Bygpris.dk

Dewalt Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre tilbyder et stort varesortiment, og øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge i blandt, foruden bare Dewalt elhøvl.
Det er naturligvis meget afgørende at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du skal kende de retningslinjer der gælder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man kende webshoppens regler.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte produkterne personligt. Det er hovedsageligt muligt hos de kendte byggemarkeder.
Der er ikke lighed i prisen på billige Dewalt elhøvl fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder gode priser, imens øvrige satser på et højt serviceniveau. Du bør beslutte hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund bør du vælge en netbutik, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af Dewalt elhøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes i de større byer, og på grund af det har man chancen for at købe online og køre varerne selv. Hermed kan du overveje at undgå fragtgebyret, samt ovenikøbet hente varerne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede forretninger, som medvirker til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggecentre samler produkter fra alle mulige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort udvalg af Dewalt elhøvl online.

Nichewebshop

Diverse webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring deres varer, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det får du formentlig mere anvendelig sparring fra folk der er specialister i lige præcis Dewalt elhøvl.
Størstedelen af webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, som oftest er danske, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at købe Dewalt elhøvl online fra deres webshop.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er producenter af varerne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggecentre

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag cirka 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Dewalt elhøvl bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag omkring 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Dewalt elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Dewalt elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Dewalt elhøvl silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I god tid inden at du optager byggeprojektet kan det være ret meningsfuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde mange regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
2Du kan finde mange guides og videoer online som kan vejlede dig. Især YouTube giver dig adgang til vældig meget brugbar oplysning, særligt når man skriver søgeordene på engelsk.
3For udendørs opgaver kan vind og vejr få en afgørende rolle. Derfor bør du ofte tage notits af meldingerne om vejret i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så det ikke ud af det blå begynder at regne nøjagtig som du er ved at færdiggøre det avancerede projekt.
4Godt forarbejde er nøglen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at nedskrive en strømlinet agenda, som dikterer hvilke opgaver der skal løses hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Vær realistisk i udarbejdelsen af din tidsplan.
5Typisk vil det være meningsfuldt at have lavet et regnskab for arbejdet, så man har styr på udgifterne. Det vil være en god idé at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende notere udgiften ved dem én efter én.
6Det kan være nyttigt at sikre sig assistance til byggeprojektet, navnlig når det er omfangsrige byggeprocesser. Enkelte byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden bliver det mere produktivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
7Der kommer stort set altid overraskende problemstillinger i tilfælde med krævende byggeprojekter, og som følge heraf kan det vise sig af stor betydning at man afsætter god nok plads i køreplanen, med formålet om at man er ubekymret om at nå det inden ens deadline.
8Du bør tage til overvejelse om du selv vil klare det hele, eller du alternativt burde tilkøbe eksperthjælp til delelementer af det. Ifald du sikrer dig assistance fra en fagmand er det en god idé at lede efter prisoverslag fra en håndfuld virksomheder.
9Glem ikke at du kan indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det ydes såfremt byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at renoveringen påvirker naturen.
10Du bør på ingen måde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdssko der sikrer dig mod mulige skader. Det er smart med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, især ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
11Du vil på ingen måde gå ned på udstyr. Tit kan det være afgørende at du har udstyret disponibelt forinden du begynder på byggeprocessen. Glem ikke at medtage de medfølgende udgifter i dit udgiftsbudget.
12Det kan vise sig betydningsfuldt at du har alle materialer tilgængelige forud for at du igangsætter arbejdet. Du har god gavn af at notere en simpel note som samler alt hvad du skal bruge, og så tjekke hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
De mest populære byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er rigtig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ualmindeligt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvsagt er ret så overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragtmetode er smartest?

De fleste outlets på nettet yder efterhånden et hav af forskellige billige fragttyper til Dewalt elhøvl. En favorit er nu til dags afhentningssteder, fordi du på den måde nemt kan hente dine produkter den dag der passer dig. Denne er jo særdeles uproblematisk, og oftest tilmed den billigste leveringsmodel.

Du kan lige så vel beslutte dig for at bestille varerne til levering hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver almindeligvis en smule dyrere, men endvidere særdeles hensigtsmæssig for Dewalt elhøvl online. Den mest betalelige leveringsform vil dog altid være at du selv henter pakken, hvilket er betinget af at du bor lige ved e-handlens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på Dewalt elhøvl kan vise sig at være meget relevant i tilfælde af at vi mangler varen lige om lidt, og med det formål er det nemlig på sin plads at man ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på Dewalt elhøvl. En masse internet handler – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varenumre online, som dog antager at ordren køres igennem tidligere end et angivent tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få produkterne fikset forud for at pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle få online varehuse lover portofri fragt på Dewalt elhøvl online, men i de fleste tilfælde kræver det at du bestiller for et fastslået beløb. Ellers kunne man gribe den prisbilligste leveringsløsning, som ofte vil være at få bragt varerne til et afhentningssted.

En masse webbutikker udlover click-and-collect hvor du køber billig Dewalt elhøvl derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Jem og Fix. De frembyder fx afhentning af Dewalt elhøvl i disse områder:

Kalundborg, Tårnby, Næstved, Randers, Rønne, Slagelse, Brøndby, Silkeborg, Frederiksværk, Allerød, Viborg, Lillerød, Korsør, Vallensbæk, Albertslund, Birkerød, Holbæk, Aarhus, Frederikshavn, Thisted, Holstebro, Rudersdal, Højbjerg, Nakskov, Tilst, Glostrup, Dragør, Middelfart, Rødovre, Nyborg, Solrød Strand, Aalborg, Gentofte, Herlev, Farum, Svendborg, Taastrup, Nørresundby, Køge, Frederikssund, Frederiksberg, Hedensted, Lyngby, Horsens, Grenaa, Charlottenlund, Odense, Aabenraa, Struer, Skanderborg, Varde, Ikast, Virum, Haslev, Vordingborg, Gladsaxe, Skive, Nykøbing Falster, Brønderslev, Værløse, Ølstykke, Hørsholm, Ballerup, Herning, Hedehusene, Hjørring, Greve, Haderslev, Søborg, Sønderborg, Hobro, Vanløse, Åbyhøj, Ishøj, Stenløse, Ringsted, Hvidovre, Valby, Kokkedal, Kolding, Jyllinge, Hillerød, Esbjerg, Odder, Fredericia, Vejle, Roskilde, Brønshøj, København, Helsingør, Brabrand, Risskov, Nærum, og Lystrup, .

Klik-og-hent for Dewalt elhøvl er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland) og Sjælland (Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland, Vestsjælland, Bornholm).

Når man kigger i tendenserne er det markant, at folk typisk søger efter blandt andet Dewalt elhøvl tilbud og køb Dewalt elhøvl. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere søge efter eksempelvis Dewalt elhøvl online, billig Dewalt elhøvl og Dewalt elhøvl priser, foruden de store byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på Dewalt elhøvl

Det er i dag rigtig gnidningsløst for folk at finde frem til tilbud på billige Dewalt elhøvl online på forskellige forretninger på nettet, og derved har mange online virksomheder ikke kunne slippe for at stampe udsalgspriserne på Dewalt elhøvl en hel del, og ovenikøbet garantere fragtfri levering.

Det kan stadigvæk være indbringende at prøve flere firmaer på nettet efter tilbud og udsalg på Dewalt elhøvl online inden du køber, så man er velinformeret til at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus og 10-4.

Man må bare ikke glemme, at når en internet butik frembyder billige Dewalt elhøvl online for en salgspris der anses for himmelråbende billig, kan det i nogle tilfælde være et faresignal om en svindel e-forretning. Køb med gængse betalingskort er dog omfavnet af en forordning, hvilket beskytter dig som kunde overfor uoprigtige online butikker.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du overveje en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at afbetale regningen på Dewalt elhøvl over flere uger. Dette fås normalt hos specialiserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som fx Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Når vi kigger i data fremstår det klart, at online shoppere tit kigger efter eksempelvis billig Dewalt elhøvl og Dewalt elhøvl online. Vi ser derudover mange gange internet shoppere lede efter bl.a. Dewalt elhøvl priser, køb Dewalt elhøvl og Dewalt elhøvl tilbud.

Udforsk tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot præsterer ganske pæne chancer for at læse forskellige andre køberes reflektioner og på grund af dette er det klogt, at du vurderer online virksomhedens anmeldelser forud for at du handler billige Dewalt elhøvl online.

Facebook præsterer på samme måde ret så fantastiske metoder til at få et kig ind i online forhandlerens kundetilfredshed. Desuden er der en del online webshops som gør det muligt at afgive en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes burde udnyttes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige Dewalt elhøvl online hos en e-forhandler kunne man ideelt set studere forhandlerens forretningsvilkår, det er dog naturligvis ikke specielt ophidsende, specielt hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

En anden løsning kan være at bemærke om e-butikken er godkendt af e-mærket, hvilket burde være en indikator for at e-butikken følger dansk lovgivning, tillige med at e-forretningen lejlighedsvis undersøges af fagmænd som har meget erfaring med vedtægterne på området.

Derudover giver det dig mulighed for support, ifald du oplever udfordringer i processen med din bestilling af Dewalt elhøvl. Derudover tilrådes det at du er oppe på mærkerne omkring de væsentligste bestemmelser der kan have indvirkning på købet af Dewalt elhøvl online, som fx hvilken returpolitik internet forretningen kører med.

På grund af dette er det tilmed afgørende, at man stadigvæk opbevarer sin købsbekræftelse, således man når som helst kan bekræfte bestillingen af Dewalt elhøvl, ligegyldig om man handler ved Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus eller XL-Byg.

Jens Thomsen gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Marianne gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Morten Poulsen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Michael gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 gode råd til indkøb via nettet
1Temmelig mange online shops giver i dag alverdens billige leveringsmuligheder til Dewalt elhøvl. Den mest populære er i vore dage at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte produkter den dag der passer dig. Løsningen er altså yderst overkommelig, samt tit endvidere den prisbilligste leveringsmetode.
2Visse internet selskaber sikrer gratis fragt på Dewalt elhøvl, men i mange tilfælde kun såfremt man handler for en bestemt pris. Derudover burde du foretrække den mest letkøbte leveringstype, hvilket typisk vil være at få kørt din bestilling til et afhentningssted. Fragtmetoden er sædvanligvis ydermere ultra fleksibel. Den prisbilligste leveringsudgave kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
3Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af en lovbestemmelse, som garanterer køberen overfor uægte internet forhandlere. Som alternativ bør du anvende et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at godtgøre betalingen over en længere periode.
4Forud for at folk handler billige Dewalt elhøvl hos en online butik kan man for at være sikker gennemlæse webshoppens handelsbetingelser, dog er det oftest ikke særlig interessant. For øvrigt er det prisværdigt at kunden er klar over de mest vedkommende reglementer der har indflydelse på shopping af billige Dewalt elhøvl online, til eksempel den ombytningsret e-shoppen tilsikrer.
5Vi tilråder generelt at kigge hvorvidt internet forretningen er e-mærke tilsluttet, siden det kan være et signal om at online forhandleren opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, udover at e-shoppen af og til ses til af eksperter der mestrer de gældende bestemmelser. Inden folk handler billige Dewalt elhøvl hos en shop på nettet kan man altid sætte sig ind i e-butikkens handelsbetingelser.
6Leveringshastigheden er selvfølgelig ret bestemmende ifald du har brug for dine nye varer øjeblikkeligt, og herved er det rigtig meningsfuldt at vi kontrollerer leveringstiden på Dewalt elhøvl. Flere internet forhandlere præsterer billig dag-til-dag fragt på mange varenumre, men vær påpasselig da det er afhængig af at ordren gennemføres før et besluttet tidspunkt.
7Trustpilot forærer dig helt udmærkede genveje til at blive klogere på en stor portion andre forbrugeres iagttagelser og herved går vi ind for, at du undersøger internet selskabets vurderinger før du bestiller billige Dewalt elhøvl online. Facebook præsterer derudover tilpas fine genveje til at få indblik i online butikkens kundefokus.
8Det er efterhånden temmelig ligetil for alle at sammenligne priser online på billige Dewalt elhøvl på forskellige forretninger på nettet, og for det tilbyder massevis af online firmaer gratis levering. Det kan dog til hver en tid vise sig lønsomt at tjekke enkelte forhandlere på nettet efter rabat og tilbud forud for at du placerer ordren, således at du er usvigeligt sikker på at antage den laveste pris.
9Den billigste leveringsversion er dog at hente produkterne selv, hvilket er betinget af at du er nærved netbutikkens adresse. Den leveringstype kan være ualmindeligt relevant om du har behov for Dewalt elhøvl fluks. Alternativt så frembyder enkelte e-forhandlere fragt uden omkostninger, men for det meste er det forudsat at der aftages for et bestemt beløb.