Bygpris.dk

Cutterkniv

Cutter kniv med auto load 18 MM ProBuilder
60 kr.
Læs mere
Cutterknivsæt 3 dele 9/18mm Kreator KRT000200
32 kr.
Læs mere
Cutterkniv 18 mm med dåseåbner ProBuilder 55526
37 kr.
Læs mere
Cutterkniv 18mm i aluminium Kreator KRT000303
60 kr.
Læs mere
Cutterkniv 18mm Kreator KRT000206
36 kr.
Læs mere
Cutterkniv med skruelås 18 mm
42 kr.
Læs mere
Cutter kniv 25 MM ProBuilder
36 kr.
Læs mere
Cutter kniv 9 MM ProBuilder
20 kr.
Læs mere
Cutter kniv 18 MM ProBuilder
25 kr.
Læs mere
Cutterknive 18mm HERO 3164-090
25 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra en netbutik, hvor du får rådgivning og sparring omkring cutterkniv.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige cutterkniv fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på lave priser, hvorimod andre satser på kompetent sparring. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør du læse virksomhedens betingelser.
Det er absolut utrolig vigtigt at se, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du vælge et andet.
Når du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre materialerne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ i de store byggecentre.
Flere byggecentre tilbyder et enormt sortiment af varer, imens øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, foruden blot cutterkniv.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte forretninger, som kan give ubekymrethed når man skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre samler produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og dermed kan du bestille fra et stort sortiment af cutterkniv online.
De gængse byggecentre finder du mange steder i landet, og af den grund har flertallet mulighed for at købe online og transportere byggematerialerne på egen hånd. På grund af det har du chancen for at undgå fragten, samt tilmed have varerne nu og her.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede webshops har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således kan du modtage super nyttig assistance fra ansatte der er specialister i netop cutterkniv.
Diverse små butikker er små virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber cutterkniv online på deres side.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker producerer selv varerne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online bør du få en bedre pris.
Danmarks største byggekæder

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

cutterkniv harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

cutterkniv silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

cutterkniv jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

cutterkniv bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kommer jævnligt ubelejlige problematikker når det handler om avancerede opgaver, og derfor vurderes det værdifuldt at der er afsat passende tid i kalenderen, som bidrager til at man føler sig sikker på at nå i mål.
2Det er af stor betydning at lave et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har et overblik over økonomien. Det bør blive forstandigt at beskrive hver enkelt udgift, og efterfølgende gennemgå beløbet for dem én og én.
3Du må unden ingen omstændigheder se bort fra din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke har hjælp fra en fagperson.
4Der er endeløse vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube giver dig adgang til vældig meget nyttig info, i særlig grad hvis man skriver søgeordene på engelsk.
5Du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet hvis byggeriet er klimavenligt. Den økonomiske støtte kræver altså at renoveringen har en positiv betydning for klimaet.
6Forberedelse vil være kilden til et godt forløb med byggeriet. Du skal nedskrive en gennemarbejdet plan, som viser hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og derudover en numerisk orden. Husk at være skarp idet du nedskriver din tidsplan.
7Måske du burde tage til overvejelse om byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør få assistance fra en professionel til færdiggørelsen af byggeprocessen. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en fagmand kan det være fornuftigt at indhente tilbud fra en håndfuld håndværkere.
8Måske kan det blive afgørende at du har de nødvendige byggematerialer parat på forhånd inden du starter arbejdet. Du har fordel af at forfatte en simpel oversigt hvorpå der noteres alt der bliver brug for, og bagefter gennemgå oversigten, med det formål at du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
9Længe før du iværksætter byggeprocessen kan det være ufatteligt vigtigt at man sikrer sig, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der være gældende love som beskriver, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
10Det er oplagt at sikre sig hjælp til dele af projektet, især når det er omfangsrige byggerier. Krævende projekter kræver flere folk. Endvidere vil det vise sig hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
11For opgaver udendørs har vind og vejr meget at sige. Derfor kan du med jævne mellemrum kigge på prognosen for vejret i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde det krævende byggeprojekt.
12Man bør aldrig fattes udstyr. Typisk kan det vise sig fordelagtigt at have værktøjet til rådighed forinden du tager fat på arbejdet. Derudover er det vigtigt at medregne de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
De mest populære byggecentre
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig betryggende. Vurderingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

En masse internet forretninger tildeler i vore dage mange forskellige billige former for fragt til cutterkniv. En af dem der er mest anvendt er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er nemlig særdeles hensigtsmæssig, samt oftest også den mest billige metode til levering.

