Bygpris.dk

Brændekløver 5 tons

ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Læs mere
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Læs mere
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Læs mere
Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Læs mere
ZI-HS7TU 7 tons brændekløver Zipper
2.803 kr.
Læs mere
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Læs mere
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Læs mere
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Læs mere
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på priserne på billige brændekløver 5 tons hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på billige priser, hvorimod andre har en høj grad af service. Du må tænke igennem hvad du helst vil have.
For de fleste er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. Derved er det en fordel at vælge en webshop, som giver rådgivning til valg af brændekløver 5 tons.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med fx returnering. Af den grund bør du kende virksomhedens regningslinjer.
Flere byggecentre præsterer et enormt udvalg, imens andre fokuserer på en bestemt varegruppe. Du skal beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot brændekløver 5 tons.
Det er selvsagt super afgørende at vide, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt må du finde et andet.
Hvis du skal have byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil blive fri for fragten, så kunne du med fordel fragte produkterne selv. Dette er i særdeleshed muligt hos de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og hermed har flertallet valget om at købe online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Derfor kan du spare fragtomkostningen, og samtidig skaffe varerne straks.
De store byggemarkeder udbyder varer fra mange forskellige specialbutikker, og pga. det kan du bestille fra et bredt sortiment af brændekløver 5 tons online.
De store byggecentre er populære og anerkendte forretninger, hvilket bidrager til ubekymrethed når man skal købe online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af små butikker er opstartsfirmaer, der oftest er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille brændekløver 5 tons online fra deres webshop.
Størstedelen af specialiserede webshops har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund vil du opleve mere god service fra ansatte med ekspertviden i lige præcis brændekløver 5 tons.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet producerer selv varerne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online får du gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

brændekløver 5 tons harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

brændekløver 5 tons bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

brændekløver 5 tons jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

brændekløver 5 tons silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du finder en hel række guides og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube tilbyder meget nyttig information, i særlig grad såfremt du søger på engelsk.
2Husk at du kan søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det gives i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at byggeriet forbedrer klimaet.
3Typisk vil det vise sig fornuftigt at nedskrive et udgiftsbudget for renoveringen, så du har et økonomisk overblik. Det bør blive sundt at tage noter til hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne gennemgå ens udgift ved dem hver især.
4Du skal aldrig glemme din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj som arbejdshjelm som hjælper dig imod mulige risici. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke får assistance fra en fagperson.
5Du burde måske tænke over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere bør hente hjælp fra en fagmand til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du søger assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente priser fra forskellige håndværkere.
6Længe før du optager arbejdet er det yderst centralt at man sikrer sig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig en række regler for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
7Planlægning viser sig som kilden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du må udarbejde en effektiv handlingsplan, der viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Husk at være realistisk når du laver din handlingsplan.
8Det viser sig at have noget at sige at du har de relevante materialer disponible på forhånd inden du indleder dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne sammenfatte en hurtig oversigt indeholdende alt det der er nødvendige, og efterfølgende eftergå punkterne, så du føler dig sikker på at du har husket det hele.
9Du må for alt i verden ikke gå ned på udstyr. Typisk vil det være en fordel at have det klar akkurat som du igangsætter byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at indkalkulere de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
10For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Derfor bør du regelmæssigt undersøge vejrudsigten i tiden op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er startet på det komplicerede byggeprojekt.
11Det kan være nyttigt at få hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed når det kommer til vigtige byggeopgaver. Flere ombygninger behøver flere end en enkelt person. Samtidig vil det vise sig mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
12Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige bump på vejen i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og på grund af det vurderes det af stor betydning at man afsætter en del tid i tidsplanen, med det formål at man kan føle sig overbevist om at komme i mål.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er absolut flot. Karakteren grundlægges af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er ret så godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er ualmindeligt imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut imponerende. Evalueringen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

En del online varehuse tildeler efterhånden en hel del forskellige billige muligheder for levering til brændekløver 5 tons. En der er meget populær er for nærværende at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din pakke når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er altså ualmindeligt gnidningsløs, og typisk endvidere den mest prisbevidste mulighed for fragt.

