort sæt
9.895 kr.
Læs mere
Festool Planex Girafsliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 sæt
8.749 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort
4.955 kr.
Læs mere
MIRKA LEROS girafsliber 950cv, 225 mm
9.375 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK girafsliber VACUGLIDE ELS 225.1
5.384 kr.
Læs mere
ROKAMAT Girafsliber HERON
9.999 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt ProBuilder 81534
849 kr.
Læs mere
Kombi girafsliber 710 watt PowerPlus POWX0477
1.693 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt med LED lampe PowerPlus
1.182 kr.
Læs mere
Girafsliber til væg og loft PowerPlus 710W
1.195 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder har et stort varesortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare Bosch girafsliber.
Det er selvsagt meget afgørende at vide, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers må du lede andre steder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du med fordel handle hos en webshop, som kan give hjælp og vejledning omkring Bosch girafsliber.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige Bosch girafsliber fra webshop til webshop. Nogle giver gode tilbud, og øvrige satser på kompetent sparring. Du bør overveje hvad du foretrækker.
Hvis du har brug for produkterne hurtigt eller blot vil slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er i høj grad muligt i de store byggemarkeder.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor kende forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder har butikker i hele landet, og derfor har man adgang til at handle online og køre byggematerialerne personligt. Takket være dette kan man undgå leveringsomkostningen, og samtidig skaffe varerne med det samme.
De store byggecentre tilbyder varer fra mange forskellige nicheshops, hvorfor du kan købe fra et stort sortiment af Bosch girafsliber online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke webshops har et indgående kendskab til deres varer, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo bør du modtage ekstremt begavet sparring fra folk som er eksperter i lige præcis Bosch girafsliber.
Alverdens nicheforhandlere er iværksætterfirmaer, der oftest er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem bidrager du til idet du handler Bosch girafsliber online på deres side.
Diverse specialiserede netshops producerer selv de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få billigere priser.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bosch girafsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bosch girafsliber silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bosch girafsliber bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bosch girafsliber jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af flere end 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Længe før du opstarter dit byggeprojekt er det ekstremt afgørende at du sikrer dig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
2Der kommer jævnligt overraskende problemstillinger når det kommer til omfattende projekter, og som følge heraf er det vigtigt at man har afsat en del plads i handlingsplanen, som gør at man føler sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
3Muligvis vil det vise sig meningsgivende at have samtlige bygningsmaterialer disponible i god tid før du tager fat på dit arbejde. Du kan med fordel udfærdige en punktforms oversigt som indeholder alt der skal bruges, og så tjekke hver eneste ting, således at du er overbevist om at alt er som det skal være.
4Du må aldrig nogensinde forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj bl.a. hjelm og sko som beskytter dig imod potentielle uheld. Det er uundværligt at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
5Planlægning viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du bør overveje at liste en klar køreplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, og derudover en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du sammensætter arbejdsplanen.
6Man må aldrig nogensinde fattes værktøj. Jævnligt kan det vise sig meningsfuldt at du har det klar inden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at medtage disse udgifter i det økonomiske overblik.
7Det kan vurderes om du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for bør anskaffe assistance fra en fagperson til områder af byggeriet. Hvis du benytter professionel assistance vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra diverse håndværkere.
8Det kan vise sig at være godt at indhente assistance til byggeprojektet, i særdeleshed såfremt det er store byggerier. Krævende byggerier kræver flere personer. Samtidig viser det sig mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
9Typisk vil det være meningsfuldt at lave et regnskab for byggeriet, så man har styr på penge-delen af det. Det vil være en fordel at notere hver eneste udgiftspost, og så indsamle mulige tilbud på dem hver især.
10Ved projekter udenfor kan vejret få meget at sige. Af den årsag bør du løbende tage et kig på vejrforudsigelserne i forbindelse med projektets begyndelse, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at regne når du netop er godt i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Der ligger alverdens instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube giver enormt meget anvendelig viden, ikke mindst når man kigger på engelsk.
12Du kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få når projektet hjælper miljøet. Af få støtte beroer altså på at byggeprojektet har positiv indfyldelse på miljøet.
De bedst anmeldte byggecentre
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt overlegent. Ratingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ultra imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

Temmelig mange online firmaer yder på nuværende tidspunkt diverse billige former for levering til Bosch girafsliber. En favorit iblandt mange er for nærværende pakkeshops, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte varer når du har mulighed for det. Metoden er jo ultra smertefri, og oftest ligeledes den mest betalelige leveringsløsning.

Du kan også beslutte dig for at få ordren bragt til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Den er sædvanligvis en anelse mere omkostningsfuld, men omvendt ret så praktisk med Bosch girafsliber online. Den prisbilligste slags levering vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, men den mulighed forudsætter at du har bopæl tæt på e-shoppens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på Bosch girafsliber kan vise sig at være ret så relevant ifald man mangler produkterne om kort tid, og herved er det fuldt ud væsentligt at man undersøger det estimerede leveringstidspunkt på Bosch girafsliber. Størstedelen af e-forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – præsterer billig 1 dags levering på en hel del varenumre online, hvilket dog er underforstået at ordren aflægges forinden et fastsat klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få ordren klar inden personalet får fri.

En række online outlets garanterer levering uden beregning på Bosch girafsliber online, men tit er det kun gældende hvis man handler for et bestemt beløb. Ellers kunne man gribe den mest billige fragtmulighed, hvilket oftest er at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted.

Temmelig mange byggecentre giver klik-og-hent hvor du køber billig Bosch girafsliber online men selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan. De frembyder for eksempel afhentning af Bosch girafsliber i disse byer:

Albertslund, Ikast, Ballerup, Hvidovre, Valby, Højbjerg, Hillerød, Ringsted, Odense, Greve, Haslev, Frederikshavn, Frederikssund, Silkeborg, Frederiksværk, Tårnby, Holbæk, Struer, Søborg, Hjørring, Lyngby, Solrød Strand, Lillerød, Aarhus, Vordingborg, Risskov, Varde, Brøndby, Holstebro, Hobro, Aalborg, Thisted, Åbyhøj, Skive, Korsør, Ølstykke, Gladsaxe, Nærum, Randers, Nyborg, Esbjerg, Odder, Lystrup, Hedehusene, Skanderborg, Herning, Kalundborg, Svendborg, Grenaa, Næstved, Viborg, Tilst, Haderslev, Birkerød, Fredericia, Kokkedal, Middelfart, Køge, Taastrup, Nørresundby, Horsens, Brønderslev, Allerød, Roskilde, Gentofte, Nakskov, Farum, Helsingør, Nykøbing Falster, Dragør, Rødovre, Stenløse, Glostrup, Jyllinge, Frederiksberg, Rønne, Herlev, Kolding, Vanløse, Rudersdal, Charlottenlund, Ishøj, Brønshøj, Værløse, Sønderborg, Hørsholm, Vejle, Vallensbæk, Brabrand, København, Slagelse, Hedensted, Virum, og Aabenraa, .

Klik-og-hent af Bosch girafsliber er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland), Sjælland (Falster, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når der ses på data står det klart, at internetbrugere som regel kigger efter bl.a. Bosch girafsliber tilbud og Bosch girafsliber priser. Vi ser desuden typisk folk lede efter for eksempel køb Bosch girafsliber, billig Bosch girafsliber og Bosch girafsliber online, foruden de udbredte byggecentre som Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Få rabat på Bosch girafsliber

Det er særdeles nemt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige Bosch girafsliber online på flere forhandlere på nettet, og til tak har utallige netbutikker ikke kunne lade være med at reducere udsalgspriserne på Bosch girafsliber eftertrykkeligt, og i øvrigt yde billig fragt.

Derfor kan det stadigvæk være profitabelt at efterse forskellige internet forretninger efter udsalg og tilbud på Bosch girafsliber online før du gennemfører din handel, sådan at man er skudsikker på at få den laveste pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Du skal alligevel være så påvagt, at ifald en internet forhandler frembyder billige Bosch girafsliber online til en tilbudspris som kan ses som grænseløst beskeden, så er det i nogle tilfælde være en indikation på en uægte e-forhandler. Køb med gængse betalingskort er imidlertid inkluderet i en lov, som redder køber imod bedrageriske e-forretninger.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du drage nytte af et tilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at klare beløbet til Bosch girafsliber over et længere tidsrum. Dette foreslåes som regel ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Når vi ser på tendenserne er det markant, at folk ofte kigger efter blandt andet Bosch girafsliber tilbud og Bosch girafsliber online. Vi ser desuden tit mennesker søge fx køb Bosch girafsliber, billig Bosch girafsliber samt Bosch girafsliber priser.

Gennemsøg andre menneskers bedømmelser

Trustpilot tilbyder dig ret så hensigtsmæssige genveje til at vurdere en stor portion øvrige konsumenters kritik og herved anbefaler vi, at du tolker e-forhandlerens anmeldelser inden du shopper billige Bosch girafsliber online.

Facebook præsterer også fuldstændig fine chancer for at få et kig ind i online firmaets kundefokus. Desuden møder vi en række e-handler hvor det er muligt at udforme en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket også bør drages fordel af til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen handler billige Bosch girafsliber online i en webshop kan de egentlig gennemse forhandlerens forretningsaftale, dog er det typisk ikke videre spændende, særligt hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark og Bygma.

Et alternativ kunne måske være at tjekke hvorvidt e-handlen er e-mærke tilsluttet, fordi det er en angivelse af at online forretningen lever op til de gældende danske regler, og at e-forretningen løbende revurderes af fagmænd som har meget erfaring med vilkårene.

Dette er en god anledning til support, når du forvoldes problemer ved dit indkøb af Bosch girafsliber. Foruden dette er det smart at køber er hensynstagende til de mest vitale regler der kan have betydning for købet af Bosch girafsliber online, for eksempel hvilken returneringsret internet webshoppen benytter.

Derfor er det i øvrigt essesentielt, at man permanent beholder sin faktura e-mail, således man senere vil kunne bevise bestillingen af Bosch girafsliber, uanset om man har bestilt hos XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Tina M gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Mads O gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Lars Knudsen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Tina Knudsen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

9 tips til online indkøb
1Fragtperioden er rigtig vital hvis du absolut skal bruge din ordre inden for kort tid, og i det øjemed er det ganske aktuelt at vi kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på Bosch girafsliber. En del webshops reklamerer med billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer, som imidlertid står og falder med at ordren lægges inden et besluttet tidspunkt.
2Forinden folk shopper billige Bosch girafsliber i en e-handler burde man for at være sikker granske butikkens forretningsvilkår, men det er oftest en tidskrævende opgave. Endvidere er det anbefalelsesværdigt at køberen er vidende om de mest basale forhold der indvirker på købet af billige Bosch girafsliber online, som for eksempel den returpolitik internet forretningen garanterer.
3Trustpilot indebærer egentlig gode chancer for at gøre dig bekendt med mange tidligere konsumenters iagttagelser og herved er det at foretrække, at du beser internet forretningens kritik forud for at du shopper billige Bosch girafsliber online. Facebook tilbyder dig også evigt nyttige muligheder for at få en idé om internet webshoppens pålidelighed.
4Generelt går vi ind for handler med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er indbefattet af en anordning, hvilket passer på dig overfor uægte internet outlets. Som et alternativ kan du bruge en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du har til hensigt at godtgøre regningen over en længere periode.
5Den mest betalelige form for fragt er uden tvivl selv at hente varerne, hvilket beroer på at du opholder dig tæt på internet shoppens lager. Den fragtform er selvfølgelig usædvanlig aktuel i tilfælde af at vi har brug for Bosch girafsliber omgående. Alternativt så garanterer nogle webshops levering uden gebyr, men undertiden kun hvis du handler for en fastsat pris.
6Vi anbefaler at granske om online virksomheden er medlem af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en tilkendegivelse af at online firmaet understøtter den officielle danske lovgivning, tillige med at e-forretningen nu og da monitoreres af fagfolk som kender retningslinjerne. Forud for at nogen shopper billige Bosch girafsliber hos en butik kan de reelt betragte virksomhedens handelsbetingelser.
7Nogle få e-butikker præsterer billig fragt på Bosch girafsliber, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der handles for en bestemt sum. Desuden må du tage den mest betalelige metode til levering, hvilket mange gange vil blive at få kørt produkterne til en pakkeshop. Leveringstypen er af og til på den anden side vældig ukompliceret. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
8En masse forhandlere på nettet udlover på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige fragtmetoder til Bosch girafsliber. En af de mest almindelige er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot hente din pakke præcis når det passer dig. Leveringstypen er nemlig ualmindeligt ukompliceret, samt endda tillige den mest letkøbte slags levering.
9Det er særdeles problemfrit for forbrugerne at søge information om priser online på billige Bosch girafsliber fra flere online forretninger, og derved tilbyder massevis af e-handler fragt uden beregning. Dog kan det til hver en tid vise sig gavnligt at efterse nogle få e-handler efter tilbud og rabat inden du gennemfører dit køb, sådan at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris.