Bygpris.dk

Brosten pristjek

I tabellen herunder har vi listet 15 webshops der sælger brosten, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 1.044 kr., som er hele 35 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg brosten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.044 kr.Køb
1.148 kr.Køb
1.378 kr.Køb
1.445 kr.Køb
1.995 kr.Køb
2.095 kr.Køb
3.195 kr.Køb
3.245 kr.Køb
3.557 kr.Køb
3.757 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.427 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til trappe til indkørsel til gårdsplads til bedkant til bede til haven

Varianter: sorte små beton slidte grå store

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder har et stort vareudvalg, imens nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke over om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover bare brosten.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige brosten alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder gode priser, hvorimod nogle har fokus på en høj grad af service. Du skal vide hvad du helst vil have.
For de fleste er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne bestille ved et online byggecenter, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring brosten.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor skal man undersøge virksomhedens regler.
Hvis du vil have produkterne med det samme eller bare har lyst til at undvære fragten, så kan du overveje at hente produkterne på egen hånd. Det er hovedsageligt muligt i de kendte byggekæder.
Det er absolut super afgørende at vide, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder produkter fra mange nichebutikker, og dermed kan du bestille fra et stort sortiment af brosten online.
De velkendte byggekæder finder du nær dig, og på grund af det har man tilbuddet om at handle online og transportere materialerne personligt. På grund af det har du valget om at slippe for fragten, og tilmed få fat i varerne lige nu.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne tilmed lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du køber brosten online hos dem.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er specialister i deres produkter, da de ikke sælger andre varer. Af den grund bør du modtage mere god service fra ansatte der er eksperter i lige præcis brosten.
Alverdens små butikker producerer selv varerne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du gode tilbud.
Danmarks største byggekæder

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

brosten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag over 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

brosten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

brosten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

brosten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af over 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I visse tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at projektet influerer positivt på naturen.
2Det kan give mening at overveje om det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere bør få hjælp fra en ekspert til områder af byggeriet. Når du søger assistance fra en professionel vil det normalt være en god idé at indhente priser fra forskellige entreprenører.
3Længe før du iværksætter byggeriet er det ret afgørende at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor kan der vise sig fastsatte regler for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
4Det er fornuftigt at have et budget for dit projekt, så du har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være behjælpeligt at tage noter til samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne notere den billigste pris på dem slavisk.
5Du kan finde utallige artikler og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Specielt YouTube tilbyder utrolig meget konstruktiv viden, specielt når man benytter engelske ord i din søgning.
6Forberedelse vil være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du bør overveje at liste en klar strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, samt derudover en kronologisk orden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver agendaen.
7Det kan vise sig afgørende at have de nødvendige materialer klar til brug forinden du begynder dit arbejde. Du bør forfatte en punktforms oversigt som samler alt hvad der er nødvendige, og bagefter gennemløbe hver enkelt ting, med øje for at du sikrer dig at du har styr på det.
8Det bør overvejes at få assistance til ens byggeprojekt, specielt hvis det er væsentlige byggeopgaver. Omfattende projekter kræver flere personer. I øvrigt vil det være bedre og mere socialt når man ikke er alene om det.
9Du skal ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. Ofte kan det vise sig klogt at have grejet parat idet du igangsætter arbejdet. Du bør i øvrigt huske at tillægge udgifterne hertil i regnskabet for byggeriet.
10For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en fundamental rolle. Derfor skal du jævnligt se vejrvarslen i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke mod forventning begynder at vælte ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit komplicerede projekt.
11Du må for alt i verden ikke negligere dit eget helbred, så glem ej påklædning såsom sikkerhedshjelm som hjælp med henblik på mulige skader. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt ifald du ikke har professionel assistance.
12Der kommer utvivlsomt utidige problemstillinger i tilfælde med større opgaver, og ergo vil det være betydningsfuldt at man afsætter passende plads i planen, med formålet om at man føler sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
Danskernes favorit byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget flot. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er meget godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål hvad angår brosten

 • Hvordan lægges brosten?
 • Hvad vejer en brosten?
 • Hvor meget vejer en brosten?
 • Hvordan laver man brosten?
 • Hvilken metode til levering skal du vælge?

  Masser af online forretninger foreslår nu til dags en lang række forskellige billige former for fragt til brosten. En af de mest anvendte er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte produkter præcis når det passer dig. Metoden er jo vældig simpel, samt tit endda den mindst kostelige leveringsform.

