Bygpris.dk

Brændetårne pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger brændetårne, sammen med den pris de tager for 1,8 m3 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1,8 m3 for 2.045 kr., som er hele 27 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1,8 m3 brændetårne inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.045 kr.Køb
2.279 kr.Køb
2.325 kr.Køb
2.349 kr.Køb
2.598 kr.Køb
2.728 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: birk ovntørret ask eg lufttørret avnbøg

Mængder: 1 m3 1 palle 1 rummeter 1 kubikmeter

Levering: i poser i løs vægt i sække i netsække på palle i bigbag til døren

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisen på billige brændetårne fra webshop til webshop. Enkelte har gode priser, imens andre tilbyder kompetent sparring. Du bør tænke igennem hvad du foretrækker.
Flere byggekæder har et enormt udvalg af varer, imens nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør overveje om det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot brændetårne.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne handle hos en webshop, hvor du får rådgivning til valg af brændetårne.
Du bør kende de betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man undersøge firmaets regningslinjer.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere materialerne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Det er helt klart super vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra flere nichebutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt udvalg af brændetårne online.
De gængse byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og pga. det har de fleste valget om at bestille online og hente materialerne selv. Af den grund har du mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt tilmed få fat i varerne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og bekendte forretninger, som kan give en tryghedsfølelse når man handler online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netshops har et indgående kendskab til deres produkter, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem formår de at yde ekstremt kyndig hjælp fra medarbejdere der er specialister i netop brændetårne.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er producenter af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online kan du få ekstra gode tilbud.
Flertallet af nichebutikker på internettet er små virksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at handle brændetårne online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

brændetårne silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af omkring 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

brændetårne jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

brændetårne harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

brændetårne bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan vise sig af stor betydning at have de nødvendige byggematerialer handlet ind før du indleder eksekveringen. Du vil med fordel kunne udfærdige en enkel liste som samler det der er nødvendige, og dernæst gennemgå listen, hvormed du føler dig sikker på at du har styr på det.
2Måske burde du overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du skal fremskaffe professionel assistance til afslutningen af byggeriet. Hvis du skal have hjælp fra en fagperson vil det oftest være en god idé at lede efter forslag fra diverse firmaer.
3Man må nødig undvære udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig strategisk at have værktøjet til rådighed idet du igangsætter arbejdet. Det er derudover en fordel at medtage disse udgifter i byggeriets regnskab.
4Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk beklædning som eksempelvis arbejdssko som skåner dig imod potentielle risici. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke får professionel hjælp.
5Det er muligt at søge økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde hvor byggeriet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at renoveringen forbedrer planeten.
6Der ligger en verden af hjælpeartikler og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med ekstremt meget udbytterig information, ikke mindst ifald man bruger den engelske version.
7I god tid inden at du igangsætter dit byggeprojekt kan det vise sig ubeskriveligt afgørende at være sikker på, at dit projekt overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der være gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
8Det kan vise sig nyttigt at spørge om assistance til byggeprocessen, i særdeleshed i tilfælde af omfangsrige byggeprojekter. Store byggeprojekter gør krav på flere mennesker. I øvrigt vil det blive bedre og sjovere at dele arbejdet med andre.
9Der viser sig stort set altid uforudsete problemer i tilfælde med store projekter, og på grund af det viser det sig afgørende at der er afsat god nok tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan være selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
10Ved projekter udenfor kan vind og vejr få en afgørende rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum tjekke vejrberetningerne i dagene op til arbejdets start, så det ikke uventet begynder at regne absolut lige når du er startet på det komplekse byggeprojekt.
11Typisk vil det vise sig af stor betydning at udarbejde et regnskab for byggeriet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det er sundt at notere hver enkelt udgift, hvorefter man kunne finde frem til mulige tilbud på dem enkeltvis.
12Planlægning viser sig som kilden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at liste en strømlinet arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke dage, samt en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder handlingsplanen.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er hamrende godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som naturligvis er hamrende imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er yderst flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.

Klassiske spørgsmål vedrørende brændetårne

 • Hvor meget brænde er der i et brændetårn?
 • Hvor mange rummeter er der i et brændetårn?
 • Hvad vejer et brændetårn?
 • Hvor meget vejer et brændetårn?
 • Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

  Størstedelen af e-firmaer tildeler efterhånden et stort udvalg af billige former for levering til brændetårne. Det mest populære er for nærværende levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er altså rigtig praktisk, og typisk også den prisbilligste leveringsmulighed.