Du kunne derudover tænke over at få varerne bragt til din bolig eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden er til tider en tak dyrere, men samtidig super praktisk for cutterkniv online. Den prisbilligste leveringsløsning er dog selv at hente produkterne, hvilket nødvendiggør at du fysisk befinder dig tæt på online webshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på cutterkniv er rigtig vigtig forudsat vi har behov for dine nye produkter med det samme, så i det øjemed er det aldeles klogt at du kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på cutterkniv. Mange internet forhandlere – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varer online, som alligevel regnes ud fra at ordren lægges før et angivent klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få bestillingen afsendt inden lagerpersonalet holder fyraften.

Visse shops på nettet frembyder gratis levering på cutterkniv online, men oftest er det påkrævet at du bestiller for en bestemt pris. Ellers må du gribe den mest prisbevidste leveringsmodel, der tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

Store byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor man bestiller billig cutterkniv online og selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne udlover blandt andet click-and-collect på cutterkniv i følgende områder:

Helsingør, Højbjerg, Middelfart, Odder, Korsør, Allerød, Solrød Strand, Esbjerg, Sønderborg, Tilst, Lystrup, Ringsted, Haslev, Brønderslev, Farum, Rudersdal, København, Hillerød, Slagelse, Hobro, Nørresundby, Brønshøj, Birkerød, Tårnby, Hedensted, Frederikshavn, Ishøj, Herlev, Struer, Roskilde, Lillerød, Søborg, Gladsaxe, Hvidovre, Holbæk, Glostrup, Kalundborg, Rønne, Thisted, Varde, Grenaa, Frederiksberg, Charlottenlund, Aarhus, Køge, Viborg, Aabenraa, Herning, Stenløse, Fredericia, Hedehusene, Taastrup, Kolding, Nyborg, Vallensbæk, Skanderborg, Valby, Vanløse, Lyngby, Nykøbing Falster, Greve, Ikast, Risskov, Hjørring, Hørsholm, Brabrand, Værløse, Nærum, Albertslund, Gentofte, Brøndby, Aalborg, Jyllinge, Åbyhøj, Nakskov, Næstved, Silkeborg, Kokkedal, Vejle, Frederiksværk, Virum, Ballerup, Frederikssund, Rødovre, Vordingborg, Dragør, Svendborg, Ølstykke, Randers, Horsens, Odense, Skive, Holstebro, og Haderslev, .

Click-and-collect ift. cutterkniv er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland), Sjælland (Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når man kigger i statistikkerne fremstår det klart, at online shoppere tit efterspørger for eksempel cutterkniv tilbud og cutterkniv online. Man ser desuden ofte netshoppere kigge efter bl.a. køb cutterkniv, cutterkniv priser og billig cutterkniv, plus de kendte byggemarkeder som Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Gode priser på cutterkniv

Det har vist sig at være super bekvemt for købere at vurdere tilbud på billige cutterkniv online hos forskellige webshops, og derved har adskillige e-butikker set sig tvunget til at reducere prisen på cutterkniv markant, og ydermere tilbyde billig levering.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig tiden værd at se nærmere på enkelte internet virksomheder i Danmark efter billige priser på cutterkniv online forinden du gennemfører din handel, så du er sikker på at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Du må imidlertid ikke overse, at såfremt en online forretning forhandler billige cutterkniv online til en tilbudspris der virker himmelråbende fordelagtig, så kan det ofte være et symbol på en snydagtig e-butik. Køb med kort er imidlertid dækket ind under et regulativ, som garanterer kunden imod fup internet forhandlere.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at klare pengene til cutterkniv over en periode. Det fås som regel i nichefokuserede webshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når man ser på tendenserne bliver det tydeligt, at mennesker mange gange kigger efter for eksempel billig cutterkniv og køb cutterkniv. Derudover ser vi mange gange online shoppere kigge efter for eksempel cutterkniv tilbud, cutterkniv priser samt cutterkniv online.

Læs tidligere brugeres meninger

Trustpilot tilbyder dig de facto fine chancer for at kortlægge ganske mange eksisterende forbrugeres iagttagelser og på grund af dette er det fornuftigt, at du gennemgår e-handlens omtaler forud for at du placerer din ordre på billige cutterkniv online.

Facebook medfører ydermere en lang række pæne chancer for at få indtryk af internet butikkens popularitet. Tilmed møder vi endda online forretninger som giver folk mulighed for at notere en kritik af ordreforløbet, hvilket tilmed kan anvendes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen shopper billige cutterkniv online hos en shop bør man i reglen kigge på webshoppens forretningsaftale, dog er det oftest et tidskrævende projekt, især ved de gængse byggekæder som Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Et andet forslag kunne måske være at kigge om netshoppen er tilsluttet e-mærket, da det længe har været et tegn på at e-firmaet forsvarer de danske regler, foruden at internet forhandleren tit besigtiges af fagfolk der er meget bekendte med vilkårene.

Dette er en god lejlighed til at få bistand, for så vidt du forvoldes vanskeligheder med din shopping med cutterkniv. Desuden er det klogt at køberen er vidende om de mest basale vilkår der har indflydelse på bestillingen af cutterkniv online, som for eksempel hvilken bytteret internet selskabet bruger.

Her er det virkelig essesentielt, at man stadig beholder sin e-mail kvittering, så man altid kan vidne om bestillingen af cutterkniv, uagtet om man har købt ved Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4 eller Davidsen.

Jens Andersen gav 5 stjerner

Fremragende service

Lene gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Jette K gav 5 stjerner

Fremragende service.

Kim Knudsen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 tips til online indkøb
1Indtil flere online butikker tilbyder gratis levering på cutterkniv, men typisk forudsætter det at du shopper for en bestemt sum. Alternativt kunne du vælge den mest prisbevidste leveringsmetode, der oftest vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig i regelen tillige i høj grad let gængelig. Den mest letkøbte løsning til levering kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
2Forinden nogen bestiller billige cutterkniv på en e-forhandler behøver de reelt gennemse netshoppens handelsvilkår, dog er det normalt en omfattende opgave. Tilmed kan det anbefales at man er vidende om de elementære regler der har indflydelse på købet af billige cutterkniv online, fx den ombytningsrettighed e-shoppen har.
3Masser af online forretninger tilbyder nu om dage en hel del forskellige billige leveringsmåder til cutterkniv. En der er meget anvendt er p.t. pakkeshops, hvor du så selv henter de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Denne er nemlig virkelig ukompliceret, samt ofte derudover den billigste leveringsform.
4Trustpilot forærer dig en del fordelagtige muligheder for at efterse en række tidligere forbrugeres erfaringer og af den grund foreslår vi, at du sonderer netshoppens vurderinger før du bestiller billige cutterkniv online. Facebook byder på tillige sådan set fornemme muligheder for at få indtryk af internet selskabets popularitet.
5Leveringshastigheden kan være usædvanlig betydningsfuld når vi absolut skal bruge produkterne om et øjeblik, og af den grund er det aldeles klogt at man undersøger den estimerede leveringstid ved cutterkniv. Størstedelen af internet webshops yder billig 1 dags fragt på en lang række varer, men glem ikke at det er påkrævet at orden realiseres tidligere end et fast tidspunkt.
6Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er indbefattet af en lov, som støtter kunden overfor svindlende online outlets. Som alternativ kan du vælge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil afbetale betalingen i flere bidder.
7Den billigste løsning vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, hvilket stiller krav om at du er med kort afstand til internet virksomhedens arbejdslager. Den mulighed for levering er jo temmelig vital forudsat du har brug for cutterkniv fluks. Alternativt så yder indtil flere netbutikker fragt uden gebyr, men undertiden er det så præmissen at der indkøbes for et fastsat beløb.
8Generelt foreslår vi at finde ud af hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, siden det bør være en indikator for at online butikken opfylder gældende dansk lovgivning, foruden at internet forhandleren hyppigt kigges til af fagfolk der forstår de gældende regler. Før nogen bestiller billige cutterkniv hos en online virksomhed behøver man på en vis måde gennemgå shoppens betingelser.
9Det er jo efterhånden ualmindeligt hensigtsmæssigt for internetbrugere at lave prissammenligning online på billige cutterkniv i blandt flere online virksomheder, og med det motiv garanterer adskillige online forhandlere levering uden omkostninger. Det kan imidlertid være lønnende at sammenligne nogle webshops efter billige priser inden du færdiggør din shopping, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.