Bygpris.dk

Deltasliber

Festool Akku deltasliber DTSC 400 Li 3,1 I-Plus 18V Bluetooth
4.205 kr.
Læs mere
Festool Akku deltasliber DTSC 400 Li 3,1 I-Set 18V Bluetooth
5.320 kr.
Læs mere
Festool Akku Deltasliber DTSC 400 Li-Basic 18V
2.485 kr.
Læs mere
Festool Deltasliber DTS 400 REQ-Plus
2.820 kr.
Læs mere
Festool Deltasliber DTS 400 REQ-Plus i Systainer3
2.819 kr.
Læs mere
Festool Akku deltasliber DTSC 400 Li-Basic
2.473 kr.
Læs mere
Festool Akku deltasliber DTSC 400 Li 3,1-Plus
4.198 kr.
Læs mere
Festool Akku deltasliber DTSC 400 Li 3,1-Set
5.298 kr.
Læs mere
Festool Deltasliber DTS 400 REQ-Plus
2.748 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisen på billige deltasliber fra webshop til webshop. Enkelte har de bedste tilbud, og nogle satser på faglig rådgivning. Du skal gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt super afgørende at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Du bør derfor tjekke firmaets handelsbetingelser.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med adskillige spørgsmål. Hermed kan du købe fra en netbutik, hvor du kan få sparring og vejledning omkring deltasliber.
Flere byggekæder fremviser et bredt produktudvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, foruden bare deltasliber.
Ifald du skal have produkterne nu og her eller blot gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte materialerne personligt. Det er i særdeleshed en mulighed hos de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og kendte virksomheder, som medvirker til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggemarkeder har butikker nær dig, og takket være dette har man valget om at købe online og fragte materialerne selv. Som følge af det har du chancen for at undvære fragten, samt tilmed få produkterne på kortere tid.
De gængse byggecentre sælger produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og dermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af deltasliber online.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på internettet er opstartsfirmaer, som typisk drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at bestille deltasliber online på deres webshop.
De fleste specialiserede netshops er eksperter i deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig kan du opleve endnu mere konstruktiv vejledning fra mennesker med specialistviden i netop deltasliber.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få billigere priser.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

deltasliber jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

deltasliber bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

deltasliber silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

deltasliber harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan være nyttigt at spørge om assistance til byggearbejdet, i særdeleshed ved omfangsrige byggeprocesser. Krævende byggerier gør krav på mere end en person. Derudover bør det blive mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
2Nogle gange kan man søge hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives i tilfælde hvor byggeprojektet er godt for miljøet. Den økonomiske støtte betinger at projektet har en positiv effekt på klimaet.
3Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit velbefindende, så husk arbejdstøj som hjelm og sko som hjælper dig mod potentielle risici. Det er smart at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst når du ikke har assistance fra en professionel.
4Typisk vil det vise sig meningsfuldt at lave et budget for renoveringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være en god idé at nedfærdige alle udgiftsposter, og så undersøge ens udgift ved dem én og én.
5Det er fundamentalt at du har de presserende bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du kaster dig over byggeprocessen. Du har god gavn af at sammensætte en simpel huskeliste som samler alt der bliver brug for, og efterfølgende granske hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig overbevist om at du har styr på det.
6Inden du starter byggeprojektet kan det vise sig vildt vigtigt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde diverse regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
7Det kan overvejes om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt bør skaffe eksperthjælp til dele af det. Forudsat at du indhenter hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente en pris fra en håndfuld entreprenører.
8Godt forarbejde er kilden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at have en effektiv køreplan, der fortæller hvilke gøremål du vil lave hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver din dagsorden.
9For opgaver udenfor har vejrsituationen en væsentlig rolle. På grund af dette bør du regelmæssigt holde øje med vejrprognosen i dagene før projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned absolut lige når du er godt i gang med det store byggeprojekt.
10Du har adgang til utrolig mange guides og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube er kilde til vældig meget brugbar oplysning, særligt såfremt man bruger den engelske version.
11Man må nødig fattes grej. Ofte kan det vise sig betydningsfuldt at have grejet ved hånden forinden du begynder på arbejdet. Derudover er det vigtigt at indregne disse udgiftsposter i budgettet.
12Der viser sig næsten altid utidige problemer ved omfattende projekter, og herved kan det vise sig værdifuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at komme i mål.
De mest folkekære byggekæder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt imponerende. Ratingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er usædvanligt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er ekstremt overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

En stor portion byggeforretninger foreslår nu om dage mange forskellige billige leveringsformer til deltasliber. En der er meget populær er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din ordre præcis når det passer dig. Leveringsformen er altså særligt enkel, samt desuden ydermere den billigste mulighed for fragt.