Du kan alternativt foretrække at vælge udbringning til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden viser sig en gang i mellem lidt dyrere, men endda ultra smart med brændekløver 5 tons online. Den mindst kostelige leveringsversion er unægtelig at hente varerne selv, men dette beroer på at du har bopæl med kort afstand til e-forretningens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på brændekløver 5 tons kan i nogle tilfælde være vældig afgørende i tilfælde af at vi har behov for dine nye varer fluks, så derfor er det fuldt ud afgørende at man ser nærmere på den anslåede leveringsdato på brændekløver 5 tons. Størstedelen af online forretninger – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres produkter online, men vær påpasselig da det påkræver at ordren gennemføres forud for et givent klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt klargjort forud for at lagerpersonalet tager hjem.

Visse internet shops byder på fragt uden omkostninger på brændekløver 5 tons online, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at der erhverves for et bestemt beløb. Som alternativ må man udse dig den billigste leveringsversion, der typisk vil være at få dem til at køre din bestilling til et udleveringssted.

Flere netbutikker frembyder click-and-collect hvor du handler billig brændekløver 5 tons derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus. Byggemarkederne frembyder for eksempel click-and-collect på brændekløver 5 tons i følgende byer:

Aalborg, Odder, Varde, Kolding, Nørresundby, Ølstykke, Ringsted, Brøndby, Greve, Middelfart, Åbyhøj, Struer, Herlev, Højbjerg, Frederiksberg, Roskilde, Stenløse, Viborg, Virum, Lillerød, Randers, Skanderborg, Lyngby, Glostrup, Vallensbæk, Birkerød, Hillerød, Risskov, Odense, Ikast, Køge, Holstebro, Vejle, Brabrand, Kalundborg, Silkeborg, Søborg, Nakskov, Korsør, Hvidovre, Gladsaxe, Helsingør, Hobro, Valby, Gentofte, Nærum, Albertslund, Haderslev, Esbjerg, Slagelse, Thisted, Rødovre, Grenaa, Aarhus, Rudersdal, Vanløse, Jyllinge, Dragør, Nyborg, Hjørring, Charlottenlund, Værløse, Aabenraa, Vordingborg, Haslev, Hørsholm, København, Næstved, Allerød, Solrød Strand, Kokkedal, Frederikshavn, Svendborg, Horsens, Tårnby, Frederiksværk, Brønderslev, Ballerup, Fredericia, Ishøj, Lystrup, Taastrup, Hedensted, Frederikssund, Farum, Herning, Brønshøj, Holbæk, Hedehusene, Nykøbing Falster, Tilst, Skive, Sønderborg, og Rønne, .

Klik-og-hent ift. brændekløver 5 tons er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Bornholm, Lolland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved kig i tallene fremstår det klart, at online shoppere typisk søger efter eksempelvis brændekløver 5 tons tilbud og brændekløver 5 tons priser. Man ser derudover tit mennesker søge bl.a. brændekløver 5 tons online, billig brændekløver 5 tons samt køb brændekløver 5 tons, foruden de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Priser på brændekløver 5 tons

Det har vist sig at være ret så overkommeligt for almindelige mennesker at finde information om priser på billige brændekløver 5 tons online hos flere internet webshops, og herved har langt de fleste internet forretninger i Danmark set sig tvunget til at nedskære prisniveauet på brændekløver 5 tons betragteligt, og derudover sikre portofri fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk blive lønnende at prøve et par forskellige netshops efter udsalg og tilbud på brændekløver 5 tons online før du køber, således at du er tryg ved at skaffe sig den bedste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Bygma.

Man bør dog ikke overse, at såfremt en shop på nettet annoncerer billige brændekløver 5 tons online for en udsalgspris som anses for ubegribelig billig, kan det mange gange være et symbol på en bedragerisk e-handler. Kortbetalinger er trods alt indbefattet af et regelsæt, der støtter dig som kunde overfor uærlige webshops.

Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at klare regningen på brændekløver 5 tons senere. Det fås typisk i nichebutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Når vi kigger i data fremstår det tydeligt, at folk som regel leder efter for eksempel køb brændekløver 5 tons og billig brændekløver 5 tons. Vi ser derudover jævnligt folk søge efter bl.a. brændekløver 5 tons tilbud, brændekløver 5 tons online samt brændekløver 5 tons priser.

