Bygpris.dk

Bugthøvl

Stanley bugthøvl 1-12-152 rund sål
195 kr.
Læs mere
Emmerich Bugthøvl nr. 63 Rund
139 kr.
Læs mere
Stanley bugthøvl 1-12-151 lige sål
215 kr.
Læs mere
Emmerich Bugthøvl nr. 64 Flad
139 kr.
Læs mere
EMMERICH bugthøvl nr. 63 Rund
140 kr.
Læs mere
EMMERICH bugthøvl nr. 64 Flad
145 kr.
Læs mere
IRWIN Bugthøvl, flad sål (konveks)54x250mm
241 kr.
Læs mere
EMMERICH bugthøvl 52 mm lige
236 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have varerne med det samme eller bare gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Det er navnligt muligt hos de velkendte byggekæder.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør man kende byggeshoppens betingelser.
Der er variationer i priserne på billige bugthøvl fra netbutik til netbutik. En del satser på gode priser, hvorimod andre har service. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne shoppe hos en online byggeshop, hvor du tilbydes gode råd til valg af bugthøvl.
Det er absolut meget relevant at vide, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Flere byggemarkeder sælger et stort produktudvalg, og øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare bugthøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder forhandler varer fra flere specialbutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt udvalg af bugthøvl online.
De udbredte byggemarkeder findes i det meste af landet, og takket være dette har kunderne adgang til at bestille online og fragte produkterne selv. Takket være dette kan du slippe for fragten, samt sågar hente varerne med det samme.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte virksomheder, som kan bidrage til øget tryghed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke webshops er mindre firmaer, som tit er danske, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du køber bugthøvl online på deres webshop.
Majoriteten af små butikker er producenter af de varer der sælges fra større webshops. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online får du en billig pris.
En masse nichebutikker på nettet ved ekstremt meget om deres produkter, da de udelukkende sælger disse varer. På grund af det bør du modtage en høj grad af brugbar rådgivning fra nogle med ekspertviden i lige præcis bugthøvl.
Danmarks største byggekæder

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

bugthøvl bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

bugthøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

bugthøvl jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

bugthøvl silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør nødig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig smart at have det parat forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at medregne de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
2Det kan give mening at tænke over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde skaffe hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du indhenter hjælp fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at hente priser fra en håndfuld leverandører.
3Der er utrolig mange artikler og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube tilbyder dig ekstremt meget nyttig viden, i særlig grad ifald man benytter engelske søgeord.
4Ved udendørs projekter har vejrsituationen en stor rolle. Således må du med jævne mellemrum kigge på vejrmeldingerne i tiden op til arbejdets start, så det ikke med et brag starter med at stå ned i stænger når du netop arbejder hårdt på dit komplicerede byggeprojekt.
5Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især når det kommer til omfangsrige byggeprojekter. Flere ting bør udføres af mere end en person. Desuden er det mere effektivt og sjovere når der er flere der bidrager.
6Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for dit projekt, så du har et overblik over økonomien. Det kan blive en fordel at nedfærdige alle udgifter, hvorefter man kan nedfælde eventuelle tilbud på dem hver især.
7Der viser sig næsten altid pludselige udfordringer i forbindelse med avancerede projekter, og herved kan det være betydningsfuldt at man afsætter betragtelig tid i køreplanen, så man er sikker på at nå i mål med projektet.
8Planlægning vil altid være vejen til et godt forløb med projektet. Du kunne overveje at nedskrive en klar arbejdsplan, som viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, med en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp idet du sammensætter din agenda.
9Du kan indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det får man ifald ombygningen er CO2-besparende. Støtten forudsætter dermed at byggeriet gør en positiv forskel for miljøet.
10Du må aldrig nogensinde glemme dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse inklusiv sikkerhedshjelm som sikrer dig imod eventuelle uheld. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
11Længe før du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig vanvittigt afgørende med en forsikring om, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde begrænsende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
12Muligvis kan det blive essentielt at have de nødvendige bygningsmaterialer klar til brug i god tid før du igangsætter dit byggeprojekt. Du bør sammensætte en hurtig indkøbsseddel med alt du skal bruge, og så gennemgå hver eneste ting, således at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
De bedst vurderede byggekæder
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er usædvanligt flot. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En del internet varehuse frembyder til alt held en række forskellige billige leveringsmidler til bugthøvl. En af dem der er mest anvendt er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare dine nye produkter når du har mulighed for det. Den er jo rigtig fremkommelig, samt ofte også den mest betalelige mulighed for levering.

Du kan alternativt tænke over at vælge at få sendt til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Fragttypen bliver jævnligt en tak mere pebret, men omvendt særdeles hensigtsmæssig ved køb af bugthøvl online. Den mest betalelige fragttype er dog at du selv henter ordren, hvilket dog stiller krav om at du er med kort afstand til online webshoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på bugthøvl kan i nogle tilfælde være ret så væsentlig i tilfælde af at man absolut skal bruge dine nye produkter straks, så herved er det altså centralt at du efterser tidshorisonten for levering ved bugthøvl. Adskillige firmaer på nettet – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på næste hverdag på flere varenumre online, som alligevel tager udgangspunkt i at ordren indsendes inden et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer sendt afsted før pakkepersonalet tager hjem.

Nogle få online varehuse præsterer fri fragt på bugthøvl online, men typisk kun såfremt du handler for en bestemt sum. Ellers bør du overveje den billigste slags levering, som oftest vil være at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted.

De største webbutikker giver klik-og-hent hvor du handler billig bugthøvl online men selv henter i butikken. For eksempel Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan og XL-Byg. Byggekæderne tilbyder eksempelvis klik-og-hent på bugthøvl i følgende områder:

Brønderslev, Vordingborg, Højbjerg, Dragør, Solrød Strand, Odense, Hedehusene, Hvidovre, Værløse, Lillerød, Brabrand, Roskilde, Holstebro, Sønderborg, Nykøbing Falster, Valby, Hillerød, Esbjerg, Herlev, Fredericia, Frederikssund, Rødovre, Vejle, Brøndby, Stenløse, Hjørring, Haslev, Aarhus, København, Frederiksberg, Gladsaxe, Risskov, Silkeborg, Farum, Jyllinge, Køge, Allerød, Frederikshavn, Randers, Nørresundby, Helsingør, Nyborg, Middelfart, Tårnby, Viborg, Herning, Lystrup, Skanderborg, Skive, Korsør, Haderslev, Virum, Hørsholm, Glostrup, Næstved, Ikast, Albertslund, Kokkedal, Horsens, Tilst, Rønne, Lyngby, Vanløse, Gentofte, Vallensbæk, Grenaa, Greve, Thisted, Slagelse, Hobro, Søborg, Holbæk, Rudersdal, Birkerød, Hedensted, Aalborg, Varde, Åbyhøj, Nærum, Frederiksværk, Brønshøj, Ringsted, Odder, Svendborg, Ishøj, Struer, Ølstykke, Taastrup, Ballerup, Kalundborg, Kolding, Nakskov, Aabenraa, og Charlottenlund, .

Click-and-collect af bugthøvl er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Hovedstaden).

Ved kig i tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere mange gange søger for eksempel bugthøvl online og bugthøvl tilbud. Derudover oplever vi mange gange folk søge efter bl.a. køb bugthøvl, billig bugthøvl og bugthøvl priser, plus de store byggecentre som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Rabat på bugthøvl

Det er jo efterhånden yderst nemt for enhver at kigge efter tilbud på billige bugthøvl online fra diverse internet shops, og af den grund har mange e-forhandlere set sig tvunget til at stampe udsalgspriserne på bugthøvl kolossalt, og derudover yde billig levering.

Derfor kan det imidlertid blive nyttigt at se nærmere på diverse e-shops efter rabatter og tilbud på bugthøvl online forinden du færdiggør din shopping, så man er velinformeret til at skaffe sig den laveste pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma og Bauhaus.

Man skal alligevel ikke glemme, at ifald en internet virksomhed sælger billige bugthøvl online på tilbud til en tilbudspris som er urealistisk attraktiv, kunne det i nogle tilfælde være et symbol på en falsk e-forretning. Shopping med kort er heldigvis inkluderet i en anordning, hvilket redder køber imod fup netshops.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du bruge et tilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du agter at klare prisen på bugthøvl over flere uger. Dette foreslåes normalt ved nichebutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som eksempelvis Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Ved indkig i data står det markant, at online shoppere ofte leder efter bl.a. køb bugthøvl og bugthøvl tilbud. Vi ser desuden tit folk søge bl.a. bugthøvl online, billig bugthøvl og bugthøvl priser.

Undersøg folks anbefalinger

Trustpilot præsterer sådan set fine genveje til at evaluere adskillige forhenværende kunders domme og herved kan det anbefales, at du kigger nærmere på online virksomhedens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige bugthøvl online.

Facebook medfører lige så vel immervæk gunstige muligheder for at få kendskab til e-firmaets troværdighed. Foruden det møder vi en række online selskaber i Danmark hvor man kan give en evaluering af deres købsoplevelse, som tillige kan tages i brug til afvejning af kundernes tilfredshed.

Inden nogen shopper billige bugthøvl online i en internet virksomhed kan de reelt gennemlæse e-butikkens regler, dog er det gerne ikke videre interessant, særligt med de velkendte byggekæder som 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

Et andet forslag kunne måske være at bemærke hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, som kan være et fingerpeg om at online butikken efterlever dansk lovgivning, samt at shoppen fra tid til anden overvåges af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om vilkårene på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til at blive assisteret, når du bliver udsat for besvær ved dit køb af bugthøvl. Foruden dette er det at foretrække at du er obs på de vigtigste betingelser gældende for bestillingen af bugthøvl online, som eksempelvis den ombytningsrettighed internet firmaet garanterer.

I den relation er det tillige afgørende, at man stadigvæk opbevarer sin ordremail, så man en anden gang vil kunne eftervise sit køb af bugthøvl, uafhængig af om man bestiller hos Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg eller Davidsen.

Martin Christensen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Mette F gav 4 stjerner

god service

Lone gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Susanne Nielsen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

9 gode råd til indkøb via nettet
1Adskillige webshops i Danmark tildeler nu om dage diverse billige leveringsmidler til bugthøvl. En sikker vinder er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Fragtmetoden er altså ualmindeligt ligetil, samt i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte metode til levering.
2Forinden nogen handler billige bugthøvl hos en e-butik behøver de ideelt set løbe igennem e-shoppens regler, det er dog almindeligvis ikke specielt ophidsende. Endvidere anbefaler vi at køber er hensynstagende til de mest relevante regler der kan spille ind i forbindelse med købet af billige bugthøvl online, f.eks. hvilken byttepolitik internet virksomheden garanterer.
3Den prisbilligste fragtmetode er utvivlsomt selv at hente pakken, som dog stiller krav om at du er i kort afstand af online forhandlerens lager. Den leveringsmanér er naturligvis temmelig væsentlig i tilfælde af at man står og skal bruge bugthøvl fluks. Alternativt så frembyder enkelte e-shops i Danmark portofri fragt, men typisk er det påkrævet at der aftages for et fastslået beløb.
4Leveringstiden kan i nogle tilfælde være vældig aktuel såfremt du behøver ordren inden for kort tid, og herved er det naturligvis aktuelt at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid for bugthøvl. En stor portion e-forhandlere reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varer, men vær obs på at det er regnet ud fra at ordren laves tidligere end et bestemt tidspunkt.
5Generelt slår vi et slag for at undersøge om online shoppen er godkendt af e-mærket, fordi det generelt er et sympol på at e-firmaet efterlever dansk lovgivning, og at e-forhandleren rutinemæssigt undersøges af fagmænd som har nøje kendskab til de gældende vilkår. Inden folk shopper billige bugthøvl på en internet virksomhed burde de i princippet læse butikkens forretningsaftale.
6Det er efterhånden ekstremt let for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige bugthøvl fra diverse webbutikker, og til gengæld præsterer langt de fleste internet varehuse billig levering. Trods dette kan det ikke desto mindre være fordelagtigt at prøve et par internet outlets efter tilbud og udsalg forud for at du køber, så man er på den sikre side med at antage den laveste pris.
7Visse netbutikker yder gebyrfri levering på bugthøvl, men ofte under forudsætning af at du bestiller for et bestemt beløb. Desuden skal du overveje den billigste leveringsmanér, som typisk vil blive at få kørt din pakke til et afhentningssted. Metoden bliver gennemsnitligt på den anden side særdeles hensigtsmæssig. Den mest letkøbte fragtmulighed er unægtelig at du selv henter ordren.
8Trustpilot byder på uden sammenligning tiltalende genveje til at kortlægge ganske mange tidligere brugeres synspunkter og herved stiller vi forslag om, at du betragter online firmaets omtaler forud for at du bestiller billige bugthøvl online. Facebook giver dig på samme måde absolut fremragende chancer for at få et kig ind i e-handlens troværdighed.
9Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfattet af en foranstaltning, der skærmer køberen imod falske online webshops. Som et alternativ burde du benytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, når du hellere vil honorere prisen af flere omgange.