Bygpris.dk

Dannebrogsvimpel

Dano Mast Dannebrogsvimpler - Til 8 Meter 21x400cm
100 kr.
Læs mere
Dano Mast Dannebrogsvimpel - Til 11 Meter 23x550cm
130 kr.
Læs mere
Dano Mast Dannebrogsvimpler - Til 9 Meter 21x450cm
100 kr.
Læs mere
Dano Mast Dannebrogsvimpel - Til 12-13 Meter 23x600cm
130 kr.
Læs mere
Dano Mast Dannebrogsvimpler - Til 7 Meter 20x350cm
85 kr.
Læs mere
Dano Mast Dannebrogsvimpler - Til 6 Meter 20x300cm
85 kr.
Læs mere
Dano Mast Dannebrogsvimpel - Til 5 meter 20x250cm
100 kr.
Læs mere
Dano Mast Dannebrogsvimpler - Til 10 Meter 21x500cm
100 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre tilbyder et enormt udvalg, imens andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare dannebrogsvimpel.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Af den grund skal man kende virksomhedens regler.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige dannebrogsvimpel fra webshop til webshop. Enkelte satser på lave priser, og øvrige fokuserer på en høj grad af service. Du må forholde dig til hvad du helst vil have.
Det er selvsagt meget vigtigt at vide, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot vil undvære fragtgebyret, så kan du med fordel fragte materialerne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ i de velkendte byggekæder.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Af den grund bør du handle hos et online byggecenter, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af dannebrogsvimpel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede firmaer, som kan bidrage til øget sikkerhed når du skal købe online. Det kan du se en fordel i.
De store byggecentre udbyder varer fra adskillige leverandører, så du kan handle fra et stort udvalg af dannebrogsvimpel online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og i kraft af det har kunderne tilbuddet om at bestille online og hente byggematerialerne på egen hånd. Derigennem har du valget om at undgå fragtomkostningen, og endda få varerne lige nu.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops i små nicher har en enorm viden om de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Derfor får du formentlig mere kompetent service fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis dannebrogsvimpel.
Størstedelen af nicheforhandlere styrer selv produktionen af varerne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få lavere priser.
Hovedparten af nichebutikker er mindre virksomheder, som oftest drives i Danmark, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse støtter du idet du køber dannebrogsvimpel online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

dannebrogsvimpel silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

dannebrogsvimpel bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

dannebrogsvimpel jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

dannebrogsvimpel harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er fundamentalt at have et budget for optimeringen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det er sundt at notere hver enkelt udgift, og så indsamle eventuelle tilbud på dem hver især.
2Forinden du påbegynder byggeprojektet kan det vise sig usandsynligt fundamentalt med en forsikring om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
3Der præsenterer sig ofte uforudsete problemer når det kommer til store opgaver, og på grund af det kan det vise sig vigtigt at man afsætter nok tid i køreplanen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
4Du skal ikke forsømme din sikkerhed, så glem ikke påklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm som beskyttelse med henblik på hændelige uheld. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
5For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få stor betydning. Af den årsag må du regelmæssigt se vejrprognosen i tiden op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at piske ned når du lige er i fuld gang med det omfattende projekt.
6Du vil under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Typisk kan det vise sig meningsfuldt at have det disponibelt forinden du starter byggeprocessen. Det er derudover godt at inkludere de her udgifter i økonomien.
7Måske burde du overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør investere i hjælp fra en fagperson til noget af det. Hvis du sikrer dig professionel hjælp kan det være optimalt at notere tilbud fra en håndfuld leverandører.
8Det anbefales at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, især når der er tale om større byggeopgaver. Omfattende byggeprojekter gør krav på flere mennesker. Dertil er det hurtigere og mere minderigt når der er flere der bidrager.
9Du har adgang til utallige instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med betydelige mængder almennyttig viden, i særlig grad såfremt man bruger den engelske version.
10Godt forarbejde vil være metoden til succes med byggeriet. Du skal have en strømlinet dagsorden, som fortæller hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret når du udarbejder din handlingsplan.
11Det viser sig aktuelt at have alle materialer indkøbt i god tid før du starter dit arbejde. Du får god gavn af at notere en hurtig indkøbsseddel hvorpå der noteres alt det du har brug for, og så gennemgå hvert eneste punkt, således at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
12I nogle tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives når renoveringen er godt for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter altså at ombygningen forbedrer miljøet.
Danskernes foretrukne byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket jo er fantastisk betryggende. Scoren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er meget betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og kun 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ultra godt arbejde. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver maksimum point, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

Flere forhandlere på nettet tildeler på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringstyper til dannebrogsvimpel. Den mest populære er for øjeblikket pakkeshoppen, hvor det er nemt for dig at hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er altså vældig ukompliceret, samt endda desuden den prisbilligste mulighed for fragt.

Du burde lige så vel påtænke at få pakken bragt hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen bliver til tider en kende dyrere, men lige så vel usædvanlig hensigtsmæssig for dannebrogsvimpel online. Den mest betalelige leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, hvilket dog kræver at du er lige ved netshoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på dannebrogsvimpel kan vise sig at være meget bestemmende hvis vi absolut skal bruge produkterne om et øjeblik, og med det formål er det relativt passende at du ser det forventede leveringstidspunkt ved dannebrogsvimpel. Temmelig mange internet foretagender – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varenumre online, men det står og falder med at bestillingen laves inden et bestemt klokkeslæt, sådan at de kan nå at få produktet skippet afsted forinden personalet har fyraften.

En række online webshops lover gratis fragt på dannebrogsvimpel online, men oftest kun når der købes for et fastslået beløb. Derudover kunne du gribe den prisbilligste leveringsløsning, hvilket gerne er at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop.

Flere netshops foreslår klik-og-hent hvor man handler billig dannebrogsvimpel online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg og Davidsen. Byggekæderne foreslår fx afhentning af dannebrogsvimpel i disse byer:

Lillerød, Hørsholm, Frederikssund, Nykøbing Falster, Vanløse, Viborg, Brønderslev, Valby, Ikast, Horsens, Albertslund, Hobro, Rudersdal, Holbæk, Randers, Brøndby, Stenløse, Gladsaxe, København, Svendborg, Ballerup, Ringsted, Frederiksværk, Tårnby, Birkerød, Haslev, Køge, Dragør, Åbyhøj, Jyllinge, Hillerød, Ølstykke, Korsør, Nørresundby, Sønderborg, Solrød Strand, Holstebro, Odder, Vejle, Kolding, Værløse, Fredericia, Skanderborg, Varde, Haderslev, Lyngby, Rønne, Rødovre, Søborg, Lystrup, Greve, Grenaa, Frederikshavn, Nærum, Nyborg, Aarhus, Vallensbæk, Højbjerg, Virum, Hedehusene, Aalborg, Hedensted, Kalundborg, Aabenraa, Gentofte, Ishøj, Vordingborg, Risskov, Charlottenlund, Kokkedal, Thisted, Herning, Skive, Herlev, Slagelse, Silkeborg, Glostrup, Struer, Middelfart, Esbjerg, Farum, Næstved, Brabrand, Hjørring, Roskilde, Frederiksberg, Tilst, Nakskov, Brønshøj, Taastrup, Allerød, Hvidovre, Helsingør, og Odense, .

Afhentning af dannebrogsvimpel er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Bornholm), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Ved kig i tendenserne bliver det markant, at internetbrugere som regel efterspørger blandt andet køb dannebrogsvimpel og billig dannebrogsvimpel. Vi ser derudover ofte mennesker kigge efter for eksempel dannebrogsvimpel tilbud, dannebrogsvimpel online og dannebrogsvimpel priser, plus de store byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Bygma.

Få rabat på dannebrogsvimpel

Det er efterhånden virkelig fleksibelt for alle at lave prissammenligning på billige dannebrogsvimpel online på flere forhandlere på nettet, og derfor har flere internet forhandlere fundet det uundgåeligt at nedskære prisen på dannebrogsvimpel drastisk, og i øvrigt garantere levering uden omkostninger.

Men det kan imidlertid vise sig gavnligt at checke nogle få e-forhandlere efter rabatter og tilbud på dannebrogsvimpel online forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er skråsikker på at få den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de gængse byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Man må dog være så påpasselig, at i tilfælde af at en online webshop sælger billige dannebrogsvimpel online til salg for en pris som er uforståeligt lav, så er det tit være et fingerpeg om en uærlig online butik. Kortbestillinger er dog inkluderet i en orden, hvilket garanterer os overfor snydagtige e-forretninger.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du vælge en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du vil honorere regningen på dannebrogsvimpel i flere bidder. Det tilbydes typisk ved niche netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som fx 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Når der ses på statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter eksempelvis dannebrogsvimpel tilbud og køb dannebrogsvimpel. Man ser desuden jævnligt internet shoppere efterspørge eksempelvis billig dannebrogsvimpel, dannebrogsvimpel priser og dannebrogsvimpel online.

Undersøg folks meninger

Trustpilot forærer dig stort set sikre løsninger til at betragte adskillige nuværende forbrugeres kritik og herved tilråder vi, at du studerer online butikkens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige dannebrogsvimpel online.

Facebook giver dig tillige forholdsvis hensigtsmæssige løsninger til at få indtryk af webbutikkens pålidelighed. Desuden er der mange online virksomheder som tilbyder folk at udfærdige en kritik af deres køb, hvilket tillige må bruges til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen handler billige dannebrogsvimpel online på en internet butik kunne de for at være sikker gennemløbe dens vilkår, det er dog normalt et omfattende arbejde, specielt hos de velkendte byggekæder som 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et nemt alternativ kunne måske være at granske hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, siden det almindeligvis er et sympol på at online virksomheden adlyder de danske retningslinjer, foruden at online virksomheden fra tid til anden besøges af fagfolk som er meget bekendte med de gældende love.

Dette er desuden din anledning til bistand, når du udsættes for problemstillinger ved din shopping med dannebrogsvimpel. Endvidere tilråder vi at kunden er vaks omkring de væsentligste forhold gældende for købet af dannebrogsvimpel online, f.eks. den bytteret hjemmesiden kører med.

I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man stadig sikrer sin faktura, så man senere kan bevise bestillingen af dannebrogsvimpel, uanset om man bestiller fra 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus eller XL-Byg.

Per gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Mads gav 4 stjerner

Nemt køb

Inger C gav 5 stjerner

Nemt køb

Anders D gav 5 stjerner

god service

9 tips til din online shopping
1Forinden nogen shopper billige dannebrogsvimpel i en shop kan man når alt kommer til alt læse e-butikkens handelsaftale, men det er oftest ikke særlig spændende. Derudover tilrådes det at kunden er hensynstagende til de væsentligste forhold der kan have indflydelse på bestillingen af billige dannebrogsvimpel online, som eksempelvis den byttepolitik e-shoppen har.
2En lang række e-forretninger tildeler nu om stunder flere billige fragtmuligheder til dannebrogsvimpel. En af dem der er mest populær er p.t. udleveringssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din bestilling når der er tid til det. Fragtmetoden er jo yderst fleksibel, samt ofte ydermere den billigste leveringsudgave.
3Det er jo vældig smart for købere at prissammenligne online på billige dannebrogsvimpel fra forskellige online firmaer, og for det lover en hel del internet forhandlere fragt uden omkostninger. Dog kan det trods alt vise sig lønsomt at besigtige nogle forskellige online virksomheder efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, således at man er garanteret at få fat i den mindst kostelige pris.
4Flere online forhandlere lover levering uden omkostninger på dannebrogsvimpel, men i mange tilfælde under forudsætning af at du shopper for en bestemt pris. Desuden kan du tage den billigste form for levering, hvilket ofte er at få bragt bestillingen til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver oftest også ekstremt ligetil. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
5Vi går generelt ind for at se hvorvidt online forretningen er e-mærke tilsluttet, da det er en forsikring om at internet forhandleren retter sig efter de danske love, samt at internet butikken af og til tilses af eksperter som har meget erfaring med lovene på området. Inden folk bestiller billige dannebrogsvimpel i en butik på nettet bør man altid få overblik over netshoppens forretningsaftale.
6Fragttiden kan i nogle tilfælde være ultra udslagsgivende i tilfælde af at du har behov for produktet om få sekunder, og i det øjemed er det altså væsentligt at du studerer den forventede leveringstid ved dannebrogsvimpel. Adskillige e-firmaer i Danmark garanterer billig dag-til-dag levering på deres primære produkter, men vær vagtsom da det påkræver at du når at bestille før et nøjagtigt klokkeslæt.
7Den mest letkøbte fragtmetode kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som desværre forudsætter at du har bopæl lige ved online forhandlerens arbejdslager. Den type af levering kan være vældig afgørende ifald vi har brug for dannebrogsvimpel om et øjeblik. Alternativt så sikrer visse forhandlere på nettet levering uden betaling, men i de fleste tilfælde afkræver det at man køber for et fastsat beløb.
8Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er dækket ind under en anordning, som sikrer dig imod snydagtige internet firmaer. Som alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at klare pengene af flere omgange.
9Trustpilot fører til temmelig tiltalende chancer for at gennemgå diverse andre konsumenters kritik og herved rekommanderer vi, at du gransker e-firmaets anmeldelser før du handler billige dannebrogsvimpel online. Facebook bringer dig desuden visse nyttige metoder til at få indblik i internet firmaets kundetilfredshed.