Udforsk eksisterende kunders meninger

Trustpilot frembringer forholdsvis fantastiske genveje til at undersøge forskellige nuværende kunders evalueringer og derfor er det godt, at du gennemsøger netbutikkens omtaler forinden du shopper billige brændekløver 5 tons online.

Facebook fremskaffer lignende faktisk relevante genveje til at få indtryk af online butikkens pålidelighed. Herinde er der faktisk e-forretninger som gør det muligt at afgive en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden burde benyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige brændekløver 5 tons online i en netshop bør man for at være sikker overveje netshoppens handelsaftale, dog er det i reglen en omfattende opgave, særligt ved de velkendte byggekæder som 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kunne måske være at kigge hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det burde være en garanti for at e-butikken respekterer dansk lovgivning, foruden at e-shoppen undertiden monitoreres af fagfolk der er meget bekendte med de gældende vilkår.

Desuden giver det dig anledning til support, for så vidt du får udfordringer i forbindelse med din ordre på brændekløver 5 tons. Yderligere er det fornuftigt at kunden er på vagt for de elementære vilkår der har betydning for købet af brændekløver 5 tons online, som fx hvilken returrettighed netbutikken lover.

I den relation er det i øvrigt essesentielt, at man permanent opbevarer sin ordrekvittering, således man i fremtiden kan bevidne sin bestilling af brændekløver 5 tons, ligegyldig om man har handlet ved Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Maria gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Inge A gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Birthe gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Jesper R gav 5 stjerner

Har handlet der før

9 gode råd til din online shopping
1Generelt går vi ind for at bemærke hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket længe har været et signal om at online forretningen efterkommer den officielle danske lovgivning, foruden at webshoppen hyppigt besøges af specialister der behersker bestemmelserne på området. Før nogen bestiller billige brændekløver 5 tons på en online forretning bør man de facto tage stilling til virksomhedens handelsbetingelser.
2Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er inkluderet i en vedtægt, hvilket begunstiger dig som kunde imod uærlige e-forretninger. Alternativt bør du drage fordel af en afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du har til hensigt at dække omkostningerne over tid.
3Den mest prisbevidste leveringsmåde vil til enhver tid være selv at hente pakken, som desværre betinges af at du lever lige ved online forretningens tilholdssted. Den type af levering er jo særligt væsentlig om man mangler brændekløver 5 tons fluks. Alternativt så tilbyder nogle enkelte netshops billig fragt, men for det meste er det forudsat at der handles for en konkret sum.
4Leveringstidspunktet kan være virkelig vigtig såfremt du har brug for produkterne inden for kort tid, og med det formål er det selvfølgelig vigtigt at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved brændekløver 5 tons. Adskillige e-forretninger lover billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varer, men vær obs på at det stiller krav om at handlen laves forud for et aftalt klokkeslæt.
5En del online virksomheder frembyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige former for levering til brændekløver 5 tons. En af dem der er mest populær er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, så du selv kan hente din pakke når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig meget gnidningsløs, og tit desuden den billigste type af levering.
6Trustpilot byder på relativt fortræffelige chancer for at læse ganske mange aktuelle køberes betragtninger og derved er det prisværdigt, at du besigtiger e-forhandlerens vurderinger forud for at du handler billige brændekløver 5 tons online. Facebook giver dig ydermere relativt stabile genveje til at få indtryk af online shoppens troværdighed.
7Enkelte e-handler i Danmark garanterer fragtfri levering på brændekløver 5 tons, men tit er det kun gældende hvis man shopper for en præcis sum. Desuden skulle du beslutte sig for den billigste form for levering, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted. Den bliver i regelen tillige ultra let. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
8Forud for at nogen handler billige brændekløver 5 tons hos en butik behøver man for at være sikker få overblik over deres handelsbetingelser, men det er normalt en omfattende opgave. Herudover er det godt at køber er vaks omkring de mest vedkommende retningslinjer der indvirker på bestillingen af billige brændekløver 5 tons online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet firmaet lover.
9Det er i dag ekstremt praktisk for forbrugerne at prissammenligne online på billige brændekløver 5 tons hos flere online forhandlere, og derved tilbyder masser af online selskaber fragt uden beregning. Til gengæld kan det ikke desto mindre være indbringende at tjekke et par forskellige internet shops i Danmark efter rabat og tilbud før du bestiller, således at du er velinformeret til at få fat i den mest betalelige pris.