  Du burde tillige påtænke at bestille ordren til levering til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden bliver gerne en tak mere omkostningsfuld, men endda yderst ukompliceret for brændetårne online. Den mest billige løsning er dog selv at hente varerne, men det stiller krav om at du lever lige ved e-forhandlerens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på brændetårne kan i nogle tilfælde være særligt vigtig når vi behøver ordren om kort tid, så herved er det ganske essentielt at man efterser tidshorisonten for levering ved brændetårne. En stor portion internet handler – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – reklamerer med billig 1 dags fragt på de fleste varer online, men som trods alt er forudsat at bestillingen placeres inden et givent klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få varen betjent forinden lagermedarbejderne holder fyraften.

  En række e-firmaer lover fragt uden betaling på brændetårne online, men ofte er det under forudsætning af at man shopper for et konkret beløb. Som alternativ kunne du foretrække den mest billige leveringstype, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et afhentningssted.

  En stor portion byggecentre foreslår click-and-collect hvor du køber billig brændetårne på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan og 10-4. De foreslår for eksempel click-and-collect på brændetårne i disse områder:

  Brønderslev, Ølstykke, Hillerød, Odder, Skanderborg, Birkerød, Gentofte, Rønne, Vallensbæk, Lillerød, Skive, Søborg, Varde, Frederiksberg, Svendborg, Ikast, Fredericia, Greve, Brønshøj, Stenløse, Rødovre, Hobro, Vanløse, Glostrup, Nærum, Højbjerg, Lyngby, Hedensted, Silkeborg, Middelfart, Brøndby, Haslev, Viborg, Helsingør, Holbæk, Solrød Strand, Hjørring, Albertslund, Nakskov, Holstebro, Tårnby, Haderslev, Hørsholm, Kalundborg, Slagelse, Frederiksværk, Virum, Hvidovre, Gladsaxe, Nørresundby, Tilst, Brabrand, Vordingborg, Aalborg, Ringsted, Thisted, Nyborg, Herning, Randers, Allerød, Frederikssund, Valby, Aarhus, Risskov, Jyllinge, Esbjerg, Aabenraa, Taastrup, Ishøj, Ballerup, Nykøbing Falster, Horsens, Kolding, Charlottenlund, Grenaa, Åbyhøj, Hedehusene, Dragør, Frederikshavn, Rudersdal, Næstved, Herlev, Køge, Værløse, København, Korsør, Lystrup, Roskilde, Struer, Kokkedal, Odense, Farum, Sønderborg, og Vejle, .

  Click-and-collect ift. brændetårne er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager).

  Når der ses på tendenserne bliver det klart, at online shoppere jævnligt søger efter bl.a. brændetårne online og billig brændetårne. Derudover ser vi mange gange folk søge efter fx brændetårne tilbud, brændetårne priser og køb brændetårne, plus de velkendte byggecentre som Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

  Tilbud på brændetårne

  Det har vist sig at være super smertefrit for enhver at vurdere prisniveauet på billige brændetårne online på flere internet webshops, og derfor har masser af e-forhandlere ikke kunne lade være med at nedsætte prisen på brændetårne betragteligt, og ovenikøbet garantere fragtfri levering.

  Det kan dog trods alt være rentabelt at inspicere indtil flere forhandlere på nettet efter billige priser på brændetårne online før du gennemfører din bestilling, så man er usvigeligt sikker på at få den laveste pris. Se ikke bare på de store byggekæder som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark og Bauhaus.

  Du må ikke desto mindre være opmærksom på, at ifald en e-forhandler tilbyder billige brændetårne online på tilbud til en tilbudspris som er grænseløst overkommelig, så kan det i nogle tilfælde være et kendetegn på en uærlig online shop. Bestillinger med kort er på den anden side omfavnet af en regel, hvilket redder dig som kunde overfor falske internet foretagender.

  Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at afbetale beløbet til brændetårne af flere omgange. Dette foreslåes ofte i specialiserede webshops, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Når man kigger i tallene bliver det markant, at online shoppere som regel kigger efter blandt andet køb brændetårne og brændetårne priser. Man ser derudover tit online shoppere efterspørge fx brændetårne tilbud, brændetårne online samt billig brændetårne.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg brændetårne er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Jeg havde en super god oplevelse!” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: birk lufttørret ask ovntørret avnbøg eg

  Mængder: 1 kubikmeter 1 palle 1 m3 1 rummeter

  Levering: på palle i løs vægt til døren i netsække i poser i sække i bigbag

  Læs tidligere brugeres vurderinger

  Trustpilot medfører altid hæderlige genveje til at kortlægge ganske mange tidligere forbrugeres kritik og derved støtter vi, at du studerer internet firmaets omtaler forud for at du bestiller billige brændetårne online.

