Bygpris.dk

Dewalt Sprøjtepistol

METABO SPRØJTEPISTOL UBS 1000 KOMBI
259 kr.
Læs mere
METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Læs mere
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Læs mere
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Læs mere
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Læs mere
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Læs mere
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Læs mere
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Af den grund bør du kende byggemarkedets regningslinjer.
For nogle er byggeprojekter lig med en lang række spørgsmål. Dermed kan det overvejes at handle hos et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring Dewalt sprøjtepistol.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Hvis du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er især muligt ved de store byggecentre.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare Dewalt sprøjtepistol.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige Dewalt sprøjtepistol fra netbutik til netbutik. Enkelte giver lave priser, og øvrige satser på faglig rådgivning. Du må vide hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og takket være dette har kunderne tilbuddet om at købe online og køre materialerne på eget initiativ. Herigennem har man mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt sågar få fat i produkterne nu og her.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette kan du se som positivt.
De store byggemarkeder forhandler varer fra alle mulige leverandører, og dermed kan du bestille fra et bredt udvalg af Dewalt sprøjtepistol online.

Nichewebshop

En masse specialiserede webshops er specialister i det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem kan du modtage mere begavet hjælp fra medarbejdere der er specialister i lige præcis Dewalt sprøjtepistol.
Alverdens webshops i små nicher er iværksættervirksomheder, som tit er dansk ejede, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du køber Dewalt sprøjtepistol online fra deres webshop.
Alverdens webshops i små nicher er producenter af produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du få en billig pris.
Danmarks største byggemarkeder
Dewalt sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Dewalt sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Dewalt sprøjtepistol silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Dewalt sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør på ingen måde se bort fra dit velbefindende, så glem ej påklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som sikring overfor eventuelle risici. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, især når du ikke har professionel assistance.
2Ofte vil det være meningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være behjælpeligt at nedfærdige alle udgifter, og bagefter gennemgå ens udgift ved dem alle sammen.
3For opgaver udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum tage notits af vejrberetningerne i de dage der er op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at piske ned bedst som du er midt i dit svære projekt.
4I nogle tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det ydes når ombygningen er energi- og miljøvenligt. Det forudsætter med andre ord at ombygningen har positiv betydning for naturen.
5Det vil vise sig meningsgivende at have de presserende byggematerialer til rådighed før du iværksætter håndværket. Du kunne forfatte en hurtig indkøbsseddel med hver eneste ting som er nødvendige, og derefter gennemløbe punkterne, hvormed du er tryg ved at du har det hele.
6Forberedelse vil være metoden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør nedskrive en strømlinet agenda, der viser hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, inklusiv en rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du nedskriver din dagsorden.
7Det anbefales at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst hvis det er store byggerier. Større ting skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt må det være hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
8Man skal på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. Ofte kan det vise sig essentielt at have udstyret klar idet du går løs med byggeprocessen. Det er derudover en fordel at påregne de her udgifter i din økonomi.
9Der viser sig stort set altid uventede bump på vejen i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og følgelig vurderes det væsentligt at der er afsat passende tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig afslappet omkring at man når det til siden.
10Der findes mange forskellige hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube bringer dig betydelige mængder udbytterig info, specielt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
11Du kan tænke over om du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør få assistance fra en fagmand til områder af byggeprocessen. Når du indhenter hjælp fra en professionel er der penge at spare ved at få en pris fra en håndfuld leverandører.
12Forinden du starter byggeprocessen er det usandsynligt essentielt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
De bedst vurderede byggeshops
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som altså er meget imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvsagt er rigtig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken form for levering er bedst?

En lang række online varehuse foreslår på nuværende tidspunkt mange forskellige billige fragtmuligheder til Dewalt sprøjtepistol. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså i høj grad hensigtsmæssig, samt oftest tilmed den mest letkøbte fragtform.

Du burde omvendt overveje at få pakken bragt til din adresse eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen er gennemsnitligt et hak mindre billig, men ydermere ret så simpel for Dewalt sprøjtepistol online. Den mest prisbevidste løsning er uden tvivl at hente ordren selv, som dog betinges af at du er nær e-shoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på Dewalt sprøjtepistol er selvfølgelig usædvanlig relevant om man skal bruge ordren fluks, så med det formål er det virkelig aktuelt at man kontrollerer den anslåede leveringsdato ved Dewalt sprøjtepistol. Adskillige online firmaer – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på de fleste produkter online, men vær på vagt da det er regnet ud fra at bestillingen placeres inden et fastsat tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få produkterne distribueret før de logistikansatte får fri.