  Du burde endvidere overveje at få leveret hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen bliver af og til en tand mindre billig, men omvendt yderst fremkommelig med brosten online. Den mest betalelige form for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, men det stiller krav om at du opholder dig med kort afstand til internet forhandlerens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Fragtperioden på brosten er naturligvis særdeles relevant i tilfælde af at du står og skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, så derfor er det rigtig klogt at du tjekker den estimerede leveringsdato ved brosten. En hel del internet varehuse – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – tilsiger billig 1 hverdags levering på flere produkter online, men vær opmærksom på at det er afhængig af at ordren gennemføres inden et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få bestillingen sendt afsted inden de logistikansatte drager hjemad.

  Nogle enkelte butikker på nettet præsterer levering uden omkostninger på brosten online, men i reglen afkræver det at der aftages for en konkret pris. Alternativt skulle du udse dig den billigste mulighed for fragt, hvilket mange gange vil være at få dem til at bringe din pakke til et afhentningssted.

  En række webbutikker foreslår afhentning hvor man bestiller billig brosten online og selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Davidsen. Byggecentrene frembyder eksempelvis click-and-collect på brosten i disse byer:

  Søborg, Hillerød, Sønderborg, Frederikshavn, Horsens, Lillerød, Ølstykke, Roskilde, Skive, Åbyhøj, Nakskov, Aarhus, Holstebro, Dragør, Hørsholm, Risskov, Tårnby, Grenaa, Odense, Allerød, Odder, Randers, Solrød Strand, Rønne, Næstved, Vordingborg, Hedehusene, Lyngby, Struer, Lystrup, København, Vanløse, Virum, Nørresundby, Korsør, Gladsaxe, Vallensbæk, Skanderborg, Ringsted, Haslev, Nyborg, Nærum, Hobro, Jyllinge, Frederiksværk, Haderslev, Viborg, Taastrup, Rødovre, Vejle, Højbjerg, Brønderslev, Kolding, Thisted, Middelfart, Holbæk, Kalundborg, Hvidovre, Herning, Gentofte, Esbjerg, Valby, Tilst, Frederiksberg, Stenløse, Hedensted, Birkerød, Svendborg, Køge, Farum, Værløse, Helsingør, Aalborg, Fredericia, Silkeborg, Slagelse, Greve, Herlev, Albertslund, Glostrup, Kokkedal, Ballerup, Brønshøj, Hjørring, Charlottenlund, Ikast, Aabenraa, Rudersdal, Varde, Brabrand, Nykøbing Falster, Ishøj, Brøndby, og Frederikssund, .

  Afhentning ift. brosten er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland), Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

  Når man kigger i statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere mange gange leder efter for eksempel brosten priser og brosten online. Vi ser desuden typisk online shoppere lede efter for eksempel billig brosten, køb brosten samt brosten tilbud, plus de kendte byggekæder som Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Silvan.

  Gode priser på brosten

  Det er efterhånden særligt ukompliceret for forbrugerne at tjekke tilbud på billige brosten online hos diverse webbutikker, og til gengæld har de fleste online forhandlere fundet det uundgåeligt at presse prisniveauet på brosten betragteligt, og i øvrigt yde fragtfri levering.

  Det kan dog til hver en tid vise sig udbytterigt at studere indtil flere internet forretninger efter tilbud og udsalg på brosten online inden du køber, så man er garanteret at få den laveste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

  Man bør trods alt ikke glemme, at ifald en butik forhandler billige brosten online på tilbud til en pris som kan ses som urealistisk fordelagtig, bør det mange gange være et tegn på en uoprigtig webshop. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre dækket ind under et lovbud, som garanterer dig overfor uærlige internet butikker.

  Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du benytte en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at betale prisen på brosten ude i fremtiden. Dette fås som regel hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen og Bauhaus.

  Når vi ser på data står det markant, at online shoppere som regel efterspørger blandt andet brosten priser og køb brosten. Foruden dette ser man som regel mennesker lede efter bl.a. billig brosten, brosten tilbud og brosten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg brosten er 1950 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Udmærket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bedkant til haven til gårdsplads til indkørsel til bede til trappe

  Varianter: små store sorte slidte beton grå

  Kig på tidligere køberes anmeldelser

  Trustpilot fører til ultra passende muligheder for at fortolke diverse tidligere forbrugeres reflektioner og herved er det en hjælp, at du verificerer internet firmaets omtaler forud for at du handler billige brosten online.