Du kan ligeledes udse dig at få pakken leveret til din bolig eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig undertiden et hak mere bekostelig, men desuden ultra overkommelig ved køb af deltasliber online. Den mest prisbevidste slags levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, som desværre forudsætter at du har bopæl lige ved online webshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på deltasliber er selvfølgelig ekstremt vigtig når du har brug for dine nye varer fluks, så med det formål er det selvsagt på sin plads at du gransker leveringstiden for deltasliber. En masse internet forretninger – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre online, men vær på vagt da det beroer på at bestillingen placeres forud for et fastsat klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få varen afsted inden de logistikansatte drager hjemad.

Nogle få online outlets byder på fragtfri levering på deltasliber online, men i de fleste tilfælde påkræves det at der erhverves for en præcis sum. I øvrigt kunne du beslutte sig for den mindst kostelige leveringsudgave, hvilket typisk er at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted.

En masse kæder tildeler afhentning hvor man handler billig deltasliber online men selv henter i butikken. For eksempel Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus og 10-4. Byggecentrene tildeler for eksempel afhentning af deltasliber i følgende områder:

Sønderborg, Brønshøj, Glostrup, Lyngby, Esbjerg, Nykøbing Falster, Frederikssund, Grenaa, Albertslund, Greve, Virum, Nakskov, Værløse, Skanderborg, Nærum, Brabrand, Hobro, Køge, Solrød Strand, Rødovre, Struer, Middelfart, Nyborg, Roskilde, Hedensted, Rønne, Ringsted, Thisted, Holbæk, Rudersdal, Taastrup, Brøndby, Aabenraa, Kokkedal, København, Vallensbæk, Valby, Søborg, Kolding, Ishøj, Slagelse, Birkerød, Gentofte, Odder, Brønderslev, Viborg, Kalundborg, Korsør, Hørsholm, Randers, Varde, Hvidovre, Lystrup, Aarhus, Haderslev, Horsens, Skive, Ikast, Gladsaxe, Odense, Frederiksværk, Højbjerg, Herlev, Svendborg, Fredericia, Næstved, Silkeborg, Tårnby, Hjørring, Allerød, Haslev, Åbyhøj, Ølstykke, Herning, Farum, Risskov, Tilst, Hedehusene, Dragør, Helsingør, Nørresundby, Holstebro, Charlottenlund, Stenløse, Frederiksberg, Vanløse, Aalborg, Jyllinge, Vejle, Ballerup, Hillerød, Lillerød, Frederikshavn, og Vordingborg, .

Klik-og-hent for deltasliber er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland), Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Amager) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Ved indkig i tallene står det markant, at internet shoppere typisk leder efter eksempelvis billig deltasliber og deltasliber tilbud. Man ser desuden typisk online shoppere søge fx deltasliber priser, deltasliber online og køb deltasliber, foruden de gængse byggekæder som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan og Bauhaus.

Få rabat på deltasliber

Det er meget nemt for folk at lave prissammenligning på billige deltasliber online på forskellige internet forhandlere i Danmark, og til tak har langt de fleste e-handler været presset til at at sænke priserne på deltasliber voldsomt, og endda garantere levering uden gebyr.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig gavnligt at besigtige visse internet foretagender efter tilbud på deltasliber online forinden du færdiggør din shopping, så man er skråsikker på at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Man skal alligevel være obs på, at i tilfælde af at en internet shop sælger billige deltasliber online for en udsalgspris der er kolossalt billig, så kan det undertiden være en indikator for en uoprigtig e-butik. Kortbetalinger er i hvert fald omsluttet af en foranstaltning, der redder kunden imod fup online forretninger.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil honorere beløbet til deltasliber over et længere tidsrum. Det fås normalt i niche netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som fx Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Bygma.

Når man ser på statistikkerne er det klart, at internet shoppere ofte kigger efter blandt andet deltasliber online og billig deltasliber. Vi ser desuden ofte internet shoppere efterspørge for eksempel deltasliber priser, deltasliber tilbud og køb deltasliber.

Undersøg folks bedømmelser

Trustpilot fremskaffer regulære strålende løsninger til at betragte forskellige øvrige kunders oplevelser og herved er det smart, at du analyserer online forretningens bedømmelser forinden du handler billige deltasliber online.

Facebook tilbyder dig ligeledes ganske passelige metoder til at få en idé om netshoppens troværdighed. Derudover er der faktisk netbutikker som tilbyder kunderne at afgive en anmeldelse af deres købsoplevelse, som desuden burde tages i brug til at bedømme kundetilfredsheden.

Forinden nogen shopper billige deltasliber online hos en internet webshop kunne de de facto gennemgå dens betingelser, det er dog ofte ikke super spændende, især hos de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

En nem løsning kunne derfor være at finde ud af om webbutikken er e-mærke tilsluttet, fordi det generelt er en forsikring om at webshoppen forstår de danske regler, og at e-forhandleren regelmæssigt føres tilsyn med af specialister som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du mulighed for en håndsrækning, når du bliver udsat for problemstillinger ved din handel med deltasliber. Herudover tilråder vi at køberen er omhyggelig omkring de mest aktuelle regler der har betydning for bestillingen af deltasliber online, f.eks. hvilken returret e-forhandleren tilbyder.

I den sammenhæng er det virkelig afgørende, at man permanent gemmer ens faktura, således man en anden gang vil kunne dokumentere købet af deltasliber, hvad end man køber ved Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix eller Silvan.

Inger gav 5 stjerner

Virkelig god service

Ole V gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Hans gav 5 stjerner

Hurtig

Maria Petersen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

9 tips til online shopping
1Temmelig mange forretninger på nettet giver i vore dage diverse billige fragtmuligheder til deltasliber. Førstevalget hos mange er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Denne er nemlig særligt smertefri, samt desuden også den mest prisbevidste leveringsmulighed.
2Den mest betalelige leveringsmodel er uden tvivl at du selv henter ordren, men det nødvendiggør at du har bopæl nærved e-handlens arbejdslager. Den mulighed for fragt er naturligvis ultra bestemmende hvis du mangler deltasliber fluks. Alternativt så tilbyder nogle enkelte internet foretagender fragt uden beregning, men typisk er det under forudsætning af at du indkøber for en bestemt pris.
3Leveringstiden er naturligvis særligt betydningsfuld i tilfælde af at du har behov for dine nye produkter om kort tid, og med det formål er det i sandhed centralt at du kigger nærmere på tidshorisonten for levering for deltasliber. Adskillige internet foretagender byder på billig 1 dags fragt på mange varenumre, hvilket regnes ud fra at bestillingen realiseres inden et fastslået tidspunkt.
4Trustpilot præsterer uden sammenligning tiltalende muligheder for at eftergå en lang række aktuelle konsumenters domme og herved anbefaler vi, at du undersøger internet selskabets omtaler forud for at du handler billige deltasliber online. Facebook leverer tillige altid fremragende metoder til at få indblik i online webshoppens popularitet.
5Generelt slår vi et slag for at bemærke om e-shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det almindeligvis er et bevis på at netbutikken føjer gældende dansk lovgivning, foruden at online shoppen jævnligt gennemses af eksperter der er meget fortrolige retningslinjerne. Før folk handler billige deltasliber hos en e-butik kan de de facto granske e-shoppens forretningsaftale.
6Forud for at nogen køber billige deltasliber i en e-forhandler kunne de i virkeligheden se på forhandlerens betingelser, dog er det oftest ikke særlig interessant. I øvrigt er det prisværdigt at du er vaks omkring de mest essentielle vedtægter der indvirker på shopping af billige deltasliber online, fx hvilken returneringsret online forretningen lover.
7Enkelte online forretninger garanterer billig levering på deltasliber, men ofte er det forbeholdt når der shoppes for en bestemt sum. Ellers skal man vælge den mest billige leveringsmetode, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted. Denne viser sig uheldigvis tillige rigtig fremkommelig. Den mindst kostelige type af levering er unægtelig at du selv henter varerne.
8Det er jo efterhånden i høj grad fleksibelt for almindelige dødelige at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige deltasliber hos flere e-shops, og så frembyder flertallet af e-forretninger levering uden betaling. Det kan ikke desto mindre vise sig lukrativt at besigtige nogle få webshops efter rabat og tilbud før du færdiggør din shopping, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den mest betalelige pris.
9Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af et lovbud, hvilket værner folk imod fup internet foretagender. Som et alternativ bør du udnytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du vil afbetale beløbet af flere omgange.