Flere netbutikker garanterer fragt uden omkostninger på Dewalt sprøjtepistol online, men i reglen under forudsætning af at man køber for en præcis sum. Ellers kan du gribe den prisbilligste mulighed for fragt, hvilket typisk vil være at få dem til at køre varerne til et afhentningssted.

Temmelig mange byggecentre frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig Dewalt sprøjtepistol online og selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus. Byggecentrene tilbyder for eksempel klik-og-hent på Dewalt sprøjtepistol i disse områder:

Brønderslev, Vordingborg, Herning, København, Randers, Hjørring, Frederiksværk, Helsingør, Taastrup, Virum, Vanløse, Viborg, Nakskov, Højbjerg, Ishøj, Holbæk, Birkerød, Næstved, Åbyhøj, Frederikshavn, Lystrup, Hillerød, Nykøbing Falster, Frederikssund, Lillerød, Glostrup, Aalborg, Rønne, Roskilde, Gladsaxe, Farum, Slagelse, Tårnby, Hedehusene, Vejle, Kokkedal, Nyborg, Kalundborg, Odense, Hedensted, Dragør, Silkeborg, Vallensbæk, Aarhus, Solrød Strand, Herlev, Ballerup, Allerød, Skive, Haslev, Tilst, Ringsted, Korsør, Rudersdal, Valby, Grenaa, Frederiksberg, Thisted, Stenløse, Svendborg, Hvidovre, Albertslund, Struer, Værløse, Søborg, Sønderborg, Fredericia, Jyllinge, Brønshøj, Ølstykke, Rødovre, Lyngby, Horsens, Holstebro, Nærum, Skanderborg, Aabenraa, Esbjerg, Varde, Haderslev, Hobro, Nørresundby, Brabrand, Middelfart, Greve, Charlottenlund, Odder, Køge, Brøndby, Ikast, Gentofte, Kolding, Hørsholm, og Risskov, .

Afhentning af Dewalt sprøjtepistol er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ses der på data er det markant, at folk typisk kigger efter fx køb Dewalt sprøjtepistol og Dewalt sprøjtepistol priser. Derudover ser vi typisk internet shoppere kigge efter for eksempel Dewalt sprøjtepistol tilbud, Dewalt sprøjtepistol online og billig Dewalt sprøjtepistol, foruden de gængse byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Gode tilbud på Dewalt sprøjtepistol

Det er jo ret så nemt for os alle at lave prissammenligning på billige Dewalt sprøjtepistol online fra diverse webbutikker, og til gengæld har mange internet selskaber i Danmark set sig nødsaget til at sænke prisen på Dewalt sprøjtepistol kolossalt, og endda yde gebyrfri levering.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig gavnligt at analysere nogle enkelte internet forhandlere efter billige priser på Dewalt sprøjtepistol online forinden du gennemfører dit køb, således at du er skråsikker på at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen og Silvan.

Du må imidlertid ikke overse, at såfremt en butik forhandler billige Dewalt sprøjtepistol online på tilbud til en pris som kan virke grænseløst fordelagtig, så burde det for det meste være et fingerpeg om en uægte internet forhandler. Bestillinger med kort er ikke desto mindre en del af et reglement, hvilket beskytter dig som kunde overfor uægte online butikker.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du anvende et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, forudsat du higer efter at dække prisen på Dewalt sprøjtepistol i flere bidder. Dette tilbydes normalt hos nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

Når der ses på statistikkerne fremstår det klart, at mennesker typisk søger efter eksempelvis køb Dewalt sprøjtepistol og Dewalt sprøjtepistol priser. Derudover ser vi jævnligt folk søge fx Dewalt sprøjtepistol online, Dewalt sprøjtepistol tilbud samt billig Dewalt sprøjtepistol.

Se nærmere på eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot indebærer ultra hæderlige genveje til at iagttage ret mange øvrige konsumenters kritik og herved kan det anbefales, at du læser webshoppens omtaler inden du shopper billige Dewalt sprøjtepistol online.

Facebook fører til for øvrigt ultra gunstige løsninger til at få kendskab til e-butikkens popularitet. Tilmed ses nogle forretninger på nettet hvor du kan tilkendegive en anmeldelse af virksomhedens service, som tillige må bruges til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk shopper billige Dewalt sprøjtepistol online i en internet forhandler burde de sådan set kigge på forhandlerens handelsaftale, men det er almindeligvis ikke super spændende, særligt hos de store byggecentre som Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

En anden valgmulighed kunne være at efterse om online virksomheden er støttet af e-mærket, fordi det almindeligvis er en angivelse af at internet firmaet opretholder de danske retningslinjer, samt at netbutikken tit ses til af fagmænd som forstår vedtægterne på området.

Det er en rigtig god genvej til en hjælpende hånd, hvis du møder problemstillinger med din ordre på Dewalt sprøjtepistol. Ligeså går vi ind for at køberen er obs på de mest centrale bestemmelser i forbindelse med købet af Dewalt sprøjtepistol online, for eksempel den byttepolitik internet selskabet garanterer.

I den relation er det ligeledes vigtigt, at man når som helst gemmer sin kvittering, således man en anden gang kan bevise sit køb af Dewalt sprøjtepistol, uagtet om man bestiller fra Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4 eller Davidsen.

Hanne gav 5 stjerner

Alt var i orden

Morten gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Lone Jensen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Christian gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være vældig relevant når vi absolut skal bruge din ordre inden for få dage, og af den grund er det bestemt vigtigt at du kigger nærmere på den estimerede leveringsdato ved Dewalt sprøjtepistol. En lang række internet forhandlere byder på billig 1 dags levering på adskillige varenumre, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at bestillingen laves før et fastsat tidspunkt.
2Flere internet forretninger lover levering uden gebyr på Dewalt sprøjtepistol, men i de fleste tilfælde kun såfremt du køber for et fastslået beløb. Derudover må du snuppe den prisbilligste leveringsmulighed, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted. Denne bliver tit derudover ualmindeligt enkel. Den billigste leveringsmetode vil dog altid være at du selv henter produkterne.
3Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfattet af et regulativ, som støtter en overfor bedrageriske internet firmaer. Som en anden løsning burde du drage fordel af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at afdrage betalingen over et længere tidsrum.
4Adskillige internet shops foreslår nu om stunder alverdens billige muligheder for fragt til Dewalt sprøjtepistol. En af favoritterne er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare lige når det passer dig. Løsningen er nemlig vældig ukompliceret, og endda derudover den mest prisbevidste fragtløsning.
5Det er efterhånden yderst praktisk for almindelige dødelige at finde de bedste priser online på billige Dewalt sprøjtepistol i blandt flere online varehuse, og så lover flere e-forhandlere billig levering. Det kan trods alt vise sig lukrativt at granske diverse butikker på nettet efter billige priser før du shopper, således at man er sikker på at få den mest betalelige pris.
6Generelt foreslår vi at bemærke om internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det bør være et billede på at netbutikken opfylder de opstillede regler, og at butikken nu og da kontrolleres af fagmænd som er meget bekendte med de gældende regler. Før nogen bestiller billige Dewalt sprøjtepistol i en e-butik kan de uden tvivl kigge på webshoppens forretningsvilkår.
7Forud for at nogen handler billige Dewalt sprøjtepistol på en e-butik bør de utvivlsomt gennemløbe forhandlerens forretningsvilkår, dog er det normalt et omfattende arbejde. Desuden er det smart at kunden er på vagt for de fundamentale forhold i forbindelse med handlen med billige Dewalt sprøjtepistol online, f.eks. den returpolitik e-butikken garanterer.
8Trustpilot præsterer fuldt ud værdifulde chancer for at kigge på en hel del øvrige køberes evalueringer og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du tjekker internet virksomhedens anmeldelser før du handler billige Dewalt sprøjtepistol online. Facebook leverer tilsvarende de facto ønskværdige metoder til at få et kig ind i e-butikkens pålidelighed.
9Den mest letkøbte leveringsudgave er unægtelig at du selv henter pakken, men den mulighed nødvendiggør at du opholder dig lige ved internet firmaets hjemsted. Den leveringsform er naturligvis ret essentiel hvis man absolut skal bruge Dewalt sprøjtepistol lige om lidt. Alternativt så lover en hel del internet webshops fri fragt, men for det meste gælder det kun hvis du køber for et fastsat beløb.