  Facebook genererer på samme måde en lang række pålidelige løsninger til at få indsigt i internet shoppens kundefokus. I øvrigt er der nogle netbutikker hvor man kan publicere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket ligeledes burde tages i brug til at vurdere kundetilfredsheden.

  Forud for at folk shopper billige brændetårne online i en webbutik bør man i princippet overveje shoppens betingelser, dog er det undertiden en tidskrævende opgave, særligt hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan og Bygma.

  En nem løsning kunne derfor være at se om online butikken er verificeret af e-mærket, da det er en erklæring om at online forretningen tilslutter sig de opstillede regler, foruden at internet virksomheden nu og da besøges af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende regulativer.

  Dette er desuden en god lejlighed til støtte, såfremt du bliver udsat for problemstillinger i processen med din ordre på brændetårne. Herudover anbefales det at køber er sat ind i de mest essentielle regler der gælder for købet af brændetårne online, til eksempel den byttepolitik netbutikken har.

  I den sammenhæng er det tillige afgørende, at man stadig bibeholder ens e-mail kvittering, så man i fremtiden kan dokumentere sit køb af brændetårne, uagtet om man køber fra Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg eller 10-4.

  Martin gav 5 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  Bente gav 4 stjerner

  Meget hurtig levering

  Inge S gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  Jørgen Madsen gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  9 tips til indkøb via nettet
  1Generelt anbefaler vi køb med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er dækket ind under en lov, der bistår dig som køber imod svindlende online forhandlere. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at dække beløbet af flere omgange.
  2Leveringsdygtigheden er jo meget vital ifald du står og skal bruge produktet nu og her, så derfor er det jo essentielt at du ser den anslåede leveringsdato på brændetårne. En hel del netbutikker annoncerer billig dag-til-dag levering på en lang række varer, som er regnet ud fra at bestillingen realiseres tidligere end et aftalt klokkeslæt.
  3Den billigste leveringsmanér vil altid være at du selv henter ordren, men dette står og falder med at du opholder dig i kort afstand af internet forretningens tilholdssted. Den leveringsform kan være ultra bestemmende i tilfælde af at vi skal bruge brændetårne om få sekunder. Alternativt så lover en række online varehuse fragt uden omkostninger, men ofte kræves det at du bestiller for en konkret sum.
  4De fleste shops på nettet udlover i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsmåder til brændetårne. Den mest moderne er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Denne er nemlig ekstremt ligetil, samt typisk desuden den mindst kostelige leveringsmodel.
  5Nogle få online shops yder fragt uden betaling på brændetårne, men typisk kræver det at der aftages for et præcist beløb. I øvrigt kan man udse dig den mindst kostelige leveringsmulighed, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Fragtmetoden er beklageligvis også yderst praktisk. Den mest letkøbte fragtform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
  6Vi tilråder at granske om internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det bør være et kendetegn for at internet firmaet opretholder de officielle danske regler, udover at e-forhandleren jævnligt tilses af jurister der har megen viden om de gældende regler. Forinden nogen køber billige brændetårne på en online webshop kunne de til hver en tid have øje for forhandlerens forretningsvilkår.
  7Forinden nogen køber billige brændetårne i en netbutik bør man til hver en tid betragte netshoppens handelsaftale, men det er typisk ikke særlig morsomt. For øvrigt er det prisværdigt at du er hensynstagende til de fundamentale vedtægter der spiller ind i forbindelse med købet af billige brændetårne online, fx hvilken ombytningsret online forhandleren bruger.
  8Det er efterhånden ualmindeligt uproblematisk for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige brændetårne hos forskellige internet selskaber, og ergo garanterer adskillige internet forretninger i Danmark fragtfri levering. Men det kan trods alt vise sig nyttigt at studere et par forskellige shops på nettet efter udsalg og tilbud før du placerer ordren, så man er tryg ved at få fat i den bedste pris.
  9Trustpilot medfører rigtig habile genveje til at se nøjere på en hel del eksisterende konsumenters observationer og derfor slår vi et slag for, at du tolker online butikkens kritik inden du køber billige brændetårne online. Facebook tilbyder dig desuden i højeste grad passelige chancer for at få indtryk af e-firmaets troværdighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk