Bygpris.dk

Cylinderpudser

JET Cylinderpudser JWDS-1632
13.995 kr.
Læs mere
JET Cylinderpudser 22-44 PLUS
14.995 kr.
Læs mere
Bernardo Cylinderpudser ZSM 560 - 400 V
8.850 kr.
Læs mere
Holzmann Cylinderpudser ZS970P 230V
39.999 kr.
Læs mere
Bernardo Cylinderpudser ZSM 500 - 400 V
8.147 kr.
Læs mere
Holzmann Cylinderpudser
8.375 kr.
Læs mere
Bernardo Cylinderpudser ZSM 500 - 230 V
8.147 kr.
Læs mere
JET Cylinderpudser JWDS-1836-M
12.995 kr.
Læs mere
JET Dobbelt cylinderpudser DDS-225
42.995 kr.
Læs mere
JET Dobbelt Cylinderpudser DDS-225-T
39.855 kr.
Læs mere
Holzmann Cylinderpudser ZS640P 230V
25.624 kr.
Læs mere
JET Cylinderpudser JWDS-1020-M
10.925 kr.
Læs mere
Bernardo Cylinderpudser ZSM 405 - 230 V
6.685 kr.
Læs mere
Bernardo Cylinderpudser WBS 640 Pro - 400 V
18.554 kr.
Læs mere
Bernardo Cylinderpudser WBS 640 Pro - 230 V
18.554 kr.
Læs mere
JET Cylinderpudser 22-44 OSC-M
24.995 kr.
Læs mere
Bernardo Cylinderpudser ZSM 405 - 400 V
6.685 kr.
Læs mere
Holzmann Cylinderpudser ZS560U
9.899 kr.
Læs mere
Bernardo Cylinderpudser ZSM 560 - 230 V
8.850 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor kende webshoppens regler.
Når du skal bruge produkterne med det samme eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte materialerne personligt. Det er navnligt en mulighed i de velkendte byggecentre.
Flere byggekæder fremviser et stort varesortiment, og øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du bør overveje om det er afgørende for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot cylinderpudser.
For nogle er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Derfor bør du shoppe hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af cylinderpudser.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige cylinderpudser hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle giver gode priser, hvorimod nogle tilbyder faglig rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvsagt meget relevant at vide, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder forhandler varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af cylinderpudser online.
De kendte byggekæder findes nær dig, og takket være dette har flertallet valget om at købe online og hente materialerne på eget initiativ. I kraft af det kan man blive fri for fragten, samt tilmed hente produkterne hurtigere.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte forretninger, som kan bidrage til øget tryghed når du skal købe online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker er producenter af varerne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få lavere priser.
Mange nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de ikke sælger andre produkter. Derfor kan du opleve ekstremt konstruktiv vejledning fra personale der er specialister i netop cylinderpudser.
Flertallet af nicheforhandlere er mindre firmaer, som oftest er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du køber cylinderpudser online på deres side.
Danmarks største byggecentre
cylinderpudser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

cylinderpudser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

cylinderpudser jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

cylinderpudser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Husk at du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få hvis byggeriet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinger at byggeriet påvirker miljøet.
2Der ligger et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube supporterer dig med ekstremt meget gavnlig info, navnligt forudsat at man søger på engelsk.
3Der præsenterer sig ofte uventede problemer i tilfælde med større byggeprojekter, og af den grund vil det vise sig vigtigt at man har afsat god tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
4Du må aldrig glemme sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdssko som hjælper dig imod potentielle ulykker. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
5Typisk vil det være meningsfuldt at udarbejde et regnskab for ombygningen, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan blive økonomisk at notere alle poster, og efterfølgende nedskrive ens omkostning ved dem hver især.
6Måske det viser sig værdifuldt at du har samtlige bygningsmaterialer til rådighed inden du indleder byggeprocessen. Du har god gavn af at sammenfatte en enkel oversigt hvorpå der noteres alt du skal bruge, og bagefter tjekke materialerne, med øje for at du er overbevist om at du har husket det hele.
7Du bør tænke over om projektet kan klares alene, eller du må investere i professionel hjælp til afslutningen af det. Når du ønsker assistance fra en fagperson kan det godt betale sig at lede efter uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
8Ved projekter udenfor har vejret en betydningsfuld rolle. Således må du hyppigt se meldingerne om vejret når du nærmer dig byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er i fuld gang med det store projekt.
9Det kan vise sig nødvendigt at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt hvis det er vigtige arbejdsopgaver. Nogle ting behøver flere mennesker. Desuden viser det sig bedre og mere minderigt når man er flere om det.
10Forberedelse vil være vejen til at komme i mål med arbejdet. Du kunne overveje at sammensætte en struktureret plan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, samt derudover en numerisk orden. Vær skarp idet du laver din dagsorden.
11I god tid inden at du påbegynder byggeprojektet må det være meget essentielt at man sikrer sig, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der gælde forskellige regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
12Man vil aldrig nogensinde fattes værktøj. Ofte vil det vise sig uundværligt at have værktøjet klar når du tager fat på byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at indkalkulere de medfølgende udgifter i budgettet.
Danskernes favorit byggeshops
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er absolut overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig overlegent. Scoren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som altså er rigtig overlegent. Karakteren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er rigtig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Temmelig mange internet foretagender yder i vore dage alverdens billige leveringsmidler til cylinderpudser. Et hit er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig ekstremt overkommelig, samt oftest endvidere den mest billige mulighed for fragt.

Du burde på samme måde prøve at få pakken sendt til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Muligheden er mange gange en lille smule mere pebret, men endda ret simpel for cylinderpudser online. Den mindst kostelige slags levering kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som desværre afhænger af at du befinder dig nær internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på cylinderpudser er naturligvis yderst vital når man står og skal bruge pakken om få sekunder, så med det formål er det temmelig fornuftigt at vi dobbelttjekker leveringstidspunktet på cylinderpudser. Masser af webshops – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig 1 dags levering på mange af shoppens varenumre online, der dog er betinget af at bestillingen køres igennem tidligere end et besluttet tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varen sendt afsted forud for at pakkemedarbejderne tager hjem.

Enkelte internet varehuse lover fragt uden beregning på cylinderpudser online, men undertiden kun hvis der indkøbes for en konkret pris. I øvrigt skulle man udvælge den mest betalelige leveringsform, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et afhentningssted.

Masser af byggecentre foreslår click-and-collect hvor du køber billig cylinderpudser online og afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark og Jem og Fix. Byggecentrene frembyder for eksempel klik-og-hent på cylinderpudser i følgende områder:

Kokkedal, Frederikssund, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Køge, Brønderslev, Odense, Aabenraa, Odder, Herning, Skive, Birkerød, Kalundborg, Greve, Hobro, Allerød, Værløse, Hedehusene, Holstebro, Virum, Nakskov, Herlev, Nærum, Taastrup, Gentofte, Kolding, Svendborg, Haderslev, København, Esbjerg, Søborg, Ølstykke, Jyllinge, Lyngby, Dragør, Viborg, Fredericia, Brabrand, Ringsted, Rødovre, Ishøj, Frederiksberg, Grenaa, Rudersdal, Ikast, Hjørring, Silkeborg, Brønshøj, Thisted, Nørresundby, Solrød Strand, Horsens, Risskov, Frederikshavn, Gladsaxe, Vordingborg, Lystrup, Stenløse, Roskilde, Højbjerg, Holbæk, Vejle, Valby, Hedensted, Hvidovre, Rønne, Vanløse, Struer, Albertslund, Varde, Farum, Vallensbæk, Randers, Aarhus, Middelfart, Hørsholm, Haslev, Næstved, Brøndby, Sønderborg, Hillerød, Korsør, Helsingør, Charlottenlund, Ballerup, Skanderborg, Glostrup, Aalborg, Tilst, Frederiksværk, Tårnby, Slagelse, Nyborg, og Lillerød, .

Click-and-collect ift. cylinderpudser er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland), Sjælland (Østsjælland, Falster, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når man ser på data bliver det tydeligt, at internet shoppere tit søger efter eksempelvis cylinderpudser priser og køb cylinderpudser. Vi ser derudover som regel netshoppere lede efter fx billig cylinderpudser, cylinderpudser online samt cylinderpudser tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Gode tilbud på cylinderpudser

Det er jo yderst uproblematisk for internetbrugere at vurdere prisniveauet på billige cylinderpudser online i blandt forskellige butikker på nettet, og altså har flertallet af online webshops ikke kunne slippe for at reducere prisen på cylinderpudser voldsomt, og ovenikøbet sikre levering uden betaling.

Det kan dog imidlertid være gavnligt at granske indtil flere forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på cylinderpudser online forud for at du bestiller, så man er skudsikker på at opnå den billigste pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Du bør lige meget hvad være så påpasselig, at når en online forretning udlover billige cylinderpudser online til en pris der anses for uhørt gunstig, så kan det tit være en indikator for en bedragerisk internet virksomhed. Handler med kort er på den anden side indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket begunstiger dig som køber overfor falske internet foretagender.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du vælge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at honorere regningen på cylinderpudser over tid. Det fås som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de store byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Når vi ser på data står det klart, at mennesker jævnligt efterspørger for eksempel cylinderpudser online og køb cylinderpudser. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere efterspørge blandt andet cylinderpudser priser, cylinderpudser tilbud og billig cylinderpudser.

Se nærmere på tidligere kunders evalueringer

Trustpilot præsterer ganske pålidelige genveje til at beskue ganske mange nuværende konsumenters erfaringer og på grund af dette er det godt, at du eftergår webbutikkens omtaler før du shopper billige cylinderpudser online.

Facebook medfører lige så vel temmelig tiltalende muligheder for at få et kig ind i netbutikkens kundefokus. Her ses nogle internet virksomheder som giver kunderne mulighed for at registrere en evaluering af deres køb, hvilket desuden burde benyttes til at bedømme kundernes tilfredshed.

Inden nogen shopper billige cylinderpudser online på en netshop kunne de for at være på den sikre side bese forhandlerens betingelser, dog er det undertiden en omfattende opgave, i særdeleshed ved de kendte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Stark.

En anden valgmulighed kan være at bemærke om internet virksomheden er medlem af e-mærket, da det typisk er en angivelse af at internet butikken opfylder de gældende danske regler, foruden at webbutikken nu og da ses til af specialister der kender til de gældende love.

Desuden giver det dig mulighed for at få hjælp, når du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med dit køb af cylinderpudser. Ydermere er det en hjælp at køber er vidende om de vigtigste vilkår der influerer på bestillingen af cylinderpudser online, som eksempelvis den ombytningsrettighed internet selskabet bruger.

På grund af dette er det ydermere afgørende, at man altid beholder sin faktura e-mail, således man en anden gang kan bevidne bestillingen af cylinderpudser, ligegyldig om man bestiller hos Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 eller Davidsen.

Niels Christiansen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Mette P gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Christian P gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Rasmus gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 gode råd til internetshopping
1Den billigste fragtløsning er unægtelig at hente ordren selv, hvilket betinges af at du er lige ved webbutikkens adresse. Den løsning til levering kan vise sig at være virkelig essentiel ifald du har brug for cylinderpudser om få sekunder. Alternativt så tilbyder en række internet handler fragt uden beregning, men undertiden er det under forudsætning af at du køber for en bestemt pris.
2Generelt går vi ind for at finde ud af hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det typisk er en angivelse af at e-shoppen adlyder den officielle danske lovgivning, tillige med at internet webshoppen ofte overværes af fagfolk som kender de gældende regulativer. Før nogen handler billige cylinderpudser hos en shop på nettet burde de helt sikkert gennemse virksomhedens vilkår.
3Det er efterhånden vældig enkelt for alle at sammenligne priser online på billige cylinderpudser i blandt flere e-forretninger, og derved tilbyder flertallet af e-butikker levering uden betaling. Det kan dog til hver en tid blive profitabelt at granske nogle få internet forretninger efter rabat og tilbud før du placerer ordren, så du er usvigeligt sikker på at opnå den mest attraktive pris.
4En række butikker på nettet tildeler heldigvis et hav af forskellige billige løsninger til levering til cylinderpudser. En favorit iblandt mange er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din pakke når der er tid til det. Leveringstypen er nemlig særligt gnidningsløs, samt mange gange ligeledes den mest betalelige leveringsmulighed.
5Leveringshastigheden er ultra bestemmende ifald du har behov for din ordre om et øjeblik, og af den grund er det jo meningsfuldt at vi ser den estimerede leveringstid for cylinderpudser. En masse e-handler tilbyder billig 1 hverdags levering på deres primære varenumre, som er forudsat at handlen laves inden et aftalt klokkeslæt.
6Trustpilot forærer dig ret hæderlige løsninger til at kontrollere en længere række øvrige brugeres omtaler og derfor er det fornuftigt, at du læser internet webshoppens bedømmelser forud for at du køber billige cylinderpudser online. Facebook fører til lige så vel egentlig troværdige metoder til at få indtryk af internet shoppens kundetilfredshed.
7Forinden folk bestiller billige cylinderpudser hos en netbutik bør de helt sikkert læse netbutikkens forretningsvilkår, men det er bare ikke super spændende. Dertil foreslår vi at man er obs på de væsentligste retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af billige cylinderpudser online, for eksempel hvilken returrettighed internet shoppen bruger.
8Nogle få forretninger på nettet byder på levering uden betaling på cylinderpudser, men i reglen kun ifald der erhverves for et fastslået beløb. Desuden må man foretrække den mest betalelige leveringsmetode, hvilket ofte er at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig som regel på den anden side super simpel. Den prisbilligste fragtmetode vil dog altid være at du selv henter varerne.
9Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en lov, som værner køberen overfor uoprigtige e-forhandlere. Som en alternativ mulighed burde du overveje en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at klare omkostningerne over en periode.