  Facebook frembringer endvidere ret nyttige løsninger til at få kendskab til internet selskabets kundefokus. Tilmed ses faktisk e-handler hvor man kan notere en vurdering af ordreforløbet, som tilmed kan benyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

  Inden nogen bestiller billige brosten online i en netbutik bør de når alt kommer til alt løbe igennem netbutikkens handelsvilkår, dog er det uden tvivl ikke super interessant, især hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Stark.

  En anden valgmulighed er at undersøge om internet firmaet er tilsluttet e-mærket, grundet at det længe har været et sympol på at online forhandleren efterkommer gældende dansk lovgivning, samt at internet shoppen jævnligt besigtiges af fagmænd der mestrer reglerne.

  Desuden tilbydes du anledning til støtte, når du får problemer ved din bestilling af brosten. For øvrigt støtter vi at man er omhyggelig omkring de mest vitale vilkår der har indvirkning på bestillingen af brosten online, fx den ombytningsrettighed netshoppen garanterer.

  I den sammenhæng er det også vigtigt, at man altid gemmer sin faktura, således man fremadrettet kan bekræfte sit køb af brosten, ligegyldig om man køber fra Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark eller 10-4.

  Thomas D gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Jesper V gav 4 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Anne Nielsen gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Lone Nielsen gav 4 stjerner

  Jeg fik min pakke

  9 gode råd til når du køber online
  1En række internet butikker yder fragt uden omkostninger på brosten, men ofte er det forbeholdt når man bestiller for et fastsat beløb. Ellers må du foretrække den mest betalelige fragttype, som typisk vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop. Løsningen viser sig desværre endvidere ekstremt praktisk. Den billigste fragtform vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
  2Forinden folk bestiller billige brosten på en e-shop burde de utvivlsomt studere virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl et tidskrævende projekt. Udover dette stiller vi forslag om at kunden er vaks omkring de vigtigste regler der gælder for handlen med billige brosten online, fx hvilken byttepolitik online shoppen har.
  3Den billigste fragtmetode er utvivlsomt selv at hente ordren, som dog forudsætter at du befinder dig lige ved e-firmaets hjemsted. Den fragttype er naturligvis meget central i tilfælde af at du behøver brosten om et øjeblik. Alternativt så præsterer nogle få online butikker levering uden betaling, men oftest er det forbeholdt når du indkøber for en præcis sum.
  4Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en lov, der støtter os overfor uoprigtige online butikker. Alternativt bør du drage nytte af en afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du agter at honorere omkostningerne senere.
  5Fragttiden er yderst relevant hvis du behøver pakken med det samme, og derfor er det skam fornuftigt at man tjekker det forventede leveringstidspunkt for brosten. Adskillige internet handler udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varer, hvilket dog er underforstået at du bestiller forud for et fast tidspunkt.
  6Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, hvilket bør være en erklæring om at e-handlen accepterer de opstillede regler, udover at shoppen jævnligt kontrolleres af fagfolk som kender til vilkårene på området. Før nogen shopper billige brosten i en webbutik behøver man til hver en tid studere webshoppens forretningsaftale.
  7Det er efterhånden ret hensigtsmæssigt for enhver at sammenligne priser online på billige brosten hos diverse e-forretninger, og ergo lover flertallet af internet webshops portofri fragt. Dog kan det trods alt vise sig fordelagtigt at se nærmere på nogle online selskaber efter rabat og tilbud forinden du færdiggør din shopping, så man ikke er i tvivl om at modtage den laveste pris.
  8Flere internet foretagender tilbyder nu om stunder et stort udvalg af billige fragtformer til brosten. En der er meget anvendt er nu til dags levering til et afhentningssted, hvor du selv henter dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig ultra praktisk, samt i mange tilfælde derudover den prisbilligste mulighed for levering.
  9Trustpilot indebærer egentlig pålidelige chancer for at udforske forskellige forhenværende brugeres betragtninger og af den grund rekommanderer vi, at du kigger nærmere på netbutikkens anmeldelser forinden du bestiller billige brosten online. Facebook resulterer i ligeledes flere pålidelige løsninger til at få kendskab til internet forretningens kundetilfredshed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk