Bygpris.dk

Brækjern

Teng Tools Brækjernssæt TTXPB3 med 3 dele
745 kr.
Læs mere
Ferax brækjern 500mm
65 kr.
Læs mere
Teng Tools Brækjernssæt TTXPB3A med 3 dele
545 kr.
Læs mere
Ferax brækjern 300mm
49 kr.
Læs mere
Teng Tools Brækjern PF380
115 kr.
Læs mere
Teng Tools Brækjern PF190
69 kr.
Læs mere
Ferax Brækjern 750mm
75 kr.
Læs mere
Brækjern. teng tools pb12a / pb18a / pb22a
168 kr.
Læs mere
Brækjern Stanley Fatmax
325 kr.
Læs mere
Brækjern Stanley Fubar
784 kr.
Læs mere
BATO Brækjern flex, teleskob stor
1.424 kr.
Læs mere
BATO Brækjern flex, teleskob lille
824 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder sælger et stort sortiment, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal gennemtænke om det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare brækjern.
For mange er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Derfor bør du overveje at shoppe hos et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring brækjern.
Såfremt du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for fragten, så kan du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige brækjern fra netbutik til netbutik. Enkelte giver gode tilbud, og andre tilbyder faglig rådgivning. Du skal vide hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Af den grund skal man tjekke firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og takket være dette har flertallet chancen for at handle online og transportere varerne personligt. I kraft af det er der mulighed for at blive fri for fragten, og endda have produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er folkekære og kendte virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed når du skal købe online. Dette vil nogle se som en fordel.
De kendte byggecentre udbyder varer fra flere producenter, og hermed kan du shoppe fra et stort sortiment af brækjern online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på internettet er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte når du handler brækjern online på deres webshop.
Majoriteten af specialiserede webshops producerer selv de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online får du en skarpere pris.
En masse webshops i små nicher er specialister i de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. På grund af det vil du modtage ekstra indsigtsfuld service fra ansatte med ekspertviden i lige præcis brækjern.
Danmarks største byggekæder
brækjern jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af over 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag over 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

brækjern silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 butikker. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

brækjern bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

brækjern harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Derfor skal du løbende tage et kig på femdøgnsprognosen i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det pludselig starter med at regne når du netop vil i gang med det avancerede byggeprojekt.
2Det vil vise sig afgørende at have de presserende materialer tilgængelige forud for at du begynder din byggeproces. Du vil med fordel kunne udarbejde en enkel liste som indeholder de materialer du har brug for, og så eftergå listen, således at du sikrer dig at du har det hele.
3Du kunne tænke over om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere bør investere i assistance fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du fremskaffer professionel assistance vil det ofte være fordelagtigt at indhente priser fra en håndfuld håndværkere.
4Du skal på ingen måde forsømme dit eget helbred, så husk beskyttelse bl.a. hjelm og sko som hjælper dig mod potentielle uheld. Det er smart at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke får eksperthjælp.
5Man bør ikke fattes udstyr. Typisk kan det vise sig smart at du har det ved hånden forinden du starter byggeriet. Det er derudover afgørende at påregne de tilhørende udgifter i det økonomiske overblik.
6Det er en god idé at søge assistance til byggearbejdet, navnlig ift. større byggeprojekter. Omfattende ting gør krav på flere folk. Samtidig må det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
7Forinden du indleder byggeprojektet kan det vise sig yderst centralt at have styr på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der gælde mange retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
8Typisk vil det vise sig vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har styr på udgifterne. Det kan blive forstandigt at notere alle poster, og så kortlægge den billigste pris på dem hver især.
9Planlægning er vejen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du skal nedskrive en struktureret plan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp når du udarbejder din plan.
10Der viser sig ofte overraskende problemer når det handler om omfattende opgaver, og ergo vil det være afgørende at man har afsat god nok tid i planen, med formålet om at man er sikker på at man når det til siden.
11Du har mulighed for at forsøge at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet når byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilskud kræver med andre ord at byggeprojektet forbedrer naturen.
12Der ligger et bredt udvalg af instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube er formidler af enorme mængder udbytterig info, særligt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
De bedst anmeldte byggeshops
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er ualmindeligt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En hel del online forretninger giver efterhånden diverse forskellige billige metoder til levering til brækjern. Den mest benyttede er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når der er tid til det. Leveringstypen er jo temmelig fleksibel, og endda også den mest prisbevidste fragtform.

Du kunne på samme måde foretrække at vælge afsending til din bolig eller til hvor du arbejder. Leveringsformen bliver som oftest en sjat dyrere, men lige så vel ualmindeligt praktisk ift. brækjern online. Den prisbilligste leveringsmetode kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men den mulighed forudsætter at du er i kort afstand af online shoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på brækjern er jo usædvanlig central hvis vi står og skal bruge pakken lige om lidt, så i det øjemed er det utvivlsomt aktuelt at vi gransker tidshorisonten for levering ved brækjern. En masse internet firmaer – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilsiger billig levering på næste hverdag på en lang række af deres produkter online, der dog er påkrævet at orden realiseres før et besluttet klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få pakken sendt afsted inden pakkepersonalet får fri.

En række webbutikker præsterer portofri levering på brækjern online, men oftest er det under betingelse af at man shopper for en præcis sum. Som alternativ kunne man beslutte sig for den mest letkøbte fragtform, som tit er at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted.

En række byggemarkeder giver click-and-collect hvor du køber billig brækjern hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Bygma. Byggekæderne frembyder bl.a. afhentning af brækjern i disse områder:

Aarhus, Thisted, Værløse, Farum, København, Frederiksberg, Grenaa, Hedensted, Charlottenlund, Aalborg, Holbæk, Vallensbæk, Vordingborg, Tilst, Tårnby, Fredericia, Svendborg, Odense, Rønne, Roskilde, Skanderborg, Stenløse, Taastrup, Risskov, Rudersdal, Horsens, Holstebro, Næstved, Greve, Viborg, Ringsted, Lillerød, Hørsholm, Åbyhøj, Køge, Hvidovre, Nyborg, Valby, Vanløse, Søborg, Hillerød, Højbjerg, Dragør, Odder, Solrød Strand, Frederikssund, Kolding, Kokkedal, Albertslund, Vejle, Randers, Helsingør, Lystrup, Ikast, Hobro, Skive, Rødovre, Herlev, Hedehusene, Varde, Brabrand, Brønshøj, Ballerup, Frederiksværk, Glostrup, Lyngby, Korsør, Aabenraa, Haslev, Brøndby, Allerød, Esbjerg, Haderslev, Struer, Herning, Brønderslev, Ishøj, Jyllinge, Middelfart, Gladsaxe, Sønderborg, Nakskov, Ølstykke, Nykøbing Falster, Virum, Kalundborg, Frederikshavn, Hjørring, Nærum, Gentofte, Slagelse, Silkeborg, Nørresundby, og Birkerød, .

Afhentning for brækjern er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland).

Ved kig i søgedata er det markant, at internetbrugere mange gange søger efter for eksempel brækjern tilbud og billig brækjern. Foruden dette oplever man ofte netshoppere efterspørge eksempelvis brækjern online, køb brækjern og brækjern priser, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Få den bedste pris på brækjern

Det er efterhånden rigtig simpelt for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige brækjern online hos forskellige internet foretagender, og derved har masser af e-firmaer været nødt til at mindske prisniveauet på brækjern en hel del, og endda sikre fragt uden gebyr.

Men det kan imidlertid vise sig smart at se nærmere på nogle forskellige e-forretninger efter tilbud på brækjern online før du gennemfører dit køb, så man er garanteret at få den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

Man må ikke desto mindre være obs på, at når en webshop reklamerer billige brækjern online for en udsalgspris der virker ekstraordinært lav, kan det ofte være et faresignal om en fup netshop. Bestillinger med kort er heldigvis en del af en bestemmelse, hvilket assisterer os overfor fup e-butikker.

Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du vælge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil finansiere beløbet til brækjern senere. Det foreslåes ofte ved online nichebutikker, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Ses der på data fremstår det klart, at netshoppere ofte søger efter for eksempel køb brækjern og brækjern online. Vi ser derudover som regel netshoppere søge blandt andet billig brækjern, brækjern tilbud og brækjern priser.

Tjek tidligere køberes evalueringer

Trustpilot indebærer rigtig gode muligheder for at se nærmere på en lang række andre forbrugeres anmeldelser og derved anbefaler vi, at du verificerer online firmaets vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige brækjern online.

Facebook fører til også uden sammenligning sikre muligheder for at få et kig ind i online forretningens kundetilfredshed. Derudover møder vi mange shops på nettet som giver kunderne mulighed for at frembringe en vurdering af deres købsoplevelse, som tillige kan benyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk handler billige brækjern online hos en internet butik kunne de sådan set have øje for webbutikkens handelsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke særlig spændende, specielt på de kendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

En nem løsning er at undersøge om e-shoppen er e-mærke godkendt, hvilket generelt er et bevis på at internet firmaet efterlever gældende dansk lovgivning, samt at internet forhandleren hyppigt besigtiges af specialister som har den nødvendige knowhow om vilkårene.

Desuden tilbydes du mulighed for bistand, for så vidt du udsættes for besvær som følge af dit indkøb af brækjern. Yderligere anbefales det at man er klar over de mest relevante bestemmelser der indvirker på købet af brækjern online, som eksempelvis den byttepolitik online webshoppen bruger.

I den sammenhæng er det tillige relevant, at man altid bevarer ens faktura, således man en anden gang kan eftervise bestillingen af brækjern, uafhængig af om man handler ved Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Stark eller Jem og Fix.

Anne Rasmussen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Mette Jørgensen gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Peter U gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Else Christiansen gav 4 stjerner

Hurtig

9 gode råd til internetshopping
1Den billigste form for levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men den mulighed afhænger af at du bor nærved netshoppens bopæl. Den leveringsversion er jo særligt afgørende såfremt vi behøver brækjern inden for kort tid. Alternativt så tilbyder flere online virksomheder fragt uden betaling, men ofte er det under betingelse af at der erhverves for et bestemt beløb.
2Trustpilot tilbyder tilpas fantastiske muligheder for at se nøjere på mange nuværende forbrugeres iagttagelser og derved er det at foretrække, at du bliver klogere på netshoppens kritik før du bestiller billige brækjern online. Facebook medfører tilsvarende rigtig anstændige metoder til at få kendskab til online virksomhedens kundetilfredshed.
3En del forretninger på nettet tilbyder i øjeblikket en lang række forskellige billige fragtløsninger til brækjern. En af favoritterne er i dag afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er altså ret så problemfri, og typisk ydermere den mindst kostelige mulighed for fragt.
4Det er ret så problemfrit for almindelige dødelige at tjekke tilbud online på billige brækjern i blandt diverse outlets på nettet, og med det motiv præsterer mange internet selskaber i Danmark gratis fragt. Men det kan trods alt blive lukrativt at besigtige nogle forskellige online varehuse efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, således at du er skråsikker på at få den bedste pris.
5Vi går generelt ind for at se hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, siden det bør være et signal om at webbutikken opretholder de opstillede regler, foruden at hjemmesiden tit besigtiges af sagkyndige der har ekspertise inden for de gældende regler. Forud for at folk bestiller billige brækjern i en e-butik behøver man helt sikkert kigge på virksomhedens regler.
6Antal dages levering kan i nogle tilfælde være virkelig vigtig når man behøver pakken om et øjeblik, og derfor er det rigtig passende at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på brækjern. En del internet firmaer annoncerer billig 1 dags fragt på mange af butikkens varer, men det beroer på at transaktionen gennemføres tidligere end et angivent tidspunkt.
7Inden nogen handler billige brækjern hos en online shop kunne man faktisk gennemlæse virksomhedens forretningsaftale, det er dog typisk et tidskrævende projekt. Endvidere rekommanderer vi at kunden er klar over de væsentligste vedtægter der kan have indflydelse på shopping af billige brækjern online, som eksempelvis den byttepolitik internet shoppen anvender.
8Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er indbefattet af en regel, hvilket forsvarer en imod svindlende online webshops. Som en alternativ mulighed kan du anvende en løsning på afbetaling som fx ViaBill, for så vidt du tilstræber at honorere regningen over flere uger.
9Flere internet forretninger sikrer levering uden beregning på brækjern, men for det meste afkræver det at du shopper for en præcis sum. Derudover kunne man beslutte sig for den prisbilligste leveringstype, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtformen er desværre ydermere ret let. Den mest letkøbte fragtløsning er uden tvivl at hente produkterne selv.